2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
TheZsenyka #212 Érdekelne, hogy ha nem lehetnek "fegyvereik", akkor hogyan vágják le a csirkét??? -
#211 hu! nem tudok írni, szal: "egész nap fetrengenek" ;
"sztároknak képezik ki őket" -
#210 Ez mondjuk tényleg gáz volt! -
#209 én végignéztem a francia Big brothert, aminek más a neve, de lényegébe ugyanarra jön ki. nagyon szar volt! jó, ahhoz képest végig néztem, de a csak azért, hogy legyen mit kritizálni:-) egész fetrengenek, és untakoznak, és primtívebbénl primítivebb emberek mondják a nagy világmegvùaltó dumáikat!
amúgy, az egyetlen "kukkoló", amit szeretek, az egy "zene akadémia", ahová 16 fiatal bemegy és sztároknak képezik ki őkta, minden nap tán´c, ének, zene, tesi, angol óra. és hetente egyszer 3 órás elvileg élő mûsor, és persze napont a háromnegyed órás össszefoglaló. most szombaton kezdődött a második szezon, már alig vártam. remélem otthon is lesz hamarosan ilyen! -
#208 :))
Jók a webkamerák, csak kár hogy egy kicsit akad!
nomeg a 3. nem müxik! -
#207 bazz, az egyik csaj átöltözött és úgy vették, hogy beállt elé a másik csaj.Hát ez így egy rakás kaki.
Rögzített kamerák nincsenek? -
TomBond #206 Én csak kékeslila hátteret látok!
:-(((
-
#205 Na megvan, mostmár csak az összes link index.htmlre vezet -
#204 És te ezt mégis honnan látod? :( -
#199 hheeehh.. nemtom mé nem müxik hogy rohadjanak meg..ez az egész esküszöm nagy buli..én még csak nem is a pénzért csinálnám az is jo ha utolsó elöttinek ejtenek ki..csak a buli kedvéért:) ha ott lennék már spanolnék mindenkivel:) -
#198 Az rox, csak működne végre. Ha ma nem szólnak semmi bíztatót a tévében akkor széthekkelem :) -
#197 nem 33 as....
amugy meg Cable:) -
#196 56K modemen? -
#195 kár hogy nem müxik..tegnap este olyan volt mintha tv-t néztem volna..folyékony..nem döcögős -
#194 és fütyörészik:) -
#193 én is hazasietek majd erre nem müxik:(( mondjuk ezt pk észreveszik hogy sokan nézzük és azé fura hogy nem müxik az oldal és nézzük vagy 10 en..legalábbis minimum mi.. -
#192 Nem -
#191 nektek m3gy? -
#190 azthittem ha végre hazajövök működni fog... BigBukás -
#189 nekem se... -
#188 most nem megy -
#187 most megint ok -
#186 most semelyikhez nem tudok kapcsolódni,ti? -
#185 Fix kamerák nincsenek? -
#184 nekem megy, de elég döcögős... -
#183 a többi ok -
#182 nekem is egyszer jó egyszer nem, de nem is igazán érdekel, hogy eszik a rántottát.
Nincs fürdőszobás kamera?? -
#181 sziasztok, http://213.163.15.121/bbstream2 nektek se megy? -
TheZsenyka #179 Az ami tegnap este :)
Elérhetetlen az oldal... 100%-ig... -
TheZsenyka #177 Kurva nagy bukás lesz ez az egész ha nem csinálnak valamit a sávszélességgel... -
TheZsenyka #175 Szétpuffereli az agyát... -
TheZsenyka #174 Big Beégés -
TheZsenyka #173 This is an outrage! -
#172 Nem bírok visszakapcsolódni. -
#171 Most én is leestem. -
#170 jaja -
TheZsenyka #169 Félelmetesen szarul megy nekem... az oldaluk fel sem jön, csak darabok (ADSL). A stream pedig először bejött aztán lelassult most pedig halott. -
#168 A kopasz lesz a házitündér. -
#167 http://www.valosagshow.hu
Forrás by Index -
#164 nektek hogy megy help plz!