Largo Winch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még 1 kérés.Én is elakadtam annál a szar puzzlénél(hál isten most nem csak én voltam hülye).Szóval tudnál küldeni 1 mentést.
Köszi elõre is.
Javaslom nyomj egy backspacet es jatsz tovabb:)))
Help kellene srácok!!Most kezdtem el a gamet,tetszik is de gond van.Amikor felveszem a kulcsot a köcsögbõl (a prérin asszem jack házánál)lefagy a gamma.Vki tudna 1 utána levõ mentést küldeni?
Elõre is köszi!
Ui:a salma cruzos resz telleg nem kellett volna ,vagy legalbb berakta volna neki:)
roviden :
Kurva jo jatek szepen megcsinalva:)
Kerdes! fucko neked nem tunt furanak hogy ott azon a palyan amikor Green- kisaszonyt megolik ott felszedsz egy ragsztot es valami muanyag izet de a egvilagon semmire sem hasznalod?:) Es meg van egy ket olyan bug a jatekban hogy nem szabadna emlitest tenni.
mondjuk a vegen az a Salma Cruz -os jelenetet igazan kihagyhatak volna!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem meg az a kedvencem.
fucko milyen nyaklancot?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyebkent en mar visza is tertem a szigetre es most nyirom a bandat de amiutan leutottem a hapekot a szoborral aszutan nem tudom egyszeruen hogy hova ko menni. pls help!
Sephi neked meg ha meg kell a monostorbeli uccso hekk utani save akkor az is megvan,elküldöm.
Jo kis game volt.
Nemtom mer nem szeretitek sztem hot jo hackerkedni.