Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen ment a game rendesen, de most felrakom akár patch-el, akár nélküle +crack +indeo codec, indításnál mégis csak feketeség és semmi több...
5let?
ha nincs, akkor tessék azzal próbálkozni. ha pedig van, akkor meg új driver kell felrakni. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Mi lehet ez?Tudnatok segiteni?Fenn van az 1.1 es az 1.2-es patch is!Elore is koszi
amúgy a 90' hungary se hangzik rosszul vagy inkább 95' 😊 akkor már volt 1-2 nyugati is! skoda pickupot nem igazán látni. télleg összekéne írni 1 listát aztán abból csemegézni 😉
De ha mai magyar modot szeretnénk, akkor kell még 1-2 autó... Jetta van, az elfér, Skoda pickup, Peugeot 306-os is, egyszer össze kellene már írni, mi helyére mit teszünk.
Más:
A mentõUAZ nagyon jó ötlet, szovjetmodba csonk nélkül belecuppan (nem is tudom, melyiket hagyjam bent), tényleg, a magyar modhoz van Toyota? Vagy Merci kisbusz? Ne adj' isten egy Nysa valakinél? Tûzoltóék is a Steyrekkel közlekednek itthon... rendõrök alá a V16-os helyére elférne a Skoda Octavia, csak át kell pingálni.
Vlala ezeket megtudod te így szerkezteni? .. akkor megis érné, lenne legalább 1 Mafia Hungary Mod 😉
Viszont például kár hogy nincs astra.. (A régi F astra) meg a suzuki swift .. mert ezekbõl 1 csomó van magyarországon😊 érdekes lenne ha minden emberkének 7 es bmw je meg S mercije lenne :-)
Matrix nekem fenn is van, az a 18 across hungary.. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha a batfilébe beírod, hogy copyzza be a 00-kat az 10-ek helyére is, mindenkinek Ladája, Moszkvicsa és Volgája lesz.
Maffiózók alá tehetnénk fekete Merciket is, a rendõröknek meg modellezünk Golfot. Utcanévtáblák? "Lágymányosi híd" jól mutatna Lost Heavenben :-)
A sárga villamos nagy ötlet, de itt lehet, hogy csúsztatnunk kell, és a régi villamost pingáljuk át. Az legalább mûködik.
A közlekedési táblákra is gondoltam, hadd legyen teljes a kép, a Yield helyett a piros-fehér háromszög jöhetne, a többi nagyjából rendben van.
Valami magyarítást mindenképpen mellékelnünk kell hozzá!
Netán sárga villamos 😊? az se ártana :-)
Amikor Ralphi megmutatja hogyan törjem fel a kocsit és utána eléállok és nyomom a jobb gombot, csak azt hajtogatja, hogy "i never seen this like before" stb. (remélem jól írtam le)
Na majd még kísérletezek vele.
Csak néztem, hogy van több magyarosítás is, egyik az eredeti verzióhoz, másik a peccshez stb.
Azt hittem ez kavar valamit.
Lehet, hogy
- elállítódtak a beállításaid (beállítások/irányítás)
- beragadt a billentyûzeteden/joysticken egy gomb (nekem a Prince of Persia liftes jelenete után produkálta ezt a gépem - akkor már haldoklott a billentyûzetem)
Valaki, aki jobban ért hozzá:
Lehet, hogy a magyarítás kihatással van a BIND funkciókra is?
mafiahq: a magyar mod nem elveszettt ötlet, valamelyik vincsimen meg kell lennie a szovjet modom maradványainak.. a feliratokból csinálunk magyart (pl. ABC, kocsma, sörreklámok) az autókhoz meg hozzávágjuk a Trabit és - ha vééégre elkészül - a polákomat, Fiat 500 is van, már tényleg csak egy Suzukit kell lemodellezni...
Az Audi TT is jöhet, az is itt készül.
Nekem egy olyan problémám volna, hogy miután feltettem a magyarosítást nem tudok kocsit feltörni. Feltettem elõször az 1.1-es, majd a 1.2-es patch-et, próbáltam másik magyarosítással, de nem megy.
A másik dolog, hogy néha elõfordul, hogy az emberke begajdul, elindul elõre és nem lehet vele mit csinálni, nem reagál se egérre, sem billentyûzetre csak megy... Ilyenkor teljesen ki kell lépni a programból.
Mitõl lehet ez?

sõt, még 1 link.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azért belenyúltam... pl. Tommy modelljét visszacseréltem az eredeti, low-poly modellre, mert a belsõ nézetet néha elkaffantotta (tök jó dolog Tommy SZEMÉN ÁT látni a világot :-) ) a tank nálam nem indult el, mert beleakadt az útba, és ha egyszer kiszállsz, nem lehet beszállni, valamint a forgalom autóit is átalakítottam az újakra (ha valakinek kell a frissített batfile, szóljon!) A villamoson még gondolkodom, de valszleg a is lecserélésre kerül.
Végre egy olyan mod, amelyben a cvideókban is nagyjából az autókban ülnek az emberek, nem lóg ki aí fejük, és csak az ajtók vannak rossz helyen...
Miért nincs benne a ZIL?
Bár még csak a fele jött le, de már most nagyon tetszik :-)
A baj az, hogy csak az egész lejövése (édes anyanyelvünk '04) után tudom a telepítését elkezdeni.
Játszottatok már a Black Metallal? FRE-ben csomó autó az (kicsi) ugrató mögé, BM nekimegy az ugratónak ezerrel, szééép járgányok maradnak utána.

`Take a look to the sky just before you die`
Amúgy felkerült a honlapra a Russian Mod V1.0!
Mindenkinek csak ajánlani tudom 167MB-os szuper kis mod!!
Ja, egyébként melyik verzió? Az 1.1 patch lehet, hogy megoldás lenne!
Nem tudja vki, miért lép ki a desktopra a gém, azon a pályán, ahol Frank menekül a reptérre, és követni kell a páncélozott kocsiját?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kéne egy kis help :
Az elsõ küldetésnél vagyok, molotov koktéllal, és baseball ütõvel kell szétkúrni az autókat, de nem lehet kiszállni, nem tudom hova kell parkolni.
Vki segítsen lécc.
A PS2-vel kapcsolatos hozzászólásokat NE ITT tessék közzétenni!
No off please!