21229
-
#899 Sziasztok. Nem tudtok véletlenül olyan kódot a gothic 1-hez, amivel át tudok jutni a rácsokon, mert blefutottam az egyik bugba, hogy az old mine rácsa lezáródott, és sajnos azt nem tudom kinyitni, és anélkül nem tudom végigvinni a játékot. Valaki segítsen, nekem volt régen, de már elfelejtettem.
Előre is köszi a segítséget, és bocs az OFF-ért. -
#898 Nekem is kiírta, de azt azé mert a demo szövegét fordították angolra, ami voltaképpen teljes, csak beleírták ezt a demo szöveget a gothic fejlesztők. Semmi problem, későbbiekben nem lesz ilyen felirat... -
#894 erö növeles= Ich möchte stärker werden -
#893 Ha gondolod elküldöm neked az en game.exe-met. 2.85MB.
Hatha az segit! -
#892 A kovacsnal.
Ha Jabbatol szedted le, akkor az elsö varosban nem irhat demorol!
Nem raktal ra valami köcsög noCD exe-t a gamecopyworldröl? -
#890 Smitiz: Jol hiszed! A Vollversion az teljes verzot jelent. Lejebb irtam, hogy ha fent volt a demo, azt szedd le es telepitsd a teljeset ujra! -
#889 Valahol talalsz egy halat, aminek nincs erteke. Ha rakattintasz, egy levelet talalsz a belsejeben. Azzal a levellel menj a halarushoz!
Azt sajna nem tudom hol talalod a halat... -
Edge #888 van vagy 15 küldetésem,de a halárushoz egyiknek sincs köze... -
#886 Juttasd börtönbe a kikötöi halarust, utana menj a kocsmaba.
Ahoz, hogy a rejteküket megtalald, vizbe kell ugranod. -
Edge #885 Én még az elején járok...
Hol találom ezeket a tolvajokat(?),akiket ki kell nyírnom, hogy a milíciába felvegyenek anélkül, hogy polgár lennék? -
#884 Egyebkent optikai egerem van de olcso szar es elvböl nem szereti a gyors mozdulatokat meg a desktopon sem :-)
Ja es az ellenseg mikor tamad, van egy pillanat amikor teljesen vedtelen. Ha akkor eltalalod, leszedi a fel eletet vagy kisebbek eseteben egy ütessel kinyulik. -
#883 Fucko: En csak billentyüvel jatszok, mert az eger akad. Az egerem is hibas, de allitolag a jatek sem tudja kezelni a gyors mozdulatokat. -
#882 Faki: A Snapperek fönöket kell megölnöd. Van ott egy csonka torony a közelben, en annak a töveben talaltam meg.
Egyebkent mar 70-es az erössegem es az Orkmészárlo nevü kardot hordom. Egykezessel harcolok es epp most lette "Kezdöböl" "Harcos". Ez 30% egykezes kepessegnel lepett fel es azota ha tanulok egykezest, nö a ketkezes is.
Mostmar brutalisabb kombinaciokat tudok. Nagyon allat a mozgas, viszont ugy erzem, hogy lassabb lett. Tul sokat var egy lendites utan. Mindenkeppen kombinaciokat kell hasznalni, mert ket egyszerü csapas között eltelik egy masodperc. -
fucko #881 Ti nem is egerrel jaccatok? -
#880 Ja, hülye vagyok neked ferditett. -
#879 Wie komme ich...
Wo ist diese(s,n,r,,,,,:))... -
#878 Kérdezd meg merre van:) -
#877 Kardozás: azt vetem észre, hogy néha elég 1 ütés is egy pók/farkasba de van mikor ütögetem, de nem fexik meg... De a leggyorsabb kivégzés, ha előre ütsz, majd ha betalált akkor egyből elpre megint.
