Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
szerintem ez a nehezebb útvonal

zaki
nem tudom, hogy most segítettem-e valamit, de én ez alapján csináltam +

Amiga
Thx, hamarosan kipróbálom.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zaki
A kilencedik feladatért a Downtown déli szélén fekvõ parkolóhoz kell menned, vagyis nem sokat, ha hûen követed a leírást.
Feladat: Egy teherautóval kell a Works Quarterbe menni. És ami a lényeg: a sebességnek nem szabad 34mph alá süllyednie, mert felrobbansz.
Tipp: Használd a széles fõutakat, a szûk kanyarokban nincs esélyed. Menj el a Bertone’s autoservice elõtt, aztán a tengerpart mentén egészen fel a Chinatownba vezetõ hosszú hídhoz, onnan menj Little Italy szélén át a Works Quarter déli részéhez, a kijelölt ponthoz, ahol az új autód, egy Masseur Taxi FWD is áll.

Amiga
Van egy anyag, de abban free ride nincs.

zaki
megvan a végigjátszás?

zaki
nekem sikerült +csinálnom, sztem nem ez a legnehezebb a free ride extremben

Amiga
Zaki: igen, amikor nem szabad 55 alá lassítani. Alig van már türelmem próbálkozni... :-(

zaki
itt van egy csomó minden a játékhoz

zaki
itt nézz körbe: http://spacetarget.com/games/pc_mafia.shtml

FREAK
csak mert ki akarom próbálni, és ha összejön, csinálok egy képgalériát szép renderelt képekkel

Riszpekk

mafiahq
jah.... én még nem 😊

mafiahq
ok...

FREAK
zmodelerbe, 4ds formátumban

szerkesztõbe importálni, ha így érthetõbb

Riszpekk

mafiahq
freak ezt hogy érted hogy szedett ki ?

zaki
amikor nem szabad lelassítani 55 km/h alá?

zaki
melyik küldetésre gondolsz?

Beagie
ha fenn van a v1.1 patch és a nocd crack akkor nem szabad bemountolni a MAFIA cd1-et!!! (es a cd2,cd3 at sem termeszetesen)

www.gtr-masters.hu

Hixer
Nem tudjátok mi a baj xp-n a mafiával, ezt írja ki : error #4205
Generic...

Nem tudnátok orvosolni ezt a problémát???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

FREAK
hi, van itt valaki aki szedett már ki autómodelleket a játékból?

Riszpekk

Amiga
mafiahq, nem veled van baj, hanem a stílusoddal. Azért, mert valaki anyázik, még nem kell neked is anyáznod. Emelkedj felül ezen a színvonalon és kultúráltan küldd el a másikat a francba.

Valaki megcsinálta már a szemét "felrobbanó teherautót" a free ride-ben?

mafiahq
buxa mond nyugodtan diesel g nek ne nekem én épp segítek a mafia'soknak mutatja a honlapom is.. már kb 100 emailt küldtem el . azoknak akik írtak ha elakadtak + a forumomba lévõk..

mafiahq
én? haha nem nekem kéne mondani hanem a kis diesel g nek olvasd vissza miket írt régebben és utána dumálj

Szerintem vegyél vissza egy kicsit...

\"Life is around you and in you.\"

mafiahq
😛

zaki
miért szidod mafiahq-t?

végre. mafiahq végleg bekussolt.. biztos lefülelték öt 😄D én folytatom a becsületes életemet, ök csak vagdalkozzanak továbbra is mindenféle gyagyás hazugságokkal. Vagy csak az anyukája megfenyegette és elvette töle a napi tejbegriz adagját? 😄 nem érdekel 😛

EOX
Egy parkoló mozdony kerekei alól ki kell szedni az éket, de elõtte a váltót be kell állítani, hogy áttörje egy épület kapuját.

Retteketet

zaki
nincs

Amiga
Nincs.

jugen
Most akkor van kaszinó?:-)

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Amiga
A láthatatlan emberest könnyû teljesíteni, de csak akkor, ha addig nem öltél meg senkit. Én amikor szem elõl tévesztettem a mukit, egyszerûen lövöldözni kezdtem arra, amerre utoljára láttam. Jó eséllyel meglõhetõ az ürge :-), én kettõt hármat lõttem belé, mire a bónusz autóig eljutottunk...

Szintén a teherautóssal szívok. Úgy szoktam csinálni, hogy manuálisra kapcsolok és kettes fokozatban megyek, igy kb. 65 km/h-val lehet menni, és ez elég jó. De nagy szivatás.

see.aakogh
Nekem sem sikerült sosem 😞

zaki
pl az ufos, vagy a láthatatlan ember-es

zaki
szerintem van ennél sokkal nehezebb küldetés is...

cSuwwi
Meg lehet csinálni, csak tényleg marha nehéz. Az egész városon át kell menni, hogy eljuss a munkásnegyedig egyben. A felsõ hídon, majd Chinatown-ba is beköszönhetsz 😊 Én is megszenvedtem vele rendesen, csakugy mint a láthatatlan emberrel. Mindig a vonat után veszítem szem elõl. Brrr

shit happens

Az smc az a super nintendós játékok kiterjesztése.
Fogsz egy snes emulátort (gyakorlatilag a Zsnes nevû progiról van szó), és máris használni tudod. Nagyon király dolog, fõleg annak, aki nosztalgiázik. Bár nem tudom, hogy került a Mafia rovatba ez a téma:-)

Nem lehetetlen, de akkora MÁK kell hozzá, hogy szinte olyan nincs is. Szóval én hagytam a francba az egészet. Szerintem te is tedd azt..

Hi eweryone. Nos, kezdeném a problémámat: Végignyomtam Thomas "röpke" életét a maffiában, és a mellékküldetéseknél már 9 autót összeszedtem, és nem tudom az egyiket megxsinálni. Egy teherautóval kell átszáguldani a város egyik felébõl a másikba, úgy, hogy a sebesség nem csökkenhet le 34 mérföld alá, Ez nekem lehetetlennek tûnik. Nos? thank you! 😊
Hixer
Mit kell kezdeni egy smc kiterjesztéssel???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

zaki
szinte mindig tele van

Hixer
hogy?

zaki
ja

Hixer
a mátrix hubra aszt írja megtelt. reggel 11 kor???
na ne má. majd este. lehet beállítani, hogy folyton próbáljon kapcsolódni???

Instict
mármint a dc-t rakd aktívra és oda írd az ip-d😊

Instict
van, hogy megtellik a hub és akkor ahogy kapcsolodna, rögtön disconnect. ajánlanám neked a mátrix hub-ot. ott tuti megvan. ja és ha xp-d van, lõdd ki a tûzfalat, beállításoknál pedig rakd aktívra és írd be az ip-d

Hixer
most akkor melyik a dc cím?? a tejszin.dns2go.com, vagy a tejszin.cjb.net???
A második mûxik de ott hiába osztok meg 80 gigát, azt kapom, hogy 30 giga megosztása kötelezõ. Most mi van???

Hixer
Hallelujah!
De már csak az a gond, hogy connectingol, majd
egy idõ után puff disconnect.
a súgó azt írja hogy ijenkor a hub nem üzemel.
valaki beüzemelné, vagy mi a hiba???

Instict
http://dchun.hq.hu/

Hixer
Nem igazán fogom ezt a dc-t el tudnád magyarázni??