252
megéri letölteni? véleményeket, infókat kérek!
-
Anee #81 a mérlegek azok, térképen is jelölve vannak.
Amúgy OpenGL-ben sokkal gyorsabb,kb olyan mint a quake2 motor d3dje hl-ben.
De azokat a galibákat jelzi a térkép is, arra felesleges cb -
#80 Miért írja ki ezt a játék, amikor valaki munkát kezdene:
CANNOT PERFORME JOB #xx. CANCELLED. -
#79 Hagyjuk. Mostmár erre az egy napra föfös leszednem. Azért kösz. -
Cobra11 #78 nekem 8k-val simán lejött. ha feljössz dc-vel a hungary2.dns2go.com hubra akkor tőlem letöltheted. -
#77 Baromi fontos kérdés!!!
Miért írja ki ezt a játék, amikor valaki munkát kezdene:
CANNOT PERFORME JOB #xx. CANCELLED.
Ez mi??? Mert mostanában mindenkinél ezt írja ki!!!
HEEEELP!!!!!!!
-
#76 Srácok !
Merre találok HC minősítő helyet az első(easy) pályán ? Vagy hogy van jelölve a map-en ? -
#75 Tudtok hozzá kiegészítéseket (akármit)??? (autók, kamionok, rakományok stb)???
Miért jönnek csak adhoc küldetések???
Eddig összesen kétszer láttam nem adhoc-ost, azt el is vittem...mikor jön még???
Hol lehet pilótákkal találkozni??? -
#74 Na ja. Ha el is indulna. -
Cobra11 #73 bazzeg. ennyi idő alatt már rég lejött volna neked a warezcenterről. -
#71 Valaki dobjon már meg egy letöltéssel, plz. -
Anee #70 Nekem is villódzik, akkora mikor változik a magasság...kicsit szarul csinálták meg.
És Radeon.
Szerintem a pirosnál felesleges jobb kameszt venni bár volt mindegyik.
CB szinte semmire se jó, bemondja az időt azt annyi -
#69 Ja, de valamikor ki van írva, hogy CLOSED. Az miért van??? Nemmintha fontos lenne, de akkor nem kell bemenni méricskélni!!! -
#68 Nem röhögünk!
Egyébként nekem Gef2-esem van, és nekem is mókázik valamikor reflektor. Amúgy én sose kapcsolom be, engem csak zavar. Látom az utat amúgy is. Bár sötét, de tök jó csak úgy selytve közlekedni!!! -
#67 james pond: nekem geforce 2 van és régen nekem is volt ilyen a colin 2-nél de egy uj driver megoldotta:) -
#66 Te is??? Aszittem csak én vagyok ekkora lámer, hogy a másikkal bénázok...
Bár a piros után nehéz volt megszokni a legjobbat, de már 131-el rongyolok el 2-3 autó mellett...
Tényleg, az miért van, ha gyorsan megyek, akkor leakad a rakomány és nemtom felvenni???
(beleragad a föld textúrába).
Más!!!
Mire jó a CB? Néha mondanak 1-2 hülyeséget és annyi??? Vagy a Full CD-n van még valami bónusz izé?
Tudtok hozzá kiegészítéseket (akármit)??? (autók, kamionok, rakományok stb)???
Köszi, ha végigolvastok és még válaszoltok is!!! -
#65 weight station avoidance, amiért mindig elkapnak. Van egy tábla amire pirossal az van irva all trucks must exit, itt kihajtasz, ráálsz a mérlegre és ennyi, ugyanitt lehet venni hc license-t is. -
#64 a motelben nem 16órát alszik, hanem 8-at csak a drive time lesz 16 mert ott jobban feltöltödik mint egy parkoloban -
#63 Valaki dobjon már meg egy letöltéssel, plz. -
#61 Most tartok a 2. csillagomnál és egyed magam vagyok.
169e dollárom van és az alap kocsim az easy fokon.
Szerintetek melyik vontatót vegyem meg ?
Vagy csak a legjobbat érdemes gyüjtögessek még ??
A csőrösek szimpibbek azokkal jobban be tudom az utat célozni :)
-
Homaly #60 Ok, kozbe rajottem 1-2 dologra, "hamarosan" milliomos leszek!! -
Anee #59 Az egyik valami súlyprobléma, a másik meg ha illegális cuccot szállítasz...az elsőnek még én se látom értelmét bár eddig 2x lőttek le vele, szerencsére le tudom rázni a zsarukat.
