7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • AnuluWork #7209
    Szerintem, meg nem szépít meg mindent, ezt meg pláne. Anno imádtam, most ez a verzió tök ugyanolyan, mint a régi, és mellé gyönyörű. Talán a legszebb OW játék. Nekem az első rész továbbra is jobban bejön, mint a másik kettő, bár ha egy jó mafia játékot akarnának, az a három rész legjobb dolgaiból kellene, hogy összetevődjön.
  • grebber
    Mafia: Definitive Edition - noir gengszterkedés

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.08. 14:04:06
  • grebber
    Mafia: Definitive Edition – Így kell ezt csinálni! (Ipon teszt 80%)
  • Timbu
    Easter Eggs:
  • lwb
    Nekem automatán van boxon és gyorsul - mondjuk a harmincas éveknek megfelelően, ami ugye nem sok. Ez akkor valami ps4-es dolog lehet. Manuálist nem próbáltam,nem vagyok mazochista, ez nem racing játék, annyira nem jó benne a vezetés modellezése.
  • zitababa5
    Megdöbbentő módon még így is sikerült megcsinálnom a nagy autóversenyt, DE...Két controller beállítási opció van, az automatic és a manuális. Én a manuálist használom és ha a háromszöget nyomogatom megy feljebb a sebesség. Viszont hiába nyomogatom és használom a backwards-ra az L2-őt semmi nincs. Nem lehet hogy a váltó ikon nem jelenik meg nálam vmi miatt ahol láthatom mibe váltok????
    Ha viszont az automatára állítom akkor gyorsulni se tudok és ott se megy a hátramenet..... Sztem ezt is túltolta a HANGAR 13. De miért könyörgöm????
  • Zsolt7411
    Sziasztok!

Pc verzióban milyen kormányt vagy kontrollert támogat a játék?Mert a logitech G25-öt nem ismeri fel azt irja nincs csatlakozva kontroller.
  • disorder14
    A fejlécben szereplő "A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!" igaz a Definitive editionra is?
    Egyébként akik már próbálták, milyen benne a vezetési élmény? Mennyire lett árkádos?
  • lwb
    Vagy állítsd át manual-ról automatic-ra a transmission-t (váltást) a beállításokban vagy ha mindenképp kéziváltósan akarsz vezetni, akkor a sebességváltás gombbal válaszd ki előbb a hátramenetet (R) és aztán R2-vel gyorsítva tudsz tolatni.

Én javaslom az automata váltást és akkor megy az L2-vel is. Boxon legalábbis megy, ps4-en is kell.
  • zitababa5
    Nagy nehezen a rossz angolommal megfejtettem hogyan lehet nagyobb sebességbe kapcsolni, de PS4-en a hátramenet nem megy a vezetésnél.....Hiába nyomkodom az L2-őt csak előre megy.....Please help vki!
  • Baker1
    Szia Zitababa! PC-n F-betűvel lehet turbózni. Szerintem csekkold le a beállításoknál, mert biztos, hogy ott van!
  • zitababa5
    Sziasztok!

PS4-en tolom a játékot, de megakadtam a vezetésnél....
    Melyik gombbal lehet nagyobb sebességre kapcsolni és a lényeg melyik gombbal lehet hátramenetbe kapcsolni. Borzalom a gombkiosztás sehol nem találom....a GTA-nál azért egyszerűbb volt...PLEASE HELP!

zita
  • Timbu
    Csak abból a minden DLC-ből egyedül a Joe's Adventures értékelhető. A Jimmy-s DLC-k elég kritikán aluliak. Gagyi, arcade küldetések, átvezetők semmi, történet semmi. Jimmy valamiért Vito lakásában lakik... A kettő közül az egyiket bírtam a feléig elvinni, aztám elegem lett.
  • NB2
    A Mafia2 minden dlc-vel együtt sok idő, úgy kellett volna elsőre is kiadni.
  • mike01010101
    Nem rossz a játék, de nekem igazából a legnagyobb "tanulság", hogy az idő mennyire megszépít mindent. Egyértelmű, hogy ez a játék, így ebben a formában - nagyon szépen és hű módon újraalkotva a 2002-es játékot - 2020-ban nem elég. A másik, hogy új fénytörésbe helyezi a Mafia 2-t. Azzal kapcsolatban akkoriban 2010 körül az volt a kritika, hogy a város mennyi üres, a sztorin kivül semmit lehet csinálni és a 15 órás játékidő mennyire kevés. "Bezzeg a Mafia 1 az mekkora játék volt" :) Most kb. ugyanolyan grafikával itt a két játék (azért a Mafia 1 most szebb) én semmi küldönbséget nem látok a két játék közt. Hasonló mélységű, érdekességű sztori, időugrások, korhű zene, autók, zéró mellékküldések stb.
    Nem bánom hogy megvettem, de nosztalgia faktor nélkül ez 2020-ben (két évvel az RDR2 után) nyilván nem lenne elég. Ettől függetlenül ha a Keresztapa 1-2-t ugyanigy újraalkotnák, azért hálás lennék. Ha a Mass Effect trilógia kapna egy ilyen szinű grafikai upgraded, az lenne egy igazi 2021-es szinű játék, ott annyira erős a tartalom még ma is.
  • Plata
    Elvileg Win 10 kell neki.
  • AnuluWork #7193
    Win7 (64 bit) tényleg nem indul el?
  • maffioso
    Én is erre szorulok sajnos ahogy néztem a lehetőségeket. Szerencsére nem toltak alá 60 euro-s árat, attól égnek állna a hajam.
  • Zsolt7411
    Köszönöm a választ! Akkor megveszem :)
  • maffioso
    Ez nem feljavítás, mint a második és harmadik résznél, hanem egy komplett új játék. Nem kapja meg senki ingyen.
  • Zsolt7411
    Sziasztok!

