252
megéri letölteni? véleményeket, infókat kérek!
  • Anee
    Teljesen lényegtelen játékélmény szempontjából ez így is jó.
    meg nézd azt hogy HT2-ben a városok egy tanyára jobban hasonlítottak...meg aknák...
    Jó ez így ahogy avn
  • [Walaki]D`Lair
    Dehogyis! Sokkal több minden lett beleépítve. Pl abban ha átmész a piroson elkezdenek üldözni. Itt nekiszállok 1000-el a rendőrnek rám se baszik. Ott lehet lopott kamionnal menni ebben nem és még egy csomó minden. Amúgy nem az elődje ennek. Az a Hard Truck 2.
  • Norbi2K
    a king of the road nem ennek az elődje?
    az még rosszabb mint ez, de inkább már akkor a kevésbé rosszabbal játszál, tehát ezzel
  • G. Joe
    Akkor nagyon szar lehet! Mert a King of the road egy jo nagy adag hányás!!!!!!!!!!! Osztályon aluli
  • [Walaki]D`Lair
    Most néztem meg egy leírást a king of the roadról. nos ahhoz képest ez a játék egy kalap szar :DDD Azért én játszok vele :DD Nem tudja valaki honnan lehet azt leszedni?
  • matya007
    sziasztok pls help! ezer éve megigértem a gyereknek hogy leszedem neki a hard truck-ot de sehol nem találom ahonnan lejönne ! nem tudtok valami helyet? elöre is köszike
  • Norbi2K
    olyan progit nem találtam még ami közvetlenul alakitja az mp3-at ogg-ra, az advanced wma works ben is elöször wma-ba kell és csak azt lehet ogg-ba
  • Anee
    és ogg-ra hogy lehet alakítani mp3-makat?
  • Carlos
    40 GB-s vioncsimen mindig van kábé 20 giga szabad hely, szóval nem spórolok.
  • Norbi2K
    senki nem mondta hogy rossz a wav:) csak az ogg harmad akkora mint egy mp3, de ha sok helyed van a gépen akkor tényleg jo a wav
  • Carlos
    Emberek, miért nem jó a wav???
    Kicsit nagy, dehát ez van.
    Nekem kábé 500 megás a JokeBox*om és leszarom.
  • lengyela
    Kössz
  • Norbi2K
    Advanced WMA Works-el meg lehet csinálni. Sajnos olyan progit nem találtam ami mp3-bol rögtön ogg be convertál, ez a progi is először mp3>> wma >> ogg
  • Norbi2K
    jelen esetben ugy tudom ebbol a ripbol semmi sem hiányzik
  • Norbi2K
    ez a link alatt találhato szöveg, csak hogy ne kelljen rákattintani senkinek.
  • Norbi2K
    Joe steers his company's tractor-trailer rig to an interstate weigh station in Knox County, Tennessee, for the required weight measurement and safety inspection. As with his other three stops on weigh station scales that day, his truck idles for about five minutes, wasting diesel fuel and precious time. But his truck weight is once again found to be below the legal limit, so he knows his company won't be ticketed and fined.

Joe's truck is one of 500,000 carriers on the nation's highways that are checked four times each day in the never-ending search for vehicles that are overloaded and otherwise unsafe. The cost to the motor carrier industry and, subsequently, to consumers of these mandated truck stops is estimated to be over $15 million daily. In addition, because weight enforcement activities are slow and cumbersome, weigh stations are often overcrowded. Law enforcement officials often face two choices that together can create unsafe conditions. They can allow vehicles to back up in long lines near weigh station entrance ramps. Or they can let carriers bypass stations without being weighed or inspected.

