BigBrother, ValóVilág, A Farm

Oldal 1 / 58Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nabazmeg törölték...épp le akartam menteni
vittem..isten vagy:)
mondjuk én rtl2 meg supertv2-n nyomatnám nonstop ismétlésként a netes vágatlant:)
http://www.youtube.com/watch?v=yb0c8k_ELUI A BB 1. szériájának összefoglalója! :) Akit érdekel nézze meg!
kabel15
Ja itt: ITT

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Szavazzatok Zsófira <#taps>

BattleTag: kabel15#2672

Újra VVVV

rcstuning
A legelsõ Big Brothert nem lehet valahonnan letölteni? Nekem mp3-ba megvan elég sok "jelenet", de video file-ok kellenének.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mélységesen egyetértek. minnyá jön úgyis a kísértés, plusz a félelem faktor...
Aramir
Lehet kint igen, de idehaza?

vannak jó valóságshow-k, olyanis van, amit te is néznél.
Debi
A Farm:DDDDDDDDDDDDDD

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

én élõben láttam amikor vitték el ...

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PREMIERE1
OKIIIIIIII! :)( LOL!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Bucser
Mit kell a füvön megvizsgálni?:D HA fû hát fû... törvényellenes...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandee1987
Ja, ezt olvastam :)
Okiról van szó :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PREMIERE1
Nincs rendõri õrizetben, így szabadlábon védekezhet az a televíziós valóságshow-kból ismert férfi, akit kábítószer-terjesztésen értek tetten a hétvégén Nyíregyházán – jelenti a HavariaPress.

A szabolcsi megyeszékhely rendõrei vasárnap éjjel, egy sóstófürdõi rendezvényrõl állították elõ a 36 éves mezõtúri férfit. A nyomozók éppen akkor érték tetten a Való Világ 1 címû tévémûsorból ismert „„sztárt”, amikor az kábítószergyanús cigarettát kínált két helybéli tizenéves lánynak. A kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsított férfi kihallgatása után jelenleg szabadlábon van, a nála talált droggyanús anyag szakértõi vizsgálata pedig még tart.

engem is, de ez ellen nem lehet mit tenni, ha egy csomóan rá vannak erre az egészre kattanva:( az a gáz, hogy a ker. tévé nem merik bevállalni, hogy kipróbálják, hogy más mûsorra lenne e igény, inkább maradnak a tutinál, amit elõre lehet jelezni, hogyhozni fogja a nézettséget. ez a lufi is ki fog pukkanni. valamikor
Ramore
Németeknél olyan Bigbrother fut, amelyikben három csoport van: gazdagok, átlagosak és túlélõk.

Elég LOL!
Ramore
Egyszerûbb ráküldeni egy prostit, az neki nagyobb sokkhatás lenne, mint egy kaukázusi kutyus.
I.C.ram
Inkább adnának valami érterlmes mûsort helyette fõmûsoridõben!

Az bosszant ebben az egészben, hogy erre van még igény!
Shaman
:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nézzen=nézzem:)
miért ne jöjjön. sikersztori, nagy nézettség, hülye lenne az rtl, ha nem hozná. nekem nem fáj, nem kötelez rá senki, hogy nézzen.
I.C.ram
Na, ma láttam a reklámot, hogy jön VV4... fasza! Esküszöm elkapom ezt a Kolosi köcsögöt és egy kaukázusi medveölõ kutyával szétkuratom a seggét.
Voltan
De qrvára unjuk mi is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

egy csendes vígjáték, semmi extra, de kedves film
Vaxi
az életfogytig jó filmenk ígérkezik!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
megértem. csak egy kicsit unom, hogy 2 éve ezzel van teli a sajtó. Tudom, akinek nem tetszik ne nézze. Csak azért már 1 is elég volt belõle, és asszem még VV4is lesz... király...

? a valóvilág szerint nincs film este? hol élsz te? a filmek az rtl-en csak a barátok közt után szoktak kezdõdni.

mellesleg, ha valaki olyan botor, hogy kereskedelmi tévén néz filmet, akkor csak a heti kínálat: hatodik érzék, shrek, wild wild west, james bond: a holnap markában, a játékos, gattaca, arizónai ördögfióka, pillangó, sebhelyek, életfogytig stb.
Vaxi
Ne haragudjatok. Fel kell tennem ezt a kérdést:
Aki szereti ezeket a szarokat...
NEM UNJA, MÉG HOGY CIRKA 1 ÉVE ESTE NINCS EGY ÉRTELMES FILM, HANEM AZT KELL LESNEM, HOGY 2 KISRIBI NYARVOG, vagy sír a sarokban, esetleg veszexik egy szépfiúval???

a mûsorban is elmondják, szóval a nézõ jólértesült.
Laalee
mondjuk kár hogy igy már tudjuk a poént elõre :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ez offtopik, egy angliában ment valóságshow-t itthon alámondással vetítenek majd. mint a 80-as évek:)
Alien
Ch_Slater
ezt találtam az rtl honlapján. Petició a való világ ellen
érdekes, de én aláírom :))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Álíótojag szerptemberbe!
De 100% lex mert ismerõsöm ott dolgozik és mondta...

