2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#2314 pedig hypersnapdx...
scroll lock, meg be kell kapcsolni a különleges felvétel engedélyezését (direct x st.) -
#2313 Itt is mennyire látszik a fején, hogy kényszerítik... nomeg az egész interjú alatt...
-
#2312 próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod az overlay-t. -
#2311 "ennyire hülyék ne lehetnek az emberek!!!!"
De! :) -
#2310 Megmondom neked a frankót! Print screen gomb :)) Aztán nyitsz egy MS Paint -et és beilleszted, majd vagdosod ahogy akarod. Na? :) -
#2309 Miért kell ilyen igénytelen szar műsorokra pénzt költeni??? Ha csinálnak is ilyet, legalább ne főműsoridőbe raknák be. Sajnálom azokat a mostani gyerekeket akik ezen nőnek fel. Ezekután várhatjuk majd hogy kultúráltabb, jobb világ legyen az elkövetkezendő 30-40 évben.
-
#2308 Sziasztok!
Elárulná nekem valaki, hogy a fenébe tudjátok kiszedni a filmből a képeket. A lényeg az, hogy szeretnék képetlopni a MediaPlayer alatt lejátszott mozgóképállományból. Egészen pontosa a VV3 élő közvetítéséből. Sajnos ez idáig nem sikerült. Próbáltam már a HyperSnap programot is, de mindig csak egfy üres fekete kockát kapok. Tudja valaki a megoldást. Az sem lenne baj, ha mozgóképet tudnék készíteni a VV3 netes sugárzásból. Pls. Help.
Előre is Thx. -
#2307 itt látszik, hogy mennyire undorodik, és mennyire kényszerítették... Tegnap kapcsolgattam a csatornák közt éjjel, éy beszélgetett egy másik nővel, nyavajgott, hogy lenézik - gondolom azok, akik később jöttek be, és olvasták róla a hasonlókat, mint alant látható- erre a másik csaj azt mondta, hogy miért kellett első nap a Tomyval kikezdeni?
Mi va olyan érzésem, hogy egy elkészített kaptafára megy a benti dolog? Bazzeg, pezsgőznek benn a jakuzziban, ilyen az élet???
Még jó. hogy a családomból senki sem nézi és küldi az sms-t.
Tudjátok azért a nejem jön haza a piacról ma reggel, és a nép erről beszél, hogy ennyi+annyi sms-t küttek.. öcsém, da aztán mindenki sír, hogy emeltek ezt+azt annyivel+annyival, de nem érik fel ésszel, hogy egy sms 300 Ft???
ennyire hülyék ne lehetnek az emberek!!!!
ja, hogy nem magamból induljak ki? na ja... -
#2306 ezt úgy híjják' , hogy spermaláda... (rosszabb helyeken geciláda...) -
-
#2304 kiisszórtamazösszesetakukába'... -
#2303 csak nem mondod, hogy a blendamedtől lett ilyen???
-
#2302 mindet bekapom, mindet felmorzsolom...
-
#2301 ezeket neki küldöm, mutasd meg neki:
Mingyárt jövök.. de nagyon félek... nem szeretem az ilyet..
-
#2300 talán nem küdd majd ezek után sms-t..
:-) -
#2299 bocsesz, de ITT így van... -
#2298 bazz, a muterom teljesen kész van, az m+on egész nap az élő adást nézte -
#2297 Abban tévedsz, hogy a jobbosok soha nem hallgatnak meg más érveket, mert a balosok is egykutyák, csak ők ezt nem veszik észre. Jobbos-balos egyremegy, ugyanazzal a módszerrel, csak más dolgokat. -
#2296 ezen én nem csodálkozom, miatta és Fideszes nick-ű barátja miatt egy ideje éve nem írok (nem is olvasom) a Pól. fórumra, nem lehetett (mint általában egy mai MAGYAR jobboldalinak) semmit olyat írni, amit ő nem akart hallani... asszem érthető...
úgy láccik, megunta a Pól. fórumot (bár ismerőseimmel tárgyalva, más is ott hagyta nem csak én) , és nagy bánatomra, ide ette a fene... -
#2295 Ne csépeld feleslegesen a billentyűzetet, én is feladtam. Az, hogy 100% -ig logikus érveket hozol fel itt nem ér semmit. -
#2294 Ne má' 200 ft-tal szorozd be.Annak csak egy részét kapják meg, nem az egész 200ft-ot.És a 600ezres kiszavazóshowk is elég ritkák.Meg egyébként sem értem, hogy a milliárdos bevételek miatt miért kell több milliós fizetésekben gondolkozni.A McDonalds sem fog töbszázezres fizetést adni a dolgozóinak, akárhány milliós a bevétele.
-
K.András #2293 Ott a pont, az sms-es bevételt nem is emlitettem... -
#2292 Elvileg egy vv vagy bb nem csak a reklámpénzek miatt nyereséges. ha megnézel egy kiszavazó showt,ahol volt mondjuk 600.000 szavazat. Na annak kb a fele csalás a tv által,marad 300.000. Ezt ha beszorzod az sms-ek 160 ft+afa araval,akkor az olyan 60 mila csak ebben az adásban,szal..... -
#2291 Adásonként???
