1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
#201 Sziasztok
Most látom, hogy az én kedves MPIO FL100-asomhoz kijött egy új firmware
Viszont a magyar oldalról nem tudom letölteni csak innen
http://www.mpio.co.kr/upimages/manual_down/FL100%20Firmware%20Ver.%201.35_N1.35(2).zip
Kipróbálta már valakli ezt?
Egyáltalán hogy kell frissíteni?
-
#200 Én megszívtam ezzel a márkával, nem ajánlom. -
#199 Ügyes...
Adatlap -
#198 Hi!
Ezt a szerkezetet ismeri valaki?
DigitFab DBHFL (ár < 18000 HUF)
Adatlap -
uzsidoboz #197 Köszi akkor ez jó buy lesz! -
#196 hali!
nekem muvo tx fm 256 os van!
van hozzá csipesz meg minden!!tuti cucc!
kezeli a könyvtárakat is!!
csak jót tudok róla mondani!
elem marhasokáig birja! -
uzsidoboz #195 csá, hello mindekinek!
A creative muvo tx fm 512mb lejátszóval kapcsolatban lenne két kérdésem:
1. Jár-e hozzá övcsipesz? (futáshoz kellene!)
2. Könyvtárokat kezel-e, tudok-e manuálisan váltani a könyvtárak között mint a cd-s mp3-lejátszókkal?
ill. szerintetek n200 micro jobban megérné mert árban nem drágább! sokkal többet tud?
Köszi az nfot!
-
#194 Aki nem akar jampizni csak mp3-at hallgatni EM107I MP3 PlayerMMC/SD-t javaslok.
256-ig biztos bővíthető, AAA akksival simán üzemel. 2 hónapja van meg idáig mindent jáccott. -
#193 Samsung Yepp 1024 megas flash memoriaval. nah az rulz! -
Dr Szalacsi #192 Jó csak úgy nézem nincs benne rádió.Ez a bajom az mpio fl300-zal is meg abba nem lehet sima elemet rakni. -
Inquisitor #191 Ha jól láttam a Pixmanian van egy Creative lejátszó (+pendrive) 512MB-al és rádióval, olyan 22.000 körül (meg +posta persze), de láttam ott még pár érdekes cuccot ... -
Dr Szalacsi #190 Én is néztem de nekem annyi elég lesz (nem akarok sok zenét magammal vinni).Inkább attól tartok, hogy gagyi a cucc és három hónap múlva szétesik.
Annak pedig nem örülnék. -
#189 a 256 MB a gyengéje.. -
Dr Szalacsi #188 Ezt a lejátszót találtam EZAV EMP-200.Érdekelne a véleményetek.Ha valakinek van ilyen akkor mondja már meg hogy egyben van e a cucc.Sztem az ára se rossz:24500Ft
Ismertető:
-Csúcsminőségű multimédiás eszköz, az összes fontos funkcióval, exkluzív házban, egyedi LCD kijelzővel, FM rádióval.
-Professzionális multimédiás eszköz
-Kiemelkedő minőségű termék
-Elegáns, masszív fém burkolat
-Exkluzív, egyedi design és tudás
Tulajdonságok:
-MP3 / WMA / ASF lejátszás
-Beépített FM rádió, 16 csatorna tárolására alkalmas memóriával
-USB háttértár
-Kíváló minőségű hangrögzítés
-Felvételi formátum:MP3 / WMA
-Állítható felvétel érzékenység
-Hangvezérelt rögzítési lehetőség
-Külső forrásból hanganyag rögzítése MP3 formátumba
-Line-in
-Rádió műsor rögzítése MP3 formátumba
-Egyszerű vezérlés a multifunkciós központi NAVI gomb segítségével
-Felsőkategóriás, 5 soros inverz LCD kijelző, egyedi kék megvilágítással
-5 gyári hangszín
-5 sávos equalizer, 2 egyéni beállítás menthető
-3D hanghatások
-Beépített óra
-File keresés
-File böngészése
-Könyvjelző funkció
Műszaki jellemzők:
-Támogatott formátumok:MP3 / WMA /ASF
-Támogatott bitráta: 32 - 320kbps, VBR
-Mintavételezés: 48kHz
-FM rádió: 87,5 - 108,0MHz
-Tárolható programok: 16
-Hangrögzítés: MP3 / WMA formátum
-Bitráta: 16-256 kbps
-Mintavételezés: 16-48khz
-Beépített memória: 256 MB
-Kijelző: 5 soros, háttérvilágításos, inverz LCD,
-Audio kimenet: 2 x 20 mW
-Csatlakozás: USB 1.1
-Tápellátás: 2 x AAA elem
-Jel/zaj arány: 90 db
-Méretek: 91 x 30 x 22 mm
-Tömeg: 40 g, elem nélkül
-Üzemidő: 14-16 óra (lejátszás), 8-10 óra (felvétel)
-
#187 Na, megvettem ezt, kifogástalan! A hozzá adott füles persze szar, de szerencsére van 1 sennheiser-em, azzal jól szól.
