AZ EDDIGI LEGJOBB PC-S JÁTÉK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
ULTIMA IX :ascension --- A vilagon eddig megjelent( osszes platformra) legeslegjobb game!
Ja, meg talan az Anachronox.

`Take a look to the sky just before you die`

Hát talán a MAfia,de a Bf is nagyon cool!

\"Life is around you and in you.\"

Aramir
Lands of lore elsõ része volt a legjobb játék a korai pc-s idökben nálam, de sajnos az csak egyszeri játék volt. Az örök ászok nálam: Sim City, Civilization és a felejthetetlen Elite.

Unreal Tournament
Bar ez inkabb elfogultsag amitol a tobbi hozzaszolas sem mentes teljesen 😊
Nincsen a legjobb!
Kategorizalva talan lehetne eredmenyt hirdetni!

Aborg
Szerintem Flashpoint. De meg nem jatszottam a Mafiat...
Ramore
Tony Hawk Pro Skater 3
TORO
Uplink!

Egyszerû, de nagyszerû hacker játék! Ajánlom mindenkinek!

Autós, rallys kategóriában mindenképp:
Colin McRae Rally 2
Jó grafikával, fizikával, játszhatósággal jellemezném....és tele van kihívással,"ajándékkal"...
-----------------------------------
Ebben a kategóriában létezik JOBB??
-----------------------------------
CaviaR
Igen-igen...

De már kezdek hazaszokni. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Játszottam a Warcraft2-vel is anno és akkor is úgy gondolom, hogy a 3 az nagyon ott van! Próbáld ki egyszer a multit és akkor mondj véleményt!
Crem
Na igen...😉

Mi van veled barátom??? Jól eltüntél...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CaviaR
Deep Fighter!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Crem
Commodore 64&plus4 ElitE!!!!!!

THE BEST

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Disno
hmm :-D 1 kedvenc :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Pascalesp
Az én kedvenceim közé a Diablo1-2, a Quake3, és a Red Alert volt ami nagyon bejött.
Ja és nem lehet kifelejteni, a Starcraftot, és a Warcratf 2-t se. Na meg a free gamek közül a Runescape, és a legújabb best, a Soldat!
DonnieBrasco
Nálad a pont. Gyerek Neocronozni, ha van neted. GARANTÁLTAN imádni fogod 😊

A ti kung-futok nem erős!

Bith
Outcast

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Rincewind
Az igen Rulz volt 😊
Ja es Need for Speed 5: Porsche 2000
System Shock 1/2, Deus Ex
hiba
Carrier Command, Comandeer Keen's, Wolf, Stutns, Monkey Isl2, Dogfight (Combat Sim), Dott, Full Throttle, FlashBack, Bioforge, Sim City, Prince of Persia, F14-FD, System Shock, Black Thorne, Larry1-x, Alone in the dark, Indycar Racing, Outrun 😊, Destruction Derby I-II, Descent, Tie Fighter, Superkarts, Mechwarrior 2, C&C, Red Alert, Transport Tycoon, T.F.X., Warcraft 2, Ultima 8, NetQRACRally, Interstate '76, DN3D, NFS1, NFS5,Hidden & Dangerous, Commandos, Half Life, Unreal,Dark Forces, JK2-O, OFP-1985, Sbk2k1, MotoGP, Hitman, Swat3, Driver, Gothic, GTA, GTA3.

Igen a quake cakum pak kimaradt mer egyiks se tetszik annak ellenere hogy vagy 3 evet multiztam vele.

Tobb most nem jut eszembe, dehogynem a legeslegjobb a THIEF ! 😊

Sir Quno Jedi
DoTT

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rincewind
Megvan mi a legjobb PC-s játék!!!
A GOTHIC 😊
The Hedgehog
Pc-re nehéz megmondani mi volt az eddigi legjobb. Az én nagy kedvencem a GTA3 és a MOHAA, de persze vannak a klasszikusok (HL, Star/Warcraft amiket nem lehet kifelejteni).

DE!!!! A Maniac Mansion mégis viszi a prímet. Aki nem ismeri az szégyellje magát. De nagyon.

