BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem tudom, de a Kolosi Péterrel kezd a tököm tele lenni... ha õ csinálja, hogy milyen mûsorok legyenek.... Nyalóvilág este délután meg valami töcsörgõ brazil sorozat megint... ÉS kivették a Miami Vice-t amit még néztem is.. bakker.. ezt mindig eljátszák... Másik Ilyen az Alias volt... irály sorozat szerda este 23:30-kor azttán eltûnik... Majd 1 hónap múlva folytatják a szombaton a Sg-vel rivális mûsoridõben (Hülyék ezek????) majd 3 hét múva törlik... pont amikor kezdett nem az a tipikus lassan haladó része jönni, hanem kezdett forrni a fõhõsnõ lába alatt atalaj... utálom ezt a következetlenséget... Elkezdenek valamit aztán befejezeik, majd a közepén folytatják és véglel leállítják... Bezzeg Nyalóvilágból harmadik van....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PREMIERE1
Kylie Minogue keresése még szánalmasabb volt!

Erre 9 milla?

Baz. Hová juthatunk még?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Blasta
Reggel hallom a rádióban, hogy valahol külföldön egy valóságsó arról szól, hogy LIBEGÕKABINOKBA zárják be a párokat. Talán 2-2 párt kabinonként asszem.
És naponta 1-szer 10 percre szállhatnak ki...
Szánalmas bazze....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Voltan
Ja,ja. Ezzel aztán rohadtul tudjuk népszerûsiteni Magyarországot. Az bejött, ahogy Leó megkérdezte a recepcióst, hogy ha Hángöri majd belép az EU-ba, akkor lehetne e oda menni pl. recepciósként dolgozni. Igen, ez az egyik olyan dolog, amiért már eddig is annyira szerettek minket.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Ezeket a faszokat elküldték külföldre. Írtó szinvonaltalanul próbálták eröltetni az EU népszerûsítést. Kérdem én: minek? Mert már szerintem lezajlott a választás!
Szólni kéne a Kolozsi Péternek, vagy ki ott a górém hogy pár barom Európába küldése, és az Unió népszerûsítése olyan helyen, ahol már évek óta létezik, mégsem kéne. Hogy minek kezdték el Amszterdamban Waterloot keresni, azt nem tudom, de ezért lóvét dobni nekik?!
A MI pénzünkbõl utazott ki két IQ betyár "kampányolni". Hová jut még ez az ország?
Tegnap is VV ma s, méghozzá fõmûsoridõben!? 😞 Katasztrófális!

A medve nem játék.

nyalóvilág, baszóvilág

Frank99
LehányniValóVilág....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Voltan
Milyen magyar történelmi bemutató? Errõl nem tudok. Valaki meséljen!

PREMIERE1
MNO
"Az RTL Klub Való Világ 3 címû produkciója kilencmillió forintos támogatást nyert el a kancellária pályázatán uniós tájékoztatásra. A Magyar Rádió két mûsora mindössze kétmilliós támogatásban részesült, a Duna TV pedig hárommillió forintot kapott."
A cikk folytatása

Uniós tájékoztatás?

LOL

Nálunk is dugnak. Nalunk is vannak tajparaszt arcok, síkhülye emberek. 😊 Szerintem ezt korábban is tudták Európában. 😊 Bár mondjuk azután az EU-nak írt magyar történelem bemutató után már semmin sem csodálkozom ... 😞

Kori
VV3 egy kupleráj!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Alien
Na igen... Amúgy az jó film szerintem😊 de elég durva lenne ha megcsinálnák

Seth
Ezek után már nem is tûnik lehetetlennek, ami a Menekülõ ember-ben volt. A fejemet rá hogy amerikába ha nem is 5, de 10-15-20 év múlva elkezdik.

PSN ID.: Beegabor

zaki
remélem a szilvi megy haza

HuAn82
Ez már nagyon gáz...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Voltan
Hát ez nem igaz. Ez a legundoritóbb dolog, amivel valaha találkoztam. Na jó, talán nem, de az elsõ tizben tuti benne van. Hihetetlen!

PREMIERE1
A mai Népszabadságból:

A Nagy Testvér megint itt van. A német RTL II immár ötödször örvendezteti (?) meg a nézõket a Big Brotherrel: az új sorozat kedden indult, és az esti fõ mûsoridõben várhatóan ádáz versenytársa lesz majd a többi kereskedelmi adón futó sorozatoknak. A BB szellemi atyja ezúttal minden korábbinál nagyobb fába vágta a fejszéjét: míg az eddigi négy részben a 12 kiválasztott csupán 99 napig ment egymás idegeire, most egy álló évig lesznek összezárva valahol Köln mellett, egy külvilágtól elszigetelt, mesterséges lakóhelyen. Ráadásul ez nem akármilyen év lesz, szeretik hangsúlyozni a szervezõk: gondoljunk csak a nyári athéni olimpiára, a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságra vagy az õszi amerikai elnökválasztásra. A Big Brother-ház lakói ezek közül semmirõl sem fognak értesülni. Ennek megfelelõen a tét is minden eddiginél magasabb: a korábbi 90 ezer euróval szemben most kereken egymillióval (negyedmilliárd forinttal) távozhat, aki a legtovább bírja.

