Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jaj de birom😊 volt olyan hogy versenykocsit loptam es megyek at a hidon ejjel es latom hogy pasi le akar ugrani a hidrol baazz😊 es ott alnak korulote es kerik hogy ne tegye😊 van elet a varosba hihi de ami zavar elsosorban az hogy kurvara faraszto felorakat vezetni 30 al orankent😞 amikor van egy hoszabb missio akkor elunod az eleted. meg ha plane a rendor is radszal es elorol kell kezdeni a palyat az gaz... big time! 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Mondjuk az nem semmi télleg, hogy még egy ilyen versenypálya is van a játékban. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ch_Slater
Király volt ez az autoverseny. Lehet döntögetni a csucsokat... 😊)
Pár kör után az én Best Time-om: 1:27.822
Szerintem (remélem) egy uj vonal is kiindul ebbol a forumbol, hogy mindenki eldicsexik a legjobb körével... 😊))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Dynamic
"Ha még nem töltötted le a gémet..."

...akkor nem is fogod.Legalábbis a coyoteról nem, ugyanis az uw folyamatosan törli a fileokat.
Hali.
Tudna nekem valaki adni egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a 3. cd-bõl a 004,005,041,045-ös fileokat?? Vagy valaki esetleg felrakná valahova? A coyote-n ezek a fileok hiányoznak, sajna. 😞

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Noninnyó
Hi!
Nekem is meglett a Mafia, és azonnal nekiestem. Hát engem megdöbbentett, micsoda remek világ az egész, fantasztikus grafikával.
A gépem: P-III 800 MHz, 256 SDRAM, Gef2 T400 64 MB (240/200), és Medium felbontáson remekül lehet vele jáccani. Nagyon ritkán,és csak épphogy akad.
Szóval nem kell csüggedni, lassabb gépeken is megy,csak nem teljes pompájában.
További jó játékot mindenkinek.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Ch_Slater
Jah ezen én is elgondolkodtam. Lineáris de ENNYIRE? Nembaj akkor is jáccom vele, mert csak. 😊)

Ch_Slater
Szerintem tök jó igy... A billentyûzet nekem a kormány és a monitor között van és egyáltalán nem kell gebeszkedni hogy elérjem. És a kezem se kell kényelmetlen helyzetbe tenni ha bill.es rész jön, mert simán elfér a kormány bal oldalánál, a jobb kezem meg ugye az egéren olyankor...
Meg persze ott van az az elönye is hogy a fék-gáz a lábaidon van, tehát több minden jut a kézre...
Bár lehet hogy csak nekem jön be vele 😊)

Petyus_
Slater: na ez azért durva... eddig is idegesített, hogy minden CSAKIS úgy történhet ahogy a készítõk akarják, de ez azért nagyon súlyos.....

Petyus_
Ehh, kormánnyal jó nyomni? 😊 Érdemes? Nekem van, de nem force feedbackes, nagyobb élmény szerinted? Mert különben elég uncsik az autókázós részek...

Mondjuk gáz, mert akkor viszont a billentyûzet nem fér az aszttalra. 😞

Ch_Slater
Nah azért végigpróbáltam mindent, ahogy a többi kocsinál is, mielott beirtam volna ide (azért eljutottam eddig a küldiig valahogy).
Itt csak az volt a gáz hogy ugy fogadja el ha kocsival megyek odáig...
Különben meg csak beszállok a kocsiba és beletaposok a gázba, akkor elindul a kocsi (mondjuk én kormánnyal nyomom és ott ez a procedura)

Ch_Slater
Nah végre! Az volt a gáz hogy amikor odaértem az alagut elé, akkor ugye kiszálltam hogy dumaljak a faszival. Aztan azt gondoltam elsõre, hogy a kocsi rögtön ott lesz az alagut tuloldalán ezért gyalog átrohantam rajta, a fickóval a nyomomban. Utana amikor gyalog elvergõdtünk a garázsig azt mondta hogy vigyem a kocsit, és ekkor jott az a gáz amit az elozoekben irtam... Utana megprobaltam hogy kocsival megyünk el a garázsig (mert azért jó messze van), és igy egybõl minden oké volt. Meg is van már az a küldetés... 😊)

hiba
de a fegyverek lassubbak voltak es ezert volt ideje minderre 😊

Petyus_
Nem egészen, nem jobb egérrel indítja a motort... hanem elõre, és magától beindul...

Ja egyébként télleg fasza, hogy éppen autós üldözés folyik, nagy nehezen felborítom a muksót, erre hjobbgomb, Tommy szépen leállítja a motort, még egy, szépen kikászállódik, és miközben az ürge lõ rá, szépen becsukja az ajtót mindezt olyan mozgással mintha az angol királynõ fogasására menne...

