MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Én pont a tegnapi napon neveztem be 1 ilyenre (Digisino).
Eddig tetszik. Van 1-2 gyerekbetegsége szegénynek, de abszolút elhanyagolható.

Fejes021
Helló!
Vettem egy Sandisk Sansa C-150 es lejátszót.
Az a problémám hogy az mp3 tagból nem ismeri fel az elõadót. (néhány albumnál igen) Minden mást lát csak az artist Unknown. Media playerben az advenced tag editorban minden hova beírtam már mindent de ígyse. PLZ HELP!<#help>

http://www.panoramio.com/user/518310

köszi, végülis egy másik géprõl felmegy minden rá,
úgyhogy oké
törölj le mindent és nyomd meg a resetet

Sziasztok, most vettem egy 2 gigás samsung k5t...
Az a gond, hogy nem nagyon megy rá fel zene! van hozzá samsung media studio, ami egyszer felrakja a zenét, utána elmegy 100%-ig aztán lefagy..
ugyanez van ha csak úgy rámásolom... van hogy felrakja, van hogy elakad a végénél..
van vmi ötletetek mi lehet? :S
scorpeeon
Ez így igaz, nemtom honnan szedted azt a baromságot, hogy bármelyik ipod hangminõsége akár a közelébe is érne bármelyik Walkman hangminõségéhez 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mark007
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Kinéztem egy Meizu E3-at, szerintem elég jó az árához képest.
Viszont ott a Meizu X3, ha jol tudom, nem sok külömbség van a kettõ között, de melyik a jobb választás?<#vigyor0>
Esetleg van-e hasonló árú/tudású?

HyperGames
<#duma>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

scorpeeon
Sony-nak sokkal jobb a hangminõsége, mint egy akármilyen ipodnak -_-

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

HyperGames
Sony az jó, de ha fasza hangminõség kell iPOD Shuffle!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Mpio

tcsátcsá
Valami minõségibb mp3 lejátszót szeretnék vásárolni. Csak zenehalgatásra használnám így számomra lényegtelenek az ilyen-olyan extrák, sõtt még szines kijelzõ sem kell.
Én kinéztem magamnak a samsung k3-ast és a sony NW-E015-öt , várok további ötleteket. Esetleg szerintetek érdemes ipodot(nano) venni ??

scorpeeon
Gondolom régi és noname és nem számíthatott túl jónak amikor megjelent sem. Az ilyen lejátszóknál örülni kell, hogy lejátszik egyáltalán valamit 😊

HyperGames
Nem. Mivel nem láttam a készüléket, nem tudom biztosan. Csak tipp 😊

www.CRIMEMUSIC.try.hu

22Barna22
és ez biztos?

HyperGames
Bug. Vigye szervízbe/vegyen újat.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

22Barna22
jah és nekem is van egy nagy bajom

ilyen fajta lejátszóm van... (típust nem tudok mondani mert régi 😞 bocsi )
szal ez van és a következõ a baj:
-mostanában kezdte el azt csinálni hogy megy a szám, és mindig ugyanabban a másodpercben átvált egy másikra, de azt írja mintha még ugyanaz a szám menne... letöröltem minden számot, csak 2-t hagytam rajta h kipróbáljam... ugyanezt produkálja de az érdekesség hogy az a szám amire átvált magától, nincs is rajta a lejátszón... 1x rajta volt de letöröltem... nem tudom mitévõ legyek... firmware lehet? ahoz nem értek.. ha az légyszi segítsetek! meg amúgy is 😊 KÖSZI!!!

22Barna22
hi
GYORS HELP KÉNE!
Egy nagyon jó lány barátom MP3 Lejátszója a következõt produkálja:

azt mondta nekem a lány, hogy volt rajta 105 db szám... hozzárakott még kb 30-at és 86 db szám maradt az mp3 lejátszón... 16.-án megy görögországba úgyhogy tényleg gyors help kéne...

mp3 player típusa:Thomson tmp 1262sfm (a lány ezt mondta)

mi lehet a baja? KÖSZI!

HELP ME!!
Egy sima s1-es mp3 lejátszóm van.512Mb,,
3.0.43-as firmware volt rajta, frissíteni akartam, de nem jött össze...
Azt irta ki hogy a frissítés sikeres volt, de most semmi nem megy.Amikor megpróbálom bekapcsolni csak színek jönnek elö, váltakoznak egymás után...Visszaállítani is megpróbáltam de az sem segített, egy csomó más firmware-t is letöltöttem de egyik sem mûködik. Flash-ként sem tudom használni..
KÉRLEK SEGíTSETEK
HELP ME!!
Egy sima s1-es mp3 lejátszóm van.512Mb,,
3.0.43-as firmware volt rajta, frissíteni akartam, de nem jött össze...
Azt irta ki hogy a frissítés sikeres volt, de most semmi nem megy.Amikor megpróbálom bekapcsolni csak színek jönnek elö, váltakoznak egymás után...Visszaállítani is megpróbáltam de az sem segített, egy csomó más firmware-t is letöltöttem de egyik sem mûködik. Flash-ként sem tudom használni..
KÉRLEK SEGíTSETEK
lpmaskmancick
és valahogy meg lehet-e ezt csinálni?már nem garanciás