FM rádió is jó, 20 programozható állomás.
7 féle EQ, tempó állítási lehetőség, replay-repeat funkció sok beállítási lehetőséggel.
Kijelző is szép, kontraszt állítás, teljes track time, hátralévő idő, kbps, eq, id tag, track num, elem állapot kijezés.
12k-ért szvsz best buy. -
#186 Én is ilyet vettem a 7en,nekem nagyon bejön,bővíthető,sztem kinézetre sem csúnya:),tud mp3ba rögzíteni,sztem korrekt kis gép! -
#185 EZ ITT
jelenleg 256MB-os, bővíthető, USB 2.0 - attól függetlenűl, hogy itt mit írnak. 22 bruttó, és meglepően jól szól, egyben van az egész. Sztem ennyiért best buy. Tom, hogy a mercury nem a legjobb gyártó, de ez a kecere ennyiért kifogástalan...
(2 hónapja használjuk) -
#184 minimumok ha mp3 lejátszót vesztek:
USB 2.0
bővíthetőség
-
#183 nem bővíthető.... -
#182 Erről tud valaki valamit? Szerintem 12k-t megér, csak jobb mint az a szar digitfab... -
#181 nekem ugyanez a creativom van!!
és vettem még előtte egy sennheiser px100 as fülest!
amugy nem olyan ratyi..suliban azzal tolom mer azt nehezen vezsik észre -
#180 Vettem 12k-ért egy szar mp3 lejátszót, még szerencse, hogy visszavették. Most dupláztam a tétet, van 3 versenyző, írjatok véleményeket:
Creative MuVo TX FM 256mb (burtto 23-24)
Ez valamilyen szinten márkás, 1db AAA elemmel működik de állítólag szar a fülhallgatója.
EZAV EMP 200 - 256mb (brutto 24)
Nagyon jól néz ki, nagyon pici és nagyon design-os. Belső aksis, USB-ről tölthető (10 órát bír kb.)
Az audio kimeneti jel 2 x 13mW ez nem kevés?
Sennheiser fülhallgató!
Egyelőre ez a legszimpibb, de a következő versenyző sem rossz, sőt... Csak kicsit nagy.
MPIO FL300 - 256mb (brutto 24)
Szintén nagyon jól néz ki, sok mindent tud, mp3-ba is tud rögzíteni. 2db AAA elem kell bele, cserébe sokáig húzza, kimeneti jel 2 x 20mW, tudásban talán ez a legjobb csak a két AAA elem miatt nem könnyű, meg elég nehéz.
Vélemény?
Néztem az iRiver meg iAudio cuccokat is de ennél többet tényleg nem szánnék a dologra, az eredetileg tervezettnek már így is a duplájánál járok. Ti melyiket vennétek? Melyket ajánljátok?
Most ezt nem kapkodnám el, nem akarok még 1 szart venni, főleg azért mert úgy is webshopból rendelném, mert vidéken nem tudnak semmit sem beszerezni. -
Bella #179 HAli!
Tegnap szétnézetem a Debreceni Mistralbe, és mutattak egy jónak tünő mp3 lejátszót, mutatok képet....meg leirást....kiváncsi vagyok van e vélemény....jó lenne.....
Leirása:_
Hordozható MP3 lejátszó, USB Flash Drive és FM rádió
512 MB beépített memória (nem bővíthető)
Diktafonként is használható
12 óra folyamatos lejátszás
Támogatja az MP3 és a WMA formátumok lejátszását is
5 féle hangszín: Rock/Klasszikus/Jazz/POP/Normal
LCD kijelző
Súlya: 30g
Csatlakozása: USB
Áramellátás: 1 db AAA méretű ceruzaelem
Támogatott operációs rendszerek:
Windows 2000/ME/XP
Mac OS 8.6
Linux 2.4
Windows 98/98SE (driver szükséges!)
A rádió hangereje nem változtatható (a rádió a fülhallgatóba van építve)
Tartozékok:
USB hosszabbító kábel
Hordszíj
Fülhallgató
Driver lemez (CD-n)
1 db AAA méretű ceruzaelem
Kösz előre is! -
#178 skacok!
Eagletec PA37B-21
???
mennyire gagyi?
-
#177 ok ok -
#176 Arra, hogy az Mp3-at kivették sulinetből úgy tudom...
Ezek a balf*szok akik erről döntenek csak azt nézik, hogy mi a sikertermék és azt kiveszik belőle????
Ott vol a digitális kamera, majd a digitális fényképezők, most meg az mp3 lejátszók. Pedig ez tipikusan az a termék ami pl. iskolában is jól használható (nem óra alatt hallgatni :D) mert diktafonként lehet rá rögzíteni a szöveget és utána visszahallgatni és nem kellene külön diktafont venni...