Ebben is jobb a GTA, a 30as években az autók lasabbak vltak, de az emberek csak nem voltak lassúak és hülyék... 😊

The Garrett
hát igen belátom a miskolci cselló suxxx!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Hulyek!😊))

Amikor kocsiba beszalsz akkor meg kell varni amig elindul a motor bazd meg! Elindult a motor akkor indul a kocsi is! Ha megalsz es menyomod a jobb eger gombot akkor kikapcsoja a motort majd ujra megnyomod es akkor kiszal. Ugyanigy van beszalasnal is vazz 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
FTPt vagy HTTP dl? DC kezd suxolni
Lacc
Nekem is Chellom van és én is miskolci vagyok. A probléma tehát általános mert én is 2k-val töltök most onnan 😄
Petyus_
Tényleg nem jött, ICQ 168262972

Ams
oda ment

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Petyus_
Nekem? Nem jött, [email protected] küldted?

Ams
válaszolj plíz!

Petyus_
Nekem ki-be száll továbbra is, motort is beindítja, nézd meg a hivatalos oldalon, hátha van tech support fórum.

Ams
ment mél

Petyus_
Figy, akkor nem tok segíteni, a program nem TELJESEN bugos (nálam jó 😊), gondolom neked is a Fairlight boltból van, nekem mûködött, várj kipróbálom mégeccer.

Ch_Slater
Beszálni siman be tudok... 😊) Az a gond hogy ennél a pontnál eddig 2 dolog történt velem:

a) Beszállok, nem indul el a motor, nem tudok kiszalnni sem. kész.

b) Beszállok, elindul a motor, alapjáraton duruzsol, nyomom a gázt->alapjáraton duruzs tovább. Kiszállni itt sem tudok.

És ezt véletlenszerûen váltogatja . Eddig minden siman ment az autokkal, ez meg makacskodik....

Silent
Garett köszi megkaptam!
Ams
ment mél

Petyus_
Szerintem inkább a Max Payne-re hasonlít, agyhasználat nulla, szépen szájbarágósan meg van adva minden mit kell csinálni, amíg nem veszed fel a pisztolyt nem mehetsz az utcára, mert ott a "láthatatlan fal", ilyenek. Zene/graf/in-game moviek/hangulat/lövöldözõs részek nagyon bejönnek, de a GTA valahogy ötletesebb játék.

Ebben is van a "free mode" az olyan agyatlan GTA-szerû lenne, de az nincs olyan jó mint a GTA3 szerintem.

Egyébként király, még csak a negyedénél járok, lehet lesz még sokkal jobb is. 😊

Lacc
Mi lett az extrával? 5 perccel ezelõtt még 50k-val töltöttem onnan, most meg 0.5-1.5k 😄
Petyus_
Simán a jobb oldalához állsz (a kocsi hátuljától nézve), jobbgomb és becsüccsen Tommy bácsi. 😊

Petyus_
Simán a jobb oldalához állsz (a kocsi hátuljától nézve), jobbgomb és becsüccsen Tommy bácsi. 😊

I.C.ram
Nekem jobban bejon mint a GTA! Valaki mondta, hogy nem lehet csak úgy a várost felfedezni, hát tévedett :

1; Néhány mission nem idõre megy, azalatt simán megtehti ezt.

2; Van a menüben egy free drive mód, arra rákattint és láss csodát már megy is.
Sephi
Nah aki jaccot man vele mondjon par velmenyt😊

en mar leirtam 😊

The Garrett
az az ...de lehet az is közrejáccik hogy itt miskolcon mindig kutyaólba bekötötték és leterhelt a hálózat.

Wolwarine
Mert a Chello = kábeltévé ? mert nekem az van...

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Wolwarine

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Wolwarine

The Garrett
baszki akkor tényleg fos a netem...:'((

I.C.ram
Egyébként láttam egy Simpson nevû boltot, csak nem Homer nagyapjának a vállalkozását láttam? 😊)
Wolwarine
hehehe 😊

I.C.ram
AUTÓ SZÉTVERÉS RULZ!!!!!! 😊)) MÁR EGY ÓRÁJA NEM CSINÁLOK SEMMIT, CSAK AZ AUTÓKAT ÜTÖM SZÉJJEL. 😊)
Wolwarine
valami öreg regettem van semmi beállítással

Wolwarine
én is mellette 2-ftp-rõl is töltök

The Garrett
Akkor majd küldj már valami beállításokat te hogy töltöt a fregetben.ilyenek...

Wolwarine
vissza ment

The Garrett
Chello regettel töltök és jelenleg felment 24 k ra de igaz mellette DC rõl is töltöm a 3. CD-t 😄

Ams
ment mél!

Wolwarine
mi az a Chello ?

Wolwarine
mi az a Chello ?