21229
-
#804 Egyebkent annak a trollnak a böre kell az egyik Söldner csavonak :-)
Jopofa a pasi... -
#803 Latta, de az egy Troll :-)
Hat en sem tudtam megkarcolni sem!
Viszont a piramisnal a ket tüz-varánt tök cselesen irtottam ki. Felmentem a lepcsön es leugraltam a lepcsözetes falon a közepeig. Oda nem tudtak a kis hülyek feljönni, hanem megakadtak az elsö foknal, igy le tudtam öket kenyelmesen nyilazni.
Ha a sima lepcsön probalod, oda feljönnek a dögök es elegetnek. Eselyed sincs... -
fucko #802 Ja es a morrowindrol annyit hogy jatszottam vele vagy 30 orat de qrvara eroltetni kellett hogy ne hagyjam abba,mer annyira szetuntam magam rajta,nemugy mint ezen:ejt nappalla téve:) -
fucko #801 Ilyesmi volt a shattenlaufer az elejen:D -
fucko #800 Hkoenig:lattad azt az eszmeletlen nagy kőgolemet vagy mi az ?Nem semmi,egy hangyafasznyit se tuttam neki sebezni:)) -
fucko #799 Nah nekem megvan a szem csak eltorott,es mar a varazslokkal le van beszelve a talalka de nemtom megjavittatni,aszonta vatras hogy a nagyparasztoknal vanegy goldscmiedenelő de nincs. -
#798 OFF
Morrowind irto nagy es komplex, viszont rettentö unalmas egy idö utan. Tul sok minden van benne es nekem elment a kedvem töle. Sokat kell olvasni es annyi cuccod van, hogy 80%-at nem is tudod mire valo.
Nekem a Gothic2 jobban bejött. Jobb a hangulata!
ON -
#796 En mar be is fogtam a pofam! :-)))
Tegnap vegigjartam az elsö terkepet. Hat talalkoztam nehany kellemetlen figuraval! :-)
A Grossbauer mögött van egy kripta. Nagyon huzos! En 13. szinten labdaba sem rughattam :-)
Tipp: Ha az Ork falon atmasztok (nehez) akkor van egy kis easter egg a jatekban! Valamint a kripta mellett levö temetöben is van ra utalas. En meg nem neztem meg, csak forumokon olvastam rola.
Valamint Diegot lehet alsogatyaban futkaroztatni, de az csak a kesöbbi felyezetekben lehetseges.
Ha talatok valami ilyen poenokat, irjatok meg! :-) -
#795 Kezd egy kicsit off szaga lenni a topicnak... :) -
#794 Ja igen, az is fasza! -
J.a.b.b.a #793 Szerintem meg a Mátrix a legjobb, de oda jó sokat (7G) meg kell osztani. -
J.a.b.b.a #792 Nem akarok szkeptikus lenni, de én is így voltam a Neverwinter Nights-szal. Csak éppen annyit szarakodtak, hogy nem bírtam kivárni, hogy megjelenjen és végül valaki megdobott a cdkkel. :(
Ráadásul csalódás is volt, sokkal szarabb lett, mint a Bladurs Gate.
Persze a Gothickal más a helyzet. Azt hiszem én is megveszem az angol verziót, ha kijön. Támogatni kell a legjobb játék fejlesztőit ugyebár, hogy legyen G3 is. Csak valószínűleg nem itthon veszem meg, mert arra még kb egy fél évet kell várni míg behozzák. A németeknél biztosan hamarabb lesz kapható. -
#791 Ok, sracok, köszi a dicsereteket, de mostmar kezdek elpirulni! :-)
Simitz: szerintem a Koli es a B-Team a legjobb. Ott sokan szoktak lenni. Nekem az upload az FTP-re nem zavarta a jatekot. Elöször nem mertem elinditani, mert azt hittem akadni fog, de aztan nem birtam ki es siman ment. -
J.a.b.b.a #790 Köszi Breki, hogy ajánlottad a fórumot! Neked ha jól emlékszem van DC++. Nincs kedved ott megosztani a játékot? Itt majdnem mindenki DSL-lel szenved ( kivéve aki modemmel :) -
Lantee #789 Mikor beesik az első angol (vagy magyar) nyelvű Gothic 2 bármelyik budapesti boltba, én leszek az első, aki leperkálja a lóvét, és széles vigyorral az arcán meg sem áll a gépééig, hogy aztán újabb pár hétre beássa magát a számitógépes sarok sötét homályába... -
#788 Jól van, de ez annak köszönhető, hogy nem az otthoni telefonos modemmel töltök. -
M.A.D. #787 az tényleg gyors...vazzz.. nekem DC-ről szokott jönni 230 kb/sec-el.
3 éve volt egy fotex ftp. vazz www-s címmel bejött a cég, azt ftp-sen a legújabb gammákkal. ott volt olyan, hogy 400 kb-sec. majd szétesett a gép.
-
#786 Breki: Köszönöm... :)))) -
#784 Az én esetem más. Nem a saját gépem van megosztva, hanem egy piszok gyors (kb 1Mb/s-mal töltök le innen) szerveren kaptam tárhelyet szívességből.
