1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
#281 Az jó ár
De ennyiért kártyásat is vehettél volna
jó a nicked :-) -
#280 nekem ilyen van csak 256 os
a számváltást azt csak úgy lehet megoldani hogy lépteted de akkor átmegy a másik számra rögtön tehát addig nem szól a szám amig megtalálod...érted..
nekem a sebességgel nemvolt problemám! -
uzsidoboz #279 csá üdv mindekinek!
egy creative muvo tx fm 512mb boldog tulajdonosa lettem ma és akinek ilyen vam ahhoz intéznék egy pár kérdést!
1ébként A pixmania oldalán még mindig kedvezményes áron van 27e+póstaköltség elérhető, én még 25e+pcs el tudtam csípni :)
tehát a lejátszó nagyon jó, tökéletesen szól de: azt sajnálom hogy meg kell állítanom azt a számot amit hallgatok,ha egy másikat akarnék közbe kiválasztani!
+a lejátszóban settings-cue/review menüpont mire való?! bekapcsoltam de semmi változás, lehet hogy az előző problémát kéne orvosolnia!
a másik: ha totalcommnderrel másolok rá nagyon tetvész de ha a hozzá járó progival másolok sokkal gyorsabb! DE ha a lejátszóról másolok egyforma a sebesség mindkét esetben!
köszi a segítséget! -
#278 Hogy sikerült a dolog? -
Lapaj83 #277 Sziasztok!
Az a problémám hogy az Acer MP3 lejátszóm elszállt a gépemmel eggyüt. A gépet sikerült helyre hozni de a lejátszót nem. Felismeri az XP hogy "új hardvare"-t dugtam be de azt írja h 0 kb a teljes lemezterület. Nem tudom formázni még az install cd-jével sem. Mit tegyek. Aki tud lécci segítsen. Előre is köszi.
Lapaj -
#276 Viszont ez a sárga háttérszín -
#275 Ezis érdekes
-
FEATURE
Aluminum Design
MP3 & WMA Music Player
USB 2.0 Flash Drive
A-B Repeat Function
Digital Voice Recording in WAV format
Internal Memory: 128/256/512MB/1G (Optional)
External Memory: SD/MMC files and internal memory auto combine
Internal FM Radio: 87.5~108MHz (Auto Scan, 20 sets Memorized Tune), 76~91MHz (Japan Only)
FM Radio Record: WAV Format
Recording Time Index
Language Education: A-B Repeat Function
SD/MMC Card Reader
ID3/ ID4 (Lyric Synchronous) TAG Graphic Multi-Language LCD Displayer (English/ Traditional & Simplified-Chinese/Japanese/Korean)
Show Next Songs On LCD
Repeat Play: Normal/Repeat 1/Repeat all/ Random/ Random All
Digital Tempo Control at Voice Mode (Normal/Slow Speed)
Equalizer (Normal, Rock, Jazz, Classical and Pop)
Automatic Power-Off
Digital Volume Control
Utility Program (Format Program, Window 98 Driver Program)
-
#273 -
#272 -
#271 17 640 Ft.-ért megéri, bár még nem hallottam, hogy szól -
#270 tudna vki segíteni?
Digitball Dbhfl 256mb-s kártyaolvasós lejátszóval volt vkinek problémája vagy egyéb észrevétele Crokin kívül? Mert nem tünik rossznak de még nem láttam ilyet sehol...lécci véleményt!
