13
Fresh Fabrik
-
blackgamer #13 végre elkészült az oldal, de semmi extra (sőt) -
blackgamer #12 elkészült az új klip: link
hivatalos oldal még fejlesztés alatt (tipikus )
addig rajongói lap elérhető -
#10 ez azert mar mas mert konkret megnevezes ... mellesleg ha mast jatszananak nem erdekelne:]
de visszaterve a fear es fabrik dologra igen csak nagy stilusbeli kulombseg fedezheto fel es a zenekarban levo enekesek neve meg aztan no comment:] -
#9 Hát, hogy teljesen másról lenne szó, azt azért nem mondanám...
Sajnos pont az a bajom velük, hogy egyáltalán nem másról van szó!!
Nálam sem azért "király", mert FF a jele, csak egyszerűen rühellem a pofátlan koppintást.
Szerintem te sem repesnél a boldogságtól, ha egyszer csak alakulna mondjuk egy Metallicana nevű zenekar, akinek az énekese John Hetfield-nek nevezné magát... -
#8 ez nem kierdemles lenyege mert most nem a Fear Factory -rol van szo hanem teljesen masrol ... mellesleg nalam egy zenekar nem azert kiraly mert FF a jele... ha ilyesmikbe probalsz belekotni akkor sok minden masba is bele lehet tenyerelni... -
#7 Csak könyörgöm ne hívjátok már FF-nek ezt az izét. Az már réges-rég foglalt, a saját klónjukat meg már igazán nem kéne FF-ként emlegetni, azt ki kéne érdemelni elöbb! -
#6 ez azert nem allitanam...eleg ritkan jatszak...de en videoclip gyujto trader vagyok szal kell:]
digizni meg nemtok:] -
rusland #4 jo akkor tok mindeggy csak legyen -
#3 amugy engem FF videoklipp erdekel...nem nem...az oldalukon szereplo gagyi rovid videok nem erdekelnek:] -
#2 termeszetesen eredeti cdrol:] -
rusland #1 Na jo lenne ha valaki tudja hol lehet szedni jo minosegu FF mp3akat