106
Valami nincs rendben...
-
Kockásfülűnyúl #26 Köszi
És azt hogy lehet hogy ne keljen minden bekapcsolás után elindítani az internetet?? -
192.168.0.1, alhálózati masz: 255.255.255.0 -
Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> Helyi kapcsolat -> jobb klikk -> TCP/IP protokoll -> Tulajdonságok -> És ide beírod kézzel pl: a következőt: -
Elvileg jónak kéne lennie, de nálam a legutolsó win reinstall óta nem jó. -
nekem is lassan toltodik be az xp, kb 1 perc.
Hogyan kell a hálokártya ip cimét nem automatikusra állitani? Nem arrol szol ez az egész hogy minden restartkor uj IP-t kapok, szoval ha beállitom valamire legközelebb ugyis más lesz, nem? -
A hálókártyát tölti be. Állítsd át a hálókártya IP címét kézzel, ne autómatikus legyen. -
Kockásfülűnyúl #20 Sziasztok
Most vezették be nálam az adsl-t és az a gondom hogy a windóz indításakor kb 2-3 percig semmit nem csinál a gép sőt én se tudok semmit csinálni. Ez mitől van??? -
Xboxman #18 Ez meg már megint mi???
C:\Documents and Settings\Kecskeméti Zsolt>ping www.hwsw.hu
www.hwsw.hu [193.188.141.57] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
PING: az átvitel nem sikerült. Hibakód: 65.
193.188.141.57 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 0, elveszett = 4 (100% veszteség),
Csak az Internet Explorer megy és semmi más(DC,gamek,Opera és a többiek nem működnek)
-
Titkos® #16 Nekem is ADSL-em van és nem kellett semmit sem letöltenem, működött a mindmegette.hu, még a játékokat is kipróbáltam. :)) -
Mihaii-san #15 Létezi, van mindmegette.hu én láttam!
Tölts le a java virtual machine-t és minden megoldódik! Ez nem az ADSl miatt van! Hiszen nekem is az van! És dial uppal is műxik az ADSL! -
Javajavajavajava -
Kosz , a Java volt a baj, mar megoldodott... -
Megprobalom a javat lesyedni, de JHetfield ott lent mondta, hogy valami proxy-t kapcsoljak be. Azt hol lehet ?? -
Xboxman #11 Nekem is az van és egy nagy lószar eddig!!! -
Csak nálam van, hogy néha megáll az adatforgalom, és semmi sem töltődik se ki, se be? -
TheZsenyka #9 Próbáld meg behícni a chat.gyaloglo.hu oldalt! Ha nem jön be és azt írja ki hogy a JAVA hiányzik, akkor töltsd le a Java Virtual Machine-t. Ha régebbi browsered van, esetleg a java-t külön is engedélyezni kell. -
hm... nem tudom, nekem ADSL Axelerom van és nincs vele semmi gond, minden műxik... -
Ja es kerlek segitsetek , minnel hamarabb , mert a draga nagymamam, gzumolcsszuretet akar jatszani a mindmegette.hu -n ... :) komoly... -
laltam vmi olyat, hogz proxy kisyolgalo hasznalata... de oda mit kell beirni cimnek, es portank ??? , ja datanet ADSL-em van... -
ok, de hogz ? -
proxyt kapcsoldbe:] -
oops, megsyoktam ay angol billentzut... -
Nem jelenek meg dolgok... pl. 777sms, trefort, meg ilyesmi baromsagok. Mi lehet a baj ? A java ? hOGZ LEHET MEGOLDANI , eddig dial uppal mukodott, most , hogz vegre megvan ay adsl meg nem megy...