106
Valami nincs rendben...
  • Kockásfülűnyúl
    Köszi
    És azt hogy lehet hogy ne keljen minden bekapcsolás után elindítani az internetet??
  • 0ppika
    192.168.0.1, alhálózati masz: 255.255.255.0
  • 0ppika
    Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> Helyi kapcsolat -> jobb klikk -> TCP/IP protokoll -> Tulajdonságok -> És ide beírod kézzel pl: a következőt:
  • 0ppika
    Elvileg jónak kéne lennie, de nálam a legutolsó win reinstall óta nem jó.
  • Tikal #22
    nekem is lassan toltodik be az xp, kb 1 perc.
    Hogyan kell a hálokártya ip cimét nem automatikusra állitani? Nem arrol szol ez az egész hogy minden restartkor uj IP-t kapok, szoval ha beállitom valamire legközelebb ugyis más lesz, nem?
  • 0ppika
    A hálókártyát tölti be. Állítsd át a hálókártya IP címét kézzel, ne autómatikus legyen.
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok
    Most vezették be nálam az adsl-t és az a gondom hogy a windóz indításakor kb 2-3 percig semmit nem csinál a gép sőt én se tudok semmit csinálni. Ez mitől van???
  • Xboxman
    Ez meg már megint mi???
    C:\Documents and Settings\Kecskeméti Zsolt>ping www.hwsw.hu

www.hwsw.hu [193.188.141.57] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

PING: az átvitel nem sikerült. Hibakód: 65.

193.188.141.57 ping-statisztikája:
    Csomagok: küldött = 4, fogadott = 0, elveszett = 4 (100% veszteség),

Csak az Internet Explorer megy és semmi más(DC,gamek,Opera és a többiek nem működnek)
  • Titkos®
    Nekem is ADSL-em van és nem kellett semmit sem letöltenem, működött a mindmegette.hu, még a játékokat is kipróbáltam. :))
  • Mihaii-san
    Létezi, van mindmegette.hu én láttam!
    Tölts le a java virtual machine-t és minden megoldódik! Ez nem az ADSl miatt van! Hiszen nekem is az van! És dial uppal is műxik az ADSL!
  • Dikkma
    Javajavajavajava
  • Rigley
    Kosz , a Java volt a baj, mar megoldodott...
  • Rigley
    Megprobalom a javat lesyedni, de JHetfield ott lent mondta, hogy valami proxy-t kapcsoljak be. Azt hol lehet ??
  • Xboxman
    Nekem is az van és egy nagy lószar eddig!!!
  • Lord Marcus
    Csak nálam van, hogy néha megáll az adatforgalom, és semmi sem töltődik se ki, se be?
  • TheZsenyka
    Próbáld meg behícni a chat.gyaloglo.hu oldalt! Ha nem jön be és azt írja ki hogy a JAVA hiányzik, akkor töltsd le a Java Virtual Machine-t. Ha régebbi browsered van, esetleg a java-t külön is engedélyezni kell.
  • KeKKSZike
    hm... nem tudom, nekem ADSL Axelerom van és nincs vele semmi gond, minden műxik...
  • Rigley
    Ja es kerlek segitsetek , minnel hamarabb , mert a draga nagymamam, gzumolcsszuretet akar jatszani a mindmegette.hu -n ... :) komoly...
  • Rigley
    laltam vmi olyat, hogz proxy kisyolgalo hasznalata... de oda mit kell beirni cimnek, es portank ??? , ja datanet ADSL-em van...
  • Rigley
    ok, de hogz ?
  • JHetfield
    proxyt kapcsoldbe:]
  • Rigley
    oops, megsyoktam ay angol billentzut...
  • Rigley
    Nem jelenek meg dolgok... pl. 777sms, trefort, meg ilyesmi baromsagok. Mi lehet a baj ? A java ? hOGZ LEHET MEGOLDANI , eddig dial uppal mukodott, most , hogz vegre megvan ay adsl meg nem megy...