Komplett pc eladóóó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért elgondolkodtató, hogy ki fogja megvenni a te gépedet...inkább hagyd meg s tuttok multizni
Alaplap P4T újonnan 19 használtan 15
2x128MB RDRAM 2X8 ropi
40GB-os Quantum vinyó....hát quantum. nem irtad a fordulatszámát ha 5400 akkor 13 ha 7200 akkor 15000
Flopy-2300
LG CD 52X -5000 max
ASUS V8200 DeLuxe -hát csak számoljunk úgy hogy egy Ti200 22 ropi újonnan úgyhogy kb 25 ropit ér..
SB Live max 7
Ház az no comment...nem lehet tudni míg nem láttuk de mivel nem irtál márkát úgy 7 ropi
Film meg nem dob/hat/ semmit az áron
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyébként teljesen el vagyok keseredve meg fel vagyok háborodva az áreséssel kapcsolatban eléggé költséges egy hobbi ez basszameg de hát tul jo ahoz hoyg abba tudjam hagyni akár egy hétre is
*Posse*T.W.D*
kb 50
Lehet, hogy uldozesi maniam van, de en rinyalnek... Csak jo tanacs.
ui.> en nem vagyok genyo ember😊))
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Szerintem érdemes lenne TheZsenyka véleményezését megvárnod .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Cinikus ne ugass
Skorpio szted mennyiert lehetne eladni?
*Posse*T.W.D*

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
*Posse*T.W.D*