Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
töltsd le a Direct Connetrõl, telepítsd, és játssz vele, amíg végig nem viszed

Hixer
Hello!

Szeretném, ha valaki mailben megosztaná velem a MAFIA game megszerzésének menetét, és a telepítés, fáljpreparálás menetét mail-ben.

Kösz:

Hixer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hunnenkoenig
Bazeg, veled mennyi baj van! :-))
Mostmar az is ott van!

Hunnenkoenig
Nem foglalkozom vele. A nemetben ugy volt, hogy szekbe került. Hasonlitgattam az angollal, de nem tünt fel a különbseg :-)
Mostmar igy marad! :-)

@MafiaHQ:

http://beam.to/mafia.hu

Ez a legegyszerübb :-)

Hunnenkoenig
Na latod, lehet ezt normalis hangnemben is!
ha ez nekem szolt: En sosem szidtam a honlapod es biztos ugy van, ahogy mondod. Nekem nem jön be ugyhogy nem tudom megnezni. Percy-e se jön be, ezert azt sem tudom megnezni.

Mar tulajdonkeppen csodanak szamit, ha egy magyar honlap megjelenik a kepernyön!!

(Fuck extra.hu, Fuck Tar.hu, Fuck az összes többi soher bunko szolgaltato)

Ja, most nézem, már irtál 😄

re.
Mafiahq kezeltesd magad. Nem birsz vesziteni haver, ha valakinek igaza van. Ugráljál tovább, szolok haver, hogy minden már késö. Gyökérarcu...
Hunnenkoenig, a TF nem én vagyok 😊 Légyszives irj a freemailedröl az én cimemre, és visszairok 😊

Hunnenkoenig
Neked komoly problemaid vannak kishaver!

Egyebkent Percy legalább illedelmes volt.

Hogy ne sirjon a szad mindkettötök cimet ugyanugy raktam ki a honlapra!

Amugy meg a tied sem volt kisebb betüvel, mint a Percy-é, csak neki a MAFIA volt nagybetüvel irva, mivel az a jatek neve. De javitottam csak neked, hogy anyucidnak ne kelljen annyit mosnia a toporzekolas közben összepisilt nadragjaidat! :-))

Ha a help emailjeid is ilyen hangvetelben jönnek, akkor biztos te vagy az ász es sokan szeretnek! :-))

Hunnenkoenig
Hat, ha nem te vagy a T... F..., akkor nem jött semmi :-(

(nevet nem akarom kiirni)

hát nem a freemailesre küldtem 😊 Szentem mingyá megjön a chellosra.

Hunnenkoenig
Epp erre jartam! :-)
De meg mindig semmi!
Ne a freemailesre küldd! (ha egyaltalan ismered) :-)

jahh, nem gondoltam volna h ilyen hamar elolvasod a hozzászolásomat.. 😄D most nézd meg bocs 😊

Hunnenkoenig
Nezem, de nem latok semmit! :-))
Kéne??? :-)

Hunnenkoenig
Csak ne ennyiszer! Könyörgöm!

En is hirdetem az oldalamat, de minden forumon egyszer odairom es az emberek megismerik. Ha valaki nem ismeri, majd a többiek elmondjak neki. Ha ujul a lapon valami (forditas) akkor ujra vegigszankazom a forumokat es beirom, hogy ujult, de ennyi eleg. Veled mar tele van az egesz magyar internet :-))

A modorod meg nulla. Visszakeresnem az emailedet, ha nem töröltem volna azonnal, amiben "kertel" hogy rakjam ki a cimedet a honlapomra. Tiszta nyafka level volt követelözve es a masik honlapot fikazva. Azt meg meg sem köszönted, mikor kitettem a cimed!

Na erröl ennyit.

Nem fikázott senki, föleg én nem. És az üldözési mániádrol tegyél le. Nyugalom. Normálisabb véleményformálást vártunk el töled már 1 ideje. Hát ezek után ne várj el tölünk h örömmel nézzük a lapodat. Részemröl vége.

Ui: ja és irasd be magad helyesirás-tanfolyamra.

Hunnenkoenig, nézd meg a postaládádat 😊

zaki
elvileg a játékról szól ez a fórum

Hunnenkoenig
Nem akarok beleszolni a dologba, de szerintem 12 evesnel nem vagy több! Mar csak a nekem irt emailjeid alapjan is.

A cim lehet apade is (akit ezuton sajnalok, hogy ilyen hülyegyereke van) vagy pedig megerösödött a velemenyem a magyar rendörseg szinvonalarol. Miszerint tiszta bohocok egyesülete.

De ez csak az en különvelemenyem mindenfele harag nelkül :-)))

és utoljára mondom, amit feltételezel, az nem tölem származik. a mail bombrol meg annyit: megmaradt rajta a hostod... nyugi, nem vagyok én olyan, mert teljesen alaptalan a vádad. 😊

ÉS, mondtam már, hogy olvass vissza. Nem én mondtam h sz*r a lapotok, már bocs 😊

Dehogynem. Támogatod a lama supég-ot mer megsajnáltad, igy te is lama vagy. Gyere, beszélgessünk, MOST.

és ne kapkodj... anyád sirna h milyen kis tehetetlen nyomorék lettél. Ez volt az utolso hozzászolásom. +ignore-ra raktalak, byez 😊 Küldd csak el továbbra is a mail bombjaidat, le lett tiltva 😛 Gyáva féreg...