• Norbi2K
    egyébként csak üsd be a keresőbe ezt a három szot truck weight station, vagy hasonlot és máris meglátod hogy mi a valo világ, kb itt jön ki az értelem.
    egy link pl: http://www.ornl.gov/ORNLReview/v33_3_00/weigh.htm
  • Norbi2K
    láttál már olyan táblát hogy x tonna felett behajtani tilos?
    Egyébként ha létezik ilyen akkor az pénszszedésre van gondolom, de nem hiszem hogy annyira ismernéd az amerikai közlekedést, szoval ezen ne vitázzunk
  • lengyela
    Mi a különbség az ISO és a RIP között? Mi hiányzik a RIP-ből?
  • CaviaR
    Csak tömörítetlen hangfileokat tud/akar lejátszani a game! A wav-ot kéne átírni ogg-ra... :P
  • Anee
    Láttál már valahol olyan táblát hogy csak xx tonnás verda mehet át?Mert a való világban-istenhozott nállam ecsém ez a való világ..- kb ott jön ki az értelme
  • Norbi2K
    a valo világban is van sulykorlátozás, az értelme biztos meg van:)
  • Carlos
    Nemtom. Énse látom sok értelmét.
  • [Walaki]D`Lair
    Nightmare-en fönn van. Én onnan szedtem le.
  • Anee
    Istenem ruszkiktól jenkik megvették a nevet s ezzel gyengült a minőség...
  • Norbi2K
    nem figyeltem hogy melyik kiado adta ki meg ki fejlesztette a játékokat, csak valaki mondta hogy ez az a sorozat, de sunstorm ide vagy oda attol még ez a játék mesze áll egy szimuláciotol
  • Anee
    ha figyelted volna az első két/és fél/ részért a SoftLab NSK a felelős ezt pedig a Sunstrorm InterActive fejlesztette...aki a vadászjátékok királya.:-)annak ellenére nem rosz:-)
    Az mp3-mat valahogy .ogg fájlba kell alakítani...lehet csak átírod hogy ne mp3 hanem ogg legyen még nem próbáltam:-)
  • Norbi2K
    ogg vagy wav-ot játszik le, mp3-at nem
  • Joey
    Hali! honnan lehet leszedni a játékot? Esetleg a demóját?? érdekel a game! Köszi
  • lboyongo
    sziasztok!

Hogyan lehet a játék alatt saját MP3 hallgatni?

Hiába másolom be a megadott könyvtárba nem látja a marha:)
  • Norbi2K
    csak sajnos a leállo sáv hiába ha pl nincs, és egy harmadik résztol nem azt várná az ember hogy az auto 1m-en belul meg áll előttem és csatt.
  • Norbi2K
    a leállósáv ot használom azért enyire nem vagyok hulye:)
    Ha valoban ez a harmadik rész akkor szégyen gyalázat a készitőknek:(
  • Hmuda
    Nagyon köszi, de sajnos mostmár késő. : (((
    Holnap megyek fel Pestre és onnan Repülővel amcsiba és majd csak 10 hónap múlva jövök vissza. Tényleg köszi.
  • Carlos
    Tipp:
    Ha valaki megy RENO felé, vagy jön onnan, nem kell, hogy betartsa azt az 55-ös táblát. Engem még egyszer sem meszeltek ott le!!!
    Másik:
    Vegas előtt van egy 55-ös tábla (oda felé). Nem kell lassítani. Elkezd üldözni a rendőr, de ne zavarjon, mert úgyis be kell menni súlyt méretni, és oda nem követ!!!

Amúgyis, ha olyan kamionod van, ami több mint 100-at megy, akkor nem kell lassítani. 100-ról lefelé!!!!!
  • Carlos
    Jót beszélsz testvérem!
  • Cobra11
    ez már a hard truck 3dik része de ne zavarjon. :)))))
  • Anee
    erre van a leálló sáv:-)
    James Pond:nem mondja be jelzi magától HA elhaladsz arrafelé
  • Norbi2K
    a nem adhocos küldetést csak egy irányba kell teljesiten vagy oda vissza kell ilyet szerezni hogy legyen license?
    Miért nincs lens flare?:)
    És miért vág ki elém a kocsog a tragacsával mikor láthatná hogy 110-el tépek, erre ő egyet indexel aztán már előttem is van én meg szépem beszivtam egy 10%-os damage-t
    szoval vannak hibák rendesen, de reméljuk a 2. rész jobb lesz:)
  • chuck
    hackeltem iniket, mostmar van kamionom, 999 dollarert, 3 sec alatt van 110 merfoldnel :) Hat ja kerem, a 8000 ezer loero az mar valami :)

rendoroket talan at birod verni, ha megallsz, es elkezdessz tolatni esz nelkul a padkan. A rendor megeloz, megfodulni meg nem tud asszem. Egyszer mar bejott.
    GPs-en kivul nagyon semmilyen extranak nincs ertelme.
  • llacee
    ftp://leech:[email protected]:56565

Innen le tudod ISO-ban szedni.