PLackó
Itt jól néz ki pandora.NEM???

PLackó

Aramir
fifi
na ez vélményem szerint nagyon helyes! szüntessék be a VV-vel együtt teljesen nyugodtan.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PREMIERE1
MNO
"Négypárti egyeztetést kezdeményez az MDF a médiatörvény módosítása érdekében, mivel szeretnék megszüntetni a gyermeket, a családot és a jövõt bármilyen formában veszélyeztetõ mûsorokat. Ezt Gémesi György (MDF) jelentette be napirend elõtt annak kapcsán, hogy RTL Klub Anyacsavar címû mûsorában gyermekes családokban édesanyák kicserélésével készül szituációs játék. Lévai Katalin esélyegyenlõségi miniszter erre elmondta: a kiskorúak védelmében levélben fordult az RTL Klub egyik vezetõjéhez, mert mint mondta: szerinte is rossz üzenetet közvetít a társadalomnak a szóban forgó program."

HuAn82
"Meghajtanám Õket mint a szart egykõbányába aztán meglátnám hogy melyik marad bent!!"

Szívembõl szóltál!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bucser
LÉehet, hogy drága pénzen be lehetett jutni, de bennt maradni még több kellett volna:))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
kiesett a DZSenni

PREMIERE1
Kinéztem egy 97-es Toyota Celicát külföldön, 75.000 kilométerrel magába szállva. Ismerõstõl, karban tartva. Az ára is okés. A reg adó miatt azonban jelen állás szerint kicsit drágább lesz, holott szarért-hugyért mennek a japán kocsik a Benelux államokban (is). Szóval errõl eshetne inkább pár szó Kylie Minogue helyett. De ez a téma kicsit idegesít, az EU-t meg nem népszerûsíteni kellene, hanem azért tenni, hogy ha kimennék Münchenbe egy hétvégére színházba, meccsre, szórakozni stb, akkor az nem fél éves fizetésem legyen, hanem max 1 heti. Fõ, hogy már most 268 euró napidíj jár az EU parlamenti megfigyelõknek, és azt is elcsalják. Be se megy, de felveszi.

Bucser
Ezt hívják országos irányított eufóriának:)) Kicsit drágább mint a fû, de gyorsan leszoktatnak róla:))

Voltan
Hát, nem tudom, mi jöhet még. Az a vicc, hogy ilyen marhaságokkal próbálják népszerûsiteni az EU-t, ugyanakkor, ha valaki tényleg szeretne megtudni valami specifikus információt, akkor hiába keresi. Egy botanikus ismerõsöm bement az EU információs irodába megérdeklõdni, hogy milyen pályázatok vannak ezen a téren, erre csak a vállukat vonogatták, és javasolták, hogy nézze meg a prospektusokat. Azokban viszont csak arról irtak, hogy "nem kell félni, lesz mák az EU-ban is, meg kolbásztöltés is lesz." Hát a rohadt életbe, ezzel aztán elõbbre vagyunk. Most ott tartunk, hogy 2 hónap van a csatlakozásig, és senki nem tudja, hogy hogyan tovább. Mindenkinek csak azt szajkózzák, hogy milyen jó is lesz az EU-ban, de hogy pontosan milyen változásokat kell várni, hogy kell alkalmazkodni, milyen új lehetõségek vannak, hogy kell pályázni, stb. arról senki nem tud semmit. Már-már azt gyanitom, hogy a drága kormány sem. Meg aztán itt jönnek majd az EU-parlamenti választások, amirõl aztán végképp nem tudni semmit. Egyszerûen senkinek nem adnak megfelelõ tájékoztatást itthon. Ezt nem lehet ilyen slendrián módon kezelni, szvsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nagykispeter
Ja a 2 nyálasképû fasszopó a mi pénzünkön utaztgat!Akkor a mi pénzünkön kûldjünk SMS-t hogy melyik maradjon bent meghogy Õ milliomos legyen!Hát ki a faszt érdekli hogy bentmarad-e?!Meghajtanám Õket mint a szart egykõbányába aztán meglátnám hogy melyik marad bent!!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nem megy az a honlap amin régen fürdések és stb. volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi lett vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már nem fog újra indulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Oldal 1 / 58Következő →