1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
#401 Nemsokara az is keves lesz.
Ahogy novekednek a fajl meretek.
Regebben egy jatekdemo 40MB se volt, manapsag mar 1,5Gb.
Es ez mindenre jellemzo manapsag.
Namarmost, ugye es te is megemlitetted mint USB hattertarolokent is hasznalni akarod, elobb utobb kinovod a 1GB-t.
Nem adok 1 evet es a megfelelo meret a kb kozel 5GB lesz, tehat kb egy DVD meretu USB tarolokra minimum szukseg lesz. -
#400 nekem nem kell nagy háttértár, szerintem kurva fölösleges, 1GB is nagyon sok. de annyi még talán elkell -
#399 A3000 az 20GBs merevlemezes tehat nem memorias. Van kisebb valtozat az A1000 az 6 GBs.
Jo draga lesz tuti, egyenlore meg nincs ar mert most jelenik meg.
A Creative arak pedig:
Creative MuVo TX FM - 256 MB br. 22750Ft
Creative MuVo TX FM - 512 MB br. 32000Ft
A Creative MuVo TX FM - 1GB-rol nem tudok nyilatkozni, mert nem talaltam itthon arakat rola, de kint mar lattam 160$ korul, sot nahany extrem helyen meg 140 dollar alatt is, ami olcsobb mint az itthoni 512es.
Van ami hasonlo:
Creative MuVo N200 Micro - 1 GB br. 38000Ft
Amugy en a helyedben nem vennem meg azt a Sonyt kozel 50k-ert.
+10ert mar nagy hattertaras lejatszokat lehet kapni.
Pl: Creative ZEN Touch - 20 GB merevlemezes ennek is van pl USB csatlakozasa tehat siman osszekotheto a szamitogeppel.
Vagy a 2GBs Ipod Nano br. 58k. -
#398 a3000? az nem tul nagy? amit alul linkeltem az 50rugo. amit te akarsz az mennyi? sztem 1gbos kellene -
#397 MP3as tesztoldalon (http://reviews.cnet.com/) a legjobb hangzasu MP3 lejatszonak irtak a kategoriajaban a Creative Muvo-t a fejlesztok es a felhasznalok is egyarant.
Amugy van 256os, 512es, es 1GBs valtozata is.
Nem mondom, hogy nem lenne jo pl egy Apple iPod Nano, vagy mondjuk egy Sony Walkman NW-A3000, de megvallom oszinten en sajnalok ilyen dolgokra ennyi penzt kiadni. -
#396 végülis lehet h 512MB is elég lesz, nem tudom. de a sony a márka szerintem és ez se olyan drága. -
#395 Valakinek van tapasztalata ezzel a playerrel ?
Creative MuVo TX FM - 512 MB
Kepeken lattam USB kulcskent is hasznalhato.
Azt hiszem nekem eleg az 512MB boven rafer arra is jo sok zene.
-
#394 mp3 lejátszot veszek, kulcstartós USB kellene, de lehetőleg márka. ezt találtam:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NW-E407&s ite=odw_hu_HU&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman
http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=371&productid=67827
itt 3d nézet is van egy hasonloról de a kijelzője nagyon furcsa:
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=NW-E505&s ite=odw_hu_HU&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman
5leteket, tapasztalatokat várok, akinek van irjon pls:) -
#393 Hi!
Milyen mp3 lejátszót ajánlotok ami vagy mmc vagy cf kártya bővíthetőségű?belső mem nem kell. -
#392 40 óra lejátszási idő, ez már nem is rossz csak kár hogy 90k ba kerül -
Easy Rider #391 Telstar-t ne, szvsz... -
juliusc #390 1G-s Mp3 lejatszot szeretnek venni, hogy egyben pendrivekent is ertelmesen funcionaljon, vagyis legalabb egy szerencsetlen film raferjen. De ezek a kutyuk nagyon dragak. :(
Messze a legolcsobb a Telstar UFM-102-B 1G, amit 17k+AFA-ert lattam. Szabad ilyet venni? Mit tudtok rola? Ha nem, akkor miert? Nincsenek nagy igenyeim, csak el nem romljon... :)
-
getkey #389 Van bárkinek,bármilyen meglátása? -
getkey #388 Üdv mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az alábbi 3 lejátszó között hezitálok.Van valakinek bármilyen tapasztalata,jótanács,véleménye,stb. ezekkel kapcsolatban?
Trak DMP-261VR
Digitball DBCFL-256 Easy 706
Nekem az Easy a legszimpatikusabb,de szívesen fogadok bármilyen véleményt,vagy tanácsot!
