12
RADEON 8500 tévés megjelenítés
-
#12 Hja, nekem kellene.
Most kozvetlenul megy az S-video az EuroScart atalakitoba, az van a Tv (vagy 10 eves orion)euroscart aljzataban.
Van egy video es, azon is van Euroscart bemenet. Ha ezen keresztul akarom hasznalni, akkor milyen kabeleket kell hova dugni? -
Borg #11 passz, soha nem használtam a tvoutot, a tvm kisebb mint a monitor... -
#10 Hány hertzen megy a monitorotok, mikor TV-out be van kapcsolva? -
#9 Áhh, miért remeg a kép?? Megőrülök!
Lehet, hogy a TV-vel van a baj? Vagy a TV-out-tal?
-
Balko #8 Nekem BBA radeon 8500-am van és jol megy a tv kimenete már probáltam! -
#7 Na, már van kép, csak nagyon remeg, ugrándozik.
Hol lehet a gond? Milyen beállítással próbálkozzak? -
#6 Na, megvan a kábel. Van egy S-video hosszabbító, van egy EuroScart vagy mi a fene átalakíto (van rajta S-videonak hely, van RCA 2 db, plusz egy video bemenet, és egy kapcsoló, hogy input vagy output). Innen kellene segítség, mert nem akar összejönni, béna vagyok. Beállítások, mit hová, ilyesmik.
Remélem tud valaki segíteni.
Előre is kösz!
bye -
#5 Srácok!
Segítség kellene!
Megvan a RAdeon kárya, kaptam hozzá egy rövid kábelt, ugyanolyan a végük. Ez van ráírva:
"CSA TYPE AWM". Ez az S-Video kábel?
Persze a TV-n nincs ilyen bemenet, mondták is, valamilyen átalakító kell hozzá. Van ennek valami neve?
Bocs, nem vagyok egy műszerészpalánta.
Kösz. -
Borg #4 Sajnos a magyar kereskedők egy része pofátlanul elhallgatja, hogy a kártyák jórésze alapból NTSC tvkimenetű. Ez okozhatja a fekete fehérséget, egy BIOSflashhel megoldható a PALositás.
Vagy rossz az svideo kábeled, erre is volt már példa. -
MISIKE01 #3 a LE 250/250 nel megy a sima pedig 275/275-tel -
#2 nekem is Radeon 8500 lesz :) úgyhogy figyelem majd a topicot! :))
Különben mi a különbség a sima és az LE között? -
MISIKE01 #1 Radeon 8500-as video kártyám van. TV-s megjelenítéskor, svideo kábellel, fekete-fehérben viszi át a jelet a TV-re. Mit csináljak, hogy a TV-n szines legyen a kép!!!!!!!!!!!!Philips tv-m van 50 hrtz-es!