Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Addig szétnézek hátha tudok valahol egy használható ftp-t ha esetleg nem menne.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

I.C.ram
Tudna segíteni valaki a lopakodós küldetésben? Hogy kell megcsinálni, mert én mindig golyót kapok a gyomromba. A házba bejutok a kulcssal, de az ablakból kiszúrnak.
megprobálom

Sg-re nem tudod felrakni, szerintem nem törlik azonnal. Sajna más ftp-t nem nagyon tudok. 😞

I.C.ram
Jó volt a mentés, köszi! Úgy élveztem a játékot, hogy elfelejtettem írni ide. 😊
MOndj egy FTP-t, ahova feltölthetem

Ch_Slater
Nah akkor jo lett a mentés amit küldtem, vagy sikerült továbbvinni a versenyzõs részt?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Igen, még kellene.

Kell még a file?

Tudna valaki mondani egy helyet ahol ezt a Direct Connectet le lehet szedni?? Probáltam már a download.com-on, meg a letöltes.hu-n, meg a saját oldalán is de sehol nem találtam.
Vagy szánjon meg valaki a 3.cd 045-ös file-jával. 😊

I.C.ram
Azt a küldetést a legkönnyebb úgy lehet megcsinálni, hogy hagyod, amíg rászállnak, és az erõs ütéssel (addig nyomod az egérgombot amíg nem lesz teli a sáv) jól vesénvágni a görényeket hatulról. Ettõl teljesen kidöglenek.
envagyok
TErkep meg mindig nincs senkinek?
I.C.ram
Persze, én szinte csak úgy lövök.
I.C.ram
Én most ott tartok, hogy lopakodva kell betörni a gazdag faszi otthonába, amit jól felfegyverzett õrök tartannak szemmel. Nincs quicksave? Jól jönne nagyon ezen a lopakodós részen egy quicksave, mert már csomó ideig eljutok, erre pofánkennek.
Basszátok meg. Nem semmi. DC-n egy svéd HUB-on beugrottam egy patch keresés miatt, azt fél perc alatt rámakaszkodtak...és húzzák le a Mafiát.

Sephi
Egy jo tanacs! Lovoldozos reszeknel jobb lehajolni mert mitha jobban celozna 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ize hogy hogy mellek kuldetest? Nekem egyenlore egy sarga luxusautom van es el kell menyek sziejeverni egy hulye csapatot de egyfeszt emgverik Pauliet es en nem tudom mcisinajak mert van ugy hogy 4-en utik egyszerre.
Az este meg tok ideg lettem mert voltak kedvesek egy pisztoly lovessel a palya vege fele fejbeloni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Az engine engem nagyon emlékesztett az OFP-jére. Texturák tök hasonlók, meg kicsit az arcok is.
I.C.ram
JAJA az nagyon jó volt, csomót röhögtem rajta. 😊
I.C.ram
Na most megyek a milliomos házába, hogy kirámoljam azt. 😊) Nagyon jóóó ez a game!! 😊 Eddig az összes mellékküldetést is megcsináltam (amikkel további autókhoz jutok), most szerváltam be egy narancssárga csodát... ez tetszik eddig a legjobban. 😊
Dreet
Ha valaki tudna megoldast hogy miként tudom a játékból kimenteni a zenét az kérem jelezze!!!
A technikáért mondjuk bármit is adnék. Ez a zene valami isten jooo. Egyszerû - Fülbemászó - Hangulatos.

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Ch_Slater
Jaja. 😊) Amikor a csajszi elmegy piáért, Tommy bátyó meg az ágy rúgózását teszteli és benyög vmi ilyesmit, hogy: Érdekesen alakul az estém...

