A mobiltelefonok mégsem okoznak daganatokat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kb. fel ev mulva meg pont az ellenkezojet fogja bebizonyitani egy kutatocsoport (akiket a zoldek tamogatnak 😄). Mar tobbszor volt ez a tema ezen a site-on es en ugyanazt irtam: vizsgaljak meg a brokereket! Ok aztan napi 8 oraban fogjak a fulukhoz a telefont. Akkor majd lehet izgulni, ha ezek a tozsdei ugynokok tomegesen halnak meg. Egy atlag felhasznalo pedig kb (mondok egy szamot) 3 percet mobilozik naponta, en annal is kevesebbet. Szerintem nem kellene kongatni a veszharangokat.
Veriel
Na most, azt nem lehet bebizonyítani valamirõl, hogy nem káros, csak azt, hogy káros.

Ha egy kísérletben nem születik meggyõzõ eredmény arról, hogy a vizsgált hatás ártalmas, az korántsem jelenti azt, hogy ne volna az.

Ha elvégeznék 5-6 alkalommal, és mondjuk nem egereken, hanem csimpánzokon, éveken át, akkor lehetne mondani, hogy "úgy néz ki, nem káros".
arra nem gondolsz hogy a kilencvenes evek ota fejlodott is valami? valami mas tesztben meg azt mutattak ki hogy a regi 450 mhz-es cuccokat huzamosabb ideig hasznaloknal van eselye de a mostani cuccoknak fokozatosan csokken az adoteljesitmenye, pl ugy tudom 900 mhz 2w 1800 mhz mar 1w-al ad jo hogy eppensegel okozhat zuroket de hat mi az ami nem okozhat... elvileg attol hogy zseblampaval az arcodba vilagitanak is lehet borrakod csak kimutathatatlanul kicsi az eselye
Laci73
Egész véletlenül nem egy mobil-szolgáltató vagy egy mobilkészülék-gyár finanszírozta ezt a kutatócsopotot? Mert még a kilencvenes években az ÖSSZES ezirányú vizsgálat megálapította hogy a mobilkészülékek sugárzása élettani szempontból hátrányos, a rendkívül finom felépítésû neuronok (agyi idegsejtek) pedig fokozottan érzékenyek rá.
A daganatot kapott személyek közül soknak a fülkagyló környékén helyezkedett el a tumor. Én maradok éppen ezért szkeptikus a hírrel kapcsolatban. Végül egy tanács: ne tegyétek addig a mobilt a fületekhez, amíg a hívásjelet kisugározza (egy-két másodperc). Ekkor a legerõsebb ugyanis a sugárzása.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket