1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
makero #121 MD-t nem akarok venni!
PC-m van,úgy,hogy az nem gond!De azért még is 1 mp3 kéne mert akkor nem vagyok helyhez kötve,akárhol vehetek fel műsort(csak a rádiónak kell bejönni).
Szóval igazából az lenne a segítség,ha vki személyes tapasztalatát adná át,hogy milyen a diktafon funkciója ezeknek az mp3-knak.
(ja,ne akus legyen hanem elemes) -
#120 Felvételre használhatsz Sony MiniDisc-et is, az legalább nem csak 8-10 órán át bírja, hanem 30-50.
Az időzített felvételre én egy PC-t, egy rádiókártyát és az ahhoz adott programot ajánlok. -
makero #119 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!
Akarok venni egy mp3-t,de nem zenehallgatás miatt(azért is...),hanem a diktafon-ja és az FM rádió miatt!Sokáig gondolkoztam és csak egy síma digitális diktafon szerintem már nem éri meg(Olympus VN 480 PC-t nézegettem még anno)!
Elmondom,hogy nekem mire kéne ez a kis kütyü:
-egyetemem előadásokat felvenni,amit le is tudok menteni számítógépre
-rádióból beszélgetős műsorokat felvenni(szintén gépre menteni)
(tehát ha ''elméletileg'' reggeltől késő délutánig bent vagyok a suliban és ''elméletileg'' olyan óráim vannak,hogy mindet felvenném NE HAGYJON CSERBEN)
Kettő kütyüt néztem ki hirtelen:mpio FL300 vagy FY300.Tapasztalatok ez irányban????
Kérdéseim:
-akus vagy elemes mp3-t érdemes inkább vennem(gondolok itt olyanra is,hogy terepgyakon nincs lehetőség újratölteni)?
-milyen a hangminőség,milyen messziről vesz fel normálisan stb.stb.
Vagy bárki ajánlhat más mp3-t is(tapasztalattal),ami nekem a legjobb lenne!
Olyan van,hogy előre beállítom az mp3-t,hogy vegyen fel majd a rádióból?Utána kikapcsolom,elmegyek vhova és másnap ott a felvétel??
(ez lenne a második amire kéne-Az sem baj,ha az előző kérésemet nem tudja.Csak azért kérdeztem,hogy van-e egyáltalán ilyen)
De persze az ''alap'' funkciójáról is írhattok,mert azt is ki fogom használni símán!
(tehát tökéletes hangzás,funkcionalitás stb.stb.)
Max.:50e-ig
Előre is köszönöm! -
#118 Alapból csak a gépet vettem meg, aztán vettem mellé kártyát, töltőt és aksikat. Így került 24-25000 forintba. Nem nagyon néztem, de úgy 13-14 órát bír ki folyamatosan egy aksi (eccer véletlenül éjszaka bekapcsolva hagytam és reggel (8 óra múlva) mikor felkeltem még mindig ment, pedig előtte is ment már vagy öt-hat órát. -
#117 A kártyát hogyhogy adták? -
#116 jahh egyébként alapból 128 megás. -
Nekem ő van
Töltővel, két 850-es aksival és egy 256-os sd-kártyával sztm megérte a 24 rugót. (annyiba volt összesen)
A technikai adatai angolul.
Traxdata EZ Player™ 5 in 1
Traxdata, the pioneer in Optical Storage Media, is proud to bring you its innovative EZ Player™ 5 in 1.
The EZ Player™ 5 in 1 combines an MP3 Player, an USB Mass Storage Device, a Voice recorder, a FM Radio, and a SecureDigital™/MultiMedia™ Card Reader in just one small device. The EZ Player™ 5 in 1 allows you to live Your Digital Life! the way you want to!
Wherever you go, the Traxdata EZ Player™ 5 in 1 is the ultimate travel partner enabling you to carry all your valuable files and listen to your favourite songs anytime and anywhere! Furthermore, the integrated FM radio keeps you up to date with the latest news and music whilst the built-in Voice Recorder will help you to remember all of your important information when you arrive at your destination.
With the EZ Player™ 5 in 1, Traxdata again proves itself to be the world leader in quality, technology and innovation.
Features
• Supporting multi-format (MP3/WMA) music files
• Supporting DRM under WMA format
• Windows compatible file system as removable drives (FAT 16/12)
• Recognized as two drives while SD/MMC card plugged in
• EL backlight dot matrix LCD screen (32 x 12 mm)
• ID3 tag display showing artist/song title
• Digital voice recording
• Support MP3 bit streams for CBR or VBR
• Playback sequence selection (normal, repeat, repeat all, random, random-all)
• FF/REW for content of single song or next / previous song selection
• Sound equalizer (Normal, Jazz, Classic, Rock, Pop, Super-bass)
• Selected content repeat function (A-B mode)
• Rapidly download speed through USB interface
• Firmware upgradeable through USB port
• FM tuner including auto and manual searching channels -
#114 Próbáltam már de persze semmi. Egyéb javaslatok? -
#113 Vedd ki a memkártyát és próbáld úgy elérni a belső 32-őt! -
#112 Nem tudom, jó helyre írok-e, de a hordozható mp3 lejátszómmal van egy kis bajon. A belső 32 MB memóriát nem hajlandó felismerni, egyszer csak eltűnt, már csak a 64 MB-os kártyára enged zenét tölteni. A manager programjában a belső memória méretét ugyan 32 MB-nak írja ki, de 0 MB free spacet-t ír ki (közben nincs sajt semmi). Formázni uyan tudom, de utána magától újralöki a gépet. Ötletek, javaslatok? -
#111 Hát épp a haverom az ellenpélda minden megjött eddig és az volt benne amit kért! -
Lammer at Work #110 hát igen te azt látod, de mire ideér, nem az! voltak rossz tapasztalatok ismerősöknek... külföldről csak rendes boltból érdemes rendelni... -
#109 Nem értelek ha full új dobozos mitől idegenkedsz? -
Lammer at Work #108 áá akkor sem... hmm idegemkedek... -
#107 Nem használtat kell rendelni. -
Lammer at Work #106 jah E-bay az nem jáccik, a PHról őstagtól is kéccer meggondolom a használt cuccok vételét, nemhogy külföldi használt cucc -
#105 Nem nagy tudás kell.Én sem vagyok túl jó németből de látom hogy 1GB-os mp3 player és occsóért jójez nekem.
