2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#54 Nektek is az jön be, hogy: Mindjárt indul a NAGY TESTVÉR hivatalos oldala? -
#53 nézni akarom -
#52 Nekem is csak az jön be.De elvileg már működnie kéne rendesen.Kiváncsi vagyok, hogy fog ez működni az elkövetkezőkbe. -
#51 Valmit változtattak, mert pillanatok alatt frissül az oldal.
De még csak a kezdőlap... -
#50 mar most nem jon be az oldal...:) -
#49 A teljes cikk.
Ha már működni nem látjuk, legalább tudjuk, mit nem látunk. -
#48 A lényeg az hogy a Vnet be fog szarni -
#47 Egyszerűen nem fogja elbírni az oldal az ekkora látogatottságot:) -
#46 A külföldi adatok szerint a Big Brother portálok látogatottsága akár az adott ország forgalmának 40%-át is elérik. A hazai internethasználói tapasztalatok alapján az új portál a három leglátogatottabb oldal egyike lesz. A Big Brother-site látogatói rendszeresen visszatérő felhasználók, hiszen éjjel-nappal követhetik a show-t, több információt szerezhetnek, mint a televíziós adásból.
Egy külföldi példa: Görögországban 11 milliós népességhez 1 milliós internet felhasználói tábor tartozik. Az előre jelzett forgalom a Big Brother-portálon heti 1 millió PI (page impression - oldalletöltés) volt, miközben a valóságban a forgalom elérte a heti 9 millió PI-t.
A V-net által üzemeltetett internetes oldalon a napi átlagos oldalletöltés előreláthatóan 200.000 és 400.000 között mozog majd, miközben a vizitek (a portálra csatlakozó komputerek) száma napi átlagban elérheti a 60-100.000-t. De ahogy a görög példa mutatja, ennek sokszorosa is elképzelhető. -
Nav #45 Big Brother magyar modra.
A szerver 2 perc alatt lehalt:)) -
#44 Nekem is csak ezt írja ki, hogy nemsokára indul:( -
corleone #43 Nekem nem jön be a weboldal. Csak az üdvözlő kép van rajta. Látszik, hogy be akarja tölteni, aztán nem megy. Lehet, hogy a műsor kifog a Vneten? Túl nagy a léátogatottság, a szerver bemondta az unalmast. -
#42 Az tuti:)))Nekem is az volt az első dolgom, hogy leellenőrizzem a weboldalt:) -
#41 Már le van. -
#40 szvsz full le lesz terhelve hirtelen a bigbro netoldala:) -
#39 rohadtul idegesítő hogy össze visza mászkál a hang.. de az egész adás alatt ezt csinálta... -
#38 A hangmérnökök nincsenek a helyzet magaslatán. -
#37 hát az utccso igen vicces volt:) -
#36 mekkora királyság :D
végre a sok unalmas kis qrva meg focista után jönnek a vicces arcok :D -
#35 LOLOLOL NYÁLADZIK:)))))))))))))ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#34 nagy fasz:)))))))))LOL -
#33 fúúj ez nagyon suta:))))))))))))) -
dashed_ #32 ki ez a balerina -
#31 ez 1 buzi hajlékttalan! -
#30 Ez az ember valami kurva gáz! :D -
#29 FÚÚJ BAZZEG KI EZ AZ UTCSÓ FASZ???????????????? -
#28 Engem inritál az új stílusa -
#27 váúú Claudia még mindig vörös begyes ;)) -
#26 jah az bulis arc, viszont ez a műsorvezető egy ripacs kötsög (cs).... -
#25 A biztonsági őr szimpatikus :) -
#24 Ez a muff férjes? -
#23 ehh mindenki csocso maniac:) -
#22 ÚRISTEN.....na erre a srácra elég 1 szó : focista
-
#21 tudom tsotso neked furcsa felfognod, h. nem mindenki ugyanolyan laza, hanem van aki lazább vagy kicsit komolyabb.
látszik kevés emberrel találkoztál idáig életedben... -
#20 A gitárban sincs fém?
Vagy csak parasztvakítás a kapu? -
#19 de meg van őrűlve értem:) -
#18 hja csak full be van baszva.. -
#17 na ez a Renátó jó arc, gitárosarcokat szeressük :D -
#16 Kufircoltak már? :))) -
#15 jo a segge a vörösnek...