7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
ZorroF1 #5230 Mindegy, a traktorban középen van az a lényeg. 
-
ZorroF1 #5229 12346 oké, nagyon jó autó! 
báttyó az :)! -
Shaft #5228 Hello!
Valaki tudna mondani egy címet ahonnan le tudom tölteni a 3-as cd-t -
teljesen egyetértek veled mindenben!egy dolog:miért nem tudnak mostanában ilyen játékokat kiadni,megírni? -
ezt meg jó, hogy belinkelted. elis felejtettem, hogy van ilyenem.
kipróba. -
vágom.
lenni-e?:) emmi? -
hmm beszép :) -
ez jóh -
ZorroF1 #5222 De a Traktorban középen kell lenni-e. -
ZorroF1 #5221 Na skacok, itt van a Lincoln Town Car 1986.
Ezt mindenki próbálja ki nem csak a külső nézete gyönyörű, hanem a belső nézet is tökéletes! (Középen van a "kamera"!!) Amúgy az autó szerintem nagyon élethű, ehez az autóhoz még az automata váltó is nagyon jól passzol!! Mindenképpen próbáljátok ki, az egyik kedvencem!
Letöltés -
Nem mi vitázunk, hanem ez a démonigyerek. -
Vlala #5219 A fület például látom, ezért írtam...
Azért ha jól le van modellezve egy beltér, mint több modell esetében, akkor szívesen látom én is. -
tommy fejet nem is látsz belülről, mert belülre minek textúra:P
na mind1, nekem az jön be. -
Vlala #5217 28 új üzenetem volt tegnap du. 4 óta. Azt hittem, kijött az évszázad modja a játékhoz, hogy ennyit tudtok róla beszélni..
Nem. Ehelyett azon vitatkoztok, hogy hány F a Mafia, amikor a bannerbe 72-es betűkkel van beleírva 1 F-fel! Ehh...
Kameranézet-vélemény:
Ha kormányról játszom, inkább a belső nézet zavaró, mert Magyarország példája alapján néha egy kormány is sok, nemhogy kettő (bocs)
Inkább a motorháztető-nézet, de hangsúlyozom, ez csak vélemény, ne én legyek a következő 50 hozzászólás tárgya! :-)
Ha már belső nézet, akkor úgy kellene megoldani, hogy
1. minden irányba kilásssak, ha hátranézek, ne egy nagy Tommyfejet kelljen tanulmányoznom;
2. Ha Tommy fejében van a kamera, ne lássam belülről a fejet. Egyes testrészek, pl,. fül, nagyon zavaróak oldalnézetben. -
-
bocsi a hülyeségeimért!!! 
-
Ok, már rá jöttem, télleg nem ér annyit.
-
pont ez az, hogy szánalmas a "közép nézet". gondolom te se a két ülés között ülve vezeted a járgányodat. -
szép szép, de nem azért nyomom belülről, mert kívülről ronda..:) -
ZorroF1 #5211 Szerintem ne is foglalkozz vele, nem ér annyit a gyerek, ezért elrontani a témát! 
-
ZorroF1 #5210 De van azért olyan autó amiben középen van a "kamera nézet".
Pl: A Traktorban.. (Styer) stb. (Meg kell nézni őket.) -
Hát én se tudom, így sikerült 
De legalább van, alap autóknál a Mafiában nem volt, tehát van aki nem is "igényli" a belső nézetet. Mondjunk a külső azért a legtöbb autónál egész szép!
-
ezért lett az egyik kedvencem a jetta meg a phantom, és még 1-2 autó. ezeknél ott van a nézet, ahol kell. a többinél nem vágom miért nem ment ez. -
Hát nem tudom, nekem bejön, de télleg :) engem nem zavar, na talán az amikor már "nagyon középen van" vagyis már a hátsó ülés "középső" részénél látod az autó belsejét. -
hallod, sztem ne oltsad, mert az oltásodban is van hiba:)))) -
az is olyan, mintha belefejelnél a kormányba. szal kéne vmi megoldás, mert ez így nagyon tré. -
Hát nem tom, de a volvonak egész jó "nézete" van. -
EGYRe jobb :DDD Tehát akkor az pl: Madonnát se hívhatjuk madonnának mert olyan szó nincs a magyarba, te szánalom. :D akkor mi lesz mariska:D? -
figyi nem zavar, hogy ez nem magyar game? így Mafia-nak kell írni. puszillak. -
ezt sztem ne feszegessük ki mit nem tud leírni:))) pl "utánna". nem is tudom ki írja így vehehe. mondjuk ezt a szót sajna 10-ből 7 ember képtelen leírni. na mind1.
meglestem a chrysler 300-at és picit idegesítő már, hogy ezek a nyomorékok sose tudják belőni a belsőnézetet. itt a kormány és a középkonzol között nézhetem a műszerfalat... ezt hogy kőne átírkálni/állítani? -
ha ismernéd a magyar helyesírást akkor magyarul így kell leírni
kis geciek -
Ez már szánalom :D mafiát 2 ff el írja, és ez mondja rá hogy bug game, na húzz el de gyorsan.
-
akkor meg azért ilyen frusztrált:DD -
Már ha van neki. Tudtommal a démonoknak nincs kukijuk.
-
jee a szánalom visszatért. mi van, anyád kirakott a kutyához?:D menj inkább ismerkedj a kukikáddal. -
Olyat csinálsz, mint a The Punisher oldalad??
És nem maffia, hanem Mafia. Ennyit erről. A Te "bugjaidről" is lehetne eleget írni...
-
csinály egy oldalt amit nem lehet megnyitni a bugok miatt!! :P -
csinálok egy oldalt a maffia bugokról
elég tartalmas oldal lenne
sok a bug
gyagyi gamma -
Tuti, hogy még létezik, mert ha megszünt volna akkora kiírták volna vagy valami, de miért szünt volna meg?
-
Vagyis az utolsó hír.