7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
gamecopyworld.com-on biztos találsz -
Exxon Valdez #3918 van v.kinek no-cd az 1.1-es patchoz?
-
pl mikor verek vkit, az mintha gyorsan tekernék a zsalagot ugy beszél :) de leeht csak nálam -
Salieri villamosszékben végezte. -
sztem így lett megcsinálva.
mondjuk én még nem vettem észre... -
nekem nem tünt fel... -
játék közben mikor beszélnek a karakterek, mintha fel lenne gyorsitva a dumájuk, direkt ilyen? -
ja, nálam a bepöccenés valami olyasmi, hogy:
nem hallok, nem látok, nem beszélek! csak a monitor, a billentyűzetem és az egerem vagyunk... a külvilág megszűnik, és átlépek az őrületbe, ahol csak 1 dolog a cél, hogy megöljek MINDENKIT aki eddig megpróbált nekem ártani!
NETes gameen, pedig csak annyit, hogy lövöm az ellenséget ész nélkül. ekkor kikapcsol az agyam! nem is gondolok olyan felesleges dolgokra, hogy fedezék! minek! úgyse lőnek le! ha meg igen, akkor meg még idegesebb leszek és ez addig megy, amíg dühömben ki nem lépek a gammából. de hál' isten ez csak 5 perc lefolyású... :) -
De nincs.........sajnos -
Én csípem a gonoszkodást, de nem vagyok az a trancsírozós fajta.....sőt. De sztem mindenkinek kell egy kis EVIL hogy levezesse a stresszt, meg mulasson egy nagyot 

-
csak amikor lila köd van a szemem előtt...
ezér vagyok RAGe (Rage = Őrjöngés) minden nem fantasy játékban... :)
de, mint mondtam, ez a könyörtelen verzió! és ez csak ritkán jön rám. ahhoz nagyon idegesnek kell lennem...
egyébként minden játékban én jó vagyok, egyszerűen nem bírok a gonosz oldalon lenni! -
bazz, nekem annyira bejött a vége, hogy vagy 10X megcsináltam az utolsó küldit... a játékot csa 2X toltam végig teljesen, de karácsonyra jön az új vincsi, aztán majd Tommy Angelo újra visszatér
-
mint a két szmájli távolsága? 
én ha könyörtelen lettem volna, akkor odamegyek hozzá, megkérdem, hogy hol van a füzet ami kell, majd miután megmondta, a lányát tarkón lőttem volna Frank láttára, majd a feleségét fejbe odaszorítva a fegyvert a fejéhez. Frank-kel pedig bekapatnám a csövet, majd BOOM! ez a szívtelen és szadista változat... -
Én csak 1szer, de sztem elég is volt. Egyenlőre 
-
lol -

-

-
Hát nem. Pl.:Salieri csak börtönbe került. A legtöbb embere úgyszintén, és csak néhányan villamos-székbe. Akiket meg mi kinyírtunk, hát azoknak annyi. -
Hát nem tom. Sztem Frank jó fej volt. Meg ha láttam volna a családját, én se nyírtam volna ki. Hajh.......belőlem se lenne maffiózó. Félreértéss ne essék kinyírnám, de leetőleg távolról, gyorsan és kíméletesen
-
ároló is, meg nem is Frank. neki a családja fontosabb volt. igazából Tommy is azér adta fel magát a zsaruknak, mert volt családja. ha minden család nélkül játszódik, akkor sztem Tommy elmenekül a városból rendőri segítség nélkül... én is azt tettem volna. szal a család sokat számít. -
én szemrebbenés nélkül kinyírtam volna a reptéren a mocskos árulót
-
Szemüveges? Frankre gondolsz? Ja. Meghalt. A maffia utólérte. -
Ugynamár. Átmegyünk mátrixban, Tommy kikerüli a golyókat, és elhúz a francba 

Én is tudom hogy láttuk a holttestét, de ez nem sokat számít.
Csak 1 pl.:A gothic 1 vége, egy barlangban végződik.Az a vége, hogy visszajutunk a felszínre, és kezdetét veszik azigazi kalandok. A 2. rész meg úgy kezdődik, hogy kimúlunk még a barlangban, oszt újáélesztenek a mágusok. -

