21229
-
#197 Hogy directebb legyen:
G O T H I C I I D E M O (N É M E T) -
#196 Mármint az olyan címet, ahol infokat találhatók róla, nem pedig a szerver címét :)))
-
#195 Mindenkitől elnézést kérünk az off topic miatt!
A 178-tól 194-ig üzenetig a lényeg:
a 184. üzenet(Csacsitól):
A JoWooD Productions Gothic II című 3D RPG- jének lett elérhető a német nyelvű demója. A nem éppen letöltőbarát méretekkel rendelkező demó tartalmazza a játék intróját, és kipróbálhatjuk magunkat az első fejezet nyújtotta nehézségekben. Mint már mondtam a bemutatkozó verzió német, a játék pedig RPG, szóval erősen javallott a nyelvtudás, mert amúgy nem valami élvezhető a dolog.
Link : www.jatekok.hu
-
#194 Köszi, de ripben meg van! -
#193 De ha nem gond, akkor elküldhetnéd a Te fizetőseidnek a címét mailbe.
Ezt is ha lehet a [email protected] email címre küld. -
#192 Nincsen meg nekem, talán ripben meg tudnám szerezni... de az nem tudom mennyire lenne jó.
Egyébként a fizetős d-vel kezdődik. -
#191 Még egy off topic kérdés, aztán befejezem:
Nincs meg neked véletlenül az "Alice" ISO-ban.
Láttam a boltokban, hogy a most már elég olcsó (3500Ft), de jobb volna ingyé. :)
-
#190 Vagy más?
-
#189 Az fizetős i-vel kezdődik vagy m-mel? -
#188 Rendben, bár szerintem nem fogom tudni kiadni, mert fizetős ftp-t ismerek csak. De majd meglátjuk.
Ilyenkor bánom azt, hogy ma este 10-ig dolgozom. Még szerencse, hogy mindig van nálam egy 850 megás vinyó, így legalább ha hazérek, akkor egyből kipróbálhatom... -
#187 Ne érezd úgy! De azért én legyek az első! :) -
#186 Neked bármit, igérem, ha előbb találok ISO helyet, mint Te, akkor is Te kapod az első infot. Az adósod vagyok. -
#185 Hú de jó! :)))))
Már töltöm is! Köszi az infót! -
#184 A JoWooD Productions Gothic II című 3D RPG- jének lett elérhető a német nyelvű demója. A nem éppen letöltőbarát méretekkel rendelkező demó tartalmazza a játék intróját, és kipróbálhatjuk magunkat az első fejezet nyújtotta nehézségekben. Mint már mondtam a bemutatkozó verzió német, a játék pedig RPG, szóval erősen javallott a nyelvtudás, mert amúgy nem valami élvezhető a dolog.
Link : www.jatekok.hu
-
#183 Így van! :) -
#182 Najó ne offoljuk a topicot :)
Inkább szerezzünk be valahonnan gothic 2-ot :) -
#181 Ha én a főnököd lennék, biztosan olyan rohadt "fontos" embernek tartanám magam, hogy le se ülnék egy Gothic-kal játszani. Téged meg jól megfenyítenélek. :) -
#180 Ha így állsz a késésemhez, akkor azthiszem kijelenthetem kár hogy nem Te vagy a főnököm. :)) -
#179 Hidd el, én örülök neki, hogy késtél a munkahelyedről! :) Nagyon jól csináltad!:) Kevés ember tudja, hogy mi a jó! :)))
-
#178 Gothic : Köszönöm neked a Gothic 1-et. Örök hála. Már csak azt kell megoldanom ezek után, hogy aludjak is néha, mert így rossz, hogy szinte nem alszom, és még kések melóhelyről is.
Nem nagyon örültek neki, szóval azért még vannak problémák, de majd megoldom valahogy.
Mégegyszer nagyon köszi. -
#177 Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Na milyen a játék mesélj! :) -
#176 Igen, igen. Milyen a game, mesélj! :D -
#175 ...Érdekes, hiszen az egyik oldalra feltett boxshot alapján úgy tűnt hogy 3CD: dupla CD (install) + még egy CD (play)...
http://terror.snm-hgkz.ch/photos/album04/gothic2_3?full=1
No és milyen a játék? -
#173 http://gud.us/en/?Falabu
Király ez a lap -
#172 jo akkor kormanyt kerek karacsonyra. lehet kormannyal gothicozni?
na most komolyan vki majd irja le hogy milyen. en sajnos varok az angol verziora:( -
Xboxman #171 simán(elvileg csak egy turbozott Gothic 1 motor?) -
#170 szerintetek elfutna egy celeeron tualatin 1,2-esen gef2 mx 400ason? -
Xboxman #169 Wincommanderrel sikerült belépni!Ezer hála! -
Xboxman #168 FlashFXP -
#167 Lehet egyébként, hogy most ketten töltenek éppen és a harmadikat már nem engedi... -
#166 Wincommanderrel vagy FlashFXP-vel próbáld!
-
Xboxman #165 na megjött köszönöm!Csak nem bírok belépni mert valami dtat socket erroral kidob loginolás utána... -
Xboxman #164 MElyik címemre,mert eggyikre sem jött semmi:((( -
#163 Én is ebben bízom! A Gothic 1-et is most szerválom külföldről, mert bár már 4-szer végigjátszottam, azért kell a polcomra... :D -
#162 Ja és nincs mit! :) -
#161 Jobb is! Ez nem egy free szerver. Szóval jobb ha nem több szálon töltesz le! -
#160 mail ment! -
M.A.D. #159 v1.16(vagy8) angol -
M.A.D. #158 Nekem csak full installva (1.09GB) van meg otthon. -
Xboxman #157 Nekem is kéne