Más: Elmentem az egyik X-el jelölt helyre, ahol egy arc aszondja, hogy nyírjak ki valami húdebrutál valamit. Na csak az a gond, hogy a fordítás valahogy így néz ki: Menj el a Stüdnekomfungebungba és ott majd megtalálod a Satürdedudabumbot, majd hozd ide a hulláját. Szal assetom mit, merre keressek... -
#876 Minden probléma megoldódott, van páncél van herb (fű, joint :D) -
#875 A shift az ugye a sima csapas. Kombinalhatod meg az iranygombok nyomogatasaval. Hatra az a blokkolas, elöre a felülröl csapas es a jobbra/balra az az oldalvagas. Ezeket kombinalja meg, attol függöen, hogy nyomod öket es hanyat. Ne kerdezd a kombinaciokat, mert gözöm sincs :-) -
#874 Annál a küldinél, ha jól emléxem, valami drogszerű anyagot vagy legalábbis élvezeti cikket csempésznek a városba (én ki nem szótárazom a sok barom fűnevet), és ezt kell felderiteni, megkeresni a csempészárut. -
#873 Az install promlémáról röviden: fogalmam sincs mi volt a baj.
Hosszabban: gyanitom, hogy a Winrar hibázott (vagy az XP), mikor FAT32 particióról tömöritettem ki NTFS-re.
Egy külön érdekes történet, mire a koliban fel tudtuk másolni a rarokat az NTFS vinyomra, lévén a csávónak win98-a volt fenn, de ez nem ide tartozik.
Végülis átmásoltam a rarokat és helyben tömöritettem ki, igy már gond nélkül ment minden. Ja, csak a 3. CDnél jött ez elő, ha valakinek ott van gondja install közben, tömöritse ki ujra az iso-t. (A furcsa az, hogy CRC hiba ugye nem volt, de akkor meg mi?)
Hogy van ez a kombo cucc? Én próbáltam mindent, de nem csinál ilyesmit. Biztos van egy alsó határa a skillnek, ami alatt nem jönnek elő. -
#872 Szerintem is pontosabb leiras kene a nemet demo szövegröl, meg arrol a "herbes" szövegröl is, mert fogalmam sincs az mi lehet. Herbes az nev, vagy mi?
Smitiz: Jabbatol vagy Gothictol töltötted le? Az a teljes ugyhogy nem irhat demot! Ha elötte fent volt a demo, akkor mindenkepp elöbb azt kel letörölni (uninstall)!!!!! Valoszinüleg az köp a levesedbe!
Nekem is a közepes Miliz pancelom van 2500-ert. Bizonyos szint elerese utan (meg nemi penzmag fejeben) lehet uj pancelt venni.
A RAM-os problemat megoldottam ugy, hogy TURBO-rol leraktam NORMAL-ra a BIOS-ban a beallitasat. :-))
Most megy eleg jol. Csak egyszer zuhant meg es inditotta ujra a gepet.
En ugy kardozok, hogy vadul nyomogatom a gombokat :-))
Neha összejön valami kombinacio, de sokszor nem.
Egyebkent vannak kombinaciok (a dögök csak egy celzast tettek ra a könyvben is) de az is a kepessegekkel javul. Tehat csira korodban nem tudsz semmit utana egyre jobban.
-
J.a.b.b.a #871 Akkor ha megpróbálod beírni németül, hogy mit mond, esetleg ki tudunk találni valamit. -
#870 Én most az első részben a vége felé tartok asszem, most voltam Xardasnál, meg az Ork sámánnál. Az a baj, hogy itt má olyan szavakat használnak amiket nemigen értek meg, pedig fasza a sztori.
Ha a végére érek akko szétgyakom az egész Barriert:))) -
J.a.b.b.a #868 Lehet, hogy a demo exe fileját használod? Elvileg nem kell hozzá semmi törés, megy a nélkül is. -
fucko #865 2500 aranyert kaptam a varban egy 60as vedelmut,es szerintem a h.koenig kolleganak is az van es marad is gondolom mig paladinok nem leszunk:) -
#864 Nah egy kis merengés :)
Az 1 részben arról szól a fáma, hogy az orkok miatt barriert hoztak létre a mágusok, ami elég balul sült el... Most, hogy nincsen barrier, most vannak orkok, de dögivel :) meg sárkányok...