Jellemzők:
- Aluminium Design
- MP3 és WMA Lejátszó
- USB2.0 Flash Drive
- A-B Ismétlési Funkció
- Digitális hangrögzítés WAV formátumban
- Saját memória: 256MB
- Memóriabővítési lehetőség: SD/MMC kártyákkal 1GB-ig
- Beépített FM Rádió: 87.5~108MHz (Auto Scan, 20 program hely)
- FM Rádióból felvétel: WAV Formátumban
- SD/MMC memória kártya olvasó
- ID3/ ID4 (Lyric Synchronous) TAG grafikus LCD kijelző
- Következő zeneszám megjelenítése a kijelzőn
- Equalizer (Normal, Rock, Jazz, Classical and Pop)
- Automatikus kikapcsolás
- Digitális hangerő szabályzás
- Hangfelvétel 128MB - 8.5 Hours @ 8Kbps
- Súlya: 35g elem nélkül
- Méretek: 91mm x38.5mm x 15.5mm No
- Driver nem szükséges windows2000/SP3/ME/XP/Mac OS 10.1.2 Drive kell: Windows 98/98SE
-
#269 mpio the best :) -
#268 na akkor te össze tudod hasonlítani -
#267 asszonnyák nemvolt másnál ilyen problem...de mind1 mpio fg-100 as ra kicserélik.hétfőn.csak nemleszek itthon jövőhéten . grrrrrr elegem van má :D -
#266 na most jól meghoztad a kedvünk P -
#265 sztem meg
bár nem lehet növelni -
#264 45???? sztem 512mb ost vegyé 35 ért inkább :P.me azért 45 már nagy pénz...amúgy az ez-av emp-400 as is jó csak nekem 2.db is szoftverhibás :( mind1 most is visszaviszem hátha jó lesz :D -
skristof #263 hmm kicsit beleolvastam a topikba, és jól sejtem, hogy ha a teléjesítmény(tudás)/ár arányt vesszük akkor az abszolut győztes az MPIO FG100?? 1GBosat már 45ért lehet kapni... ez megéri, nem?
|magyar site| -
#262 Tegnap előtt vettem 1 Samsung Yepp Yp-T5 V típusú 256mb-s mp3 lejátszót.
Gondoltam írok róla 1kis ismertetőt/tapasztalatot, hátha valakinek segítek vele. (ha épp ilyet akar venni) :)
Tulajdonságok:
- Mp3/Wma/ASF/Wav lejátszás
- 256mb memória (de van belőle 128/512 is. Nekem a 256 elég)
- 3D térhatású hangzás (Beépített SRS WOW hardware chip)
- Fm rádió
- Mp3 kódolási funkció
- 12 órányi lejátszási idő 1db AAA elemmel
- 7 Változtataható háttérvilágítás a kijelzőn (na ezasztán baromi fontos :D)
- Baromi kis méret. Akkora mint 1 ceruzaelem
- 6 előre beállított equalizer + User. SRS, WOW, TruBass
- Állítható hangzási környezet (Fejhalgató, fülhalgató, autó, hangszóró)
- Slepp mode
- Diktafon funkció
- Felvétel rádióból
- Programozható rádió
- Usb 2.0
Tartozékok:
- Hordótáska
- Fülhallgató
- Usb Kábel
- 1 db elem
- Magyar nyelvű használati útmutató
- Nyakszíj
- Közvetlen csatlakozású USB csatlakozó
- Csatlakozó vezeték
- Telepítő CD
- Nameg persze maga a lejátszó :)
Tapasztalatok:
Mint már említettem a készüléket tegnap vásároltam.
Az ára 24.999ft volt.Mivel számítottam rá hogy a hozzáadott füles nem lesz 1 nagy szám, rögtön vásároltam 1 sony-t 5k-ért.
Hazaértem, első dolog, gép bekapcs, lejátszó rádug.
Xp kiszól hogy ő bizony ezt nem ismeri, legyek szíves hozzá adni neki drivert. (hurrá egy minusz pont)
Bedobtam a telepítő cd-t, a driver gond nélkül felment. Ezután már látta a lejátszót. (sajna akkor pendrivenak nem nagyon lehet használni, mivel mindenhol telepíteni kéne hozzá a software-t)
Most hogy a nehezén túlvagyok:) jöhetnek a zenék. Telemásoltam 160kbps-es wma-val. Aránylag egész gyorsan végzett a művelettel. (58 szám)
Érdekesség hogy pl másolás közben kikapcsolja a lejátszót, és írja a kijelzőn hogy wait, és 1 csík jelzi a másolás jelenlegi állapotát. A végén 1 Ready üzenet fogad.
Következő lépés, bekapcs lejátszó. Szép zöld színű kijelző, és kék háttérvilágítású gomb fogad. Nekem tetszik.
Közli velem hogy System Loading, utánna a Yepp logo fogad, és a legvégén kiírja hogy free memory 2mb (hát ez nem sok:) )
Na nézzük hogy szól a cucc. Először próba az eredti fülessel.