Köszi! -
Cnut #387 Hali! Van egy Xcef MT200asom ami elromlott. Nemtom mi a baja, nem kapcsolódik be. Valsz leesett vagy ütődött és a fémborítás ellenére valami baja lett belül. Szereintetek lehet vele vmit kezdeni vagy hagyjam a francba és vegyek egy újat? -
#386 passz -
#385 azt akkor most mit csináljak? -
#384 a belső vezérlő szoftver -
#383 az updater aszondj,a hogy az iPod hardwere, és az updater firmware nem kompatibilis. mi az a firmware? -
#382 hogy lehet iPodra zenét tölteni? mert a kezelési útmutatóban az van, hogy iTunesszal, de nekem nincsenek is olyan gombok, mint a képeken... -
#381 rájöttem, mégis csak benen volt:) jól eldugták:) -
#380 nem tudjátok hogy kell bekapcsolni az Ipodot, mert apám vett egyet kínában, de a kezelési útmutatóban nincs benne:) már a tököm kivan:) -
Ben C #379 én egy ilyet szeretnék 4 napon belül venni.. vélemények? -
apS #378 Üdv mindenkinek!
Most szeretnék mp3-lejáccót venni, és hát kettő között tengödök.
ha van valakinek 25ká körül jobb 5lete azt szivesen várom)
Vagy
Samsung yp t6-x. Hát ez jól néz ki sokat tud jó a hangja(eredeti fülessel) de kicsit drága éshát nem bövithető
Vagy
Sandisk Sansa. Hát nem oan szép viszonylag jó hang(de ha igazán jót akarsz + MX300 ami még 2-3ká)Viszont bövithetö.
Na nem tok dönteni szal HELP HELP
5leteket tapasztalokat pls
-
Zigi #377 Én az mp3-hoz mindig valami közepes fülest veszek mert én nekem sikerül valahogy elrontanom az öszes fülesemet akár drága és meg bizható vagy olcsó és gagyi (fogalmam sincs miért megy tönkre mind) -
izb #376 Ha van rá lehetőséged,hogy valahol kipróbáld őket,akkor tedd azt.
Az a legegyszerűbb. -
#375 Legyetek oly szívesek és az eggyik kérdésemre plese válaszoljatok, mert olyan mintha magamnak irogatnék! -
Easy Rider #374 ööö, a kezelőből formázod?? -
Scenn #373 Pont ez az, hogy a minidiscen csak egy win98-as driver van, valamint egy dalszöveg megjelenítö és semmi más. Windowsos format pedig nem müxik. -
#372 Nah megvettem a Mpio fg100-at tényleg kurva joo de ki akarom cserélni a fülhalgatóját!
Namármost néztem a Sennheiser MX450, MX500, és a MX550-es modelleket, de a headphones.com-on értékelésben a MX450 jobb volt mint a MX500 érdekesnek tarottam! ezért kérdezem hogy a MX550 az jobb mint a 2 másik testvére vagy ugyan az a szitu mint a MX450 kontra MX500-nál?? -
Zigi #371 Sdenn most formatálni akarod vagy helyre rakni a fat-ját, mert az csak anyi hogy a dobozábol ki veszed a mini disket és arrol felnyomatod az mp3-ra(a bonyolultabbaknál elöször gépre kell instalálni onnan a lejátszóra)
Ha ez nemm akkor csak enyi de ha hülyeséget beszélek bocsi -
Scenn #370 Megvolt, de semmi használhatót nem találtam, marad a szervíz... -
fishi #369 Üdv! Amit én vettem az pdp2556-os, de ez tényleg csak mp3 (+wma) lejátszó, se rádió,se hangfelvétel, se egyéb számomra felesleges bizbasz:) Amúgy sd/mmc tényleg, és 1gb a kártya max. mérete:) A hangminőség egészen meglepő, a gyárilag hozzáadott fülreakaszthatós (sajna..) hallgató szebben szól, mint a sennheiser mx400-asom... Hátrány, hogy a mappákat ez nem kezeli...
Neked talán ez jobb lenne:
pdp2335, ez egy fm rádióval (mp3-ban vesz fel), mp3PRO lejátszással jobb, csak drágább, az enyém akciósan 13k volt, ez meg 22k akció nélkül. -
Easy Rider #368 gugli?? -
Scenn #367 Csak azt mondd meg, hogy hol találok olyan MPTOOL nevü progit, amivel mp3-lejátszót lehet formázni... -
Easy Rider #366 hát akkor formázd az MPTOOL-lal :P -
Scenn #365 Ja, és próbálta simán Windowsban is formattálni, de nem sikerül befejeznie... -
Scenn #364 Sziasztok!
Vettem egy ENOX EMX-530-ast, ami egy szám felmásolása, majd formattálás után azt írja ki, hogy vmi nem stimmel a partíciós táblákkal, és formattáljam vmi MPTOOL nevü dologgal, majd kikapcsol. Tudna vki segíteni? -
#363 Szerintetek melyiket érdemessebb megvenni??
iAUDIO 4 512MB
vagy
MPIO FG100 512MB -
Tiba333 #362 Thompson Milyen típus ? Wma ? Ogg ? FM rádió ? [Fontos] Rögzített FM ? Ja és SD/MMC ? Max. 1GB ?
Előre is köszi :)