624
ami a legjobb
-
#207 Carrier Command, Comandeer Keen's, Wolf, Stutns, Monkey Isl2, Dogfight (Combat Sim), Dott, Full Throttle, FlashBack, Bioforge, Sim City, Prince of Persia, F14-FD, System Shock, Black Thorne, Larry1-x, Alone in the dark, Indycar Racing, Outrun :), Destruction Derby I-II, Descent, Tie Fighter, Superkarts, Mechwarrior 2, C&C, Red Alert, Transport Tycoon, T.F.X., Warcraft 2, Ultima 8, NetQRACRally, Interstate '76, DN3D, NFS1, NFS5,Hidden & Dangerous, Commandos, Half Life, Unreal,Dark Forces, JK2-O, OFP-1985, Sbk2k1, MotoGP, Hitman, Swat3, Driver, Gothic, GTA, GTA3.
Igen a quake cakum pak kimaradt mer egyiks se tetszik annak ellenere hogy vagy 3 evet multiztam vele.
Tobb most nem jut eszembe, dehogynem a legeslegjobb a THIEF ! :) -
#206 DoTT -
#204 Megvan mi a legjobb PC-s játék!!!
A GOTHIC :) -
#203 Pc-re nehéz megmondani mi volt az eddigi legjobb. Az én nagy kedvencem a GTA3 és a MOHAA, de persze vannak a klasszikusok (HL, Star/Warcraft amiket nem lehet kifelejteni).
DE!!!! A Maniac Mansion mégis viszi a prímet. Aki nem ismeri az szégyellje magát. De nagyon.
C64 rulez! Last Ninja és a Street Rod istenek voltak, de a nagy magyar szöveges játékok (Időmérő asszem meg még egy tucat) sem voltak kutyák. -
#202 Jah skacok!
ki is felejtettem:
LEGJOBB FOCIS JÁTÉK MAI NAPIG: tam,tam,tam,tám
SENSIBLE SOCCER !!!!
ma is nyomulok pc-n vele Sensible world of soccer 96/97 néven.
jah és van sok fanatikus akik a legfrissebb 8pár napos...) bajnokságokat beviszik adatokkal...
ha érdekel valakit: www.geocities.com/fanahosen
le kell tölteni a 2003-as exét plusz update+ progit az underdogról. qrva jó. Iszonyat sok bajnokság, precÍzen(najó magyar játékosok nem perfectly de azé fun).
hy
-
#197 C64: Wizard of the war vagy hasonló. Na azt apámmal nyomtuk atomul, egyszer két napig egyfolytában. Meg James Bond 007 vagy hasonló. Há bazz azok jó játékok voltak -
#196 Warcraft3.Van kérdés? -
#195 az nagyon ZSÍR volt! mi faterral aláztunk vele még anno és hörgőgyulladásig röhögtük magunkat szintúgy.
bebaszov [ZSIR] -
#192 Nos, miután elég sok, majdnem legjobb játékot felsoroltatok, leírom, hogy mi az, ami valójában a best.
Ez pedig a PlaneScape: Torment.
Az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs :) -
#190 legkiralyabb jatek a vilagon!!!!
Toltsetek le ... csak 1,2 mega ^.^
Elasto Mania!!! (aka Supercross) -
#189 Így van ... csak ez a 2 szó . ( #120-as hozzászólás ) -
[Walaki]D`Lair #187 És a Counter Strique? :DDDDDDD Sztem az Counter Strike nem? -
#186 Indiana Jones And The Infernal Machine
es minden ami Lucas Arts
Gta3
-
#185 Rpg: Diablo 1.
Akció: Diablo 1. (így helyes) -
#184 Gyere Battlefield 1942-zni! :) -
#182 Az hogy melyik játékok a legjobbak nem tom megmondani viszont leírom melyik játékokkal játszottam a legtöbbet eddigi pályafutásom alatt:
RTS:Düne 2, Warcraft 1.
Rpg: Diablo 1.
Sport: Fifia 98
Autószim: NFS 1.
Single Fps: Doom 2.
Multi Fps: Unreal Tournament, MOHAA -
Borg #181 strique - yeah -
#179 Még az ősidőkben volt egy Star Wars nevű ''szimulátor''. 10 vonal a pilótafülke és 3 egy Tie-fighter, de nem hinném, hogy arra gondol. :) -
#178 Jogos. Ilyen játék nem volt! Szerintem a Jedi Knight 2-re gondolt... -
#177 Mi az a Star Wars 2??
Ezt most komolyan nem tudom, hogy melyik játékra kell gondolni. -
Yetike #175 Itt az én listám is:
rts:
1.StarCraft
2.AoK -
#173 Hát nekem RTS-be minden Blizzard termék nagyon tetszett, mindegyiket jópárszor ki is játszodtam(na nem a war3-at azt csak 1x) de a Starcraft RULEZ(4-5 év után még mindig gémelek vel :) )
De ami újabbul kezd feljönni az élvonalba az a MORROWIND -
#172 A DD2??? Az vmi hanyadek volt az 1-hez kepest -
[Walaki]D`Lair #169 ja!
Single FPS: 1. Medal of Honor/ Jedi Outcast 2. Max Payne 3. Operation Flashpoint -
[Walaki]D`Lair #168 Single RTS: 1. C&C Red Alert 2. C&C 3.
Single RPG: Rage of Mages 2
Multi FPS: 1. Quake 1 2. Unreal Tournament 3. Battlefield 1942
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS az abszolút kitály: -dobpergés- AAAAAAAA Terep2 !!!!!! -
#165 single RPG: Gothic
multi RPG: Dark Age of Camelot
multi FPS: Battlefield 1942
single FPS: Undying -
#164 haat, nekem van egy orok kedvenc, alap, legjobb gamem, de az nem PCs :)
Legend of Zelda: Ocarina of Time
nalam ez a best of... :) -
Borg #163 Tehát TRIBES2:) -
Borg #162 nm:) nekem bnöm játszik dynaval folyton, nem szereti a modern gamékat:) -
#160 Nem választok ki egyet. akinek nem tetszik, hát tőlem be* :( -
#159 Mindig az a legjobb játék, amivel éppen játszol. -
#158 Rendebn. De van aki ilyet nem tud mondani. Én legalább egy tucat játékot nyomtam végi többször is. -
#157 engem 10 év alatt sok minden megfogott. és nincs olyan amire azt mondanám totálisan egyedül kiemelkedik mind közül -
#156 Dyna cool...
most megint elovettem... :) (koszi Borg:) -
#155 Police Quest
Fields of Glory
korrekt darabok voltak, jaja -
#154 11 rettenetes irányítás
12 rettenetes kamerakezellés
(amikor szembe jött a hapi és mivel nem láttam mi van elötte így leestem vmi lukba, akkor mondtam na ebből itt elég) -
Lantee #153 Tök érdekes, hogy mindenki elővesz egy nagyon régi, de anno tényleg király játékot, és még odateszi mellé a mostanság megjelent kedvencét is!! :)
Persze, nem lehet összehasonlitani egy Dune 2-t egy Medieval: Total War-ral, úgyhogy érthető! -
Lantee #152 DynaBlaster!!!
Haverokkal mennyit nyomultunk vele egy-egy "házibuli" alkalmával!!! :)
Pia, zene, nők ééééééés -----> DYNA BLASTER!!! ;-) -
#150 Ha csak egy, akkor Elite 2. -
Cobra11 #149 az tényleg király. De ha 1et lehet választani akkor a MOTORHEAD NEVŰ AUTÓS JÁTÉKot válaszom!