1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
#161 a creative garancia a minőségre!! -
#160 figy amit én vettem az 25 szállítással együtt és kurvajó!! -
#159 Na ilyet tényleg ne vegyen senki, ez egy hulladék!
Kinézetével nincs gond, bár nagyobb, mint amire számítottam, összerakása sem túl profi de ez engem mind nem zavart volna, ha normálisan lehet vele mp3-at hallgatni. Hát nem lehet.
Hallgatom a számot amit rátöltöttem de mintha egy teljesen más számot hallgatnék, a szöveget egyáltalán nem lehet hallani csak valami döngicsélést ráadásul kibaszottul visszhangzik.
Tegnapelőtt vettem, tegnap visszavittem és visszaadták a pénzt.
Ennyi volt. Ha tudtok jó mp3 lejátszót ajánlani 20k-ig (128-256-os elég, nem muszáj bővíthető) akkor szóljatok. -
#158 nah nekem megjött a muvo-m kedden!!!
nagyon tuti kis cucc!!!! amit adnak hozzá fülest az nem a legjobb de készültem és még pénteken vettem egy sennheiser px 100 ast!!
igy prában nagyon tuti!!
csak ajánlani tudom! -
#157 Citizen leány vállalata . -
#156 volt róla szó kicsit lejjebb de 2 en egyetértettünk abban hogy szar hogy aksis..
meghát az elején az a kikövezés:DD -
#155 ilyet vett valaki?
nemsemmi -
#154 a pclandról -
#153 nah én ma megrendeltem!!!amit a 142 es ben irtam
-
#152 Aha értem. :(
Bár az várható volt, hogy az alap füles gagyi lesz ennyiért a szar rádió meg nem is fog hiányozni nagyon.
Engem csak az érdekel, hogy lejátssza az mp3-akat oszt jóvan, hogy ráadásul bővíthető memóriakártyás az csak ráadás.
Mindenesetre még megnézem átvétel előtt, de igazából nem nekem lesz, hanem tesómnak szóval én csak a haszonélvező leszek. :) -
#151 kézbe kell venni, egyből meglátod. egyébként iszonyatosan gagyi a rádiója, nagyan halk, a fülhallgató amit adnak hozzá azonnal kuka (csakugye azon van a rádió is). kézbeveszed és azt érzed, hogy mingyá szétesik, lötyögnek a gombok ilyesmi. nem véletlen ilyen olcsó. egyként azért tudom, mert én is akartam ilyet venni, de annyira szar, hogy még 8K-ért sem kellett... Ja, és seholse USB 2.0. Nem véletlen ilyen olcsó. Én is 8K-ról kezdtem, de sajna 20 alatt nincs olyan bővíthető cuccos amit meg szabad venni. -
Bella #150 Sziasztok!
Találtam még egy lejátszót. Erről mi a véleményetek? 15669 Forint az ára.
Canyon CN-MP3SD -
#149 Kicsit bővebben, mi a gond vele? -
#148 A valódi nev egyébként: Canyon CN-MP1.
Ezer féle néven forgalmazzák, médiában pl. Roadstar van rászitázva. Ez a leggagyibb cucc ami eddig a kezemben volt. -
#147 ÚRISTEN, EZT NEMSZABAD MEGVENNI! NAGYON RATYI.amúgy most médiában 8000bruttó, memória nélkül (sd kártya kell bele) -
Bella #146 hát nme tudom 15 elég jó lenne -
#145 amugy ennek van 21 ér rádió nélküli fajtája.
mennyit szánnál rá?
de próbázd ki...szar ugysem lehet! -
#144 2 éve éhezem!!!:D -
Bella #143 Igen, persze 34 rugó, köszi szépen! Aki megteheti, nekem olcsó kéne -
#142 én a héten rendelek a pcland.hu ról
ilyet: Creative muvo Tx Fm 512 mb bruttó 34 rugó szállítással együtt!
kép: http://aka.fotovista.com/dev/large/14350185.jpg
A Creative MuVo TX FM 512 MB egy ultrakönnyű (elem nélkül 32 gramm tömegű), nagyteljesítményű, és könnyen használható digitális audio lejátszó, ami FM rádióvevőként is működik, sőt az adást rögzíteni is képes. A tornázás, vagy egyéb heves mozgás közbeni tökéletes teljesítményre tervezett MuVo TX FM 512 MB flash memóriájával akár 8 órányi (120 zeneszám) akadásmentes, magas hanghűségű MP3, vagy 16 órányi (240 zeneszám) WMA formátumú zenét képes tárolni, és egyetlen AAA méretű elemről akár 15 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít. Ötsávos speciális hangszínszabályzója, amely 4 alapbeállítással is rendelkezik jazz, rock, pop és klasszikus zenéhez, lehetővé teszi, hogy úgy állítsa be a hangzást, ahogyan szeretné. A beépített mikrofon segítségével akár 32 órányi hanganyagot rögzíthetünk - ideális gyors feljegyzésekhez, vagy üzleti találkozók, előadások rögzítéséhez. Ahogyan a MuVo termékcsalád többi tagja, egy kék színű USB kompatibilis tárolóegységből, és a vele elegáns kontrasztot alkotó fekete lejátszóegységből áll.
