1135
-
#93 Kész a harmadik rész is!!! -
#92 Én szinkronizálással és hangvágással foglalkozom. És mivel nekem is a kedvencem ez a trilógia, ezért nem sajnálom az időt rá, ugyhogy örömmel bejelentem, hogy ha valakit érdekel akkor megvan a DVDrip az EREDETI MAGYAR SZINKRONnal!!!!! Ráadásul STEREO hang!!!!!!Egyenlőre csak az első két rész, de hamarosan kész leszek a harmadikkal is!
:)))))))
E-mail: [email protected]
-
MastaCorel #91 Jó de a Vissza a Jövőbe egy eredeti 5let volt és abba ha jóltudom még ő is szerepelt pár percet. Tök mind1 írni lehet sokmindent én aztmondom ,hogy majd meglátjuk lesz-e vagy sem. :D -
#90 Transformers? Whoa.... -
#89 Amig imdb nem ír róla vmit, hogy készülőben lenne, addig ezek csak találgatások :) Nézd meg, egy csomó film van, ami talán még idén sem jön, de már kivan írva, hogy készül, vagy bevan jeletve. Spielbergnél pedig a következő filmek vannak:
The Talisman (2005) (in production) (executive producer)
Flags of Our Fathers (2006) (announced) (executive producer) (producer)
Untitled Transformers Film (2006) (announced) (executive producer)
"The Pacific War" (2006) (mini) TV Series (announced) (executive producer)
Vengeance (2006) (pre-production) (producer)
Jurassic Park IV (2006) (pre-production) (executive producer)
Memoirs of a Geisha (2005) (filming) (executive producer)
Monster House (2005) (filming) (executive producer)
"Into the West" (2005) (mini) TV Series (filming) (executive producer)
Legend of Zorro (2005) (post-production) (executive producer) -
MastaCorel #88 Nézd sok oldalon írják ezt nem csak itt.
PL: http://www.mellesleg.hu/cikkek/article.php?id=2434
szóval ekkora erővel senkinek nehigyünk azt kész. -
#87 Igen az naon jo oldal. Azt irtak hogy Spielberg mar a Terminal elott kiadja a Indiana Jones 4-edik reszet. Aha :D -
MastaCorel #86 Pasz :P Lehet ,hogy az imdb-n nincs de itt van http://www.uno.hu/news/story/79522/
persze ez 2003-mas hír lehet azért nincs az imdb-n.... -
#85 azok is mikori szinkron hangok mármint az eredeti 1990 -es??? -
#84 imdb-n semmi arra utaló nincs, hogy lenne negyedik részt, szal még várhatunk (ha lesz egyáltalán) -
MastaCorel #83 Hát hogy lenne? a parjinzon kór lasú lefolyású halál. Elöször lebénul azt utána .... De mivel vannak gyógyszerek ezért még élhet jópár évet reméljük. Amúgy ha a 4. rész animációs lesz az nem anyira baj 1 részt azért mert a mai technikával már simán filmszerű lehet színészek nélkül is. Ugye ott van pl a Final Fantasy film a storya elég elcsépelt de a grafika amivel csinálták az majdnem 100% -ig filmre hasolít.És ha az a csoport csinálja ami a Star Wars,Gyűrük Ura effekteit csinálta akkor még azis meglehet ,hogy teljes valójába láthatjuk Fox-ot a 4. részben.(mégha animációs figuraként is)A hang az meg szeritem tök mind1 nekünk, mivel úgyis szinkront kap és csak nem olyan álltok a szinkronizálók,hogy a főszereplők hangjait másra osztják mint ami eddig volt. -
#82 Most egyébként Fox-al mi a helyzet?? hogy van?, nagyon jó szinész, szeretem a filmjeit -
#81 nem a kerge város vagy mi aza a sorozat ???vagy az uj -
MastaCorel #80 Hát igen de mivel 2003-ban visszautasítoták nemhiszem ,hogy csinálnak új trilogát pedig jólenne. Mondjuk Michael J. Fox -nak nem használna 3 plusz film szerintem ígyis nagy dolog ,hogy egy sorozatba játszik majd. Persze aból mi mit fogunk látni az rejtéj. -
#79 nem negyedik részk elene ide hanem folytatás trilogia, de csak és kizárólag az eredeti szinészekkel! mert máskülömben,, nem lenne meg már az igazi feelingje! -
MastaCorel #78 Nos hát úgynézki nemlesz 4. rész. http://www.uno.hu/news/story/79522/
bár mondjuk ez 2003-ba volt most meg 2005-van.Kitudja :D -
Rohamoszti #77 Nekik nem változott, de állítólag Rudolf P-nek eléggé elöregedesedett a hangja... -
ldxxx #76 Megtudnátok mondani ,hogy az uj szinkronban Martinak és a Dokinak megváltozott-e a szinkronhangjuk? -
#75 szerintem rossz lett volna egy 4. rész elbaszták volna az egészet
a 3. rész így is picit eröltetettre sikerült -
Rohamoszti #74 Valaki küldhetne hang mintát a szinkronból, lol :D (de tényleg) :D -
ldxxx #73 Megtudnátok mondani ,hogy az uj szinkronban Martinak és a Dokinak megváltozott-e a szinkronhangjuk? -
#72 Én is imádom ezt a trilógiát. (persze csak az első korszakalkotó!)