Első benyomás:
- Mi ez a szar? :o
Füles félredob, kibont sony hangkeltő:)
Na ezzel már 1 cseppet jobb a helyzet, de valami még nem ok. Mennyünk a beállításokhoz.
Van itt 1 iylen hogy Sound. Ez kell nekem.
Alapjáraton WOW effekt rákapcsolva, és max-ra húzva. Na ezt nem kéne :)
Levettem felére, rögtön normális hangja lett a cuccnak. Nem azt mondom hogy egy 60e forintos mp3 playert megver, de szerintem teljesen rendben van.
Értékelés:
Ami tetszett:
- Méret
- Hangzás
- SRS WoW effekt. Nagyon sokat dob rajta.
Ami nem:
- A gyári fülese elég gáz
- Driver kell ahoz hogy működésre bírjuk
Összeségében meg vagyok vele elégedve.
Értékelésem 9/10
Kép:
-
#261 Ingyé persze, deha megveszed legkésőbb a második miez zsebrádió beszólásnál bánni fogod... -
mEkLaU #260 Nékem iPod U2 Edition vanik:) -
#259 azé szeretnék egy ilyen fost is:) -
#258 én nem hdd set veszek de azért még jó...ez-av emp-400 ast rendeltam pont ma :) .csak 36e ft.mondjuk cask 512mb de az elég -
entos #257 Oké. Most néztem utána az Mpio-nak. Tényleg frankónak tűnik. KÖsz mindekinek. Még elmolyolgatok rajta, úgysincs raktáron. -
entos #256 Nekem semmi bajom azzal ahogy kinéz, inkább arra lennék kiváncsi, hogy milyen a hangminőség, nem sz@rik-e be HDD vagy a szoftver... szóval ilyenkre... -
#255 Legalábbis a külseje -
#254 elég fos ez a creative :( -
#253 Most nézd meg
Aztán ezt
De biztos vinyósat akarsz? -
entos #252 Sziasztok! Lehet, hogy volt már erről szó , de nem volt kedvem/időm végigolvasni a fórumot. Szóval kinéztem egy ilyet: CREATIVE Zen Micro MP3 lejátszó 5Gb. Annyit tudok a Creative-ról, hogy hangkártyákban eléggé megbízható, de mi a helyzet ezel a kütyüvel? Megér 56.000 HuF-ot? Megbízható? Aki tud infóka adja át. Ezer kösz..
http://www.pixmania.com/hu/hu/71012/art/creative/mp3-lejatszo-zen-micro-fe.html -
#251 kozbe megneztem, van Pixmania-n, az azert UltraLOL, hogy amcsiban szinte fele annyiert hozzadvagjak!!! :( -
#250 Az 512-es már 34 ezer nem? -
Lammer at Work #249 izeke bigyoka... itt a link: [URL=http://boston.com.com/4520-6450_7-5622801-1.html]CSAK egy tud igazi Lossless tomoritesu zenet, a tobbi sima wavot(najo az "is" lossless, de en olyanra gondoltam, tomoritett vesztesegmentes zene[/URL] Rio Karma egyaltalan van itthon ilyen? -
Lammer at Work #248 Pont morfondiroztam, hogy jo lenne Lossless-t tudo lejatszo! Flac,APe,LA stbstb... tud valaki olyan lejatszot ami tudja? (najo persze itt mar HDDs lejatszokrol beszelunk ugye, mert 400-500 megas album max ugye 2 ferne fol egy gigas lejatszora) de lehet, hogy an mar memory-s? eddig csak egy lejatszot talaltam(az is "csak" FLACot jatszik...
tudtok meg tobbet??? -
ozen #247 Sziasztok.
25e korul tervezek venni mp3 lejátszót 256Mb fölött, lehetőleg a legkisebbet.
Ezt néztem ki:
Mpio FL300
van jobb ötlet?
-
#246 azt nem de a MPIO kicsit jobb vétel sztem -
#245 a creative al nem fog szopni! -
#244 leírtam
mpio-t vegyél sztem
lejebb megtalálod miért
ne vegyél gagyibbakat hiába olcsóbb később megbánod -
#243 muvo tx fm!
nekem ilyen van és tökéletes:)
mindent lehet rátenni! -
kismaros #242 OK de ezzel nem sokra megyek...
Mi a vélemény?