714
Végre valami ami ki is néz valahogy :)
  • teamwork100
    Én most leszedtem a trialt. Nézem miben változott 3 évvel ezelőtthöz képest. Ami szemmel látható alíg van pár játékos. :( Ej szép beta idők amikor alig lehetett elférni az utcákon.
  • DonnieBrasco
    RIP :(

Még ma is néha kísért, hogy feltegyem... ej, ha sokan nyomnák, ki tudja!

DB
  • DonnieBrasco
    Na mindegy, én újrakezdtem... és még mindig üt!

DB
  • DonnieBrasco
    Nyomja még valaki? :)

DB
  • OrioN the S
    Én is megkaptam karira ^^
  • DonnieBrasco
    Na, megvettem a Neocron 2.1- dobozos verzióját, 30 EUR volt leértékelve. 30 nap ingyen játék :)
    Bár nem lesz könnyű megszokni ezt a grafikát, mai szemmel :(

DB
  • Lifeforce
    Magyarázták, hogy bug... bug... én meg elintéztem egy sorryval :
    De már nagyon bosszantottak,hogy nem akadnakle rólam.
  • Lifeforce
    Ma megszívattam a droneos jónépet :)
    Állandóan jöttek utánam aztán az elektomos dronenal adtam nekik :)
    Le is pusztult mindegyik...
    Biztos imába foglalták a nevem. :D
  • Bat
    Tegnap dronná váltam :)
    Mentem-mentem, aztán egyszercsak leestem a földbe.
    És láttam a semmit, majd a szerver közölte, hogy "helyrehozza a hibát", de nem sikerült neki, mert kirúgott, majd amikor visszamentem nem tudtam fegyvereket váltani.
  • Lifeforce
    Nem kell sokat olvasnod vissza.
    Ha egy kicsit használod az eszed akkor rájössz.
    Igen, "teljes"
    Nem tudjuk meddig tart, (1-2 hónap kb.)
    Képet felesleges mert a gyári oldalon találsz dögivel.
  • Lifeforce
    Hehe megjött a következő patch remélem javították a dronjaim bugjait :D
  • gPROject
    elmondanátok röviden, hogy is áll ez a game? ez most béta v. teljes amivel játszotok? ha béta akkor meddig tart?
    bocsi a sok kérdésért, de utálok sokat olvasni
    ja, és tudna felrakni valaki pár saját képet a játékból?
    thx
  • Lifeforce
    Én a 2-ben gyüjtöm a pénzt,és a 4-ben fejlődöm :))
  • Bat
    Honnan van neked annyi zsetonod?
    Amióta a lvl4es bazisokban vagyok, mindig elmegy a szornyekbol gyujtott penzem az uj dronera, mert mikor visszemennek ujratolteni a drone-t a mukihoz, addigra a koztunk levo szoba teli van zombieval, a dronom meg nem jut rajtuk at :)
  • Lifeforce
    Ezt a "falban" dolgot nagyon megcsinálhatnák, mert vagy 100000pénzem elveszett már ez miatt.
  • Bat
    Jaja.
    Azok a bázisok nagyon népszerűek.
    Mongyuk ha egyedül vagyok, akkor nem merem kinyitni az ajtót, csak nézem ahogy vicsorognak mögötte a zombik :)
    1x használtam ventuzewarp-ot.
    Kiteleportáltam, megláttam valami nagyot lebgni tőlem nem messze kettőt. Valamit dumáltak, mire elolvastam, hogy mik is ők csak úgy meghaltam.
    Nagyon durva...
  • Lifeforce
    Ez nem pitlák :) 3 topic van belőle.
    Ez azt jelenti, hogy nagy az érdeklődés :).
    Az egész hétvégét átjátszottam reggeltől estig.
    A 4.szintű csatornában nem semmi harc zajlott tegnap.
    Főleg a belső termekben.
    5 nm területen 10-15 zombi... :)
  • Lacc
    Köszi Bat, most már tudok üzenni :D
  • Bat
    Újabb bug:
    Elektromos dronet indítva az elhagyott bázisokon, beleszorul rögtön a fejembe, nem lehet mozdulni vele.
    Gugolva kell indítani :)
  • Petko
    elég gázos az a hypercom, a directben egy embert lehet csak berakni a listába, semmi /tell vagy ilyesmi parancs...
    a buddylist meg nem jelzi ki online stb. szóval nem a legjobb de elviseljük:)
  • Bat
    Hypercom-ot F1-el elő.
    Ott a listában kiválasztod a DIRECT-et, majd a hypercom ablakában lent beirod a +-hoz a nevem, és +-t nyomsz.
    Akkor felkerülök a listába, és akkor amit irsz, azt majd a listában lévőknen megy, ha direct-be van a chat állítva.
  • Lacc
    Egyébként Bat ma sem tudtam visszaüzenni :) Valaki elmondhatná hogyan kell a Direct-be üzenni.
  • Bat
    Nekem is úgy volt.
    Zsinórba két drona a falba :(
    Amúgy eltévesztettem, elektromos dronrol beszéltem.
    Csak a show info-ba azt irtak raksis... pedig nem is.
    Az elektromos szokott csak úgy hipp-hopp meghalni.
    Ezért inkább raksisat használok

