Largo Winch

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tud valaki segíteni a tologatós jézusos puzzlenál?
Tudnátok segitenni Jack házába vagyok és nem tudom mit kell csinálni gondolom a computernél kellene valamit csinálni de nem tudom a kodot valaki tudna segitenni.
Egyszerûen kurva jó a gamma! Én is ott tartok, ahol az elõzõ hozzámszóló.

Sajnos mar tröltem a gamet a mentesekkel 1utt,de ha nekiallsz komolyan 1szer ugyis sikerul:)

Kösz fucko, picit láma voltam.

Még 1 kérés.Én is elakadtam annál a szar puzzlénél(hál isten most nem csak én voltam hülye).Szóval tudnál küldeni 1 mentést.

Köszi elõre is.

LOL!!
Javaslom nyomj egy backspacet es jatsz tovabb:)))

Hi!!

Help kellene srácok!!Most kezdtem el a gamet,tetszik is de gond van.Amikor felveszem a kulcsot a köcsögbõl (a prérin asszem jack házánál)lefagy a gamma.Vki tudna 1 utána levõ mentést küldeni?

Elõre is köszi!

Foleg hogy mar egy kopesre oltal a vegetol es a fbios hack sikkal 1szerubb mint az azelotti:)

De az is lehet hogy eleg volt hogy ha siman bereszegited a halakat,sot biztos :DDD

Hat lehet hogy kiesett neked de a ragasztot es a muanyag izet kombinaltad es hozza a villat es azzal kellett kijebb piszkalni a kulcsot:))
Ui:a salma cruzos resz telleg nem kellett volna ,vagy legalbb berakta volna neki:)

Sephi
Ha vegig vittem! :) ajm da best!

roviden :

Kurva jo jatek szepen megcsinalva:)

Kerdes! fucko neked nem tunt furanak hogy ott azon a palyan amikor Green- kisaszonyt megolik ott felszedsz egy ragsztot es valami muanyag izet de a egvilagon semmire sem hasznalod?:) Es meg van egy ket olyan bug a jatekban hogy nem szabadna emlitest tenni.

mondjuk a vegen az a Salma Cruz -os jelenetet igazan kihagyhatak volna!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Kicsit már kezdem bánni. :))) Erre mondják, hogy hírtelen felindulásból. :)
Törölted telleg?ejjte buta joszag:)

I.C.ram
szááázzzzegy
százzz

Hat szerintem igy jo ahogy van,engem inkabb az az idetlen verekedos resz zavar benne.Pl.:milyen abszurd hogy a vegen a hajon szembetalalkozok egy nyilas faszival es ha tul kozel megyek lelo es meghalok,de ha egyszerre 4el talalkozok es fight van siman nyerek.

I.C.ram
Nem értem miert nem raktak bele más logikai játékot is??? Jó jó volt meg 2-3 de az 5-6 hackeles melett eltörpûl.
Es az az utolso hackeles.

:DDD
Nekem meg az a kedvencem.

I.C.ram
Elegem van a sok szar hackbõl!! FBI-os Hack-kel már el se kezdtem szarozni kész! Betelt a pohár! Miért nem az a nagyokos Kerensky csinálja a munkát? Elvégre ezért fizetem! Mi ez ??? Hackjáték?? Úgy tele lett a tököm ezzel, hogy már törlöm is!
I.C.ram
Thx!
Nah kesz es megy!

I.C.ram
Thx! :)
Huhh lehet hogy nincs meg mert most neztem meg es sephinek is rossz mentest kuldtem,nembaj megcsinalom meg1szer:),es kuldom 5perc mulva

I.C.ram
Meséltél errõl, hogy neked van rögtön e hack utáni mentésed. Eltudnád küldeni?
Ne incselkedjetek. Nekem még nincs meg.:(

I.C.ram
de azt nem értem, hoyg az elozõt (ami az ajtót nyítja) azt elsõre megcsináltam úgy, hogy még az "increase weight"-tet sem használtam. Ezzel meg próbálkozom már vagy 4*-re.
Hat egy nyaklanc van kint a laptopos szoba elott,amin mar nem mehecc be.

Sephi
egyszeruen csalogasd a virust!!!

fucko milyen nyaklancot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nah az is egy olyan resz ahol nem szabad 1bol a fileert menni,hanem inkabb a virus kiindulopont ele es 4es mezoket kell ott csinalni,aztan meg sok helyen csinalj 4est.

Ha mesz lefele a maria kocka mellett le lehet tenni a nyaklancot aztan a ming vaza törik es kesz.

I.C.ram
Az a "mindenhol-egy-pont" hack kifogott rajtam! :/
I.C.ram
Nem vettem észre azt a könyvet.
I.C.ram
Köszi de már sikerült, pont most jutottam tovább.
Sephi
Nah nezz csak korul mert van ott meg egy konyv :))

Egyebkent en mar visza is tertem a szigetre es most nyirom a bandat de amiutan leutottem a hapekot a szoborral aszutan nem tudom egyszeruen hogy hova ko menni. pls help!

I.C.ram
Srácok mi a francot kell csinálni a monostorban? Ott vagyok, hogy mar szereztem egy könyvet a Balkáni Háborúkról, be israktam a helyére (Kelet európai történelem). Hallom azt a kattanást azt csá... Csak egy lépést mondjatok el a többi szeretném kitalálni :)
Sephi
hehe:)) majd megcsinalom de koci :)))

Nah elment!
Sephi neked meg ha meg kell a monostorbeli uccso hekk utani save akkor az is megvan,elküldöm.

Megvan!Kuldom is

Nekem megvan csak van meg rajtakivul vagy 5mentes es nemtom kivulrol melyik az:)de megprobalom

I.C.ram
Valaki tudna kuldeni a mail címemre egy olyan elmentést, ahol pont megcsinálta (és még nem ment tovább) a kirakós játékot a monostorban?
Hot 1szeru !Annyi a lenyege hogy ki kell boviteni az allomasokat es akkor mar könnyeden megcsinalod.Asszem ott a fõirodaban azt csak ugy lehet megcsinalni ha a virus kezdohelye ele kibovitesz egybol 4allomast 4esre es csak aztan mesz osszeszedni az adatot

I.C.ram
ICQ esetleg?
I.C.ram
Segíts pls mert a kirakos szarságot elfelejtettük tegnap megnézni! :)) Kéne a mentés.
Sephi
En mindgyart nekulok oszt csak megcsinalom :)

Lenyomtam jeeeeee!:)
Jo kis game volt.

de meg mindig nemtom hogy kell belinkelni:(

Es meg az nem is a legnehezebb hackeres resz:)
Nemtom mer nem szeretitek sztem hot jo hackerkedni.

Sephi
Meseltem ma hogy utalom a hackelos reszeket?:)) Ott vagyok a kapolnaba a hegyen es bejutottam mar vagy 10 titkos szobaba es van egy hackeres resz a fo irodaba hogy jaj. Aki azon tuljutott linkejen man be egy savet:)

Sephi
ha! baratnom csinalta meg a puzzlet mert en nem tudtam:)) kicsit segyen :)))

Oldal 1 / 3Következő →