A második és a harmadik rész feljavitását ingyen kaptuk steamen.Az első részt nem kapjuk meg?
  • Kmarha
    az eredeti zenével telepítve 37,74 GB pontosabban :D
  • Timbu
    Csak 36 GB :)
  • wedge31
  • nearo
  • grebber
    Mafia: Definitive Edition:

Minimum gépigény:

CPU: Intel Core-i5 2550K 3.4GHz / AMD FX-8120 3.1GHz
    Memória: 6 GB RAM
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
    50 GB szabad hely
    DirectX: DX11

Ajánlott gépigény:

CPU: Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz
    Memória: 16 GB RAM
    Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700
    50 GB szabad hely
    DirectX: DX11

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.17. 19:46:45
  • grebber
    Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

• grebber
    Mit és? Lol. Én rakok be mindent ami a game-el kapcsolatos.. Lassan megjelenik kb minden másnap lesz valami Mafia hír mert tolni kell a reklámot neki
  • Anonymusxx
    És? Már van több órás gameplay is
  • grebber
    Gameplay előzetesen a Mafia: Definitive Edition

• disorder14
    Arról van esetleg valami infó, hogy melyik játékhoz fog hasonlítani a vezetési élmény tekintetében?
    Gondolok arra, hogy:
    Eredeti 1: Majdnemhogy szimulátor, kormánnyal is játszható,
    2: valóságot valamennyire tükröző de jobban arcade feeling
    3: tök arcade az egész.
    A vidik alapján elég jó fizikája van, valahova az 1 és a 2 közé tenném, de nagyon csalódott lennék, ha kihagyják a wheel supportot :(
    Utoljára szerkesztette: disorder14, 2020.08.28. 15:53:02
  • grebber
  • mike01010101
    Előrendelem Steamen, nem lesz rossz ez, bár ha nem tudnék erről és valaki azt mondja, hogy ez egy lelkes mod csapat total konverziója a Mafia 2-höz, lehet, hogy elhiszem. Engem nagyon arra emlékeztet ez egész grafika és játékmenet. Gondolom ugyanaz az engine. Ha a Masseffect-hez neadjisten egy ilyen minőségű remake-t csinálnak, egy rossz szavam sem lesz :) Utána nem is nagyon tudom mit kívánnék videojáték vonalon.
    - Mafia, régi nagy kedvenc kipipálva
    - Mass effect, nagy kedvenc (talán lesz)
    - Witcher, nagy kedvenc volt, a W3-mal mindent megkaptam amit csak szerettem volna, kipipálva
    - RDR2 megjelent PC-re, kipipálva
    - Gothic, régi nagy kedvenc, már csinálják a remake-et, ki is próbáltuk tavaly, kipipálva
    Esetleg egy L.A. Noir remake és nincs több kérésem.
  • grebber
  • grebber
    Újabb 17 percig mozog a Mafia: Definitive Edition

• grebber
    KIPRÓBÁLTUK: Mafia – Definitve Edition

• nearo
    zsír mondjuk egy hp regent azért csak bennehagytak... de csak 20%-ig
  • grebber
    Classic Difficulty settings
  • nearo
    apróságok vannak, de ja, alapvetően ugyanaz
  • grebber
    Mafia: Definitive Edition – Íme a Hangar 13 által átalakított Lost Heaven térképe

(Nem igen látok eltérés az eredetihez képest)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.30. 07:54:50