Most jöttem csak rá, hogy a drone-okkal is lehet ajtót nyitni, ha rálövünk :)
  • Lifeforce
    Ez érdekes.
    A rakétás Dronenál nem tapasztaltam ilyet.(Már elekromos droneom van)
    Valóban igazad van a második hibával kpcsolatban.
    Sajna valamikor egy teljes adag droneom "falban" születik :(
  • Bat
    És mégegy érdekes dolog.
    Amikor minirocket-es dronet indítok, és darálok vele ellent, néha magát is sebzi, de ez annyira még nem gond.
    Viszont amikor jövök vissza, hogy kikapcsolom és felszedem, egyszercsak szétposszan, holott senki nem lő rá, nem esik vízbe, stb.
    A gatlingos és lézeres dronoknál nem volt ilyen.
  • Bat
    Igen, az első hibát énis tapasztaltam, a készítők aztmonták, még nem láttak ilyet, de felvették a listára.
    A második nálam úgy szokott lenni, hogy külső kameranézetbe vált, ilyenkor egyszerűen miután a drone-t lekapcsoltam, visszaváltok kézzel firstperson nézetbe.
  • Lifeforce
    2 bug van benne ami igen rossz.
    Az egyik elviselhető, az amikor a Dronet elengedem akkor egy nagy szürkeséget látok, és ha leállítom, hogy felvegyem akkor nincs meg.Valószínüleg a falban indul el.Ez nem lenne zavaró addig amig nem a legdrágább droneról van szó.
    A másik bug az nagyon zavaró.
    Elengedem a Dronet minden rendben van vele.
    Lekaszálom akit akarok,majd lekapcsolom, hogy felvegyem, erre a dron leáll, viszont a nézet nem.
    Tehát látom magamat oldalról, tudok "menni" de semmi mást nem tudok csinálni.
    Csak a jáékból való kilépés és visszalépés segít rajta.
    Mindent egybevéve, engem nagyon megfogott.
    Mindenkinek merem ajánlani, még annak is aki nem szereti az RPG-ét, ugyanis ez egy FPS-re épített RPG.
    Tehát a "kutatás, kutakodás", harc FPS és csak a fejlődésrendszer RPG.
  • Lacc
    Ezt a caches dolgot jó hogy javitják, engem is nem egyszer dobott mér ki emiatt (azt hiszem legalábbis ez volt a baj).
  • Petko
    ebben a bétában nekem viszont vannak bugok, bár beta es ok, csak az a furcsa hogy olyan dolgok hibasak, amik nem ujdonságok, és az előző változatban szépen mentek... lifenak sok gondja volt a droneokkal, ugye a missionok is fullra bugosak stb.
  • Petko
    a memoria, illetve nem memoria hanem valojaban cache problemat mar bejelentettek az oldalon, hogy tudnak rola es kijavitjak... a lenyege az, hogy amikor az uj karakter olyan helyen jár ahol még nem volt eddig, akkor becacheli a helyszínt a vinyón, azért akad olyan marhára
  • Bat
    Nekem bizony igen.
    Memoryleak ownz.
    Szépen idővel felzabálja a memoriát.
  • DonnieBrasco
    Nekem ebben sincs egyetlen bug sem, szerintem először a saját gépeteken nyomozzatok :)

Illetve de, egyetlen bugom volt: első belépés után nem mindig működik a jobb klikk semmire. De kilép-belép után mindig megjavult! Egyszer sem fagyott még 6-7 óra játék alatt, sehol.

DB
  • Petko
    nekem abba egy darab bug nem volt, futott szépen
  • Since
    Hmmm nekem a necorno1 is tele volt buggal, pedig az nem béta volt :-) hogyis van ez akkor? :)
  • Lacc
    Jó kis játék ez, nekem tetszik. Hangulatos, nem is néz ki rosszul a méreteihez képest. Bugos az tény, de ez még béta. Szóval nekem eddig bejön nagyon :)
  • Since
    mint tudjuk elé bugos a game, így minden előfordulhat :-)
  • sanyiiiii
    Hi.

Neocron 2 betaban egyszer a menuben a resume-ra kattintottam.Kifagyott.Ezután a menig jut csak el, a kilépés kivételével bármely gombra kattintok kifagy.
  • Petko
    arra hasznos hogyha erős, akkor jó tűzerő támogatást nyújthat
  • Bat
    Arról nem is beszélve, hogy viszinylag gyakran bebugzik a dronespawn, aztán valahol a semmibe spwanol.
  • Bat
    Riggert próbáltam ki nagy lelkesen, hogy végre nemcsak ostoba megyek oszt lövök karival legyek. Hát izé. Megjegyzem, új vagyok Neocron világában.
    Nem nagyon láttam át, mennyire lehet hasznos ez a kari egy csapatban. Ráadásul mindig le kell maradnia.
    Úgy tűnik, mintha maga a húsvér ipse tk semmire sem való ilyenkor, hiszen tökre RC orientált, minden másba gyenge, a dronok viszont sok dolgot nem tudnak amit emberek igen. (Hack/look/tárgyhasználat, stb) Ráadásul ha nem akarom elveszteni a cumót, akkor ha ipsét akarom használni vissza kell csámorogni hozzá, hogy újra tudjam használni a dronet.