7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
flashX #5285 [???] -
Borg is főszerkesztő? -
flashX #5283 De értem, valószínűleg elveszítette eredeti lényegét. -
látom nem érted a topicot:D -
flashX #5281 Hmm...
-

-
[/brutálnagy]
KÖCSÖG XYz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![brutálnagy]
[flém ezerrel, a fikázás annak szól aki eLOLvassa]
-
flashX #5278 [???] -
Vlala #5277 alcím? -
flashX #5276 Nem tudom, hogy hívják. :S -
Nyerges Tibor? -
flashX #5274 Mortimer a főszerkeztő. Úgy hogy addig amíg ő, addig nyugalom, majd ha én leszek, akkor lazább lesz a gyeplő.;) -
Hoppá hoppá, na úgy látszik mivel Zorro megmondta mit gondol a hírhedt (Nagyparaszt mortimer-ről, és a moderálási elvekről) már is letiltották, kimoderálták (Pedig civil módban a véleményét mondta el) nagyon szép banda, ez az sg moderátor team. SZÁNalmas -
ZorroF1 #5272 A moderátor egyáltalán nem járt el helyeen "Ha nem tudsz a játékkal kapcsolatban hozzászólni, akkor ne offolj" azért ez inkább rád vonatkozik, jut eszembe ezt rolam másoltad, lol. 
"Ha szeretne találkozni személyesen" -> Asszem az lenne a legjobb!
Ha valamit akarsz, privibe írd ne ide!!!
-
Vlala #5271 légyszi hagyjátok már abba, mielőtt kitör az irgumburgum...
Nem elég, hogy kezdhetem elölről az egész kispolákot... -
#5265 - Ki offolt először, tudod: Ha nem tudsz a játékkal kapcsolatban hozzászólni, akkor ne offolj, s ne szídj egy moderátort, aki helyesen járt el. ;-)
Csupán reagáltam a hozzászólásodra, ahogy most is teszem. Az senkit nem érdekel, hogy mennyit tett a mafia közösségért, itt a viselkedésről van szó. Aki nem tud normálisan hozzászólni a témákhoz, vállalja a következményeket. És senki pártját nem fogtam. Ha démoni nem tud viselkedni, őt nem szeretem, ha a csudajófej haverod nem tud viselkedni, őt sem... ennyi.
Főleg az olyan műmájereket nem kedvelem, akik az adataimat próbálják begyűjteni, hogy azzal aztán (gondolom) kezdjen valamit. Ha szeretne találkozni személyesen, ne ilyen gyerekes htm oldalakkal jöjjön, hogy ezzel próbáljon felbosszantani. Úgy sem tud.
Moderáljátok ezt a hozzászólást is, mert úgysincs igazam előttetek, s különben is, nem a játékról beszéltem, ellenben veled, aki csak a játékról beszélt az előbb, s nem Mortimer-ről. Ugye? :-D -
ZorroF1 #5269 Apróbb hibák vannak benne. (mert beteg vagyok)
pl de = te..
-
ZorroF1 #5268 1.Ne offolj!
2. Nincs igazad, amiket te írogattál azt is láttam, egyszer démonigyerek és bandája.. pártját fogtad 2. a "másik táborét" szóval inkább ne dumálj.
3. Nézd meg mennyi mindent tett már a Magyar "Mafia közzöségben" szóval de végképp ne bíráskodj.
4. Igen tök rendes srác, csak nem kell felhúzni mert akkor sok mindent ír, de nem "magától", csak úgy mert olyan kedve van. Ezt el kell érni valamivel!
5. Hagyd abba az offolást, ha nem tudsz hozzászólni a játékhoz akkor ne írj ide, kösz!
Az ilyen hozzászólásra nem is kéne válaszolnom, inkább moderálni kéne. -
Vlala #5267 "Házigazda: Vlala"
?????
Az ember egy hétre teszi ki a lábát, mik történnek...
-
off: Nem értelek titeket, miért nem látjátok be, hogy megérdemelte? A moderátoroknak az a dolga, hogy próbáljanak fenntartani egy színvonalat, s ne az a pokol legyen itt, ami mondjuk egy bizonyos csetponthu-n.
