7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
valaki nem tudja nekem megmondani, hogy hogyan lehet előcsalni a konzolt a Mafiában? van a játékhoz pár érdekes kódom, de nem tudom kipróbálni őket, mer nem tudom előhívni a konzolt.
azt írják, hogy: SHIFT + ~
nekem 1.2 (a patch azt írta ki 1.3, de 1.2 crackel megy a játék) verzió van meg... -
-
nem kommentálom. -

-
jééé most nézem, hogy a mafiahq-n már végre modellnek titulálják a modelleket.. mi van, rájöttetek, mi a különbség a textura és a model között?:D még időben:)))) -
Mikor megláttam a gyémántos balhé előtt a bár kijáratánál a hullaszállítót, azt hittem, csapda lesz... -
Tehát ahol mentések vannak, gondolom arra érted. -
Jaaaaaaa. Akkor simán van annyi. -
a mellék alatt a fő küldiken belülit értettem minden egyes kis küldit egy fő küldi alatt + a többi egyéb! -
80 mellék? Hol lenne már annyi? A free rideban van 20, meg a Lucasosok, de ez nem tesz ki 80-at. -
Egyszóval összesen 100 küldetés van -
20 fő küldi plusz 80 mellék vagyis 100 missió valahol olvastam. -
Akkor lehet hogy már elfelejtettem, vagy észre sem vettem, hogy átváltottam ;) -
Én nem számoltam, de van elég :) -
én is úgy emléxem, hogy 20... -
Én sem emlékszem már, de van még egy pár az biztos. -
20, ha jól emléxem -
Az egyiket át kellett. Nem volt semmi ez a küldetés, már a hajamat téptem, mikor huszadszorra lőttek le.
Hány küldetésből áll a játék? -
ja, nekem is úgy rémlik, váltás, ék kilökés, aztán egy kis akció a betört fal után :) -
Ja, valami rémlik, mintha a váltót is át kellett volna állítani. -
THX! -
Aha. Valami ilyesmire tippeltem én is... -
Találsza kikötö hátsó részében két tankvagont. Szedd ki az éket az 1. kerekei alól, az majd behorpasztja Morello bóvóhelyének ajtaját. Aztán menj oda, és gyújts rá :)
Állítólag a kapcsolókat is kell kapcsolgatni, de nekem nem kellett, rögötn oda ment. Abban a raktárépületben van, amelyik előtt a kocsija is áll. -
Én nem állítgattam semmi. Egyből beletrafáltam. -
és megfeleleöen beállítani a síneket, hogy a vasút betörje a helyes raktár ajtaját... -
Nem, a vagonnal.
Az éket kell kivenni a kerekek elől. -
Gondban vagyok. A kikötőben keresem Morellót (a vasúti átjárós balhé után), de nem találom sehol. Az összes testőre halott, minden (?) épületet átnéztem, de eltűnt.
A vonattal kell valamit csinálni? -
... -
Jó, igen pontosan fogalmaztál ma ilyen honlapod lenne, majd ilyen lesz akkor reméljük te tökéletes híreekt fogsz felrakni. Akkor majd adhatsz tanácsod addig ne nagyon! -
Pedig jó lenne már egy Mafia kettő, sztem ez a legjobb játék az 3rd personos akciók közül. -
én a saját honlapomra csak olyan hírt raknék fel pl. alapból, amit én is elhiszek, vagy elhinnék a látottak, olvasottak alapján, így akit lehet okolni az TI magatok vagytok, és a sok láma külföldi el hitte...
naszóval, ennyit érnek néha a külföldi "híresebb" honpaok szava is... szóval szetem legközelebb rostáljátok ki a híreket, hogy mi hihető és mi nem...
ez nem fikázás, hanem jótanács, most mondom, szal nem kell ezután anyázni... -
LOL 

-
Hmmm. Lehet hogy csak egy render. Olyat meg minden utolsó marha tud csinálni, aki egy kicsit is konyít ehhez. mert nemigazán tűnik eredetinek. -
Hű Aky. Alig ismertelek fel. Mikor cserélted a logót heh
-
LESSZ MAFIA 2????Akkor behódolok mindenkinek.. 
-
Hiszen hír volt, a képet meg úgy levettük a külföldi lapról és a http://mafia.try.hu t mi írtuk oda a többi mind ugyan ez volt, szóval mi nem változtattunk rajta!!
És szerinted azok a külföldi lapok mért tették fel ? azok sokkal komolyabbak mind a miénk, nem is egy honlap feltette köztük a híresebbek is!!! még hozzá egy emailre támaszkodva ha jól emlékszem!
Akkor őknekik lehet mailt írni nem minket fik*zni -
de szép kis fejlécet kaptunk :) -
ezzel nem arra akartam utalni mafiahq, hogy szar a honalp, mert jó, csak az a nagy büdös helyzet, hogy ez 1 nagony NAGY bakölvés volt, hogy a képet kiraktáttok oda, ha még csak hír lett volna, akkor nem is lett volna baj, mert pletykák mindig vannak... -
ez 1 állítólagos Mafia 2 elsö szkrínshot... és a honlapcím az, ahonnan ezt a borzadályt letöltheted... -
Excluive=eszkluzív, vagyis hogy hűűűűűűűű...
de mé van ott a honlap cím? akárhonnan van is a kép, szvsz valami mod-ról lehet szó( bár remélem tévedek...