BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Ja hogy dugásról volt szó? Azt hittem a basznka valami csehszlovák népitánc😄

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
mondta a jézuska....
mennyél rejszoljál ha neked az jobb😄

๏̯͡๏﴿

Davidus
"van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell😄"

Ezt te honnan tudod?😄

V9ykn8_TZL0

GmorpH
Ez sem lesz rosszabb se jobb mint az elõzõ, csak most könnyebb dolguk volt a válogatásnál, mert már kitapasztalták, hogy mi kell a "népnek". Egy ronda, de leszbikus nõ(?) + egy kevésbé ronda leszbi nõ, hogy az elõbbi ne unatkozzon + egy meleg srác, aki jól fõz + egy lazacsávó + egy lelkizõs + a többi töltelék. Mellesleg az sem rossz biznisz, hogy a 14. ember némi pénzösszegért (100.000 Ft) bekerülhet a "beszavazósóra".

A karikákról meg annyit, hogy jobb lenne ha végleg elfelejtenék õket, mert nem igazán kellemes folyton az odatett számokat nézni. Más - nem magyar - csatornákon simán kitakarják a "nemkívánatos részeket" és nem biggyesztik oda a hülye jeleket és ettõl függetlenül azt hiszem mégis értelmes emberek nõnek fel arrafelé karikák nélkül is.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki33
ez tetszik :-)

ott a pont
Lynx_TWL
van aki nézi hogy basznka van aki csinálja... az utobbi jobb mondanom sem kell😄
minden kurva a médiában akar dolgozni, hát menjenek a picsába, elég nagy rakás geci ez a méida így is, erre vveszik be az ingyenélõ ribiket...
tetkos csávó élvezzen az anyjára kit érdekel kire élvez???

๏̯͡๏﴿

Tikal
az hogy 12-es karika altt ne sex musor legyen már, ha egyszer már annyira rászálltak erre a karikázásra, a másik meg az hogy hányingerem van a musortol, ettõl még a B-s filmek is jobbak, meg a heti egy jo film ami néha becsuszott, persze az már inkáb éjfél után volt ()

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Davidus
"egy csaj aki késõbb a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát..."

Hülye kurva(jól szétdugnám)

"egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában..."

Nagyon helyes😄

"egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez..."

Ebben mi a rossz?😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
NORMÁLIS ember úgyse menne ba ilyen helyre...😊

๏̯͡๏﴿

Tikal
most mutatják kik lesznek a villában:

-egy csaj aki késõbb a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát...

-egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában...

-egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez...

Lilu nyilatkozta: nem ismerem még a lakokat de biztos vagyok benne hogy rednkivul különleges személyiségek és biztos mások mint az átlag (tehát lesz buzi megint a villában)

végeredmény: fõmusoridõben buzik és sex a villában,

szánalmas hogy csak ezt tudja felmutatni az rtl klub

ja és Lilut külön üdvözlöm

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Breki33
az index vizilabdás topicjában lehet érdekeseket olvasni róla
Breki33
modell volt...
Lynx_TWL
áh nem tud jól szopni...😊

๏̯͡๏﴿

Breki33
nekem tetszett ez a csaj
ezerszer jobb mint a cickosziszkó akit reméljük nem kell többet látnunk

de mondjuk én összesen kb félõrát láttam az egészbõl :-)
Lynx_TWL
a sok "intelligencs" nép sajnálta?😊

๏̯͡๏﴿

Frank99
úgy sajnáltam szegényt, az anyjával 8 éve nem beszélt, amióta elment kurvának, mert az anyja nem ezt az életpályát szánta neki, úgy sajnálom...

pl. Zegen mehetett volna a Flextronicsba is, bár ott dolgozni kell, nem sz@pni

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
azé furcsa egy ország vagyunk ám...

a népnek a kurvák, meg a kigyúrt stricik tetszenek.
A BigBrtother-es Évike is ribanc, ez is az...

bár inkább az a történet lényege, hogy a kuplerájokban ráérnek a qvák SMS-ezni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Breki33
a jócsaj
cSuwwi
Na ki nyerte meg ezt a szõrvájvõrt? 1 részt sem láttam, de azért érdekel. A sztriptízcsaj vagy a telefonos csóka?

shit happens

Lynx_TWL
basszus most végre vége ennek a szörvájvörnke erre jön majd a valóvilág nemtomsokmennyi, és nyárig fog tartani!!
fõmüsoridõbe újból szarkerül, és elveszi az idõpontját az RTL klub minõségû akció filmeknek,meg pókos kigyós katasztrófafilmeknek 😊)) nem is tudom melik sajnáljam

๏̯͡๏﴿

BADE
Kétlem,hogy ez a kurva kibírná 1 hétig is a szigeten!Nem csoda,hogy 8 éve nem találkozott a családjával,de most majd jól jön nekik a pénz.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

magus
sztem survivor jo lett volna ha mondjuk nem villan be neha egy egy huto meg mikro vagy kabel... meg ha nem lenne meg a nyertes mar 2 honapja

Punker
parasztvakítás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Ekkora szar showt!Ez most túlélõ show volt vagy szépségverseny??

A legnagyobb egyetértés. Ezzel a sok baromsággal rabolja valaki az idejét? Ráadásul örülhetünk ha a legközelebbi ilyenben (ugy hallottam lesz) heteroszexuális is bekerül.

cSuwwi
Jó, a 100-1 az RTL indulásakor menõ mûsor volt. 1997-98-ban még nem is volt 10000-res... Akkoriban még nem volt fizetés a tapsolásért, örülhettél, ha bekerülsz a mûsorba. Ha szerencsés voltál, nyerhettél is. Interaktív show volt, a Kati bírónõben meg csak tapsolhatsz, oszt' ennyi... 😊

shit happens

Tikal
ennek a katalion bironõnek mi az értelme? végulis az érdekelne hogy mi volt a céljum a musorkészitoknek? mi a musor mondanivaloja stb, nem értem.... szánalmas hova sullyed ez a két tv ado, eskuszom a királyi tv is jobb

Tikal
hát akkor elbasztad, most egy tizest adnak érte 😊

cSuwwi
Kicsit azért durva lenne. 😊 Én voltam egyszer anno a 100-ból 1 felvételén 3 haverommal. Tapsoláskor 1 pali (aki a legfeltûnõbb helyen ült), felállt és elkezdett tapsolni. Én a közönségnek is ekkor tapsolnia kellett. Arra már nem emléxem, hogy abbahagyáshoz mit csinált, de mi nem kaptunk érte semmi sem 😞

shit happens

CSOCSO
ultra lol az a mûsor.. full megrendezett midnen..olyan tipusú színjátszások mint a barátok közt elején
Tikal
ma mondta egy srác hogy a katalin bironõbe a statisztáknak heti 10.000ft-ot fizetnek hogy tapsoljanak 😊)

zaki
ezt kapja a nép karácsonyi (z)ajándéknak

CSOCSO
én ennél jobban utálom azt amikor a filmek között csapatják..és az a baj hogy negyed oránként van reklám.. mennyire idegesítõ dologmá??
esküszöm ma már a tv rõl annyit tudunk mondani hogy két reklám között van egy kis film is...
cSuwwi
A valóságsókat én sem szeretem, de inkább megnézem a valóságsót, mit a barmok köztet, meg a másik szart ami vasárnaponként van, asszem. Egyszer-egyszer látok belõle 1-2 percet vacsora közben (mert anyámék meg nézik), és valami szõrnyû. Danika ugye nem másoltok CD-ket? Jaaaj, már itt is.... 😞

shit happens

Gladiator
annyira gyûlölöm az összeset!!!!!!!!

az még nem is lenne baj, hogyha lenne, de hogy foylamatosan annak vannak a bemutatói. ott az a kurva logó a sarokban, lassan már nem is lehet semmit se látni a képernyõbõl. faszom, nézem a barátok köztöt:

vége a VV-nek.
barátok közt elõzõ rész bemutató
bepillantás a villába
barátok közt
bepillantás a villába
reklám
bepillantás a villába
baártok közt 2. rész.

és az amõúgy 20 perces soroz lesz 40-45 perces.

cSuwwi
Dec. 27-én indul a következõ sorscsapás a retekklubbon, a vévéhárom... Karácsony után egybõl valóságsó, fasza... 😊

shit happens

BADE
Hát eléggé érdekes volt,hogy a csaj,aki olyan gyenge,mint a harmat könnyebben odaért,mint Szilárd!

Davidus
Torgyán

V9ykn8_TZL0

HuAn82
Ki a faterja?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

CSOCSO
😊 nyehehe..ja
Tikal
lilu fogja vezetni?
az egy ostoba liba, ide is betolta a faterja?

CSOCSO
jo.. azon én is szörnyûlködtem. de mostmár zsír
cSuwwi
Dehogynem, ezt lehet a legjobban fikázni 😊 Most, hogy csak a tehetségesebbek maradtak bent, már nem olyan jó a mûsor, de régen a válogatásokon hülyére röhögtem/röhögtük a fejünket, nem? (Az egyik adás közben a Koli Hubon voltam éppen, hogy ott mi ment... 😊))

shit happens

CSOCSO
Kéretik valamelyik op bácsit hogy írja át a topikot erre:
Reality és egyébb showmûsorok

és hirtelen annyit szeretnék mondani hogy azért ez a megasztár nemis rossz...legalábbis van egy két csaj , fiu aki valoban komoly kis zenéket énekel...szvsz ez az a mûsor amit nem kell fokázni..
BADE
A beszavazásokat tutira megnézem,de utána nem hiszem😊)

GmorpH
Azért a cím is tök jó...Lilu nem ismeretlen azért szerintem senki elõtt és az is tény, hogy nem sztár, "csak" egy ismert mûsorvezetõ. De sebaj, mert onnantól, hogy a VV3-ba került mint háziasszony vagy mi, kapásból igazi Sztár lett. Most biztos nagyon boldog. Õ is bekerült a "nagyok" közé.

ez a no nagyonocsmany

Breki33
de most komolyan ha reggel félig nyitott békalencséimmel pislognék és ez a látvány teritené be térlátásom olyat sikitanék hangtalanul hogy mindenki kakasnak nézne

na mégse volt komoly P
GmorpH
...és nincs ilyen, "ha meglátom sötétben felsikítok" típusú hajszerkezete sem.

Elismerésem a fodrásznak

Evil
stohl biztos nem ugy szopikalt, es kulonben se tudta kidugni a mellbimbojat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!