Azért adom ki csak néhány embernek, nehogy visszaéljek a szívességgel és elzavarjanak a francba.
-
#783 dcn nálam is meg van osztva minden este, de nekem is csak dsl, de eddig még egy ember sem kezdte el letölteni...nem értem miért.
-
J.a.b.b.a #781 Ez jó ötlet, már én is akartam javasolni. (Ez a DSL itt olyan lehangoló tud lenni. Kell szereznem legalább egy kábelt, és akkor menne a DC is rendesen.) -
#779 Jobban elterjedhetne, ha megtudnatok valakivel osztani, akinek egy t1-3-as csatlakozasa van DC++ -on -
M.A.D. #778 OFF: gond megoldva. az a szar java alkalmazás volt a hibás. -
#777 Én ezt csak megerősíteni tudom.
Szóval jöhetnek az emailek!
Egy nap 3-4 ember letöltését engedélyezem. Úgyhogy előjegyzés van.
-
#776 Jabba : köszönjük a fáradozást neked, amivel megosztottad nekünk ezt a csodást játékot. Nem kis dolgot vittél végbe, hiszen Te kérted meg Hunnenkoeniget, hogy töltse fel neked, és te osztottad meg a nagyközönséggel.
Hunnenkoenig: Neked is köszönjük, hogy megvetted a játékot eredetibe, és megosztottad Jabbavál.
XY: Remélem neked majd egy fordítást köszönhetünk... :)))))amit holnap adsz ki.... :))) -
J.a.b.b.a #775 Az utazásról: van egy csomó teleport rúna a G1-ben is, azt hiszem minden táborba, sőt a varázsló tornyába is. De csak a játék vége felé kaptam meg őket. A G2-ben pedig fuckot kell kérdezni (#773), ő már elég előrehaladott állapotban van :) -
J.a.b.b.a #774 Jó reggelt! :)
Most számoltam össze, hogy már 14-en letöltötték a játékot. Az összesen 2GB*14=28GB forgalom. Most egy kicsit pihentetem a gépet, nehogy beszóljon a szolgáltató vagy valami. Szóval most egy darabig csak GOTHIC-nak írjatok letöltés ügyben. Köszi
(Gomeznek azért még írtam 1 levelet ;) -
fucko #773 Van jopar runa mar a 3. chaptertol.Nekem mar 4 van. -
M.A.D. #772 valami hotfix-et nem tud újratelepíteni, pedig egy rakat van ezen a melóhelyes gépen. Ja, NT4.
SP is update-elve. :( -
M.A.D. #771 a file-t nem láttam. kábé 1 hete, félig-meddig besz@rt az explorerem. Nem tud megnyitni párhuzamosan egy másik ablakot. Popup killer nincs a gépen már. Mégis. :((( Update sem segít. -
#770 Csak láttad, hogy kijött vagy magát a fájlt is le tudod tölteni? -
#769 Te Randal, nem tudom Te hogy vagy vele, de én annakidején a leges legjobban a vizsgaidőszakban szerettem játszani. A tanulástól ellopott és játékkal eltöltött órák annyira édesek voltak, hogy a normál hétvégi játszadozás meg sem közelítette azt! Emlékszem még az záró(állam)vizsga előtti napon is játszottam egy-két órát! :)))
Ha jól emlékszem a Diablo 1-et csináltam akkor végig! :) -
M.A.D. #768 hossza is különbözik, + a dátum is. -
M.A.D. #767 nem hinném. alatta van (a másik) a demo.exe! -
#766 Na igen, én és a World of Gothic. Jó dolog, csak nem zh-k meg vizsgák helyett.
ha milliomos lennék, felfogadnék egy stábot, hogy magyarítsák az egészet:)))
plusz még rakatnék bele egy-két dolgot.
Engem csak az zavart benne, hogy csak a végén kapok egy teleport rúnát, azt is a Sect Campbe:(((
szal mondja már meg valaki, hogy a 2-be milyen utazási módok vannak, mert vannak!!!
-
#765 ez csak a demo exe-je, vagyis hasznalhatatlan :-) -
M.A.D. #764 a gamecopyworld-ön
DE
Note: This EXE does NOT work beyond the Mine... Tested by more than 8 users!
-
#763 No és hol van? -
M.A.D. #762 kijött a german NoCD! -
#761 Hát igen, csak mondjuk annak jobban örülnék, ha a world of gothic 2 lenne, mint az 1, de azért elleszek valahogy :)
Tegnap is elkezdtem olyan 22:30 felé, és ott tartok, hogy minden küldetést megcsináltam az első chapterben, elég sok mindenkit kiírtottam, és még csak most csatlakoztam a sect camphez, és küldtek gomezhez.....de ekkor valamilyen oknál fogva ránéztem az órára, és inkább úgy döntöttem, hogy délután folyt köv...
Nem jó érzés úgy dolgozni, hogy csak 1 órát aludt az ember... :)