MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Grundig MPaxx 703-as lejátszóm. A gond a következõ: letöltöttem a grundig magyar oldaláról a hozzá való firmware-t. Azóta USB-vel nem kommunikál, ha elemrõl kapcsolom be, akkor nincs adat jelenik meg. Holott a lejátszó közel tele van.
Ha valaki tud erre megoldást, elõre is köszönöm!
Olyan gondom volna, hogy van egy régebbi típusu mp3 lajátszóm, Sigmatel chippel, és valami baja lett vele mert ha rádugom az usb-re a gép felismeri meg minden de meghajtót nem lát, még a "lemezkezelés"-ben sem! Tud valaki erre megoldást? Vagy kuka az egész?
Thx
Bocs, hogy csak most írok, rég jártam erre. Gondolom már eldõlt közben a vásárlás, de azért leírom az álláspontomat a kérdésedre (fehér zaj az NW-A8as szériánál). Szerintem egyáltalán nem zavaró, pause után alig hallható bármilyen alapzaj, de még a lehgalkabb hangerõn hallgatva sem lehet érezni semmi zavaró fehér zajt. Megjegyzendõ, hogy az én gépemen 1.03-as FW van most (és mintha a legelsõ FW-vel még lett volna némi white noise, de ezt csak hallottam anno...). Ja és a gyári füles is nagyon komoly cucc, bár én most egy Sony MDR-EX71-est használok, mert kompaktabb. De minõségben nem éreztem különbséget a gyári és a mostani 8-9ezre füles között, ami nagy szó (mutassatok egy másik gyártó modelljét, amihez ilyen jó minõségû fülest adnak gyárilag. Hát igen, Sony 😊 ).
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vettem egy Samsung YP-F2R mp3 lejátszót. Annyit kell tudni róla hogy 1 gigás, akksis és usb-s. Bedugtam az usb kábelt, be a gépbe, a lejátszóba is, windows felismerte, hozzá tartozó zenemenedzselõ programot feltelepítettem és kiírta hogy Charging. Mondom jó, okés, ez érthetõ. Két óra múlva levettem és nem kapcsolt be, mondom nembaj, majd holnap egész nap rajtahagyom, lehet kevés volt az idõ. Meg is csináltam, kb 10 órát töltöttem, és még mindig Charging van 😞 És nem kapcsol be. Windows XP SP2 van...
Ha valakinek van valami tippje akkor azt szívesen várom, mert az õrületbe kerget ez a kis cucc! Köszönöm elõre is!
majd megszokom
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
engem nagyon érdekelne a háttérzaj nagysága az A8-as szériában(fehér zajnak nevezik, ha leállítasz egy zenét pl. halk sistergés hallható), annyit tudok hogy van valamekkora de mekkora ez a kérdés. Walkman telefonomon nagyon idegesítõ a nagysága, pedig már hackeltem is a software-t...Légyszíves õszintén, mert best buynak tûnik a sony a hozzá adott jobb minõségû fülessel. Természetesen bármi más tapasztalatot is szívesen elolvasok, köszi!
Van egy eladó CKL-NWA 800-as eredeti, szalonállapotú bõrtokom Sony NW-A800-as sorozatú modellekhez. Nekem 808-asom van, tökéletesen passzol rá (de ugyanígy jó az NW-A 804, 806-osokhoz is). Fekete, bõr, kihajtós, mágneses, kulcstartó gyûrûvel, domború gombokkal, minden funkció használható bõrtokkal is.
Ha valakit érdekel egyébként, írhatok az NW-A 800-as sorozatról is némi értékelést, láttam valaki belinkelt egy NW-A 804-est... Legjobbak. 😉
Üdv, puszi, jóéjszakát.
Kinek melyik.
Regards,
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
miaza sonicstage?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jó lehet?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jobb mint az iaudio7? ez sem ér 30k-t, mondjuk
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
én nyáron vettem egy hamát, és tök jó😊igaz valszeg most meg kell válnom tõle,mert eladom a régi noname 1gigás mp4emet és ahhoz ilyen 2,5mmes bemenetü minijackes füles kell,és ezek ritkábaak.és en szerintem már nemis hasznalnam a fülest,feltéve ha az elöbb linkelt mp3 3,5mm es.
Nekem kinn elnek rokonok, es el akarom magamnak kuldetni a laptopot amit veszek, de nem lenne jo, ha itt a magyar hataron raraknanak minden szart. Nem semmi kibaszas egyebkent, ocsemnek keresztszulei 3szor kuldtek 50 dollart nevnapjara, egyszer se kapta meg, ugyanigy karacsonyi csomag anyam baratnojetol nemetorszagbol, azota nincs meg, elakadt a postan. ezek a fergek csak erre kepesek, vamoltatni meg lopkodni.
nehéznek nem tudom mennyire nehéz, annyira megszoktam már, annyira nem vészes szerintem
hátigen, hamar lemerül, általában feltöltöm reggelre, hallgatom a városban, még este berakom hallgatni és lemerül, sajnos ez így van
az, hogy hamar tönkremegy, vigyázok rá, de érte már ütés és még semmi baja
de nekem ez még mindig nem elég érv, hogy ne hagyjam burjánzani az ipod mániám : D
-lasabb (írás és olvasás)
-nehezebb, nagyobb
-többet fogyaszt, hamarabb lemerül
-hamarabb tönkremegy, kevésbé "ütésálló"
Nekem ez elég ellenérv, hogy ne vegyek ilyet.
Regards,
ha a 16gb is keves akkor nem tudok mp3hoz mit mondani, mivel sonynal tudtommal annyi a max.