-
Bella #141 Hát én leszek az aki leteszteli:)) de nem bánom..... -
Bella #140 erre csak azt tudom mondani, amit a mistralba vettem semmi baja, de a szamitogépházban ott vannak bibik -
#139 a link rosszul kezdődik!!!
nagyon sok rosszat írtak már a mistral ról!!!!
amugy a cucc ténylegt nemrossz de gyanusan olcsó!
-
Bella #138 Aha!
Köszi a segitséget, még széjjelnézek, hátha van valami más is, de ez tünt legjobbnak, ha nem lesz más, akkor májusban megveszem.....
-
#137 Szerintem igen. Vagy akkor rádiósat kell venni. De gondolom rádiósból meg olyan minőségi fülhallgatókat nem gyártanak, mert ez elég monyákolós megoldás, normális lejátszónál beépítve van a rádió.
Amúgy én is csak ebből következtettem rá:
- A rádió hangereje nem változtatható (a rádió a fülhallgatóba van építve) -
Bella #136 Értem!
Hát a memóriával nincs gáz, nem akarok nagyobbat! Viszont akkor ez azt jeleti, hogy nem lehet benne fülhallgatót cserélni, mert abban van a rádió??
Az elég érdekes, nem mintha a rádió miatt kéne, csak furi a dolog!! -
#135 Ja, hogy a tiedről is nyilatkozzak valamit így ránézésre. Egy hátránya biztos van, mégpedig hogy nem bővíthető memóriakártyával és az FM rádió is a fülhallgatóba van építve amik nem éppen a jó minőségükről meg vételi képességükről híresek. De jól néz ki. -
#134 Ezt az egy dolgot én sem tudom megérteni.
Mármint, hogy vannak it 11-14 körül fasza (?) mp3 lejátszók, mégis mindenki a 30-40 körülieket veszi és ezekhez meg hozzá sem tudnak szólni.
Amit én írtam az is hasonló árú/tudású, mint a tied de megkérdeztem a hwsw-n, a prohardveren meg itt is az mp3-as topicban sehol sem írtak rá semmit.
Szóval van egy olyan érzésem, hogy én fogom először letesztelni ha megjön de hasonlítási alapom nem sok lesz. :) -
Bella #133 Sziasztok!
Végigolvasgattam miket irtatok, de nem találtam arról egy db infót sem, ami én kinéztem:))
Ugyhogy most kérdezek az okos emberektől!
Kinéztem itt: http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=11&id_cat=000000050#top
ezt: MP3 LEJÁTSZÓ + USB DRIVE X-MICRO 256MB +LCD +FM
és hát nem tudom, olcsó is...meg jónak tünik a leirtak alapján...
szerintetek??
Okos érveket várnék ellene, mellette..... -
#132 Mi a véleményetek erről a Trend Salsa lejátszóról?
- Mp3 / WMA lejátszás
- USB 2.0-ás csatlakozás
- USB pendrive 128 MB
- SD / MMC kártya bõvítési lehetõség (512 MB-ig)
- Diktafon funkció
- Nyelvtanulás funkció
- E-mail funkció
- ID3 Tag – fileinformációk szerkesztése
- Tartozékok: fülhallgató, USB kábel, 1 db AAA elem, használati útmutató, CD ROM
Múlt héten voltak akcióban a PBS nagykerben (bruttó 11500).
Ami jónak tűnt, az az: USB2, diktafon funkció, cserélhető SD kártyák, PEN drive na meg a design-ja is egész pofás.
Csak azon csodálkozom, hogy egész neten nem találtam róla semmi véleményt, pedig ahogy néztem ezért a pénzért nagyon a többi lejátszó ára alatt van, a szolgáltatásait tekintve pedig nem rossz.
Persze a minőségéről nem tudok nyilatkozni.
Vélemény? Próbálta már valaki? -
#131 jaja nekem sem tetszik pont ezért!
kül leeht hogy ezt venném!
amugy a pcland ról rendelt már valaki?
-
Lammer at Work #130 koszi rendes vagy, de azt mar lestem en is, es ott bukott el, hogy toltheto sajat akksi, mivel mar beruhaztam korabban majdnem egy 10est 4 AAA aksira, meg tolotore...
de ezt reszletesen a topikomban leirtam, marmint a szarakodast az innoval stbstb...
