Back To The Future Trilogy

Oldal 1 / 23Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ZilogR
Köszönöm - vannak még furcsa dolgok a világon...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Igen, ez volt.
ZilogR
:D semmi baj, srácok...
Vajon szegény M. J. Fox mit szólna, ha tudná, h a magyar szinkronban éppen azt emlegetik, h 2015-re "agylágyulása" lesz... Ezért érdekelt a dolog, de úgy tûnik, most hétvégén erre más nem vevõ...
:)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

az a baj ezekkel a filmekkel, hogy nem elég pörgõsek, és csavarok se nagyon vannak bennük

ZilogR
OK, ezt eddig is sikerült leszûrnöm a beszélgetésekbõl, de az érdekel, vajon eredetileg is ez volt a magyar szöveg? Ez amolyan "önbeteljesülõs jóslat" lenne...

Carlos
Ujraszikront felejtsd el. Az szart se er!

Þór vígi þessi rúnar

ZilogR
Üdv! A gyerekeknek mutattam meg, most nézzük a 2. részt, imádják. BTW: az eredeti VHS szinkronon is azt mondja Marty a 2. rész elején, amikor a Doki õt és a csajt el akarja vinni a jövõbe és tankoják a Delorean-t, h "Mi történik velünk a jövõben? Agyalágyultak leszünk, vagy mi?" Szegény Rudolf Péternek elég csúnyán a szájába adták ezt a szöveget - végülis az újraszinkron idején már tudni lehetett, hogy Parkinson-os...

KFCMajorka
meg egy amelyikkel az öreg Biff a jövõbõl érkezett :)

B0B0
Egy van a bányában, egy a fõtéren a ponyva alatt, egy pedig repked a levegõben...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Itt a játék..Bob Gale írta,de szerintem folytatás történetnek nagyon béna filmes szemmel :)
Carlos
igen, 10 éve, hogy hülyeség, nem lesz folytatás.

Þór vígi þessi rúnar

Zephyr Retiring
Volt olyasmirõl is szó, hogy esetleg lesz 4. rész is...
Igaz, onnantól már nem triológia lenne többé, hanem quadrológia :)
Errõl híreket esetleg hallottatok már?

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

KFCMajorka
Pontosítok egy kicsit: 1955 november 12 délelõttje, a 2. és a 3.részbõl kiindulva számoljátok ki. :)

Carlos
Igaz...

Þór vígi þessi rúnar

Illetve ez legyen igaz a második részre,tehát ott akár 3 is lehet :)
Harmadik rész nana..attól függ hány órakor,mert a villámcsapás után már csak 1,de addig egész nap,meg az elõzõ 70 évben ott csücsül a bányában még egy elrejtve:)
Carlos
Elsõ részben 1
Második részben 2
Harmadikban 1

Tehát összesen 4?

Þór vígi þessi rúnar

KFCMajorka
Egy találós kérdés: Hány DeLorean idõgép van egyszerre jelen 1955 november 12-én Hill Valleyben? :)

Carlos
Baaaaaazmeeeeeeg...
Ilyen kell!!!

Þór vígi þessi rúnar

B0B0
Mai napi találós kérdés:
Miért vesztegetnek 200 dolcsiért az ebay-en egy "Krups Coffina" nevezetû, 70-es évek beli kávéfõzõ? :)

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Zenszkij
http://www.youtube.com/v/bM9fjmr8X_E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A legjobb sci-fi a világon! Number ONE!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

FunClip: Microsoft Goes Back to the Future

http://www.youtube.com/watch?v=B2G4Y_IaKTI

Nekem elég mulatságos volt :D
Carlos
Férfiasan bevallom, hogy igazad van, csak szóban említi, hogy 25 évet akar elõremenni a jövõbe.

Þór vígi þessi rúnar

igen, 5 év múlva, vagyis (elvileg) 2015-ben. a képen meg 2010 van
pedig fake :-/
0:55
http://www.youtube.com/v/-NMph943tsw

Carlos
Nem fake te pöcs.
Ezt mutatta Marty-nak Doki az elsõ részben. 5 év múlva lesznek légdeszkák.

Þór vígi þessi rúnar

fail, ez fake szar, én meg bekajáltam

#1105: LOL :D
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

!

holnap megyek is légdeszkát venni <#idiota>
És tessék:<#wow2><#wow1>

http://index.hu/tech/2010/06/30/engedelyeztek_amerikaban_a_repulo_autot/
Azért várj! Addig még van öt év!<#smile>
akko ne élj!!

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

a f@szom akar így élni

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

hogy bejöttek a jóslatok: repülõ autók, magukat sétáltató kutyák stb...
ezekbõl a filmekbõl látni hogy semmilyen fejlõdés nincs.
csak a #uzi mobiltelefonok vannak, se magánûrhajók, se robotok, semmi...

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Ez honnan van? Biztos nem a BTTF2-bõl, hisz ott 2015-ben voltak.
KFCMajorka
Jól jönne ez az almanach a hátralévõ 10 évre.<#smile>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

most hogy itt a világbajnokság, ez igazán jól jön <#vigyor3>

Carlos
A két alternativ befejezés ötletes, de az elsõ négy übergagyi.

Þór vígi þessi rúnar

KFCMajorka
Carlos
jó nekem a kommersz DVD is. Úgysincs jó cuccom a HD-hez.

Þór vígi þessi rúnar

mikszer
ezt nézem most: <#vigyor2>
youtube
persze nem csak ezt a kis videót :D

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

B0B0
Skacok! Eljutott hozzám mindhárom rész HD minõségben (matroska fájl, 1280x720-as felbontás) tûéles képpel. A legjobb, hogy rajta van az angol hang, a régi és az új magyar szinkron is. A magyar és angol felirat csak hab a tortán. A cucc egyenként giga. Kutassatok a fáljcserélõkön, hátha ti is ráakadtok (én ugyanis képtelen lennék 18 gigát feltolni a netre).

FAIL. :)

Carlos
Nekem is!
Imádom!
Az új magyar szinkront nem bírom hallgatni. Tök gáz.
Mongyuk lehet, hogy azért, mert a régi szinkronnal láttam vagy 20x.

Þór vígi þessi rúnar

mikszer
Így van. :( De megvan a "régi" is...<#vigyor>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Carlos
Nos.
Van a régi (õsrégi) magyar szinkron a 90-es évekbõl. Ez szokott menni a tévében is.
Viszont.
Amikor kiadták a DVD-t és felújították a filmeket (digitálisan megtisztították) akkor lecserélték a hangokat is. A szinkronszinészek többsége ugyanaza, csak máshogy beszélnek, mást mondanak.
Ezt csak az érzékeli, aki emléxik a régire.

Þór vígi þessi rúnar

Oldal 1 / 23Következő →