C64 rulez! Last Ninja és a Street Rod istenek voltak, de a nagy magyar szöveges játékok (Idõmérõ asszem meg még egy tucat) sem voltak kutyák.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Lammer
Jah skacok!
ki is felejtettem:
LEGJOBB FOCIS JÁTÉK MAI NAPIG: tam,tam,tam,tám
SENSIBLE SOCCER !!!!

ma is nyomulok pc-n vele Sensible world of soccer 96/97 néven.
jah és van sok fanatikus akik a legfrissebb 8pár napos...) bajnokságokat beviszik adatokkal...
ha érdekel valakit: www.geocities.com/fanahosen
le kell tölteni a 2003-as exét plusz update+ progit az underdogról. qrva jó. Iszonyat sok bajnokság, precÍzen(najó magyar játékosok nem perfectly de azé fun).
hy

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kis Szabó
C64: Wizard of the war vagy hasonló. Na azt apámmal nyomtuk atomul, egyszer két napig egyfolytában. Meg James Bond 007 vagy hasonló. Há bazz azok jó játékok voltak

RangeR
Warcraft3.Van kérdés?

bebaszov [ZSIR]
az nagyon ZSÍR volt! mi faterral aláztunk vele még anno és hörgõgyulladásig röhögtük magunkat szintúgy.

bebaszov

korpa ellen zsírmalac

Veriel
Nos, miután elég sok, majdnem legjobb játékot felsoroltatok, leírom, hogy mi az, ami valójában a best.

Ez pedig a PlaneScape: Torment.

Az ítélet jogerõs, fellebbezésnek helye nincs 😊
KreeztalCODE
legkiralyabb jatek a vilagon!!!!

Toltsetek le ... csak 1,2 mega ^.^

Elasto Mania!!! (aka Supercross)
skorpio7
Így van ... csak ez a 2 szó . ( #120-as hozzászólás )

"A BC a jobbik csapat jutalma."

[Walaki]D`Lair
És a Counter Strique? 😄DDDDDD Sztem az Counter Strike nem?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sephi
Indiana Jones And The Infernal Machine
es minden ami Lucas Arts

Gta3

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Rpg: Diablo 1.
Akció: Diablo 1. (így helyes)
Rincewind
Gyere Battlefield 1942-zni! 😊
Gery1980
Az hogy melyik játékok a legjobbak nem tom megmondani viszont leírom melyik játékokkal játszottam a legtöbbet eddigi pályafutásom alatt:
RTS😄üne 2, Warcraft 1.
Rpg: Diablo 1.
Sport: Fifia 98
Autószim: NFS 1.
Single Fps: Doom 2.
Multi Fps: Unreal Tournament, MOHAA

strique - yeah
Rincewind
Még az õsidõkben volt egy Star Wars nevû ''szimulátor''. 10 vonal a pilótafülke és 3 egy Tie-fighter, de nem hinném, hogy arra gondol. 😊
Blasta
Jogos. Ilyen játék nem volt! Szerintem a Jedi Knight 2-re gondolt...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
Mi az a Star Wars 2??
Ezt most komolyan nem tudom, hogy melyik játékra kell gondolni.
Itt az én listám is:

rts:
1.StarCraft
2.AoK

ProSatanos
Hát nekem RTS-be minden Blizzard termék nagyon tetszett, mindegyiket jópárszor ki is játszodtam(na nem a war3-at azt csak 1x) de a Starcraft RULEZ(4-5 év után még mindig gémelek vel 😊 )
De ami újabbul kezd feljönni az élvonalba az a MORROWIND

Mike at home
A DD2??? Az vmi hanyadek volt az 1-hez kepest

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Walaki]D`Lair
ja!

Single FPS: 1. Medal of Honor/ Jedi Outcast 2. Max Payne 3. Operation Flashpoint

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Single RTS: 1. C&C Red Alert 2. C&C 3.
Single RPG: Rage of Mages 2
Multi FPS: 1. Quake 1 2. Unreal Tournament 3. Battlefield 1942

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS az abszolút kitály: -dobpergés- AAAAAAAA Terep2 !!!!!!

Rincewind
single RPG: Gothic
multi RPG: Dark Age of Camelot
multi FPS: Battlefield 1942
single FPS: Undying
Laza
haat, nekem van egy orok kedvenc, alap, legjobb gamem, de az nem PCs 😊
Legend of Zelda: Ocarina of Time

nalam ez a best of... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehát TRIBES2😊
nm😊 nekem bnöm játszik dynaval folyton, nem szereti a modern gamékat😊
Mike
Nem választok ki egyet. akinek nem tetszik, hát tõlem be* 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray