106
Valami nincs rendben...
  • PLackó
    Köszi szépen!
  • szando
    hát jah, blaster...
    keress ilyet a neten, hogy: msblast.exe vagy menj a windows updatere (ha beenged)
  • rushman
    vazze!

ezt ne itt kérdezd, hanem az oprendszer fórumban!

egyébként bekaptad a Blastert! Menj a windowsUpdate-re!
  • PLackó
    PLEASE HELP !!!
  • PLackó
    Ezután akkor lesz újra jó ha újraindítom a gépet.
  • PLackó
    újabb kérdésem lenne.Még modemes vagyok.Már vagy 2 hónapja az van hogy elíndítom a netet és kb: 10 perc múlva jön egy hibaüzenet hogy az svchost hibát észlelt és zárja be az összes futó programot.Jó,én ettől még netezek tovább, de ha rákattintok valamire azt nem nyitja meg hanem nekem kell begépelni.(A javascript -es megnyitásoknál főleg).Mit csináljak???
  • batman
    azaz, csak rosszul emlékeztem a nevére...hogy pontosan mit jelent nem tudom, de nekem is itt javasolták a guruk :D
  • Tikal #59
    olyat találtam hogy munkaállomás... ezt kell kilőni?
  • Tikal #58
    ez a munkacsoport dolog egyébként mit jelent?
    kösz majd kiprobálom.
  • batman
    Azt is lehet csinálni, hogy az msconfig-on belül a szolgáltatás fül alatt kiveszed a pipát a "munkacsoport" sor elől, és egyből megy minden
  • Laalee
    ez lehet szerver hiba is, vagy bármi, de az tuti nem lehet hiba, hogy a modem közvetlen a gépre van dugva.
  • KRi2
    lehet hogy sokan vagytok egyszerre a szerveren ,és mindenkinek laggol ,nem csak neked.

nemtom bf-be van-e de nézegesd a lagometer1-et
  • Kockásfülűnyúl
    ????
  • Breki33
    volt valahol egy grafikus pingető P
  • Kockásfülűnyúl
    Battlefield 1942
    Aproci ram videókari elég és néha mintha lagolna egy kicsit de ez lehet szerver hiba is
  • Breki33
    milyen játék akad?

Amúgy én az Axelero-t a netről rendeltem így nem volt bekötési díj és három hónapig ingyenm volt.
    És mindig megvan a sávszél.
  • Kockásfülűnyúl
    akkor azért akadnak(de csak kicsit)mert kicsi a 384k sávszélesség?
    Mármint a kolihoz képest ott kicsit jobb volt.
  • Kockásfülűnyúl
    miért?
  • Laalee
    ezt felejtsd el gyorsan :D
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok
    Azt szeretném kérdezni hogy azért akadhatnak-e a játékok mert az adsl modem közvetlenül a géphez van kötve és miközben multizom közben a winfos kezeli a netet is és a játékot is?
    Ha ez tényleg így van akkor hogy lehet megoldani hogy ne a winfos kezelje a modemet?
    Routerrel?
  • PLackó
    KÖSZÖNÖM szépen a segítséget!!!
  • Tuvok #45
    ja kb.
  • PLackó
    Tehát nekem semmit nem is kell csinálni csak kb 1 hét múlva jönnek és miután itt szerelnek ,beállítanak mindent rögtön netezhetek??
  • Tuvok #43
    szolgáltatótól függ, inviteltől 1 hét múlva jöttek, szerelgetnek 1 kicsit a telefonkábelnél, beüzemelik a cuccokat és kész, netezhetsz...
  • PLackó
    Lenne mégegy kérdésem.Ha online-on megrendelem szerinted mikor jönnek a szerelők,és utána mennyi idő múlva tudnám használni??És nekem mit kell még majd tennem??Köszi.
  • PLackó
    Most megnéztem,az nem jobb (hobbi).Ugyanannyi a havidíj de beköttetési díj itt van.(5000FT)
    Tehát akkor megrendelem a freestartot.
  • ricsi1
    ADSL hobbi
  • ricsi1
    nekem van vagy 2 hálokártyám,de nem olyan sok idő!
    csak az a baj,hogy ugye mindnek mmás az IP címe ,és vhonnan ledob,mert más ip címeme van,..
  • ricsi1
    azt inkább ne

nézdd meg hogy be van-e dugva
    v. hívd fel az axelerosokat!
  • PLackó
    Oké akkor mardok ennél.
  • 0ppika
    Máshol is ennyi!
  • HuAn82
    Az ismertebb szolgáltatókat marha nehéz egyedül is megnézned és eldöntened, hogy számodra melyik az előnyösebb?!
  • PLackó
    Lécci mongyatok valamit,SÜRGŐS ÉS FONTOS!!
    köszi
  • PLackó
    Ja és 384kbps -os net
  • PLackó
    Sziasztok.Én most készülök beköttetni az ADSL-t és a Freestartot néztem ki magamnak.Vagyis:
    1 éves szerz. : 10900Ft (bruttó)
    2 éves szerz. : 9900Ft (bruttó)
    Beköttetési díj nincs.
    Szerintetek megéri, vagy van jobb?
  • 0ppika
    A netes IP címednek semmi köze hozzá!
  • Faki
    Helyi hálózatra adsz fix ip-t, ami net felé megy az auton kell hagyni. (ha azt írnád át, nem is csatlakozna)
  • Tikal #29
    na ezt még nem sikerult beállitanom, hiába teszem inditopultba....
  • Tikal #28
    hát nem tudom, de én meg azért fogok ugatni mert lassitja a betoltést :)
  • Tuvok #27
    A szolgáltató nem fog ugatni, mert be van állítva IP, és elvileg a dinamikus IP-seknek nem szabadna IP-t használni ?