Embereket úgy bérelhetsz hogy nyomsz egy N gombot, ott felhívod a csákót megmondod neki hogy mekkora a részesedése s váx alá egy kameszt...s hozza a lét -
#58 Valaki dobjon már meg egy letöltéssel, plz. -
#57 Értem köszi!
Még 2 kérdés :
Ha betartom a sebesség határt akkor is van ,hogy elkap a rendőr,de nemtudom miért.
Valami illegal meg valami weight problémájuk van.
Ebben tud valaki segíteni ?
Hogyan tudok egyszerre 2 kaiont üzemeltetni ?
Beálltam és a nagy nehezen összekuporgatott 84e -ből vettem egy T1000-est,de a régit beszámolták....
Bocs a hülye kérdésekért :) -
Anee #56 Én mindig a felvevőhelyen alszok..és így még lehet állítani is hogy mennyit pihenjek, és nem 16 óra lesz mint a motelben -
#55 Srácok a városokban nem lehet aludni valahol ?
A hotelekben nem sikerült azért meg külön elkocsikázni egy pihenőhelyhez túlzás nem ? -
Anee #54 A sebesség betartra CSAK az 55 vagy 35ösnél kell figyelni illetve egyszer a híd alatt...erre van a fakabátradar ami jelzi ha tényleg nem árt ha lassítasz.
Még annyi hogy nem Destruction Derby így 5% sérülés az ami fölé nem túl jó ha mész mert rohamosan csökken az érték...ha törékeny és sérült akkor meg elvesztettél egy jó lehetőséget és ezért te neked kell fizetned. -
#53 Pontosan mi nem jön össze???
Rakomány felmarkol. Rátapad előre nyil.
Néz táblákat. Betart sebességhatár.
Megérkezik rendeltetési helyre.
Lerakja cuccot.
Felmarkol lóvé.
Elölről kezd.
Ennyi...Ez nehéz??? -
Anee #52 akkor kétszer le kell pengetned a rakomány árát.
Nekikezdtem a hard fokozatnak nem tetszett az Indianapolis-i környék:-)
Viszont kicsit megnőttek a távolságok.
A grafika sokkal szebb azon a környéken. -
#51 Na, van már a WC-n kívül letöltési hely? -
Homaly #50 Nekem semmi sem jon ossze a jatekban! Kerlek segiccsetek!!! -
#49 Asszem négy a maximum...
Akkkor gyúrok még!!!
Mi van akkor, ha a rakományt otthagyom az út szélén??? -
Anee #48 nekem 5-7 hosszú fuvar elég volt 3.5--re és 10 kellett 4-re...lehet tovább fejlődni? -
lengyela #47 A licenszes küldetések nem függnak a parkolóktól. Bármelyikben lehetnek, de nagyon ritkák. Én kb 12-14 fuvar után léptem át a 3,5 * -ra. -
#46 Kérdésem van!!!
ÉN eddig csak Las Vegasban láttam nem adhoc-os küldetéseket. Renoban például melyik parkolóban vannak??? Csakmert én nem találom. Mondjuk mostanában már Vegas-ban sincsenek...
Ja, és miért ragadt le a 'fejlődésem' három csillagnál?????
Köszi a segítséget!!! -
#45 Ez van...
Van még benne pár érdekes dolog... -
Anee #44 és azért mert egy mérlegre rámegyek már szállíthatok veszélyes cuccokat...árdekesen lett megoldva -
Anee #42 Én azt nem vágom mikor vihetek HC-s cuccokat:-(
De csak szét kell nézni, én volt már hogy 5 percet vártam egy JÓ melóért, közbe robogtam át egyik felvevőtöl a másikhoz..
De mindig jön valami jó...
A rekordok:
Phoenix-Las Vegas 27800 rá idő 3:10 perc:-)
Phoenix-LA 28400 rá idő 5nál kicsit több
De a csúcs:
Törékeny időre menő Pho-Ren árú 71000-ért...háromcsillagos melók -
#41 Mikor jönnek a zsíros licnesz-es melók???
3 csillagos vagyok, és csak max 10ezres cuccokat cipelhetek.
Az adhoc-osok is csak max 30ezret adnak...
Mi a gond???
Zsíros melót akarok!!!!! -
#40 thx anee -
#39 ha valaki el tudná küldeni nekem a myth-es craket az jo lenne (ICQ)