2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
dashed_ #253 Melik vot ez a tajparaszt? -
dashed_ #252 -
TheZsenyka #251 Ilyet szól a picsa: "Odapermetezünk azzal a lófasszal..." -
N1 #250 HAjánlom megnézésre a vivendi bix grafikonját:)a 100Mbites vonal 93%ba levan terhelve...:DDDD -
#249 nézd a private gold-ot...garantált a hatás -
#248 ha már itt tartunk, nem tudtok vmi ilyesmit, de tv műsorét? azt inkább nézném -
#247 most az egyik picsa pofázik, eh,
nem fogom ezt nézni
semmi érdekes -
#246 247kb/s -
#245 na meglestem
most zabálnak
nálam úgy jön mint egy film
amúgy meg nem érdekel -
TheZsenyka #244 Röhögnék, ha hírtelen elkezdene tekerni a stream :) Milyen bukta lenne... Szerintem amúgy késleltetéssel megy, nehogy bukta legyen ha valami malőr történik... -
TheZsenyka #243 Olyan primitvek vagytok... azon élvezkedtek hogy emberekt lestek meg, amint be vannak zárva egy lakásba és egymásra vannak utalva? Szánalmasak vagytok... Na, megyek, mert most már nem akadozik annyira a http://213.163.15.121/bbstream1... :) -
Thas #242 Lementettem pár percnyi videót, de sajnos az asf headerjében lévő [reference] tag átirányítja a lejátszót a netre, így a player nem a lementett videót játsza le, hanem egyből a élőben húzza a netről.
Üdv.: Thas -
#241 ???? nemtom mit akarsz..majd talán a többiek..amugy most nem sok mindenről maradsz le állandoan csak zenálnek már full unalmas számomra is..mindjárt elmegyek pikminezni:) -
Thas #240 Nincs valakinek egy jó ASF editorja? Sajnos a VirtualDub már nem támogatja a formátumot, a régebbi meg nem ismeri fel az adás kódolását :(
Üdv.: Thas -
#239 http://213.163.15.121/bbstream2 ez nektek is zúg?????? -
#238 mondok én vmit..szvsz ez nem full live.. kb 1-2-3 perc különbség lehet mert van hogy beakad a kép és a hangom 10 mp re és ugyan onnan folytatodik. ..mg néha halál gyönyörű kriástály tisztán jön a kép..most meg tiszta pixeles szinte homályos... -
#237 ez a hülye nagyobb darabb picsa full ratyi:) felvett vmi átlátszó selyemlepelt..ugrál a zenére a melle majd lesuakad..+tanga..nah mindegy.. -
#236 http://213.163.15.121/bbstream1
pl ez full müxik és ülnek vhol.piros szönyeg..bulizgatnak...a hülye gitáros gitárzoik meg stb... -
#235 hehe most meg buliznak..nemtom kinél akadozik most nálam folyékony..mintha tv-t néznék:) -
#233 Pillanat, máris készitem.... -
TheZsenyka #232 Fosásra izgulsz? -
#231 A wc-cam-nak nem tudja valaki a linkjét? :DDD -
#230 url? -
#229 Azért kérdem, mert akkor egy BIX-es hálóról lementeném 1-5-10 MB-os file-okba és onnan lehetne tölteni le...
csak mplayer-el nem lehet menteni. vagy igen? :) -
#228 suxx
nézze a sok barátokközt rajongó -
#227 Ja, én is igy vagyok vele. Majd lesz egy frankó oldal, ahol a lényeget le lehet szedni...(baszás/szopás/öltözés/zuhany/szarás)
A többi baromságra meg szarok. -
#226 Engem nem erdekel a dolog. A 18+-os jeleneteket meg majd megnezem egy erre szakosodott oldalon :DDD -
#225 De nekem nem jön össze. AKkor nálam lesz a gond! -
#224 mindenki onnan nézi :( -
#223 Adjatok egy címet please, ahol látnia kamerákat, please!!!
www.bigbrother.vnet.hu nem müxik eléggé! -
#222 Hogyan lehet a video stream-et avi-ba menteni? -
#221 khmmm... Küvet=Füvet :)) -
#220 Szövődik az első románc!
Fürdés után a kertben , fürdőköppenyben, Küvetnyírnak! :))
Mintha Kovi mestert látnám munka közben -
#219 100 mb/sec alatt egész jól futosgál, csak néha ledob! :(( -
#218 vnet is egy rakás szar!!!!!!!!! -
TheZsenyka #217 Kíváncsi vagyok milyen TV lesz a helyén... -
TheZsenyka #216 A TV2 végleg elásta magát. -
TheZsenyka #215 Sehogy, egy kalap szar az egész... -
#214 amúgy nektek hogy a manóba tölti be? Nekem nem megy egy tapottat sem -
#213 kés azér csak van a háznál