De 25000meg már kicsit sok érte mert 56000-ért már 20GB-os van. -
#104 ehh egy kurva szót se tudok németül...:( -
#103 Változó.
Van minden eze az oldalon VGA,CPU,5.1-es hangfalak új és használt cuccok.
Ebay -
#102 mennyiért? milyen ez a cucc? -
#101 Ja X-összegért. -
#100 kihozzák Mo-ra? -
#99 Maximum 28000-ig megy fel E-bay licit!!!
Majd rendelek egyet. -
#98 ezt senki nem ismeri? -
Lammer at Work #97 hol-hol???
-
#96 1 GB-os MP3 lejátszó megér 17000FT-ot? -
#95 81 -
#94 hali
creative muvo tx fm 512 es mp3 lejátszója van valakinek???
vgay hallott esetleg róla valami jót vagy rosszat??:D
irjtaok róla lécci -
dominator #93 Van valakinek tapasztalata a Music Drive Deluxe nevű mp3 lejátszóval? Én eddig sok szépet olvastam róla, a képek alapján nem utolsó darab, de lenne egy fontos kérdés: nem írják sehol, hogy kezeli-e a playlisteket. Vagy legalább a mappákat meg tudom nyitni külön? Valahol ezt írták, idézem: ''A Music Drive Deluxe a kijelzőn nem jeleníti meg a könyvtárakat, viszont a bennük lévő MP3 fájlokat lejátsza.''
Ha le tudom játszani a mappák tartalmát külön, (tehát ha pl. a harmadik mappa tartalmát szeretném meghallgatni, nem kell addig nyomkodnom a következő szám gombot), szerintem emellett fogok dönteni. -
neonx #92 Mpio-t akarok ki mit ajánl melyik a legjobb választás szerintetek. -
Lammer at Work #91 vááááááo köszike a kielégítő választ!!! kira vagy!!! -
Athlon64 #90 Nos nekem ilyen My Joy MP201 -em van.
Szerintem nagyon jó! A hozzá adott füles is jó minőségű!
A hangereje is nagyon jó! (fullosan nem is merem nyomatni mert az már bántja a fülemet, metón is nagyon jól halható!)
- Játsza a wma és mp3-at,
- viszonylag jó az FM rádíója,
- mp3-ba tud felvenni FM-ből, Mic-ból, Line-in -ből 320Kbps-be is
A füles nyakba akasztós. A ketyere kezelése átlátható és egyértelmű.
A ketyerét WinMe, WinXP felismeri cserélhető meghajtóként és az USB táplálja ha rákötöm a gépere (ha nincs elem benne akkor is megy mint kártyaolvasó!)
Én 850mAh-ás AAA akkuval használom és így kb. 10 órát tud egyhuzamban menni!
A Felvétel esetén meg kb. 3 1/2órát megy!
Ha valami kérdés még lenne akkor csak kérdezz!
--------------------- Én nem bántam meg, hogy megvettem -------------
ui.: én az Aqua -ban vettem 21150Huf -ért 128+128Mb -ost -
#89 Hello
Ugynezki bekene szereznem egy mp3 -ar kutyut.
Tudnatok tipeket adni?
elvarasom:
Tartos, lehetoleg nem torekeny, hosszu elettartam, konyu kezelhetoseg, jo hangzas, hosszu jatszasi ido esetleg akus, es nagyon jo fm radioja legyen mivel a legtobbet azt hasznalnam.
ha tudtok akkor pontos tipus megjeloles is erdekelne :)
Udv:Tertovan -
#88 esetleg nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni Philips cuccokat? konkretan ez erdekelne: PHILIPS Jukebox HDD 065 MP3 -
#87 ez is egesz komolynak nez ki, kar, hogy nem bovitheto:
http://www.digital-world.hu/live-mp3.htm -
#86 kb annyira mint más rendszereknél
Ez pont az IRiver DEsign -
#85 Én ilyet nem mernék venni, mert Joystickos... És attól félnék, hogy bexarna, ne mondjátok, hogy nem volt még ilyenre példa! ;( -
#84 csak azt nem lehet bővíteni -
TomCat18 #83 HI ! Nah megvettem, de végülis nem Mpio-t, hanem IRIVER-t IFP-780, egész jó kis kütyü, mondjuk meg is kérik az árát.
De MEGÉRI ! -
#82 Mpio FG100 Mp3+Fm rádió,diktafon 256MB 28550
hmm ilyen jó ára van?