2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
xido #2892 nabazmeg törölték...épp le akartam menteni -
xido #2891 vittem..isten vagy:)
mondjuk én rtl2 meg supertv2-n nyomatnám nonstop ismétlésként a netes vágatlant:) -
Irodeak #2890 http://www.youtube.com/watch?v=yb0c8k_ELUI A BB 1. szériájának összefoglalója! :) Akit érdekel nézze meg! -
#2889 Ja itt: ITT -
#2888 Szavazzatok Zsófira -
Kiado #2887 Újra VVVV -
#2886 A legelső Big Brothert nem lehet valahonnan letölteni? Nekem mp3-ba megvan elég sok "jelenet", de video file-ok kellenének. -
#2885 Nem lesz új VV? -
winnie #2884 mélységesen egyetértek. minnyá jön úgyis a kísértés, plusz a félelem faktor... -
#2883 Lehet kint igen, de idehaza? -
winnie #2882 vannak jó valóságshow-k, olyanis van, amit te is néznél. -
#2880 A Farm:DDDDDDDDDDDDDD -
Ben C #2879 én élőben láttam amikor vitték el ...
-
#2878 OKIIIIIIII! :)( LOL! -
#2877 Mit kell a füvön megvizsgálni?:D HA fű hát fű... törvényellenes... -
#2876 Ja, ezt olvastam :)
Okiról van szó :) -
#2875 Nincs rendőri őrizetben, így szabadlábon védekezhet az a televíziós valóságshow-kból ismert férfi, akit kábítószer-terjesztésen értek tetten a hétvégén Nyíregyházán – jelenti a HavariaPress.
A szabolcsi megyeszékhely rendőrei vasárnap éjjel, egy sóstófürdői rendezvényről állították elő a 36 éves mezőtúri férfit. A nyomozók éppen akkor érték tetten a Való Világ 1 című tévéműsorból ismert „„sztárt”, amikor az kábítószergyanús cigarettát kínált két helybéli tizenéves lánynak. A kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsított férfi kihallgatása után jelenleg szabadlábon van, a nála talált droggyanús anyag szakértői vizsgálata pedig még tart. -
winnie #2874 engem is, de ez ellen nem lehet mit tenni, ha egy csomóan rá vannak erre az egészre kattanva:( az a gáz, hogy a ker. tévé nem merik bevállalni, hogy kipróbálják, hogy más műsorra lenne e igény, inkább maradnak a tutinál, amit előre lehet jelezni, hogyhozni fogja a nézettséget. ez a lufi is ki fog pukkanni. valamikor -
#2873 Németeknél olyan Bigbrother fut, amelyikben három csoport van: gazdagok, átlagosak és túlélők.
Elég LOL! -
#2872 Egyszerűbb ráküldeni egy prostit, az neki nagyobb sokkhatás lenne, mint egy kaukázusi kutyus. -
#2871 Inkább adnának valami érterlmes műsort helyette főműsoridőben!
Az bosszant ebben az egészben, hogy erre van még igény! -
#2870 :-p -
winnie #2869 nézzen=nézzem:) -
winnie #2868 miért ne jöjjön. sikersztori, nagy nézettség, hülye lenne az rtl, ha nem hozná. nekem nem fáj, nem kötelez rá senki, hogy nézzen. -
#2867 Na, ma láttam a reklámot, hogy jön VV4... fasza! Esküszöm elkapom ezt a Kolosi köcsögöt és egy kaukázusi medveölő kutyával szétkuratom a seggét. -
#2866 De qrvára unjuk mi is. -
winnie #2865 egy csendes vígjáték, semmi extra, de kedves film -
#2864 az életfogytig jó filmenk ígérkezik! -
#2863 megértem. csak egy kicsit unom, hogy 2 éve ezzel van teli a sajtó. Tudom, akinek nem tetszik ne nézze. Csak azért már 1 is elég volt belőle, és asszem még VV4is lesz... király... -
winnie #2862 ? a valóvilág szerint nincs film este? hol élsz te? a filmek az rtl-en csak a barátok közt után szoktak kezdődni.
mellesleg, ha valaki olyan botor, hogy kereskedelmi tévén néz filmet, akkor csak a heti kínálat: hatodik érzék, shrek, wild wild west, james bond: a holnap markában, a játékos, gattaca, arizónai ördögfióka, pillangó, sebhelyek, életfogytig stb. -
#2861 Ne haragudjatok. Fel kell tennem ezt a kérdést:
Aki szereti ezeket a szarokat...
NEM UNJA, MÉG HOGY CIRKA 1 ÉVE ESTE NINCS EGY ÉRTELMES FILM, HANEM AZT KELL LESNEM, HOGY 2 KISRIBI NYARVOG, vagy sír a sarokban, esetleg veszexik egy szépfiúval??? -
winnie #2860 a műsorban is elmondják, szóval a néző jólértesült. -
#2859 mondjuk kár hogy igy már tudjuk a poént előre :D -
winnie #2858 ez offtopik, egy angliában ment valóságshow-t itthon alámondással vetítenek majd. mint a 80-as évek:) -
#2857 ehh -
#2856 ezt találtam az rtl honlapján. Petició a való világ ellen
érdekes, de én aláírom :)) -
Daniel #2855 Álíótojag szerptemberbe!
De 100% lex mert ismerősöm ott dolgozik és mondta... -
#2854 Itt jól néz ki pandora.NEM??? -
#2853 -
#2852 Hát ez LOL!