Ami nagyon tetszik, hogy a gothic 1 mapja teljes mértékben bebarangolható, és nosztalgiázhatunk :). Futok a "mostani" várárokban, ahol voltaképpen az oldcamp alsóvárosa volt. A nagy torony továbbra is ott díszeleg. A newcamp helyén valami érdekesség van (nemárulom el :)
A sectcampig még nem jutottam el, mert mindig segbeharapnak a dínók.
Oldmine-ban voltam, hát eléggé beomlott ( már az első rész végefelé történt ez)
Szal ez a játék K I R Á L Y!!!!!!!
Na megyek is játszani :) -
#863 De az első részben egy csoportban vol asszem 3 páncél. low, med, high...
Fucko, H.koenig ti milyen páncélall nyomultok? -
#862 Azt elintéztem, utánna megint ad valami herbes szarságot, de fogalmam nincs mit, merre keressek... -
fucko #861 Te is ugy olod az orkokat hogy a kombinacios kardozast hasznalod vagy mar annyira kemeny vagy hogy siman is megy? -
#860 Hát... ha tudnád mi van a newcamp helyén... :) -
fucko #859 Asszem a drogos csomag missionre gondolsz.A kikotoben van egy nagy raktar amit bent oriz egy faszi,ott van az egyik ladaban.En bemakoltam ugy sikerult megtalalni:)) -
J.a.b.b.a #858 Az első részben úgy volt (és gondolom ezen most sem változtattak), hogy a páncélok a különböző rangokhoz jártak. Tehát amíg csóró földönfutó vagy, semmi módon nem juthatsz hozzá egy őrpáncélhoz. Majd ha sikerül magasabb rangba jutni az őrségnél, akkor biztosan adnak jobb rucikat is. -
J.a.b.b.a #857 Ha van egy kis időd, leírhatnád, hogyan oldottad meg. Hátha másnak is előjön ez a dolog. Köszi. -
J.a.b.b.a #856 Azt én sem tudom, hogy mit jelent, de én is lefuttattam, amikor nem sikerült elindítani a játékot és nem talált semmi hibát. Szerintem ha tudod, hogy a ramok a rosszak, nem érdemes új tápot venni. Nekem 200W-os van és teljesen jól megy. Volt egy hardwermonitor progim, ami logolt is, azzal kellene megnézni a feszültségeket, és ha nagyon ingadozik, akkor kell új táp. Ha megtalálom elküldöm, de most nincs meg, szóval nézz körül a neten. -
#855 Ejj, valaki segítsen :)
Milizbe vayok (óhh ezek a német szavak) és Andre elküldött 2.-jára valami herbes missönre. Lementem a kikötőbe de senki, nem hajlandó erről beszélni. De XP gxüjtés miatt kell, mert e nélül nem kapok tőle újabb taskot.
Más: Erősebb páncélt hol lehet kapni? Nekem egy alap mili páncélzatom, inkább ruhám van. -
#853 Hat nagyon nem lehet raismerni, de azert fasza! :-)) -
#852 Yippieee!!! Tudok Orkot ölni!!! Pusztulnak mint a legyek!
Epp megettem 10-13 almat (pontosan nem tudom) es kaptam +1 Eröt!!!! -
#850 Na, végre megy minden, épp Attilát kell legyakni. Furcsamód a demo jobban ment, mint a teljes, valszeg a kis terület miatt. Köszi itt is mindenkinek, akinek inge öltözködjön. :)
Jabba: sajnos a DC megosztás nem fog menni, ilyen szintű szivességet nem kérhetek a csávótól.