Ez a Big Brother már nemcsak arról fog szólni, hogy ki mennyire hajlandó részt venni a házimunkákban, és szégyenlõs-e a zuhany alatt, a szervezõk reményei szerint a kamerák súlyos társadalmi konfliktusokat leshetnek ki. A lakókat ugyanis három „táborba” osztják: a való életben fennálló társadalmi különbségeket leképezve lesz egy luxusház (220 négyzetméter), egy átlagos nívójú lakás (80 négyzetméter) és lesz egy szabad ég alatt létesített „hajléktalanszálló”. A jelentkezõk a saját társadalmi osztályuk szerinti kategóriába kerülnek, vagyis aki a valóságban szerényebb körülmények közül származik (munkanélküli vagy segédmunkás), még véletlenül sem lehet a villa lakója.

A szegények és gazdagok (vagy ahogy a németek nevezték: vesztesek és gyõztesek) megkülönböztetését az elõzõ, negyedik BB-ben vezették be, és fényesen bevált, legalábbis az adásonként hárommilliós nézõszám ezt igazolta. Most ezen igazítottak egy kicsit azzal, hogy bevették a két szélsõséges kategória közé a társadalom túlnyomó többségét alkotó átlagos életszínvonalúakat is. A szervezõk ígérik, hogy a körülmények az elõzõ sorozatnál is extrémebbek lesznek: úszómedence és pezsgõfürdõ, háromfogásos étkezések, masszázs és egyéb kényeztetések járnak a gazdagoknak, miközben a szegények hálózsákban alszanak majd a kertben, és maguknak kell gondoskodniuk a vacsoráról. Egyes feltételezések szerint õk rohangálnak majd a kertben bóklászó csirkék után, ezeket saját kezûleg kopasztják meg, és kiszuperált, fával fûthetõ rezsón sütik meg. Mivel a luxusházat és a kerti hajléktalanszállót csupán egy kerítés választja el egymástól, a szegények vagy az átlagosak naponta szembesülnek azzal, hogy mit is jelent kiválasztottnak vagy éppen kitaszítottnak lenni. A társadalmi feszültségeket tovább szítja majd, hogy a szegények és az átlagosak kötelesek lesznek kisebb házimunkákat vagy esetleg másfajta, kényelmi szükségleteket is kielégíteni a luxusházban. Ez mindhárom fél érdekében állhat, hiszen a szegények végre egy kis pénzhez (vagy éppen ennivalóhoz) juthatnak, a gazdagoknak meg legalább módjuk lesz rá, hogy elköltsék napi 500 eurós ellátmányukat.

A kezdeti társadalmi hierarchia azonban nem kõbe vésett: a különféle eszement feladatok megoldásától függ, hogy a három csapat meddig maradhat eredeti lakóhelyén. A luxusellátásért keményen meg kell küzdeni, és bizony könnyen megeshet, hogy egy-két hónap után fordul a kocka, a hajléktalanoké lesz a luxusház, a gazdagok meg mehetnek a kertbe csirkére vadászni. A feladatokat még hétpecsétes titokként õrzik, de minden bizonnyal rá akarnak tenni egy lapáttal az elõzõ rész izgalmaira: akkor még csak madárpókot eregettek a szereplõk arcára, másoknak 60 méter magasságból kellett bungee-jumpingolniuk (vagyis gumikötéllel a lábukon leugrani), vagy helikopterre kötözve lógni perceken át, most viszont állítólag túlélõ dzsungeltúrát is tervbe vettek. Hiába, a pezsgõfürdõnek és a luxusnak nemcsak a való életben, hanem a Big Brother-házban is ára van.

Persze más módja is van a nézettség növelésének: állítólag a mostani szereplõválogatáson már az volt az egyik fõ szempont, hogy a jelentkezõ rávehetõ-e a kamerák elõtti szexre. Az elõzõ részben két szerelmespár is alakult, de az egyik pár annyira forrón és látványosan szerette egymást, hogy a Nagy Testvér néhány napra kénytelen volt elválasztani õket: a szerelmesek életük legnehezebb napjairól számoltak be, majd a „büntetés” lejárta után önfeledten – és a kamerák kereszttüzében – vetették magukat az ágyba.

