1135
-
#53 ahh, megnézem, az még nincs meg kazettán. köszi. -
#52 Amúgy holnap délutánaz rtlk-n a vissza a jövőbe 1 lesz. (annak szólok, akinek estleg nincs meg vhs-en, divxben vagy dvd-n) -
#51 írtam aláírásnak idézetet a filmből :)
De várom már, pénteken tökéletes ráhangolódás lesz ezzel a bulira :) -
#50 logikus lenne,de mikor Biff visszalopja a Deloreant láthatóan nagyon rosszul van,a kivágott jelenetben pedig el is tűnik.... -
#49 Rohadt nagy ez a trilógia, nekem főleg a Biff karakter tetszik, ahogy rosszul mondja a szólásokat pl "lelőlek, mint egy kacsát" :D vagy amikor a gyerekek kérik tőle a labdát, és felkúrja egy teraszra :D És minden részben ráborul egy rakat szar :DDD De amikor lelövi Martyt és görnyedten röhögve mondja, köszönöm, köszönöm :))) Kúrva nagy! Meg amikor oldalra néz a kocsiban, és elsőre nem fogja fel mit látott, és tovább vezet... áhh bazz :DDD -
#48 Csakhogy! Martyék először a jövőből ugrottak a szar "jelenbe", viszont öreg Biff meg arról pontról ugrott vissza, ahonnan Martyék megváltoztatták a jövőt! Nincs itt sermmi baki. :) -
#47 ezekszerint mégsem érted, amit mondok :) -
#46 "Az első részben amikor Martz Dokinak odaadta a levelet a terroristakrol akkor Doki azt szettepte. A vegen megsem hal meg mert osszeragasztotta a levelet.De amikor szettepte, eldobta a fecniket a foldre.a masodik resz vegen viszont Marty visszament abba a korba es ezert Doki elajult es Marty hazavitte. Akkor Doki hogy szedte ossze az eldobott fecniket?" -
#45 én értem...de akkor sem stimmel,mert ha párhuzamosan van ábrázolva az egész,akkor időben ugyanannyinak kell eltelnie a múltban mint a jövőben a változásokhoz...És Biff a film szerint először csak '58-ban nyert.... -
#44 De nem, mert a dokiék utána visszamennek a az almanacos idősík jövőjébe. Érted? -
#43 ugyanmár....ettől még alltime favorit a film,sőőőt...szenzációs,részemről sikítva rohantam megvenni,mikor újra kiadták.....
-
#42 igen de biff még jó ideig nem csal az almanach-al tehát még a dokiék sem esnek bele abba az időbe.... -
#41 Tényleg új szinkron van a DVD-n? -
#40 Ünneprontók.
Ne a hibákat keressétek a filmben...
Ha csak az kell: pl. baki az első részben: amikor Marty menekül a terroristák elől, és váltás közben bekapcsolja az időgépet. Előtte mutatják, hogy vált a kanyarban, és az időgép már be van kapcsolva! :)
De nem technikai értéke van a filmnek, hanem művészi. Stim? -
#39 Az egész időutazás logikai bukfenc. Szal...
Ahhoz, hogy a film hiteles legyen, ahhoz az kéne, hogy párhuzamos idősíkok legyenek, amik nagyobb változáskor tudják egymást befolyásolni, és így nyugodtan visszavihette a gépet, mert a másik párhuzamos idősíkban Biff, még nem kezdett el csalni az almanackal. Remélem érthető :) -
#38 jah, ezen én is gondolkodtam... -
#37 nemtom volt-e már de a 2. részben van egy logikai bukfenc...amikor a jövőben az öreg Biff ellopja az időgépet,és visszamegy a múltba odaadni fiatal önmagának az almanachot akkor utána nem vihetné vissza a deloreant a dokiéknak mert már az alternatív jövőbe kéne,hogy érkezzen....mondjuk ezt a stáb is érezhetet mert egy kivágott jelenet igazolja.... -
#36 most lesz már láttam de jó film -
#35 reteken eleve nem nézek alapműveket, mert össze vissza vannak szabdalva :( kb 10-15 perccel rövidebb mint az eredeti.
Rémálom az Elm utcában is csomó részt kivágtak, amitől olyan lett, mint valami tinihorror :( -
OPM #34 "Jennifert is más játssza"
igen? észre se vettem
nekem megvan a trilógia dvd-n, sajnos új szinkront csináltak hozzá, de így is a kedvenc filmem évek óta
egyszerűen megunhatatlan -
#33 a klub leadja mind3 részt. -
#32 Sőt, Xboxman pár sorral lentebbi megjegyzéséhez (George McFlyt más játssza az első részben és más a 2-3 részben - Crispin Glover, ill. Jeffrey Weissmann) hozzátenném: Jennifert is más játssza: Claudia G. Wells (1. rész), valamint Elisabeth J. Shue (2,3 részek) -
#31 A harmadik részben, amikor lefényképezkednek az óránál, elindul a ZZTop Doubleback c. száma. És kiket láthatunk, amint játszák nagy beleéléssel? A ZZTop... -
#30 Érdemes megfigyelni a "Johnny be Good"-jelenetet is, amikor a zenekar gitárosa telefonál. A következőket mondja: "Chuck? Itt Berry. Marvin Berry, az unokaöcséd" (ergó Chuck Berry-vel beszél), és mutatja neki a számot, amit Marty játszik. Na, ezt a számot Chuck Berry írta... :) -
#29 "Mivan McFly? Nyuszi vagy?"