Ne basszatok fel.
Ezek leforgatnak egy adásnapot (1 vagy 2 adást) és 200k-t kapnak, a felnőttek meg többet?
Hát ez kész. Én meg melózok 3 hónapig és akkor sem keresem meg ezt a pénzt nettó és a fél év végén meg fizethetem be a sulira az egészet, hogy tudjak munka mellett főiskolára járni.
Valamit én csinálok rosszul... -
#2290 Azt hallottátok, hogy Ákos azért lépett ki anno a sorozatból, mert adásonként csak a gyerekszereplőknek járó 200.000 Ft-os fizut kapott? -
#2289 Ok, neked van igazad. -
K.András #2288 Azért mert DanielT megmondta hogy egy kétmilliárdos uzletben nem fizetnek azoknak akik az üzletet müködtetik, az nem jelenti azt hogy ez igy is van.
A barátok közt szereplöi sem 80-100ezret kaptak havonta,belegondolok hogy ott is micsoda reklámpénz van ahoz képest ez a 100-ezer havonta nem nevetségesen hanem észbontoan kevés!!Aki látott már rádiot meg tv-t közelröl az tudja hogy a reklámrol szol az egész,ha van nézzetség van reklám viszont aki a nézetséged "termeli" ebben az esetben a játékosok azoknak illik fizetni,mégha nem is verik nagydobra...
Ha Eperjes több mint 100 millát kapot a hidember szerepéért(ami nem hozza vissza se reklámban se jegybevétlben) akkor ugyanenyit kifizetni sokkal nagyobb nézzetség mellett több mint kielégitö a csatornának és a játékosoknak is.
De mégegy példa:nemrég volt a bb-s gyereknek a pere ahol a rendörgyereket beperelte merthogy átment egy másik csatornára és benne volt a szerzödésbe hogy nem mehet,na az rtl-kijelentette hogy ha veszit pongo akkor ök fogják kifizetni ezt a pénzt helyette ami 6 millio forint!!!Szal ha nekik megért hat millát hogy pongo egy musorban benne legyen akkor nehogymár ne érjen meg a saját játékosainak fizetni,legyetek már észnél... -
#2287 Jah! -
#2286 Napi 80 ezer az baromság! Csak nem az újságok "gyöngyében" a Blikk-ben olvastad? -
#2285 Azért fizetnék ki, mert K.András úgy olvasta. Vita nincs. Megmondta. Itt 2 milliárd Ft van, szét kell osztani a játékosoknak egy részét, mert különben dühbe jönnek! -
#2284 Csak viszonyításképpen.Én úgy tudom, hogy a Barátok Közt szereplői is nem napi, nem epizódonkénti hanem HAVI 80-100 ezer Ft körüli összeget kapnak.Mondjuk ezért legalább megdolgoznak, nem úgy mint a VV szereplői, akik a dzsakuzziban testpednek.
Szóval szerintem is havi az a napi:)Egyébként sem látom értelmét annyi pénzt kifizetni, hiszen a szereplők nagy része a szereplésért és/vagy a nyereményért megy oda.Mivel a napi 80ezres fizetésről szó nincs semmilyen médiában, így nyílvánvaló, hogy e miatt senki nemy megy oda.Na már most ha e nélkül is akad több ezer jelentkező, akkor miért fizetnének ki ennyi összeget? -
#2283 így igaz, ahogy mondod. BB1-be havi 80 ezret kaptak, és akkor nyilatkozott a Kolosi az rtl-ből, hogy ő nem mondja meg mennyit adnak a játékosoknak havonta, de annyit elárult, hogy több mint havi 80 k. -
K.András #2282 Ugy indul az egész hogy 2 milliárd ft-s üzletröl van szo,abbol amit te sokalsz az max 100 millio forint!!!De miért lenne sok 100 millio ha maga a beruházás 2 milliárd-ot hoz reklámbol???Nem értelek... -
#2281 Akkor mindenki nyer, aki csak bent tud maradni (akiknet a szerkesztők benttartanak.) Ha napi 80 rugó, akkor az utolsó 4-5 nek 10 milla, plussz a nyertesnek még 10 milla+lakás? Szép... -
#2280 Ennyre tényleg nem... sokkal nyereségesebb. :) -
#2279 Én arra emléxem, hogy volt egy interjú még régebben, egy BB1-es szereplővel valamelyik újságban, ahol azt mondta, hogy ők a szereplésért havi 80 rúgót kaptak. Semmi adásonkénti pénz, meg ilyesmi. Mondjuk ez a bb1 volt, nem a vv3, de akkorsem napi 80 ezer/fő. Ennyire nem nyereséges a vv3 sem... -
#2278 már meg van -
#2277 és mivé kell átnevezni a file-okat?
-
K.András #2275 -
#2274 Te kis médiaguru