Chris Loyd baromi jól játszott és M J Fox is. Nameg a történet.. ritkán ilyen jó egy Hollywoodi! -
MastaCorel #71 Itt a link ha valakit érdekel:
http://www.uno.hu/news/story/106245/ -
MastaCorel #70 True. De Christopher Lloyd vagy Thomas F. Wilson tudomásom szerint jólvan. Egyébként nemhiszem ,hogy a 4. részbe ha lenne szerepelne Thomas F. Wilson mivel abba aztírták ufóba ütközik Doc mozdonya. Egyébként Michael nélkül télleg nem lenne jó de még csak nem is helyetesíthetnék a fiával hiszen ugyan az. Mással meg nemkéne. De mondom azt olvastam visszajön és ha ez igaz és lesz ereje reméljük leforgatja a Vissza a Jövőbe 4. epizódját. -
#69 Bárcsak lenne 4. rész...Csakhát Michael nélkül nem az igazi, ő nélkülözhetetlen ehhez a filmhez, csakúgy, mint Christopher Lloyd (a doki) vagy Thomas F. Wilson (Biff). -
#68 jóltudod, 90-es évek elején, a Doc Hollywood forgatásán vette észre, hogy remeg a keze. Én is hihetetlenül sajnálom, nem érdemelte meg, nagyszerű szinész. De harcol a betegségével, és kitart. Én nagyon tisztelem őt. -
MastaCorel #67 Én személy szerint imádom mind a 3-om részt, csak azt sajnálom, hogy soha nemlesz 4. Pedig még 1999-ben a Total Film magazin 6. Számában beszéltek róla, hogy lesz. De úgytudom, hogy Michael J. Fox sulyosan megbetegedet valami parkinzon korba vagy mibe. Qurvára sajnálom a csávót, mert jólett volna, ha még tovább szerepelhet a vásznon akár a Vissza a jövőbe 4-be vagy más filmben. Manapság már nincsenek normális filmek vagyis akad de az ritka. Tehát szegényebbek vagyunk 1 jó színésszel és egy jó film 4. részével. Bár azthalottam, hogy Michael J.Fox visszajön a vászonra, vagy legalábbis a színpadra, valami koncertre. És ezen kívül valami sorozatba fog játszani. Ha valaki tud infot írja le :) -
#66 Egy jó zene van, a 3. rész végén, a stáblistánál (a dvd-s változatban biztos benntvolt). A ZZ Top Doubleback című száma, de nem az a szám, amikor ilyen vadnyugati táncolós muzsikát adnak elő, hanem egy rock szám. -
#65 sztem is (#49) -
#64 szerintem Biff a legjobb arc a trilógiába..:) -
#63 Aham, értem :( Köszi! -
OPM #62 jaja pár szinkronszinész maradt
de pl Biff-nek sokkal rosszabb az új :( -
#61 Szóval akkor nem az a szinkron van ami az rtl-en is volt? Mert aszem az az eredeti szinkron volt, amit most leadtak. És kik az új hangok? Vagy egyik-másik maradt? -
OPM #60 ez az időutazás elég bonyolult dolog
rájöttem már én is hogy nem érdemes nagyon belemélyedni, mert úgy már koántsem tökéletetes a film :D -
#59 úgy, hogy a levél, amit kapott a dokitól a 2. rész végén, abban le van irva, hogy egy közeli elhagyatott bányába rakta a delorient, ott megtalálják, akkor látja meg marty a sírkövet is, és elhatározza, hogy visszamegy a dokiért, aki egyébként a levélben megtiltotta neki, hogy visszamenjen 1885-be. Az 1950-es évekbeli doki meg megjavitja az 1885-ös dokitól kapott használati útmutató alapján a deloriant. Egy autós moziból indul neki marty, nekimegy a vászonnak, ahol indiánok képei vannak, és a vászon előtt visszamegy 1885-be, ahol pontosan ugyanúgy indiánok lesznek csak élőben :). -
#58 Annyi megvan ugye, hogy ottragad a villámcsapás után és aztán arra emléxem, hogy menekült a 3 rész elején a Dolorennel, de közte mi történt? -
#57 Na figyeljetek
lemaradtam a 3 rész elejéről és nem ugrik, be hogy jut vissza McFly-ék Marty-ja a közelmúltból a régmúltba? -
Rohamoszti #56 Üdv! Azt szeretném megtudakolni, hogy az új szinkron a dvd-n mennyivel és mivel rosszabb az eredetitől? -
#55 ja, és még vmit. Január 1.-én délután pedig a 2. rész, 2.-án délután pedig a 3. részt vetítik az rtlklubbon. -
#54 nincs mit :)