Léccives, olvasd vissza az utobbi 100 hozzászolást, amit feltételezel a 9éves agyacskáddal, az nem tölem származik.. szal jogi lépéseket már megtettünk 😄

amugy haverjaimmal csak röhögni tudunk az egészen 😊

soroljad...

Hunnenkoenig
Szerintem ö azt szarkazmussal mondta a hülyerendör levelere celozva! :-))

Ott van mellette a szmajli!

melyik? 😊 az utobbi? ott van a hozzászolásomnál a Válasz 'Mafiahq' üzenetére (#2919) szöveg.

zaki
ez most kinek szólt?

Leállnál végre, és elhuzhatnál a pics*ba "jajj de miiijen gyool megfenyegettem valakiit" cimü fogyatékos analfabéta dumáddal?

Ugorj föl a legfelsö ajto elötti tetöre, ugy, hogy elötte fölugrasz 1 az ajtotol jobbra levö mellvédre, és azon arra a nevezett tetöre..😊 majd el jobbra megin, át a köv. tetöre, innentöl már nehezebb /vagyis nem fogsz már eltévedni, csak ismét tüzerö lesz 😛 / nah eddig tok irányitani 😊

fölmentem a legtetejére, ott van egy ajtó, amit ki lehet ugyan nyitni és egy másikon kijövök, de semmit nem érek vele szerintem, nem látok semmi olyan helyet ahova menni kéne
mit kell itt csinálni?

zaki
nem kell az utcára leugrani

hali, kéne 1 kis segítség, elakadtam a játékban
a küldetés neve: a kurva 😊
miután felrobbantottam a hotelt, kiugortam az ablakon és lelõttem utána az összes zsarut.
de utána mit kell csinálni? sehonnan sem tok úgy leugrani az utcára hogy ne haljak meg... 😞

THNX!!

és még valami: mondtam én valaha olyat hogy skin, modell?
olvasni se tudtok...

Feladó: [email protected]
Címzett: [email protected]
Tárgy: MafiaHq levele

Nah kicsirigó ha nem látnád én rendõr vagyok és nem
tetszik a pofád egyáltalán ... mivel itt hazugsággal vádolsz,
meg amúgy is egy lama vagy... szóval én felkötném
mostantól a katyámat mer szóltam pár havernak ..
munkatársnak hogy figyeljenek oda rád !!!

>>> most én jövök: Ez nagyon gyenge volt 😊 na ennyit rolatok. idegbetegek vagytok, nem türtök elviselni semmilyen igazságot. (< igen, ez egy pont volt) rohadt bagázs, 1 játékrol hõbörögtök...

zaki
http://mafia-game.hq.hu - itt megtalálod

Tudtok olyan save packot amibe az összes pálya benne van elejétõl a végéig?Most játszom 2x-orra újra de egy rendszerösszeomlás után elvesztek a savjeim és nem szeretném elõrõl kezdeni(éppen annál a küldinél tartottam ahol távcsöves pusival kell legyakni a politikust)

\"Life is around you and in you.\"

zaki
nem tudok kódot mondani

Met
Nem a véleményedre vagyok kiváncsi, hanem, hogy tudsz e kódot mondani.
Azt hiszem elég értelmesen leírtam, hogy miért kell. Inkább csalok egy pályát mint, hogy ne jáccak vele.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zaki
de kóddal szerintem nincs értelme megcsinálni, úgy minden játékot végig lehet vinni. pl. én is most elakadtam az 1ik free ride extrem küldetésben, már vagy 25X-ször megpróbáltam, de addig szenvedek vele, amíg végig nem viszem

Met
Az igaz csak ha már többször se sikerül valami, most pl. a villába kellene bemennem, akkor elmegy tõle a kedvem és hagyom a francba az egészet.
Ezért kellene a kód.

zaki
inkább a játékkal kapcsolatban írjunk
a supéggféléknek meg ne írjunk semmit, majd csak megunja

zaki
kód nélkül csináld meg, úgy az izgalmas

Met
Hello!

A Mafiában, milyen kódokat és hogy lehet be írni?

érdekes... supég gyerök azota kussba van miota mafiahq jött ide...
a láma te vagy itt /mindenhol is, serintem/, még írni se tudsz, nem mintha nem vetted volna észre te 9éves ujjal-seggdugasz. Ez volt az utolso hozzászolásom veled kapcsolatban

Mafiahq = supég

no comment..
már megint itt mondogatja a szánalmasan nyögvenyelös mondokáját.
Én ezentul csak figyelem, ahogy beszélget magában a 9éves ujjal-seggdugasz Mafiahq.

Bone-Cracker
ja meg a kaszino téma fárasztó ennek már sose lesz vége?
Pedig szerintem biztos kamu. Már rég kiderült volna. Inkább irnának vmi értelmes tippeket, easter eggeket.
tehát supég ne irjon ide többet 😊

EOX
Ez a topik eddig kultúrált volt, ne rontsuk el

Retteketet

2+2 mennyi?

5-öt mondtál?
Jol hallottam?
nocsak..
amugy ez várhato volt, mer nagyon lökött kis ujjal-seggdugasz vagy.
menj a büdös kurva anyádba a 9éves fejeddel+ a pokémonjaiddal supég kisgyerek! Idegesitö 1 kis vakarék vagy.

LOL 😄

Amiga
Bonecrack, bocs! Nem láttam a hozzászólásodat, csak lelkes voltam. :-)

Én már kétszer végigküldtem a gammát, most az Extrémmel szenvedek, a teherautóval ami minimum 56(?)-tal kell, hogy menjen.

A bónusz autók eszméletlenül jók, a Manta prototípus gyönyörû.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.