>>>ITT<<< -
#129 én most creative muvo tx fm et vagy muvo slimet akarok venni!
a pcland.hu-n elég olcsók!
amugy ami még kéne és van rá zsém az az I AUDIO 5..
ez nagyon fullos de 62000 Ft az 1 gigás.(ez meg azér sok szerintem)
-
#128 most olvastam egy hasonló cuccról mint amit írtál hogy kéne neked!
Clatzen MY2030 Bemutató
A Clatzen vadonatúj koreai márka. A My-2030-as modell az itthon rendkívül népszerű SD/MMC memória kártyával bővíthető típus, figyelemre méltó szolgáltatásokkal.
Ezek között abszolút egyedi az SD kártya tartalmának belső memóriára történő átmásolási lehetősége. Ráadásul mindezt roppant egyszerűen oldották meg, így nem gond a digitális fényképek lementése vagy egy másik MP3 lejátszó SD kártyájáról a számok átmásolása sem. Nagyon kényelmes apróság, hogy a kártyafoglalatot rugós mechanizmussal látták el így könnyű a kártyát kivenni.
A készülék megjelenése pazar eleganciát tükröz (már a dobozé is!), tapintása kellemes, kezelése a jog gombnak köszönhetően egyszerű és logikus. A külső és belső memória között például egyetlen gombnyomással lehet váltani.
Az OLED kijelző szép és kontrasztos, ráadásul 3 színnel és 128 szürke árnyalattal jól segíti a tájékozódást. Emellett látványos, video szerű mozgó GIF bejelentkező animáció megjelenítésére is képes. A bejelentkező képet a mellékelt szoftverrel kedvünk szerint testre szabhatjuk. Egy másik hozzá adott szoftver segítségével pedig a dalszövegeket is megjeleníthetjük lejátszás közben.
Az alapszolgáltatások mellett a lejátszó számos extrával is rendelkezik. A beépített óra stopperként, ébresztőként (rádióra és zeneszámra) és a rádió műsor programozott rögzítésére is használható. A diktafon funkció és a külső eszközről történő közvetlen felvétel nem hiányozhat. A Clatzen mindezt jó minőségű WMA formátumban teszi, így a kész felvételt a Windows Media Player-el könnyedén lejátszhatjuk.
A zeneszámok kényelmes meghallgatását a lejátszás közbeni tetszőleges fájlnavigáció, a kedvencek kigyűjtésének lehetősége és az adott pontból való lejátszás folytatás segíti. A kívánt hangzáskép a gyári és felhasználói EQ mellett az SRS-WOW térhatású effektusokkal állítható be.
Az energiát modern, USB-ről tölthető Li-polymer akkumulátor szolgáltatja. Végül a Clatzen fontos szolgáltatása a pendrive üzemmód, amely használata a tartozékok között szereplő mini USB adapterrel gyors és kényelmes.
Csinos külső, jó hang, sok szolgáltatás és főleg bővíthető memória, ez a Clatzen receptje, amivel a My-2030 tuti befutónak ígérkezik.
-
Lammer at Work #127 hmmm megneztem nem rossz...
apropo mia velemenyetek a 339i-rol?
van mar Mo.n? -
Lammer at Work #126 skacok!
nyitottam hwsw bolhajaba egy topikot, de sajna nem valaszol senki, azert ide is beirom az elvarasaimat:
KEresnek USB pendrive mp3 playert, ujat!...
lenyeg:
-USB 2.0
-AAA elemmel lehessen hasznalni
-MP3,WMA mimima, esetleg OGG stb extra is johet
-ne legyen gagyi Telstar,Innoax(innoaxot most vittem vissza 2ot...
-nem kell Radio... de szoveget felvenni az jo lenne...
-Bovitheto legyen kartyaval, mert akkor kezdesnek eleg lenne egy 128as, vagy egy 256os...
hmmm
-Jo hangzasa legyen(ugyis sajat fulhallgatoval lesz hasznalva, szal nem erdekel az alaptartozeka milyen)
erre lenne 30-35E
5letek?
javaslatok?
megkoszonnem. -
makero #125 Köszi a tanácsot,most még átgondolom!
Nem kapkodom el! -
#124 Mercury IXA 333i -
#123 Mercur IXA 333i. 256MB beépített, bővíthető SD vagy MMC kártyával is. Felvétel wav-ba vagy 128Kbites MP3-ba mikrofonon keresztűl, beépített rádióból vagy külső jelforrásból az audi in!!!-en keresztűl. Bruttó 22K. Sztem kurvára megérte. Szépen tisztán, hangosan vesz fel mikrofonnal... -
#122 Akkor ne vegyél MDt! Nem kötelező.