13
Fresh Fabrik
  • blackgamer
    végre elkészült az oldal, de semmi extra (sőt)
  • blackgamer
    elkészült az új klip: link

hivatalos oldal még fejlesztés alatt (tipikus )
    addig rajongói lap elérhető
  • JHetfield
    ez azert mar mas mert konkret megnevezes ... mellesleg ha mast jatszananak nem erdekelne:]
    de visszaterve a fear es fabrik dologra igen csak nagy stilusbeli kulombseg fedezheto fel es a zenekarban levo enekesek neve meg aztan no comment:]
  • mainruler
    Hát, hogy teljesen másról lenne szó, azt azért nem mondanám...
    Sajnos pont az a bajom velük, hogy egyáltalán nem másról van szó!!
    Nálam sem azért "király", mert FF a jele, csak egyszerűen rühellem a pofátlan koppintást.
    Szerintem te sem repesnél a boldogságtól, ha egyszer csak alakulna mondjuk egy Metallicana nevű zenekar, akinek az énekese John Hetfield-nek nevezné magát...
  • JHetfield
    ez nem kierdemles lenyege mert most nem a Fear Factory -rol van szo hanem teljesen masrol ... mellesleg nalam egy zenekar nem azert kiraly mert FF a jele... ha ilyesmikbe probalsz belekotni akkor sok minden masba is bele lehet tenyerelni...
  • mainruler
    Csak könyörgöm ne hívjátok már FF-nek ezt az izét. Az már réges-rég foglalt, a saját klónjukat meg már igazán nem kéne FF-ként emlegetni, azt ki kéne érdemelni elöbb!
  • JHetfield
    ez azert nem allitanam...eleg ritkan jatszak...de en videoclip gyujto trader vagyok szal kell:]
    digizni meg nemtok:]
  • rusland
    jo akkor tok mindeggy csak legyen
  • JHetfield
    amugy engem FF videoklipp erdekel...nem nem...az oldalukon szereplo gagyi rovid videok nem erdekelnek:]
  • JHetfield
    termeszetesen eredeti cdrol:]
  • rusland
    Na jo lenne ha valaki tudja hol lehet szedni jo minosegu FF mp3akat