2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#105 A műsort követően voltam abban a cafeban és dumáztam az egyik alkalmazottal.Azt mondák szörnyű volt az az időszak, mert mindenki baszott dolgozni, és állandóan úsztak a melóval.Egyedül a Zoli volt az aki csinált is valamit. -
#103 Na ez is egy szemét dolog.Kit érdekel ki a szolgáltatód, mindenkinek ugyanazt kéne nyújtani.Rohadt kapitalista szemétládák! -
#101 Azt sajnálom, hogy a Bárt nem folytatják. -
#99 Mert mint annyiszor, olyat ígértek amit aztán nem bírnak teljesíteni. -
#98 Rohadt erőltetett ribanc, azt én sem csípem, meg azt a másik udvaribohóc majmot sem.Na meg ez a TNT..ÁÁÁÁ, az egész egy nyálas szar, viszont arra kiváncsi vagyok mi zajlik bent.Ezért jó a web, ott kimaradsz a felesleges ömlengésből és csak a pure cselekményt látod. -
#97 Miért nem hozza be a honlapot? -
#96 Persze:))))))Tiger volt a főalkesz, az tényleg szinte állandóan be volt kúrva, dolgozni meg nem igazán szeretett.:)) -
#95 Az egész müsor egy hányadék, és ennek a hányadéknak a közepén ott trónol a legbüdösebb szardarab: A képernyö kurvája, azaz Liptai Claudia. -
#94 Igen, viszont nagyon erőssen kötődik a kicsihez.Nem tom hogy viseli majd, hogy nem láthatja. -
corleone #92 Elég érdekes itt a fórum háttérképe. Vagy csak engem viccelt meg a gépem? -
#91 Ja, és nem voltak ilyen megjátszósak mint ezek.Elhánytam magam, hogy már az elején játszák a sztárt.Nevetséges bazzeg.. -
#90 De, ha úgy írom be, hogy: www.bigbrother.big.hu , akkor a kezdőlap jön be -
#89 Gyerek mellett edzettebb lesz az ember, mint gondolod. :-)) -
#88 Nálam is ez van -
#86 Szerintem nők közül az a anyuka fog kikészülni legelőször idegileg:) -
#85 Bár az ALAP volt.Na azon kurva sokat röhögem:)))..Azt a sok alkoholistát:) -
#84 http://bigbrother.vnet.hu/ jelenttés:
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
-
#81 az pongó lesz az első aki kiesik.. az tuti:)fiuk köözűl szvsz az ítí...lányok közűl nemtom melyik mindegyik bics.. -
#79 ehh hja.. amugy engem is inkább a bigrbo aztán a valóvilág érdekel a farmra meg szarok -
#77 Azt nem vágom, de én nem igazán akarok ezzel nagyon foglalkozni.Ezt nézem majd a neten aztán slussz.Fasznak van ideje 3 különböző baromsággal foglalkozni.És akkor még nem beszéltem a gamelésről:) -
#76 já dász isz dász! -
#75 kiváncsi leszek a farm ra meg a valóvilágra..amugy hogy lesz most pontosan? mikor lesz majd a tv ben a való világ meg a bigbro??hány órakor? -
#73 :) -
#71 haj igen a boxos is cool... -
#70 :))))))))) -
#69 Nőktől nem igazán vagyok elájulva, az a vetkőzős kurva egyenesen idegesít.Csávók közül a magas nagydarab a cool face, meg sztem a kick box-os arcal sincs semmi gond.A többiről még nincs vélemény igazán. -
#68 Ez jól sikerült... -
#67 -
sirály -
#65 neked? -
#64 fúú már nemtom... volt egy husos aki bárki elött vetkőzik nah azt hagyjuk.. van a másik akinek öregesebb a feje.. tiszta dilis.. hagyjuk.. van a gyerekes azt is hagyjuk szal azhem az első két nő volt... ami jobb a magas férfi az jofej..a focis meg zenész hagyjuk a hülye nyáladzós balettos meg LOL... ennyi..szvsz a magas a legpotencionálisabb arra hogy történjen vele valami érdekes is:) -
#63 Na csocseszku haver, melyik nő a pálya? -
#62 -
#61 hehhe -
#60 Az jön be, pedig már simán nézném a bulájt:)..Kiváncsi vagyok hova szereltek kamerákat, ráadásul most érkeztek meg, mindjárt jön a zuhizás -
Nav #59 A vnetnek ment ,de ha te a vnetnel dolgozol akkor neked:)) -
#58 igen már orák ota csak az van -
#57 én is -
#56 remélem, ezt nem nekem szántad -
Nav #55 az