Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval!Ha értékelnem kellene:Sokkal jobb mint a GTA3.
1.Grafika:Ez fogalom.Tökéletesen megszerkesztett texturák,fantasztikus dx8 effektek,mindez bugmentesen.Hatalmas bejátható város.Brutálisan jó animok!
2.Irányítás:Hasonló a GTA3-hoz.Egyszerû irányítás,profi menürendszer.Térkép is van(TAB billentyû)
3.Hangok,zene:A zene tökéletesen visszaadja a 30-as évek amerikáját.A hangok is nagyon jók.
4.Hangulat:Hát az is ott van a poppon.
5.Gépigény:Hát...mit mondjak.1024x768 32bit:1,3G Cerka proci,Geforce3 Ti200 128M DDR,384 MB Ram,Genius Live hangkártya...Na ezzel minden grafikus opció max-ra állíta kb 20-25 fps-el megy.De Hightest-en van minden!!!
Szóval vas kell ehhez is
Összességében:Simán jobb a GTA3-nál!!!!!!!!!
tõõõõõõõõõõõtttttteni akarom
*Posse*T.W.D*
\"Life is around you and in you.\"
Szóval király játék lesz, nekem GTA3-ból ezek az arcade állatságok nem hiányoznak, abban is a színtiszta Maffffia feeling rulz csak. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Öhh, nem is azé mondtam, hogy mérvet adjak csak azé, hogy most miva ? Érted ? Háthogy ne igzuljunk annyira meg ilyesmi ! Akinek nincs elérhetõsége az most (like me) tiszta ideg. Így magamat is nyugtatom és a köz érdekét is szolgálom !
Na, értve vagyok ??
:😊)))))
és a figura 6/10-re értékelte a gameplayt !
Na akko mos mi va ?
[email protected]
\"Life is around you and in you.\"
de ha beleolvasol az isonews fórumba,ott is repked egy szlogen róla.Vígasztaljon meg,aki leszedte,hogy nem igaz.Mindjárt lejön.
3 CD az ADSL-lel lejön 6-8 óra alatt. De megéri, a képek láttán!!!!!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elég sok!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kíváncsi vagyok mi lehet ezen 3 cd , mikor a GTA3 1 cd-vel is király volt .
"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ha támogatja ahonan tlötöm, akkor át fxp-zném.Meg kellen probálni
De két perc mulva alszom 😞((
http://deathfellows.hu/

Sajnos nem tudok mondani gyors szervert csak a sajátom,de az csak befelé hozzám "gyors" :-/
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Rég láttalak.
Na Ha mondtok egy gyors ftp-t,megpróbálhatom.Bár még nekem se jött le....
Fxp-zni akarsz akkor mindkét szervernek támogatnia kell.
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010