21229
-
#672 Ja, meg annyi, hogy a varban ugyanugy beszelgetned kell es kapsz uj questeket. Utana egyedül kirohanhatsz ujra :-)
En visszateleportaltam magam a kolonia bejaratahoz es megprobalok erösödni Khorinis környeken, mert az orkokhoz tul gyenge vagyok.
Figyelj arra, hogy megtalald a ket teleport runat! Teleport a varba es teleport a pass-hoz. -
#671 fucko: a jobbra vezetö ut a gyikemberekkel nehez! Menj balra, de van több lehetöseg. Az egyik haverom egyszerüen atszaladt a tömegen, en atvaltoztam olyan bazi nagy bogarra es ugy mentem be feltünes nelkül. Vigyazz mert visszavaltozaskor egy bug miatt a sajat bajtarsaid nem ismernek meg es esetleg elkezdenek rad löni. Ugyhogy mar a vararokban valtozz vissza, ha megtalaltad a bevezetö utat.
Az angol hangokat mar novemberben elkezdtek felvenni ugy olvastam. Elvileg mar reg kesz lehetne. Nem tudom mit tökölnek...
Randal: Töltsd le te is es akkor mar te is beszelhetsz :-)
Mas:
En bealltam a milizhez, de megis be tudok alni a tolvajok Guildjebe. Szerintem lehet duplan csinalni. Bar en nem maradok bent azt hiszem. -
#670 Valami ilyesmit írnak a srácok:
Release:
Germany:
29.11.2002
England:
Q1 2003
Szóval nem lettünk okosabbak. Hacsak nem azt vesszük, hogy kb 1 hónap a fordítás, szinkron ilyesmi, ha mondjuk már a kiadás előtt elkezdték akkor jobb esetben január végén jelenik meg. Szal a neten talán már január elején fennt lesz. reméljük addig nem találnak ki új védelmet.
Másik:
Aki a Gothic 2-vel játszik az mondja már meg hogy mivel lehet utazni, mivel azt írják, hogy 3x nagyobb a világ. Szóval mi van? ló, teleport, csónak vagy mi?
-
Edge #669 beszarás: 50 aranyért mehetsz kuplerájba nyomulni egyet a kikötőnél (tartozik hozzá egy video is) -
Kulinpapa #668 Ha Angolul megjelent volna akkor mar 20-szor ennyien dumalnank rola.En is arra varok. -
#667 tök jó, hogy max 4 ember beszél a Gothic 2-ről:))) -
fucko #666 Es ha bejutok a varba mi lesz?Ki kell majd rontani a tobbiekkel vagy mi?Az rohadt jo lenne :)) -
fucko #665 Na en neztem a balra vezeto utat de arra lehetetlenseg menni mer fullon van orkokkal.Viszont ha jobbra megyek van egy mocsaros resz barlanggal es szunyogokkal meg 2 asszem eschemannal(ilyen kigyofejesek vagy mi)azokat meg talan ki is tudom csinalni.Szal csak nemtom merre. -
#664 ja en eppen vegeztem, a varral. Most kell ujra kimennem es a questeket elinteznem :-) -
fucko #663 oks thx -
#662 a paladin a negy ladaval az mar a var mellett van. Csavard kicsit feljebb a latotavolsagot! Fontos!
Ha a pala mellett levö haztol balra levö uton mesz, eljutsz a varhoz, de azt is sok ork örzi! Probald öket kicselezni. -
fucko #661 En mar nagyon messzire elmentem de nem lattam varat,voltam egy palanal is aki orzi a vassal teli 4 ladat.Akkor csakis a folyoban usszak amig varat nem talalok egy bejarattal ahol nincsenek orkok?Te hol jarsz mar? -
#660 marmint az orkokat kerülted ki -
#659 miutan atmentel a kapun a Minental-ba es kikerülted az öröket es beszeltel az elsö fickoval, az megmondja, hogy a folyon uszva kerüld meg a varat es hatulrol probalj bejutni. -
fucko #658 Hkoenig:Merre kell menni itt a ork camp kornyeken? -
#657 brühühűűűű -
#656 A JooWood hivatalos oldalan 2003 elsö negyedeve van megadva az angolnyelvü verzio megjelenesenek. -
#655 de most akko mondjon má valaki vmit, hogy december vagy jan közepe. mer ugye vizsgaidőszak meg minden és még az 1-et is végig kell nyomnom. Hmm. lehet hogy avrázslóval is nekiesekm, mert most egy morcossal megyek:))) -
fucko #654 Termeszetesen elobb a neten aztan ra par hetre talan a boltokban,az en fajtam nagy örömere :) -
#653 Amúgy volt róla szó, hogy januárban jön ki az angol verzió. Namármost akkor már a boltokban lesz vagy fennt a neten???:)))))))) -
fucko #652 Most hogy mondod tenyleg elegge whiskis feje volt -
#651 DE AKKOR IS!!!!!
Attilát NEM LEHET megölni!!!!:))))
(nem vagyok hungarista meg ilyesmi)
Akkor csak a Whiskeys lehet az:)))
-
fucko #650 Azer legalabb realis mert qrva kemenyre megcsinaltak,mert en vagy 20xor nekimentem mire legyaktam ;) -
#649 Attila?
A Hun nem lehet, mert azt nem lehet csatában legyőzni:)))
Akkor esetleg az Ambrus(Whiskeys)?
Ezek a németek....
A magyarban csak a rablóbandát látják. Anno megszivattuk őket, ezt úgy látszik képtelenek elfelejteni:))) -
fucko #648 Nem irtal hujeseget hkoenig:)
Lement a sarkanyos video is meg volt 2 ut az egyiken 1bol jon 2 ork a masikon meg lefele lehet menni.Ha jol erzem nem csak nekem okoz nagy problemat egy ork legyilkolasa. -
#647 Mail ment.
Kb. 4MB a nagysaga.
Jabba, ha ezt megkerdezted volna, azonnal meg tudtam volna mondani :-))) -
jeejee #646 a nevem alatt van a másik emil címem,de nem hiszem, hogy ennyit át tudsz küldeni. azért érdekelne az a frissebb verziójú blindwrite (jó ha van:))köszi még1x a segítséget -
J.a.b.b.a #645 Aki mágus szeretne lenni: ne álljon be a Miliz-be, mert utána már nem lehet váltani! (most csinálhatom elöröl :( -
J.a.b.b.a #644 Ez jó hír! Copy Protection SUXX! -
jeejee #643 http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/
nézd meg a leírást,itt vannak térképek is, hátha segít -
#642 Akkor mar ott vagy!
Mikor atmentel a kapun, akkor jön nehany farkas es goblin. Utana at kell menni egy tárnán es akkor jön az uj LOADING felirat. Ha utana ki tudsz jönni a tarnabol, akkor nincs vedelem es utana jön a barlang ahol ki tudod kerülni az orkokat. -
fucko #641 Nem hiszem.En elmentem a Gefangene kolonie iranyaba at egy kiskapun ahol volt 2 or de nem lattam tablat minenkolonie felirattal. -
#640 Ja, a hangokkal csak az a baj, hogy sok NPC-nek ugyanaz a hangja es neha bizony eleg randa nemet tajszolasban beszelnek :-)
A hatterhangokkal kapcsolatban: Ajanlom, hogy ne kapcsoljatok be annak is a feliratozasat (pedig lehetseges) Mert az agyatokra megy! :-) -
fucko #639
Csak igy fejbol vagod?:DD -
#638 fucko: Ha jol ertem a Minental-ban vagy. Az orkokat ugy kerülheted ki, hogy nem az uton mesz, hanem az ut mellett keresel egy barlangot.
Ez sok helyen fellelhetö a jatekban! Kalandozzatok az erdöben sokat!!!!!!
Ha fucko eljutott az orkokig, akkor nincs vedelem! Vedelemmel meg csak szembe sem talalna magat velük! :-)))
En ma egesz nap nyomtam, most pihizek egy kicsit. Naggggyon jo ez a jatek!
Mindenkinek jo szorakozast! :-) -
J.a.b.b.a #637 Bocs az elsőnél az útelágazásnál JOBBRA fölfele. -
J.a.b.b.a #636 Nem tudom pontosan. A keleti kapu körül a dombokon van 2 hulla is, ahol gyűrűt lehet találni. Az egyikhez balra a világító torony felé kell indulni, de utána az útelágazásnál balra fölfele egészen a tetőig és ott lesz. A másikhoz jobbra kell menni a kaputól, az Akim vagy Anuk vagy kiafene farmjáig (a lépcsőknél balra fel). A lépcső tetején viszont megint baljra kell fordulni és a szika szélén végigmenni. A fal mellett bal oldalon lesz egy vékony párkány, ahol tovább lehet menni és ennek a végében van a másik hulla. -
fucko #635 Jo de honnan szerezted?:) -
J.a.b.b.a #634 a páncél volt 40 és a gyűrű 5, így összesen volt 45 az AC -
fucko #633 Olyan +45 accos gyurut honnan szereztel?