7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Sadun Tryst
    valaki nem tudja nekem megmondani, hogy hogyan lehet előcsalni a konzolt a Mafiában? van a játékhoz pár érdekes kódom, de nem tudom kipróbálni őket, mer nem tudom előhívni a konzolt.
    azt írják, hogy: SHIFT + ~
    nekem 1.2 (a patch azt írta ki 1.3, de 1.2 crackel megy a játék) verzió van meg...
  • zaki
  • mafiahq
    nem kommentálom.
  • Hacker
  • 12346
    jééé most nézem, hogy a mafiahq-n már végre modellnek titulálják a modelleket.. mi van, rájöttetek, mi a különbség a textura és a model között?:D még időben:))))
  • Herold
    Mikor megláttam a gyémántos balhé előtt a bár kijáratánál a hullaszállítót, azt hittem, csapda lesz...
  • Herold
    Tehát ahol mentések vannak, gondolom arra érted.
  • Hacker
    Jaaaaaaa. Akkor simán van annyi.
  • mafiahq
    a mellék alatt a fő küldiken belülit értettem minden egyes kis küldit egy fő küldi alatt + a többi egyéb!
  • Hacker
    80 mellék? Hol lenne már annyi? A free rideban van 20, meg a Lucasosok, de ez nem tesz ki 80-at.
  • mafiahq
    Egyszóval összesen 100 küldetés van
  • mafiahq
    20 fő küldi plusz 80 mellék vagyis 100 missió valahol olvastam.
  • Hacker
    Akkor lehet hogy már elfelejtettem, vagy észre sem vettem, hogy átváltottam ;)
  • Hacker
    Én nem számoltam, de van elég :)
  • Sadun Tryst
    én is úgy emléxem, hogy 20...
  • hykao
    Én sem emlékszem már, de van még egy pár az biztos.
  • zaki
    20, ha jól emléxem
  • Herold
    Az egyiket át kellett. Nem volt semmi ez a küldetés, már a hajamat téptem, mikor huszadszorra lőttek le.
    Hány küldetésből áll a játék?
  • zaki
    ja, nekem is úgy rémlik, váltás, ék kilökés, aztán egy kis akció a betört fal után :)
  • hykao
    Ja, valami rémlik, mintha a váltót is át kellett volna állítani.
  • Herold
    THX!
  • Herold
    Aha. Valami ilyesmire tippeltem én is...
  • Hacker
    Találsza kikötö hátsó részében két tankvagont. Szedd ki az éket az 1. kerekei alól, az majd behorpasztja Morello bóvóhelyének ajtaját. Aztán menj oda, és gyújts rá :)

Állítólag a kapcsolókat is kell kapcsolgatni, de nekem nem kellett, rögötn oda ment. Abban a raktárépületben van, amelyik előtt a kocsija is áll.
  • Hacker
    Én nem állítgattam semmi. Egyből beletrafáltam.
  • Sadun Tryst
    és megfeleleöen beállítani a síneket, hogy a vasút betörje a helyes raktár ajtaját...
  • hykao
    Nem, a vagonnal.
    Az éket kell kivenni a kerekek elől.
  • Herold
    Gondban vagyok. A kikötőben keresem Morellót (a vasúti átjárós balhé után), de nem találom sehol. Az összes testőre halott, minden (?) épületet átnéztem, de eltűnt.
    A vonattal kell valamit csinálni?
  • Sadun Tryst
    ...
  • mafiahq
    Jó, igen pontosan fogalmaztál ma ilyen honlapod lenne, majd ilyen lesz akkor reméljük te tökéletes híreekt fogsz felrakni. Akkor majd adhatsz tanácsod addig ne nagyon!
  • Davidka
    Pedig jó lenne már egy Mafia kettő, sztem ez a legjobb játék az 3rd personos akciók közül.
  • Sadun Tryst
    én a saját honlapomra csak olyan hírt raknék fel pl. alapból, amit én is elhiszek, vagy elhinnék a látottak, olvasottak alapján, így akit lehet okolni az TI magatok vagytok, és a sok láma külföldi el hitte...
    naszóval, ennyit érnek néha a külföldi "híresebb" honpaok szava is... szóval szetem legközelebb rostáljátok ki a híreket, hogy mi hihető és mi nem...
    ez nem fikázás, hanem jótanács, most mondom, szal nem kell ezután anyázni...
  • HuAn82
    LOL
  • Hacker
    Hmmm. Lehet hogy csak egy render. Olyat meg minden utolsó marha tud csinálni, aki egy kicsit is konyít ehhez. mert nemigazán tűnik eredetinek.
  • Hacker
    Hű Aky. Alig ismertelek fel. Mikor cserélted a logót heh
  • kisficege
    LESSZ MAFIA 2????Akkor behódolok mindenkinek..
  • mafiahq
    Hiszen hír volt, a képet meg úgy levettük a külföldi lapról és a http://mafia.try.hu t mi írtuk oda a többi mind ugyan ez volt, szóval mi nem változtattunk rajta!!

És szerinted azok a külföldi lapok mért tették fel ? azok sokkal komolyabbak mind a miénk, nem is egy honlap feltette köztük a híresebbek is!!! még hozzá egy emailre támaszkodva ha jól emlékszem!

Akkor őknekik lehet mailt írni nem minket fik*zni
  • zaki
    de szép kis fejlécet kaptunk :)
  • Sadun Tryst
    ezzel nem arra akartam utalni mafiahq, hogy szar a honalp, mert jó, csak az a nagy büdös helyzet, hogy ez 1 nagony NAGY bakölvés volt, hogy a képet kiraktáttok oda, ha még csak hír lett volna, akkor nem is lett volna baj, mert pletykák mindig vannak...
  • Sadun Tryst
    ez 1 állítólagos Mafia 2 elsö szkrínshot... és a honlapcím az, ahonnan ezt a borzadályt letöltheted...
  • akyyy
    Excluive=eszkluzív, vagyis hogy hűűűűűűűű...
    de mé van ott a honlap cím? akárhonnan van is a kép, szvsz valami mod-ról lehet szó( bár remélem tévedek...