Az ötödik részben már nem lesznek ilyen szigorú szabályok. Legalábbis erre utal, hogy a Bildben egymás után jelennek meg a házba beköltözõk (fél)meztelen fotói, és a rövid bemutatkozásokból világosan kiderül: a jól menõ üzletember és a több ezer eurós adósságtól menekülõ munkanélküli egyaránt jó sok szexet vár az elkövetkezõ egy évtõl.

Megvan már az elsõ botránysztori is: a 22 éves Sandra a nagymamánál felejtette kétévés fiát. A rendezõknek bevallotta, hogy a gyerek egyszerûen nem passzol az életébe, de megígérte, hogy havonta 200 eurót (53 ezer forintot) küld a költségekre, ennyinek biztosan elégnek kell lennie. A gyámhatóság máris vizsgálja az esetet, és a kegyetlen anya alighogy beköltözött, máris esélyes az elsõ kiesõ címére.

Voltan
Ajjaj. Sötét szinben játszik a jövõ...

Alien
De durva!!

mukika
azt én is hallottam...

de ott lesznek csövesek, átlag polgárok, és gazdagok...

Németeknél most indult egy big brother, és 356 napos lesz. Elég durva..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Voltan
Jaj neee. Már az elsõ is sz*r volt, de utána csak esett a szinvonal. A VV4-ben kik lesznek majd, véglények? Az a köcsög RTLklub hány bõrt akar még lehúzni errõl az amúgy is ocsmány rókáról?

Alien
kiváncsi vagyok meddig fog elmenni... mármint, hogy menyi rész lesz még...

b-type
hurrá..😞((
ha beledöglünk is sikeres lesz ez a müsor.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alien
Big Brother 3 elvileg nem lesz, mert a kettõ nagyon veszteséges volt... Ellenben úgy tudom, hogy Való Világ 4 lesz majd.

Voltan
Bár úgy lenne...
Sajnos én attól tartok, hogy a szint már csak csökkenni fog.

Laalee
lesz az tuti, és lehetne minnél elöbb 😄 talán kikopik ez a reality örület a tv képernyõjérõl és értelmes mûsorra is áldoznak majd pénzt.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Voltan
Miért? Minden más országban is három volt belõle. Úgy tudom, hogy csak igy adják el e license-t.

hát az nehezen lesz!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Voltan
Mikó lesz mán Big Brother 3???????? Alig várom.

Voltan
OK. Az más. Elfogadjuk.

Ha van megtudjátok adni!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Davidus
Gondolom Anettre gondol nem a BPtv-s Anettkára😄

V9ykn8_TZL0

Voltan
Micsoda?? Na ne...

valakinek van jelszava a valóvilághoz?

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Sephi
Fokuszban mutattak az Anetkat es ha' aze' van mit fogni rajta... eleg jol nez ki az a jany.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PLackó
(:

Sephi
Ahah 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PREMIERE1
Tartja? 😊 Az, hogy a Best magazin következõ száma még nem jelent meg, így maradnia kell. 😄

Sephi
Aszongya a Szilvi :

"Jovo heten vegre kimehetek innen!"

Ezt sirva... ez az egyik legnagyobb kamu amit valaha halottam! 😊))

Ha mar ennyire ki akar menni mi tartya visza? 😊))

BADE
Mekkora paraszt ez a lilu!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Frank99
szopás, szopás..

SZOOPÁÁÁÁS!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Shodan
Én is voltam már mónikába statiszta

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Laalee
ismerõst multhéten hivták statisztának mónika sóba, beszólok pandórának cimû részhez 😄 kiváncsi voltam ki esik ki, bár nem ért meglepetés...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

zaki
😄

PResident Evil
de Majka meg víztoronyfejû 😄

Sephi
Bazz 😊))

A ma esti BeleValoVilagba egy nagyvaradi csaj irt valami szepen Frenky-nek mire az beszolt " Multumesc " ami magyar forditasba " Koszonom " -ot jelent. Ez se semmit 😊))

Sephi
En meg azt sem. Valahogy irtozok tole meg a stilusatol. Ha nem lenne ekkora picsa akkor meg talan kedvelnem is. Szilvivel egyut elmehetnek valahova. Ha en bekerultem volna oda (Isten ments) akkor nem lett volna ekkora pofajuk mert ugy megmondtamvolna a magamet hogy jaj.

PResident Evil
most ebben a pillanatban akrtam belinkelni ezt 😛

Evil
en egy patron belekuldenek, felesegul nem akarom venni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bucser
Fogszabályzója van azért tûnik olyannak mintha dudor lenne az összes fogán. Egyébként borzalmasan ronda ez a csaj..... Legalább is nekem nem jön be...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF