21229
-
fucko #712 Kedvem meg 1altalan nincs ahhoz hogy az oszes shrinet megontozzem szenteltvizzel ha esetleg azt kell. -
fucko #711 A szemet ellopta egy Pedro es qrvara nemtom mit kell csinalni hunnenkoenig vagy vki HELP. -
#710 Azt ugye észrevettétek, hogy az orkokkal körülvett kastély, voltaképpen az old camp... Szét akartam nézni jobban, de mindig összefutok egy dinóval, vagy egy ork sereggel :) Szal ha táposabb leszek szétnézek jóól... Bár a kötnyezete eléggé megváltozott és remélem nem a pályatervező volt a lusta és betette az 1. rész mapját - kevesebb munka érdekében :) akkor durci leszek... -
J.a.b.b.a #709 Az elso resz is nagyon jo, erdemes azt is vegignyomni (parszor:). Remelhetoleg a masodik utan meg nem lesz nagyon uncsi az elso, ha esetleg azt is elkezded majd. -
fucko #708 Nemtom mar hanyadik szint de a sok ork legyilkolasa utan leptem par szintet.Es igen :ejjel-nappal jatszok,nagyon rakattantam erre a gamera pedig az 1et meg nem is lattam:DD -
#707 en eppen pihizek :-)
Magus: ez ugyanaz a gepi forditas. -
J.a.b.b.a #706 Írtam mailt Urak. -
#705 ez jo forditas? vagy ez is ilyen geppel forditott? -
#704 Mivan, Ti se nem dolgoztok, se nem jártok suliba, hogy ennyi időtök van játszani?
-
#703 bazeg, te ejjel nappal jatszol? :-)
Nekem a napi 10 ora nem tünik kevesnek, de suchenderekkel meg nem talalkoztam es csak 2 runam van :-)
Milyen szinten vagy? -
fucko #702 Mar megkaptam az osszes runat:xardashoz meg a hafenstadthoz is.Faszan neztek ki a suchenderek mi ,meg a hangjuk?:)Most megyek a szemert. -
#701 hehe
Megtisztelve erzem magam! :-) -
#700 Majd ha hazaérek írok mailt a gamestarnak, aztán majd kiderül mit válaszolnak gothic ügyben. -
#699 Ja és Hunnenkoenig továbbra is a mi királyunk! :) -
#698 Nekem is lehet emailt küldeni letöltés ügyben. Korlátozott számban lehet tölteni tőlem is. -
#697 A kapus runa azthiszem a legelejen van a goblinoknal a köhid mellett az orkok felett, de nem vagyok biztos benne... -
#696 fucko: a masik runa valahol utközben van, de ne kerdezd hol elfelejtettem. :-(
Nezz be minden zugba :-)
Hogy sikerült az orkokat elintezned? En rohadt gyenge vagyok 10 szinten...
Geschicklichkeitot a var leghatso sarkaban a varbörtönnel szemben tanit egy ficko asszem...legalabbis az tanit szamszerijat is. Ha a legeldugottabb szögletben a börtön mellett bemesz a kis boltives ajton, ott egy ficko meg eröt tanit! Könnyü nem eszrevenni :-) -
#695 De hülye vagyok.....
angol forditas itt
A jatek letöltesehez irj emailt Jabba-nak! -
#694 Banyek, mi van ezzel????
-
#693 -
#692 -
#691 Idézet a gamestar decemberi számából :
"jelen pillanatban még bizonytalan, történt ugyanis, hogy a gothicra vonatkozó aláírt szerződésünkkel gondok adódtak. A tárgyalások ezzel kapcsolatban jelenleg is folynak. "
Január 10-én kiderül, hogy mit sikerült összehozni. -
#690 Az ehavi Gamer-ben Icewind Dale van, már az sem rossz, de ez lenne igazán finom... -
#689 Ez most TUTI?
Hu az nagyon jó lenne! Akkor veszem meg én is a januári Gamestart! Hol hallottad ezt? Vagy benne volt a decemberi számban az ajánló? -
#688 Köszi szépen! :))
Most próbálom kiheggeszteni! -
Deajka #687 Mikor lesz az? -
J.a.b.b.a #686 GOTHIC készen van a feltöltés! -
fucko #685 Hat nekem igy warezverzioban is megfelel :) -
#684 Nem tudok róla Én sem, bár mondjuk lehet, hogy nehéz lett volna modot írni hozzá, mert nem tudok semmilyen szerkesztőről, a világ meg elég behatárolt volt.
-
#683 A GOTHIC Gothic-ját is lehetett peccselni. amúgy is csak az 1.08k van hozzá:(((
Tényleg, a Gothichoz mié nem adtak ki több javítást meg modot??? vagy csak én nem tudok róla? -
#682 Nem tudod kivárni az új gamestar megjelenését, és akkor meg lesz eredetibe. Amit lehet patchelni is, szóval szerintem megéri. -
fucko #681 Irok:) -
fucko #680 Gothic:nekem is kene a gothic 1,a 2 utan jo kis levezetes lenne:)Irjak mailt? -
#679 Szaisztok!
Hunnekoenig: Letölteném, csak nemtom a címet, meg akkor má az angolosításnak is itt lehetne a címe:)))
Az eredetit én is megveszem ha összekaparok annyi zsét.
Gothic:
Légyszi írjál már, hogy mi legyen a közös munkánkkal!!!
Az ICQ számom ha ráklikkelsz a nevemre. -
#678 Én is köszönettel tartozom gothicnak a gothic 1-ért :)
De azért annak is örülök, hogy még nem írtam ki cd-re, mert meg lesz eredetibe a gothic 1, mert azt adják a következő gamestarhoz.
-
#677 Lehet, hogy megrövidíti a várakozást, de ez a fordítóprogrammal készült angol verzió helyenként elég érdekes mondatokat produkál...
...azt hiszem egyelőre várok az angolra, úgyis most kezdtem csak a Gothic I-et (thanx Gothic)! -
#676 Csak egy pár dologról, de érdemes játszani, mert angol, legaláábis eddig az volt, és szerintem igaza van Hunnenkoenignek, hogy az egész játék angol...
Most már csak azon kell gondolkoznom, hogy a hétre hogy tudnék szabit kivenni.... :)) -
#675 Na, itt vagyok már én is látom kimaradtam egy két dologból... :) -
fucko #674 Most meg kell talalnom 3 lerakatot,1 mar megvan.A var korul mar majdnem kiirtottam a felet az orkoknak egy kis trukkel ,jo kis xp szipolyozas:)
H.koenig:A varban te talalkoztal olyannal aki Gecshick-et trainerel?Mer en nem es az nekem most kene.Meg aztan runat is csak 1et talaltam a templomban . -
#673 Mindenki aki angolul akar jatszani: Lejebb valahol van egy link egy angol forditashoz! Szerintem az egesz jatek le van forditva. Probaljatok ki! Legalabbis megröviditi a varakozast!