-
ja -
végül is csak 120 sörétgolyót kell kioperálni a dokinak a szivéből, a tüdejéből és a gyomrából az orvosnak! :D
és miből gondolod, hogy PONT jönne 1 ROHAMMENTŐ, ami akkoriban még nem is volt... szal elég furi az elképzelésed. a legtisztább a #3882-es kommentemben megfogalmazottak lennének sztem... -
hát csodaorvosnak kellene lenniük, hogy a halálból visszahozzák csóró Tommy-t... :) mondjuk elég 1értelmű volt, hogy meghalt -
ááá, Morello oldalról nem lenne jó sztem, mivel akkor minden küldetésünk Game Over lenne? akkor minden küldetésünk arról szólna, hogy menekülünk, vagy meghalunk! :D
Tommy barátunk alapos munkát végzett mindenhol! :D -
Én arra gondoltam, hogy a rivális banda (a Morello család)egyik tagja lenne a főhős a Mafia 2-ben, és a Mafia 1 eseményeit az ő szemszögéből látnánk. Persze nem ártana egy új város sem, új küldetésekkel.
-
ha 1általán lesz... :(
pedig olyan jó lenne ha lenne...
csak hát valjuk be... Tommynak lánya volt, így bosszűt nem lehetne csinálni (én legalábbis nem akarok Tom Raider-ezni), így maradt a végső megoldás: 1 új szereplőgárda, és új város. mondjuk úgy, hogy az 1ik küldiben átlehet menni Lost Heaven-be 1 küldetés erejéig... nagy show lenne... -
akkora eleve rossz bandája van, ha én valakinek hűséget esküszök, akkor mellette is vagyok, és ha azt mondja, hogy gyémántot lopnuk, de ez kell az üzlethez, akkor ok, kussban maradok! de ha én elmondok neki mindent, akkor Ő is mondjon el mindent! az nem számít, hogy Ő a főnökön, attól még legyen őszinte! -
Jaja. Pauliis már csórt volna :) -
Azért nem avatta be az embereket, mert túl nagy kísértés lett volna, ha tudják, mi a rakomány. -
a gyémántos balhé után a saját bárjában, mikor a köv. küldetést magyarázta nekünk. mikor a többi meber meg befut, hogy mivan: "Mostantól mi vagyunk a főnökök. A családot ezennel mi irányítjuk." s ezzel minden jó, amíg le nem lőnek.
a gyémántos balhére pedig igenis be kell rágni, mert majdnem megdöglesz, és még arra se képes a főnökös, hogy elmondja miért is kockáztatod a nyavajás életed. ha elmondta volna, ok. ő dolga. aztmondta volna, kell a pénz. -
Sztem a Don jófej volt. Mindaddig amíg ki nem akart nyírni minket. Akkor természetesen,én is a pokolra kívántam, de én nem csíptem volna be annyira a gyémántos balé miatt. Jól fizet, oszt meg lettem volna. -
Mikor lőtted volna le a Dont? Már az elején? -
ha igazi maffiozó lettem volna, akkor a nőt lepuffantom szó nélkül a kádban, Fraknet viszont én is futni hagyom, mert lett volna az egyik legjobb bartátom, mint a Tommynak. ott meglehetett érteni a reakciót.
ja és én azt is megtettem volna, hogy a Don-t lepuffantom 1 Colt-tal, és mellette Sam-et, Paulie-val pedig oszd meg és uralkodjot játszottam volna! :)
így én lettem volna az új Don Paulie-val! -
Hát nem volt happy end...
Bár életszerű volt.
Ti mit tettetek volna Tommy helyében, kezdve a maffia állásajánlatától a szállodai eseten és Frank futni hagyásán át a bankrablásig?
Bár abban az időben nem volt könnyű az élet, gondolom Tommy tudta, hova csatlakozik és ezzel együtt vállalta a dolgot. -
höhö -