21229
-
Barty007 #16624 buek mindenkinek -
W B #16623 Boldog új évet! -
W B #16622 neked is. -
#16621 Amúgy boldog új évet kívánok minden kedves Gothicosnak -
#16620 Te vagy elszomorító... -
#16619 Vagyis csittel...
Ezzel az erővel mérnem nyomsz magadnak 99999es tulajdonságokat?Úgy már az első szinten is át tudnál menni... -
W B #16618 IGen tudom "Beliar Karma" az a neve a kardnak. ÉS ugye a kardanak a markolatánál van egy koponya. -
#16617 én meg az addonnal, és ott van egy nagyon erős kard, amivel nem nehéz végigvinni a játékot, és az az élmény romboló! -
W B #16616 Én simával játszok.
Mi élmény romboló? -
#16615 kis könnyítéssel :)
amúgy ha addonban játszotok akkor sztem előszőr menjetek az addon pályára, utána (ha harcos vagy) úgyis megkapod a végén a Beliars Claw fegyvert és azt minden kézben lehet fogni nem kell hozzá semmi és jó nagyokat csap!!!!
én azzal vittem végig a gamet.
elég élmény romboló :( -
W B #16614 De már tizes szint felet nyugottan átleht menni. De attol füg, hogy milyenek a képeségeid.
Én az összes vadászatott megtanultam. (kivéve a Tűzvaránok nyelvének kinyerését.)
35% a kétkezes
30% a számszeríj használat
50 ügyeség
212 erő (játék hiba miat mázlim volt)
és Miliciás vagyok.
Én ezekkel mentem át, 15. szinten. -
#16613 ok, köszi, akkor még ráérek.. :D -
W B #16612 Én 15. szineten mentem át. -
#16611 Hmm...attól függ, ha harzos vagy akkor kb 9-10 körül már mehetsz!
Mágussal még érdemes kicsit fejlődgetni, de a hágón próbáld megölni az orkokat! -
#16610 amúgy a hágóba bizonyítékért kb hányas szinten érdemes elindulni? -
#16609 már csak az az attila srácc nem tiszta :S
az egyik arcnak kénytelen voltam azt mondani, hogy megöltem, de hát azt se tudom ,hogy ki az :C -
#16608 Vaze:D
Nálam ez egyszer a kaszárnya szélén esett meg.Nagy móka volt:D -
#16607 történt egy kis baleset :S
most hogy már magyar a szöveg (htx mr_no_nam) elkezdtem előről
a piactéren viszont eyszercsak leestem.. kicsit mászkáltam még a levegőben, és a tolvaj céh rejtekénél találtam magam :S
fel is vettek, hát nem így képzeltem el a bejutásom :D -
#16606 Nemigazán...azok vmi VIZI gyíkok de csakazésem sárkányok nehogymár neked legyen igazad -
#16605 jól van nah :P
én nem voltam olyan furfangos hogy amint megvolt a G2 egyből elúszok a píbe...
van még amúgy hasonló videó? amit nem láthatsz könnyen... -
Barty007 #16604 engem nem ettek meg csak megkóstoltak -
#16603 Szvsz azok az "izék" sárkányok. :) -
#16602 Jaj...
Tegye fel a kezét az akit még nem ettek meg azok a izék:D
WB amúgy ne kötöszködjél már mindenen...kezd kicsit már fárasztó és idegelő lenni...písz -
#16601 és miért lövöd le a poént? -
#16600 ez most tényleg hülye beszólás volt WB!!!
minden szava magyar volt abban a hozzászólásban!
és hagyd már abba a hungarista kötözködéseidet... -
W B #16599 Csak azért, mert magyarul kell beszélni. -
#16598 ??? :S -
W B #16597 Tudom olyan tengeri lények megtámadnak, és megesznek. -
W B #16596 Azok dögevők! Nem magyar vagy???? -
#16595 előtte mentsetek ;) -
#16594 ússzatok a nyíltenger felé, nagyon baró kis bejátszás van :DD -
#16593 ezt meg akartam kérdezni, de aztán úgyvéltem mind1 :C
köszi, majd kipróbálom :o) -
Barty007 #16592 kösz de már annyira felmergelt hogy letöröltem és felraktam az alapot ahoz van valami mod ami rak be ujj fegyvereket ? -
#16591 Vatras amúgy, 'l' nélkül
próbáld meg azt hogy:
húú, ezt hogy is írjam le! Van ugyebár Onar farmja, menjel végig az úton (Sentenza felé) amíg el nem éred a kereszteződést, fordulj balra és észak-nyugatnak (szal fel balra) indulj el ahol találkozol 3 Scavangerrel (ha már kinyírtad őket akkor nem :)) nah ott van egy kis bandita banda, nyírd ki őket és a sátorban beszélj a "fogollyal" + kutakodjál
lehet hogy nem ez kell, de egy próbát megér
vagy:
menjél vissza Drogomir alatt lévő kis bandita bandához (ahol elméletileg már voltál és találnod kellett egy levelet) ott kutakodjál még
jobb öteletem nincs -
#16590 na ne mondd, de minden angol szavamat kifogod majd javítani? -
W B #16589 Az a Bányavölgy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Barty007 #16588 ja és még azt szeretném kérdezni hogy a sima 2 őhöz nincs olyan kieg ami rak be ujj fegyvereket mert nekem a kieg csak azért tetszik -
Barty007 #16587 jo de valtrasnak is mondani kene az meg nemfogadja el amig az a martin vagy ki nemmondja azt hogy jo nekem meg kötöszködik rohadjon meg -
#16586 banyek, hagyd már a rákba, beszélj Fernandoval (persze miután visszajöttél a (nem bírom ki) Walley of Mines-ból) és mondd meg neki hogy: "te vagy az te szemét" azt kész -
#16585 amúgy meg a trollos dolog poén volt, csak úgy látszik nehezen vetted észre