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

lpmaskmancick
sziasztok!
van egy Mercury iXa-520i Mp3 lejátszóm,aminek valszleg behalt at USB vezérlõ áramköre,a zenét lejátssza,felvenni is tud,minden funkció müxik rajta,csak ha rádugom a gépre akkor nem jeleznek semmit egymással

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Firerock
császtok
van 1 E-ronix eMP-1010-es mp4 lejáccom de,valszeg ráültem a lejátszóra és betört a kijelzõ elég durván.
bekapcsol meg minden jó csak be van törve a kijelzõ most mit tegyek?? és így élvezhetetlen a film meg a videó

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ThugEdge
hali
errõl mi a vélemény?:samu

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Rexor
Sony

Még keresek...

értem, oks.
Esetleg nem tudsz vmi helyet ahol nagy a választék és helyben kitom próbálni õket?

Rexor
Én Sony-t tudok csak ajánlani!
Ennyi pénzért meg iPod fülest szerzek, tehát nem ajánlom!

Sziasztok, a kérdésem nem teljesen kapcsolódik a témához, de már volt szó róla. Szeretnék beruházni 1 új fülesre, és kinéztem magamnak egy Sennheiser MX 55VC-t. Sztetek megéri a ~6000 Ft-ot? Tényleg sokkal jobb a hangminõsége, mint 1 "noname" márka fülesének?

Hegi90
Sziasztok!
A Sony NW-E002F mp3 lejátszóhoz kérnék kritikákat. Nekem per pillanat ez jön be a legjobban a piacon. Sztetek milyen? Aki már hallgatott ilyet az feltétlen írjon. A médiában venném egybkt. 16 ezerért. Ha nem ilyet, akkor milyet vegyek? Légyszi ennél ne nagyon írjatok drágábbat.
Köszi!<#help><#integet2><#conf><#worship>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bcsirke
sziasztok, nincs véletlenül valakinek dana mp3 lejátszója? Vagy nincs tippe, mert most vettem egyet és tud lejátszani .amv videoformátumot, de az összes videónak iszonyú halk a hangja egnagyobb hangerõnél is. Lécci segítsen valaki!!

Itt tényleg nincs senki <#conf>
Javítást nem találtam <#vigyor1> a második link EZ akart lenni
Nekem egy sima mp3 lejátszó kellene mp4 nélkül. Errõl jókat olvastam :Meizu X3

Találtam heti akcióban. X3/1GB 16900,E3/1GB 17900

Az érdekelne az E3 annyiban más ugye,hogy van benne óra és játék ?

Ha csak ennyi akkor a design dönt.

Aki ismeri ezeket a lejátszókat segítsen
ezt ?
vagy
esetleg ezt ?

Meizu X3
nincs senki?😞😞
helló
Nem ismeritek a thomson em2600 as mp3 as lejátszót?
Mert egyik nap vettem és nincs leírva h meddig bírja az elem vagy aksi vagy mi van benne tehát nem tudja vki h meddig bírja 1 töltéssel?
Meg a másik h amit rárakok képet az nem teljes képernyõs de ami alapban rajta volt az teljes képernyõs volt nem tudjátok h mi lehet a baj vagy hogyan kell rárakni h teljes képernyõs legyen?
Vélemyényeteket kösz elõre is
Firerock
19000Ftom van rá:S

oneal1
vegyél ipod-ot!
Persze attól függ hogy mennyi pénzt szánsz rá, én úgy voltam vele hogy inkább adok érte többet és legyen egy jó, hosszabb távra!

nekem ipod nano 2 gb os van sennheiser px100 as fülessel, iszonyat jól szól!!

!Forza Ferrari!

Firerock
akkor?

oneal1
nem akarok kötekedni de ha számít a hangminõség akkor egyik sem...

!Forza Ferrari!

Firerock
na akkor a kérdésem hogy
:
ez
ez
vagy :ez

HyperGames
Ezt neked írom: #1129

www.CRIMEMUSIC.try.hu

HyperGames
Nekem ez tetszett a legjobban.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Firerock
császtok 15k körül szeretnék venni ilyen szines,videó lejáccoós 1-2GB közötti Mp4lejáccót lécci help
Ui. Sürgõs lenne

vidd vissza és csináltasd meg a szervizben mert ezek gyári hiásak

Sziaszok. Van egy Sony NW-003 lejatszom. A hozza mellekelt sony stageval van a gondom. Egy ideje ha leakarom indítani mindig azt a hibauzenete kapom hogy: Updating Sony stage database. sony stage will be restarted after the updating has completed. OK es semmi. Letöltöttem uj sony staget valami updatot sõt meg uj firmware-t is de semmi valtozas legyszi segitsetek!!!
hello milyen game-et lehet rá nyomni az mp4-re?

cr3ativ3
Nekem csak a mikrofon helye van meg a lejátszómban. 😛

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Azóta én is iPod mellett döntöttem, bár engem a rövid készenléti idõ zavart naon :S

Ezért nem venném meg:

"Felvételi formátum: WAV 8KHz"

mukodik sikerult megcsinálnom