Teljesen jogosnak tartom a tettét, ugyanis nem csak, hogy offolt egyfolytában a haverotok, de idővel elkezdett anyázni, bárki bármit írt. Privát üzeneteiben is nem épp a kultúráját mutatta meg. Ezt megsképeljük az olyan mellék oldalakkal, amit a mafiahq oldalra is feltett... Ezek után tök rendes srác szerintetek, s nyugodtan anyázhatott volna még egy darabig? Amíg démonigyerek leállt a stílusával, s hozzá sem szólt, addig a pajtitok tovább szekálta, sértegette.
Ennyi, nem több. Tőlem védhetitek, de attól ez tény marad. Tessék, lehet most engem is szídni. :-)
off vége. -
ZorroF1 #5265 Nem fog, ez a mortimer nagyon nagy menőnek hiszi magát.
Kapásból 3 mat adott, neki a kis *****.. míg a jó öreg démonigyerek 1-et kapott a másik meg egyet se, szal lol!
-
Ki az a Mortimer?
Ö itt a hóhér?
Vagy ki?
Ja nem kell káromkodni!!! -
hozzáteszem még a mammogás előtt, ez nem személyeskedés volt, mert életemben nem találkoztam még ezzel a mortimer csókával, csak nem ez az első eset, hogy hülyeségek miatt osztogatnak pontokat.
viszont nem egyszer volt mafiahq-nak is olyan megnyilvánulása, amiért simán mehet a pont. -
kérdés: mafiahq nem fog sg-re járni vagy mi van?
"Sajnos vannak olyan emberek akik a "hatalmukkal" visszaélnek, pontosabban egy Mortimer nevü személyről van szó, aki az SG csapat tagja, forum moderátora. Erről annyit elég tudni, hogy jogtalanul, felelőtlenül osztogatja a büntető-pontokat, tévesen ítél meg dolgokat, és még a hibáit se képes elismerni. Ezért minden Mafia Hungary Hq látogatót megkérek, hogy aki eddig látogatta az SG portálját, az többé lehetőleg ne tegye. Köszönettel: Mafiahq"
from onnét
érdekes. egyrészt nehogy már ő találja ki mit látogassak meg mit ne:)) másrészt meg ezért, mert esetleg van 1-2 kis csíra, aki visszaél a hatalmával, az rakja meg a kutyáját, ha már máshol nem tudja magát kiélni, de nem hiszem, hogy pont emiatt lépnék meg innen. -
ZorroF1 #5261 Innét.. -
ZorroF1 #5260 Hi!
Ezek az autók csak pár Mb méretüek, letöltheted a URL=http://mafia.try.hu]Mafia Hungary Hq[/URL] -ról. -
Friday #5259 Hella!
A' lenne a kérdésem hogy ez most ugyebár kiegészitö?És hány cd-s?Jah meg fent van e valami fizetös oldalon?Vagy kijött már egyáltalán?
BOcs a sok kérdést csk kiváncsi vagyok,mivel a szimpla Maffia teccet nagyon.
Amugy Üdv all -
zoszt #5258 Gyönyörűek! A városnéző nagyon jópofa a távolsági belseje pedig pazar! :)
-
flashX #5256 Majd Ő elmondja. Ha nem jó itt, jöhet privátba is. -
Nem az enyém...
-
flashX #5253 Engem tényleg érdekel, már csak a dolgok tisztázása végett.
(Kinek lehet becsülettel beszólni
)
-
nem látoma képet, valamit csinálj, vagy ne írjálj ikarusról , mert nem fogok tudni aludni hajjaj :(:(:( -
Asszem erre az lesz a válasz, hogy: WÁÁÁÁÁÁ! 
Legalább is a többi topicban ezzel a szöveggel sok mindent meg tudott magyarázni. :) -
mire/kire voltál mérges? -
eddig is gyakori látogató voltál, csak fikáztad a gémet.
és azt mondod, hogy eddig meg sem volt és így akartál mafiabug oldalt nyitni?:D kemény -
Én soha nem bántottam!Különben is olyan mint a Tóni a BARÁTOK KÖZTBŐL !OLYAN KIS SIMLIS CSÁVÓ! -
ZorroF1 #5234 Elkészült az Ikarus 630!
Letöltés -
Eddig fikáztad.... -
marhára örülünk!üdv! -
nah
megszereztem a játékot
már én is gyakori látogato leszek itt