2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
K.András #2273 Letagloztak???Többmilliárdos reklámpénzt szednek a honapok alatt,persze mindezt a játékoson keresztül,aztán nem adunk nekik semmit,persze elején aláirattunk vele egy zserzödést hogy nem szerepelhet más csatornán,csak ha nem fizetnek valamiért akkor ugye a szerzödésben nem szerepelhet hogy nem mehet másik csatornára(mire fel nem mehetne???), erre kössél csomot te nagyonlogikus... -
#2272 Az érveid letaglóztak, te jólinformált! -
K.András #2271 Nem is ment 5 honapot a musor,plusz nem vitázok tovább,hát ez az ujságban volt anno,én csak azt mondom amit olvastam...
Plusz felsorolok érveket és arra nem vagy képes hogy elgondolkozz rajta, hát legyen! -
#2270 András megmonnya majd a frankót. -
#2269 -
#2268 Na várjá, te is minnyá mekkapod az igasságot! Ki leszel okítva -
#2267 Sztem nem kapnak semmit, sőt, lehet még ők fizetnek (ez akár még komoly is lehet). Az ilyen feltűnési-viszketekségben szenvedő embereknek már önmagában az a mennyország, ha bent lehetnek a TVben. -
#2266 Ok. Nem vitatkozom, más fórumokban láttam már, hogy nem érdemes veled. Még egy dolog: Volt egyszer egy VV2, abban volt egy hölgyike, aki bentmaradt az utolsó 4 kieső között, ez a hölgyike a te számításaid szerint az 5 hónapért kapott kb 12Millió forintot... ugyanez a hölgyike elvállalt nálunk egy pár napos munkát 15ezer Ft ért. Bisztos elitta a sok pészt... Részemről téma lezárva. -
K.András #2265 Miután többmilliárdos projektröl van szo ugye nem gondolod hogy 9 milla olyan nagy összeg???Föleg ha kiszámolod akkor meg van határozva hogy hány ember lesz bent 1 honap mulva hányan lesznek 2 honap mulva stb stb
Arol még nem is beszéltünk hogy csucsidöben mennyibe kerül 20 másodperc reklám de gyanitom nem olcso(kb 5 milla),és ha hozzávesszük hogy itt honapokon keresztül mindennap leglább 20 perc reklámot értékesitenek akkor rájöhetünk hogy az a szaros 9 milla amit kifizetnek a játékosnak lofingnál is kevesebb!!! -
#2264 Ok, azért én nem feltétlenül hiszem el ha nem gond.
Szóval, naponta kapnak 80ezret a bentlakók? Ha valaki bentvan mondjuk 4 hónapot, (sokan voltak ilyenek) akkor 120nap*80ezer Ft? 9,600,000-? Ejha... ugye ezt te sem gondolod komolyan? -
K.András #2263 Érdekes,nem hinném hogy rosszul tudnám anno tele volt vele minden,nonszensz is volna hogy bemész valahova 100 napra és nem kapnál érte semmit,megkapják a napi pénzt hidd el.
A bucis dolgot meg nem értem,hát most milyen 400-500 rol beszélsz?Azok musor után kapják a pénzt,tehát ahányszor vezeti a musort annyiszor x összeget kap+ruhapénz+minden járulékos költséget fizetnek.... -
#2262 Ne haragudj, de rosszul tudod. Egy rohadt fillért nem kapnak a bent töltött napok után. Olyan rohadt smucig az összes tv. Hülyére veszik őket, termelik a pénzt, aztán mehetnek isten hírével.
Nincs 100 felett egy műsor díja Bucinak, még csak a közelében sincs. Még jó, hogy kap 300at Nóci, buci meg kb 400-500at. Nehogymár sok legyen... Kevesebbért én se dolgoznék/dolgozok... -
K.András #2261 Engem egy dolog zavar csak,nem én csinálom a müsorvezetést,ki a rákot érdekelné milyen a musor meg kik vannak benne ha havonta milliokat akaszthatok :)))
-
K.András #2259 Nem bb-vv :),egyébként musorok után kapnak pénzt nem havi fizetés van,tehát egy musor egy adott összeg,hogy az mekkora azt nem lehet megmondani de hogy 100ezer ft felett van ez egészen biztos... -
#2257 Opsz visszaszívtam!!!
tegnap nem hozta be az oldalt,de most igen:-))))
Tehát a www.tar.hu/pitsaak -on még fennt van -
#2256 Valaki akink megvan amúgy tolja már fel valahova azt a 120 megás pandorás videjót,mert már arról a tarosról sem tudom szedni.... -
#2255 Ja. Tegnap még én is benéztem oda!!!! Nem volt semmi ami ott ment. -
#2254 érdekes az rtlklub honlapján a forumban mentek a legnagyobb anyázások,meg baszogtatások,és hopp mit ad isten,most a forum oldal nem elérhetö...:-ppp
Tuti most mennek a moderálások,csak sokáig tart mert egész topicokat meg kell szüntetni:-ppppppppp -
K.András #2253 A bentlévö emberkék kapnak 80 ezret naponta,ha nyernek ha nem ezt megkapják persze annyiszor 80-at ahány napot bentvoltak! -
#2251 a párnát ? -
#2250 én szívesen kipróbálnám! -
#2249 na a fanatikus :) -
#2248 csalódtam bennetek
még nem tudom ma ki fog bejutni P :-))))))))9 -
#2247 há me' kajak ! -
#2246 -
#2245 lol, jó arc ez a Leo :) -
#2244 jajj sirnak a csajok
mindent megtesz értünk.... -
#2243 hát biztos nem fog éhenhalni -
#2242 vajon stol buzi mennyit kap ezért hogy igy égeti magát? ez most szinész vagy musorvezeto? hogy kotrodna el a tv-bol -
#2241 gyönyörűek vagytok, gyönyörűek... de kurva idegesítő -
#2240 nincs kedvem még1x bíróságra járni.
tőlük két sorozatom volt, asszem...
vegy a többit még nem találta :-)
asszem amúgy Gergő nemegyenlő Gerő... -
Madmaxx #2239 és te engedelmeskedsz:)
most gerő(ernő):) vagy gergő? -
#2238 na, Gerő megtalálta a másik sorozatot, ami tőlük származik, törölhetem azt is... -
#2237 bazz, milyen lila a csaj szeme... aztán azt mondja, hogy motorbaleset, vagy nem tudom... aha jó duma, biztos beszólt a csávónak pár nappal ezelőtt, aztán adott neki pár sallert -
#2236 most azoknak megy a szavazása akiknek valami újság már rég lehozta, hogy bekerülnek? -
#2235 Na vajon ki áll nyerésre?:-P
lásd:#2201 -
#2234 akor ne ted, minek az neked? -
#2233 ohh. megtaláltam ;) -
#2232 http://ethanhunt.freeweb.hu/judit/ <<< az itt található képek nincsenek meg vkinek 1ben, mert nem akarok 200 oldalt meglesni és 1enként lementeni... -
#2231 hehe, kuldtem