Most majd futok egy kört, de tudom hogy mindenhol a gagyi cuccokat hozzák le vagy a nagyon jókat méregdrágán így ha normális műszaki vagy számtech cuccot akarok venni akkor az esetek 90%-ában meg kell rendelnem, mert nincsen.
De mivel nem nekem lesz, tesóm álláspontja meg az, hogy minek rendelgetni, van egy csomó a városban (jó drága helyeken) ezért lehet hogy majd bemegy egy boltba aztán összevásárol valamilyen szart, maximum nem lesz akkora szerencséje, mint nekem, hogy visszaadják neki az árát, ha rájön, hogy egy szar.
Na mind1 ha van fejlemény írok. -
#175 Ennek elődjét vettem meg (az is Canyon alapú, lentebb írtam róla) hát az egy darab kaki. Semmire sem való, még mp3-at sem lehetett vele normálisan hallgatni, visszhangzott, meg nem lehetett érteni a szöveget a számban.
Ez egy fokkal jobban néz ki, de ha a műszaki tartalom nem változott akkor felejtsd el. -
Bella #174 Látom rengeteg vélemény van a mp3 lejátszuóról amit felvetettem....örülök neki :( -
#173 iaudio
iriver
creative
szerintem -
Dr Szalacsi #172 Nem tudja valaki, hogy milyen márkát érdemes venni vagy valami helyet ahol ez le van írva? -
#171 na mire jutottál?? -
Bella #170 Sziasztok!
Találtam egy mp3 lejátszót...érdekelne a vélemény.....sztem elég jó!
ezeket tudja:
MP3 lejátszó, FM rádió, USB memória, diktafon kombináció
Ez a kicsi, ultra könnyű, 100%-os ütésálló modell nemcsak strapabíró, hanem divatos narancssárga színben pompázik.
Memória: 256 MB
Digitális zene formátumok: MP3, WAV (lejátszás és felvétel)
Rádió funkció: FM rádió, frekvencia: 87.5 - 108
Kijelző: LCD kijelző, EL háttérvilágítás, ID3 kijelző, kontraszt beállítható, stílusok megjelenése, menü, equalizer
Ismétlő funkció: A-B, Looped playing (Normál, egy vagy összes szám újrajátszása, Shuffle + Repeat
Felvétel: 8, illetve 16 óra hangfelvétel készíthető
Felvétel formátuma: WAV (Mic / FM Recording), Firmware Upgrade Capability
Portok: Mini USB Port (USB 1.1), mikrofon kimenet
Energiaellátás: AAA elem, folyamatos lejátszás esetén 10 óra, energiatakarékos funkció
Kiegészítők: Fülhallgatók, USB kábel, elem, CD, használati útmutató
Méret: 2.5 cm x 3.9 cm x 7.6 cm
Tömeg: 0.05 kg
Kösz előre is!
-
#169 Fényképezőt már régen nem lehet kapni sulinetben, konfigot meg nem érdemes, mert csak a szar hw-ket teszik be piszok drágán (bár lehet 1 évvel ezelőtthöz képest javult a helyzet). Viszont 60 ezerig lehet benne vásárolni és úgyis csak a fele jön vissza, szóval ez ha 22 ezer mondjuk akkor a 60ból csak 11 ezer.
De pclandnál éppen most nincs raktáron, viszont csak egy sulinetes beszállítónál láttam ilyen Creative lejátszót az 512 megás, fm rádiós, bruttó 34ért. Ha fele visszajön (igaz csak 1 év múlva) akkor az nem olyan rossz üzlet. Bár nekem a 256os is bőven megfelelne csak azt meg most nem látok, na majd még utánanézek. -
#168 szerintem a sulinetes témát csak nagyobb értékű cuccoknál érdemes elhasználni.
pl egy teljes konfignál vagy fényképezőnél!
rádiósat vedd szerintem mer jól tud az jönni -
#167 Na én ezt néztem ki, főleg mert Sulinetes azaz fele majd visszajön:
Creative MuVo TX 256MB USB 2.0
17200+fa
Mondjuk a rádiós jobb +1500ft-ért csak arra nem írják, hogy sulinetes. Vélemény? -
#166 http://www.kepfeltoltes.hu/050331/1.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/2.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/3.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/4.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/5.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/6.JPG
http://www.kepfeltoltes.hu/050331/7.JPG -
#165 hova tudok feltölteni képet vagy egy rar filet? -
#164 amugy a menürendszere és a kezelése is tökéletes szerintem!
pill ha megtalálom a gépet csinálok pár képet -
#163 nem!először ugy volt hogy 512 est vezsek de rájöttem hogy felesleges!
http://www.nomadworld.com/products/muvo_txfm/
én innen rendeltem: www.pcland.hu!
most azt írják hogy épp nincs ilyen de lehet már holnap lesz -
#162 Jó egy linket légyszi a lejátszóról, meg hogy honnan vetted, mert lent a #142-es hozzászólásban 34 rugót írsz, vagy ez ugyanaz csak már 25 az ára?