Bazze, ez a game tiszta film... Grafika szép és a küldetések is királyak. Most épp egy templom tetejérõl kergettek le a zsaruk, erre lent a konkurens famaily egyik tagját siratják . A játék eleje nagyon nem tetszett, uncsi küldetések (bemelegítés). De a verseny után nagyon király részek vannak (legalábbis eddig). Belsõ részek nagyonszépek! A legjobb küldi, mikor egy csajt kell hazakisérni és a végén meg kefélnek . Nagyon ql! Wahaha
IMYke2.0.0.0
Sajna, ez igaz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
A GTA eredetileg PS2-re készült, csak simán átirták, de nem igazán optimalizálták.Ezért olyan lassú.
hiba
Igy elsore: a gfx nagyon allat es nem kell hozza eromu.
En se ertem hogy miert de 1024x32 minden maxon, 4xfsaa es siman szaguldozok az utakon.
gta3ban ekkor mar totalis kepregeny volt.
(cerka 1,5 - gf2ti)

hiba
Jo terkep van a kezikonyvben. Ti nem kaptatok olyat? 😊

Dynamic
Jaaa, kösz.Ahonnan letöltöttem valamiböl azt vettem ki, hogy WCom.-rel kell összeilleszteni.
Ch_Slater
Pókerezni??? Erõsen kétlem... Bár ha autóverseny volt benne... 😊

Lazarus
Lehet a játékban pókerezni? HA nem akkor nem érdekel
Ch_Slater
Jaja.. Rohannyá mintha az életed mulna rajta (mert az is mulik)... Aztan egy idõ utan odérsz a kedves uj barátaidhoz....

Ch_Slater
Win. Commander-rel illesztetted össze? Me az nem jó...
Winrar-ral próbáld... Mondjuk a 3.0-val pl.

Lazarus
Le kell törölni az összes filet
Dynamic
kérdáe=kérdés
Dynamic
Láma kérdáe következik:

letöltöttem a fájlokat és összeillesztettem öket.Crc file hiányában egy x megás .out filet kaptam természetesen .Akkor ezzel mi a lófütyit csináljak.Mi lesz ez? nrg, bin, vagy mi a szösz?
Sephi
fussaaa!😊)))

Sephi
Tenyleg... kene vazz egy jo terkep mert vazz en ugy el tudok veszni. bar tuti hogy megtanulom kivurol mert a gta3 mas terkepet kivurol fujom

Ch_Slater
Szerintem eccerübb ha a saját városodbol keresel egy tagot, aki legyártja neked.
(pl. ha szegedi vagy én megcsinalom ingyé)

I.C.ram
Köszi megnézem, majd szólok, hogy jó-e a save.
Ch_Slater
A "kicsit távolról"-t elõször az URL cim alapján értettem, hogy Angliábol, tehát távolról.
Amikor megnéztem, akkor értettem meg hogy mit jelent az a távolról. 😊)

Ch_Slater
Mail ment, de nem biztos hogy az a verseny utani save. Arrol tippeltem, hogy hánykor irtam a forumba a legjobb idõs commentem és az azidõtáji mentést postáztam...
Remélem jó

I.C.ram
Én próbáltam leboxolni a csávót, de a levegõben nem esik le. 😞 😄
I.C.ram
Valaki eltudán küldeni a verseny utáni elmentést nekem? Sajnos ahogy az elso kanyarba érek kivág a winfosba. 😞(( e-mailemre küldhetitek. pls gyorsan, mert már szeretnék továbbjutni. 😊)
A 3. cd 045-ös file-át nem tudná valaki felrakni sg-re vagy valahova, már csak ez az egy hiányzik, plízz. 😊)

hiba
Terkep, igaz kicsit tavolrol 😊)

http://www.mafiaworld.co.uk/joker/mafia-map.jpg

Ch_Slater
Hát én nem láttam benne ilyet hogy multi... Max. Multifiltert szívnak benne...

envagyok
Terkepet tud valaki?
Ch_Slater
Mongyuk a kormányra visszatérve: én a Duke Nukem: Manhattan Projectet is azzal jaccottam. Nagyon fájin volt hogy lövésre visszarúgott a kormány. A rajta levõ 6 gomb meg elég volt action key-nek 😊)))

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
Hi!
Halottam sok embernek meg van a mafia, postai úton pénzért cserébe eltudná valaki küldeni? Ha vki eltudja mondja meg plz az árát és megegyezünk.

Elõre is köszi:
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE