BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt te honnan tudod?😄
V9ykn8_TZL0
A karikákról meg annyit, hogy jobb lenne ha végleg elfelejtenék õket, mert nem igazán kellemes folyton az odatett számokat nézni. Más - nem magyar - csatornákon simán kitakarják a "nemkívánatos részeket" és nem biggyesztik oda a hülye jeleket és ettõl függetlenül azt hiszem mégis értelmes emberek nõnek fel arrafelé karikák nélkül is.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
minden kurva a médiában akar dolgozni, hát menjenek a picsába, elég nagy rakás geci ez a méida így is, erre vveszik be az ingyenélõ ribiket...
tetkos csávó élvezzen az anyjára kit érdekel kire élvez???
๏̯͡๏﴿
)''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hülye kurva(jól szétdugnám)
"egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában..."
Nagyon helyes😄
"egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez..."
Ebben mi a rossz?😊
V9ykn8_TZL0
-egy csaj aki késõbb a médiában szeretne dolgozni, és rendkivul buszke a testére meg állandoan festi magát...
-egy pár, akik azt mondják nem vetik meg majd a sexet a villában...
-egy tetkos csávo aki a grupen sexre élvez...
Lilu nyilatkozta: nem ismerem még a lakokat de biztos vagyok benne hogy rednkivul különleges személyiségek és biztos mások mint az átlag (tehát lesz buzi megint a villában)
végeredmény: fõmusoridõben buzik és sex a villában,
szánalmas hogy csak ezt tudja felmutatni az rtl klub
ja és Lilut külön üdvözlöm

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezerszer jobb mint a cickosziszkó akit reméljük nem kell többet látnunk
de mondjuk én összesen kb félõrát láttam az egészbõl :-)
pl. Zegen mehetett volna a Flextronicsba is, bár ott dolgozni kell, nem sz@pni

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a népnek a kurvák, meg a kigyúrt stricik tetszenek.
A BigBrtother-es Évike is ribanc, ez is az...
bár inkább az a történet lényege, hogy a kuplerájokban ráérnek a qvák SMS-ezni....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
shit happens
fõmüsoridõbe újból szarkerül, és elveszi az idõpontját az RTL klub minõségû akció filmeknek,meg pókos kigyós katasztrófafilmeknek 😊)) nem is tudom melik sajnáljam
๏̯͡๏﴿
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shit happens

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
shit happens
esküszöm ma már a tv rõl annyit tudunk mondani hogy két reklám között van egy kis film is...
shit happens
az még nem is lenne baj, hogyha lenne, de hogy foylamatosan annak vannak a bemutatói. ott az a kurva logó a sarokban, lassan már nem is lehet semmit se látni a képernyõbõl. faszom, nézem a barátok köztöt:
vége a VV-nek.
barátok közt elõzõ rész bemutató
bepillantás a villába
barátok közt
bepillantás a villába
reklám
bepillantás a villába
baártok közt 2. rész.
és az amõúgy 20 perces soroz lesz 40-45 perces.
shit happens

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
az egy ostoba liba, ide is betolta a faterja?

shit happens
Reality és egyébb showmûsorok
és hirtelen annyit szeretnék mondani hogy azért ez a megasztár nemis rossz...legalábbis van egy két csaj , fiu aki valoban komoly kis zenéket énekel...szvsz ez az a mûsor amit nem kell fokázni..

na mégse volt komoly P
Elismerésem a fodrásznak