MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-m van,úgy,hogy az nem gond!De azért még is 1 mp3 kéne mert akkor nem vagyok helyhez kötve,akárhol vehetek fel mûsort(csak a rádiónak kell bejönni).
Szóval igazából az lenne a segítség,ha vki személyes tapasztalatát adná át,hogy milyen a diktafon funkciója ezeknek az mp3-knak.
(ja,ne akus legyen hanem elemes)
Az idõzített felvételre én egy PC-t, egy rádiókártyát és az ahhoz adott programot ajánlok.
Remélem tudtok segíteni!
Akarok venni egy mp3-t,de nem zenehallgatás miatt(azért is...),hanem a diktafon-ja és az FM rádió miatt!Sokáig gondolkoztam és csak egy síma digitális diktafon szerintem már nem éri meg(Olympus VN 480 PC-t nézegettem még anno)!
Elmondom,hogy nekem mire kéne ez a kis kütyü:
-egyetemem elõadásokat felvenni,amit le is tudok menteni számítógépre
-rádióból beszélgetõs mûsorokat felvenni(szintén gépre menteni)
(tehát ha ''elméletileg'' reggeltõl késõ délutánig bent vagyok a suliban és ''elméletileg'' olyan óráim vannak,hogy mindet felvenném NE HAGYJON CSERBEN)
Kettõ kütyüt néztem ki hirtelen:mpio FL300 vagy FY300.Tapasztalatok ez irányban????
Kérdéseim:
-akus vagy elemes mp3-t érdemes inkább vennem(gondolok itt olyanra is,hogy terepgyakon nincs lehetõség újratölteni)?
-milyen a hangminõség,milyen messzirõl vesz fel normálisan stb.stb.
Vagy bárki ajánlhat más mp3-t is(tapasztalattal),ami nekem a legjobb lenne!
Olyan van,hogy elõre beállítom az mp3-t,hogy vegyen fel majd a rádióból?Utána kikapcsolom,elmegyek vhova és másnap ott a felvétel??
(ez lenne a második amire kéne-Az sem baj,ha az elõzõ kérésemet nem tudja.Csak azért kérdeztem,hogy van-e egyáltalán ilyen)
De persze az ''alap'' funkciójáról is írhattok,mert azt is ki fogom használni símán!
(tehát tökéletes hangzás,funkcionalitás stb.stb.)
Max.:50e-ig
Elõre is köszönöm!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nekem õ van
Töltõvel, két 850-es aksival és egy 256-os sd-kártyával sztm megérte a 24 rugót. (annyiba volt összesen)
A technikai adatai angolul.
Traxdata EZ Player™ 5 in 1
Traxdata, the pioneer in Optical Storage Media, is proud to bring you its innovative EZ Player™ 5 in 1.
The EZ Player™ 5 in 1 combines an MP3 Player, an USB Mass Storage Device, a Voice recorder, a FM Radio, and a SecureDigital™/MultiMedia™ Card Reader in just one small device. The EZ Player™ 5 in 1 allows you to live Your Digital Life! the way you want to!
Wherever you go, the Traxdata EZ Player™ 5 in 1 is the ultimate travel partner enabling you to carry all your valuable files and listen to your favourite songs anytime and anywhere! Furthermore, the integrated FM radio keeps you up to date with the latest news and music whilst the built-in Voice Recorder will help you to remember all of your important information when you arrive at your destination.
With the EZ Player™ 5 in 1, Traxdata again proves itself to be the world leader in quality, technology and innovation.
Features
• Supporting multi-format (MP3/WMA) music files
• Supporting DRM under WMA format
• Windows compatible file system as removable drives (FAT 16/12)
• Recognized as two drives while SD/MMC card plugged in
• EL backlight dot matrix LCD screen (32 x 12 mm)
• ID3 tag display showing artist/song title
• Digital voice recording
• Support MP3 bit streams for CBR or VBR
• Playback sequence selection (normal, repeat, repeat all, random, random-all)
• FF/REW for content of single song or next / previous song selection
• Sound equalizer (Normal, Jazz, Classic, Rock, Pop, Super-bass)
• Selected content repeat function (A-B mode)
• Rapidly download speed through USB interface
• Firmware upgradeable through USB port
• FM tuner including auto and manual searching channels
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Next PC upgrade: 2022
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
De 25000meg már kicsit sok érte mert 56000-ért már 20GB-os van.
<#wow1>#wow1>
creative muvo tx fm 512 es mp3 lejátszója van valakinek???
vgay hallott esetleg róla valami jót vagy rosszat??😄
irjtaok róla lécci
!Forza Ferrari!
Ha le tudom játszani a mappák tartalmát külön, (tehát ha pl. a harmadik mappa tartalmát szeretném meghallgatni, nem kell addig nyomkodnom a következõ szám gombot), szerintem emellett fogok dönteni.
Szerintem nagyon jó! A hozzá adott füles is jó minõségû!
A hangereje is nagyon jó! (fullosan nem is merem nyomatni mert az már bántja a fülemet, metón is nagyon jól halható!)
- Játsza a wma és mp3-at,
- viszonylag jó az FM rádíója,
- mp3-ba tud felvenni FM-bõl, Mic-ból, Line-in -bõl 320Kbps-be is
A füles nyakba akasztós. A ketyere kezelése átlátható és egyértelmû.
A ketyerét WinMe, WinXP felismeri cserélhetõ meghajtóként és az USB táplálja ha rákötöm a gépere (ha nincs elem benne akkor is megy mint kártyaolvasó!)
Én 850mAh-ás AAA akkuval használom és így kb. 10 órát tud egyhuzamban menni!
A Felvétel esetén meg kb. 3 1/2órát megy!
Ha valami kérdés még lenne akkor csak kérdezz!
--------------------- Én nem bántam meg, hogy megvettem -------------
ui.: én az Aqua -ban vettem 21150Huf -ért 128+128Mb -ost
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Ugynezki bekene szereznem egy mp3 -ar kutyut.
Tudnatok tipeket adni?
elvarasom:
Tartos, lehetoleg nem torekeny, hosszu elettartam, konyu kezelhetoseg, jo hangzas, hosszu jatszasi ido esetleg akus, es nagyon jo fm radioja legyen mivel a legtobbet azt hasznalnam.
ha tudtok akkor pontos tipus megjeloles is erdekelne 😊
Udv:Tertovan
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
http://www.digital-world.hu/live-mp3.htm
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
De MEGÉRI !
MPIO FG-100 (Boom Almighty) - ilyet szeretnék most venni, de szinte egyik bolt sem árulja.
A-DATA MYJOY 128Mb beépített+SD/MMC kártyával bõvíthetõ FM rádiós, bár az engem nem érint...
Szerintetek?
Én most szeretnék venni egy Mp3 lejátszót, olyan 40.000 Ft értékben! Segítsetek please, hogy milyet vegyek! 😉 Elõre is köszönöm!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ramore, az infopatikan van olyan kutyu amit keresel, de nem tul alacsony aron
1. Mp3, Cd-R, CD-RW lejátszása
2. Rádió legyen benne.
+1. Hogyan lehetne megoldani, hogy az autóba beszerelt hangfalakon is tudjam használni? Utazás közben is ezt szeretném használni.
Tudna valaki tanácsot adni, illetve valami márkát ajánlani?
amelyiTudna valaki tanácsot adni?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
vélemények? nekem nagyon tetszik!