-
corleone #28 eDonkey2000-el töltöttem le. Megvan az 1. rész, valamint a 2.-nak a fele. De a DC-n is elég sok helyről leszedhető (pl. tőlem, mikor fentvagyok valamelyik hubon). -
#27 "Lorraine! Ha ilyen unokát szülsz nekem, kitagadlak!" :D -
#26 "Szóval te vagy Joey bácsi? Jó lesz ha megszokod a rácsokat." -
#25 Alapfilm(ek).
George McFlyt nem ugyanaz játsza a kettőben?
A magyar szinkron zseniális. Kb 47-szer néztem meg a jelenetet, amikor George a családi körben azt az idióta sorozatot nézni, közben Lorraine arról beszél, hogy "...akkor döntöttem el, hogy apátokkal fogom leélni az életemet". A sorozatban pont ekkor van egy csattanó, és George elkezd röhögni, mint az állat. Egyszerűen majdnem bepisiltem, ahogy röhög. -
Xboxman #23 Jaj ,honnan szedted le?Én átkutattam az összes film-es oldalt de nem találtam:( -
ricky #22 Honnan szedted le őket. Főleg a második rész címe érdekelne!!! -
corleone #20 Szóval le van töltva a film. Megnéztem a dzsippes jelenetet. Először amibe kapaszkodik, annak nem igazán venni ki a sofőrjét. Aztán átmegy egy másikra, annak a sofőrje hátra is fordul, de szerintem nem Spielberg. (Vagy kicsit átmaszkírozták :)))
A zene persze megy a háttérben (Power of Love), s épp azon töprengtem, hogy ki is játssza, mikor tovább olvasva amit írtál, megláttam a szerző nevét. Copy a DC egyik hubjának keresőjébe, s pár perc mulva már a vinyómon van. Thx.
Egyébként nagyon jó a film, kár, hogy mostanában nem igazán készítenek hasonlót. -
Xboxman #19 Ennyire nem érdekel senkit a téma? -
Xboxman #18 "Huey Lewis and The News. Ugye ők játszák a főcímzenét a Power of Love-ot és a Back in time-ot. Mikor az első részben Marty a meghallgatásra megy a Power of love-ot játszák kicsit keményebb felfogásban és a zsűri elküldi őket a fenébe ezzel a szar zenével. A zsűri maga a Huey Lewis and The News együttes és az énekes az aki azt mondja Martynak (végül is a saját zenéjére), hogy túl hangos." -
Xboxman #17 "Meg ez is kurva nagy húzás:
Mikor az elso részben elindul az idoutazás, Doki a "Twin Pines Mall-ra" hívja Marty-t a kamerával (ikerfenyo parkoló-sétány, promenádé, ki mit akar). Innen indul az egész. Aztán kozben az oreg farmer tanyáján az "urbriganti" az autóval kidonti a két fenyofacsemete kozul az egyiket. Majd mikor visszaérkezik Marty 1985-be, siet a parkolóba, hogy megmentes a dokit, elhalad egy neonnal megvilágított reklámtábla mellett: "Alone pine mall". Fantasztikus....." -
Xboxman #16 "Egypár érdekesség a filmtrilógiáról, amit esetleg nem tudtatok, ill. nem vettetek észre:
1. Tudjatok (eszrevettétek), ki volt a soforje annak a pick-upnak (vagy dzsippnek), amelyikbe Marty kapaszkodott gordeszkástól, hogy az iskolába húzassa magát? Steven Spielberg...
2. George McFly-t is más-más színész játszotta az elso és a második részben. Az elsoben Crispin Glover (Charlie angyalai- Cingár), a másodikban nem emlékszem a nevére....
3. a második részben a mozi virtuális reklámjánál (Cápa 19, ha jól emlékszem) feltunik a rendezo neve - Fox Spielberg, aki Steven Spielberg fia (persze csak a filmben)
4. a harmadik részben mikor fényképezkedik Marty és Emmet az új óra elott, a fényképészt Dean Cundey alakítja, aki az egész trilógia fooperatore volt.
5. A harmadik részben, mint tudjátok, a szakadék neve eredetileg Sonash szakadék volt (indián elnevezés), ami a jovoben Clayton szakadék néven futott (a tanárnorol nevezték el, aki belezuhant - volna). Viszont mikor Marty visszatért a síneken, áthaladva a vasúti keresztezodésen feltunik egy irányjelzo tábla: "Eastwood szakadék". Szerintem a legmesszemenokig tokéletes megoldás " -
Xboxman #15 -
#14 Ezeket megnézem:) -
Xboxman #13 Szóimétlés suxx:) -
Xboxman #12 Letötlhető trailerek:)
I.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0729.mov
II.rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0730.mov
II:rész=http://furkesz.netpiac.hu:81/2/r0731.mov
Ezek a trailerek csak bélyeg méretűek és mégis eszméletlen hangulatuk van!