529
Final Fantasy 10
-
#69 Jaj en tok kivagyok :((((
Szal vegig vittem es a vegen a Credit Lista utan van egy jelenet meg amikor Tidus a vizben felebred! Na ott nekem lefagyott a jatek :(((((((((((((((
Konyorgom valaki meseje el hogy ott mi tortenik mert nem fogom ujra vegig szivedni a vegen hogy lassam es lehet megint le fog fagyni :(((
Meseje el valaki pls!! -
#68 én Auront tuningoltam fel rendesen...órát inkább nem írok
A Dragon Fangja 90000 körül sebez...majdnem maxon van tehát
Anima brutális...főleg hogy meg vannak a titkos fegyverek
nagyon megszerettam a gammát, főleg a story miatt
A befejezés elképesztő. Ahogy Tidus "átesik" Yunán...szinte fáj.
Most hogy már vége van....nyáron befejeztem, komolyan utána kell gondolni, hogy hogyan is kicsoda és miért ki mit csinált, annyira megtekerték nha a dolgokat.
Ja és a folytatás dögösebbre van véve...hol vannak már a yevonita rend hívei:) az FFX-2 csajok
-
#67 en most kaptam meg egy havertol egy olyan FFX savet amit mar 255 oraja jaccik :))))) Kicsit eros mindenki :)) -
#66 Jól van! /:)
...meg a Nibbles is ilyen, ugye? Ott is arra kanyarog az ember, amerre akar (nagyrészt). ;)
-
#65 Tényleg... Arctic MUD-on nem akar véletlenül valaki történetet alakítani? :D -
#64 Ha pl. kedvenc játékomat, a Chrono Crosst nézzük... Ott ha az Arni village stégén üldögélő öreg halásszal beszélsz, megemlíti, hogy gyakran járt csónakkal a Water Islandra. A játék egy pontján pedig oda kéne eljutni... -
#63 Star Wars Galaxies, Dark Age of Camelot pölö... ;) -
#62 Az még nem is lenne baj, hogy nem én alakítom a történetet, inkább az, hogy nagy piros betűkkel írják ki, hogy hova kéne menni, meg hogy mit kell csinálni (most túloztam, de majdnem így van). -
#61 Mondj egy játékot, ahol tényleg Te döntöd el, hogy hogyan alakuljon a történet, vagy, hogy tényleg merre kanyarogsz!
BTW én tudok egyet (WotS), de az egy kicsit más. ;) -
#60 Mikor esedékes a megjelenése? -
rolika #59 az hogy nem én döntöm el, merre kanyargok :) vagy esetleg levágom a kanyart...
mindegy, nekem ez nagyon nem tetszett és kész! :) -
#58 A játék gyakorlatilag egy zarándoklásról szól egy délen lévő "A" pontból egy távol északon lévő "B" pontba. Az út így is elég "kanyargós". A fejlődést pedig az advanced grid-en eléggé tudod uralni. Egy idő után pedig már használhatod a hajót, hogy mindenféle bónusz hülyeséget csinálj, vagy csak szimplán tápolj a "végéhez".
Mi olyan nagy katasztrófa ebben? /:| -
rolika #57 a ff12-ben nagyon bízom viszont, mivel már k.rva rég óta csinálják! remélem, lesz benne némi nemlinearitás is, mert a 10 egy katasztrófa ebből a szempontból -
#56 Én csak azért akarok PS2-t venni hogy tudjam nyomni a FFx-et meg majd a XII-t:) De megvárom amíg 30 ruppó lesz a gép:) -
#55 Most rakattam magamnak félre Cheapboynál, jó kis kedvet csináltok hozzá... :) -
rolika #54 én se vittem végig: ráuntam -
#53 En meg mindig nem vittem vegig mert nem tudom megolni Jecht-et a vegen :( -
#52 Bár azért főleg az ilyen "okosságokon" röhögök:
"egy atlag PC arra nem kepes, hogy elerje a PS2 teljesitmenyet, nemhogy emulalja azt... " -
#51 Ne buzerálj én is röhögök rajta... :D -
rolika #50 miket írkáltál itt egy éve :-)))
mostmeg... -
#49 Igaz most mar nekem se :) Most vagyok a vegen.
-
#48 és mire van másolva? -
#46 Masnak is csinalta azt hogy ha masolt DVD-rol nyomassa akkor neha neha egy ket helyen nem tolti be a helyszint es lefagy de a zene megy tovabb?
Mert nekem azt csinalja es idegesit :( -
#44 huuuuha.... ..:PPPPPPPP
vicccen kivul..:
Azt aze nagyon irigylem.. -
#43 Talán még 3-4 is. ;) -
rolika #42 én szépen-nyugisan 49 óránál tartok, akkor még van 1-2 köröm hátra :))) -
#41 Ha nyugisan, türelmesen játszol, akkor kb. 80.
BTW nekem már lassan 200 óra lesz benne, de a karakterek annyira tunningoltak, hogy bármelyik végső boss-t egy-két csapással kivégzem. :) -
rolika #40 tegnap csatáztam seymour obscura-val a gagazet-hegyen... 4x szaladtam neki, mindig kinyírt a rohadt... ötödikre yuna-val nyitottam, megidéztem yojinbo-t, adtam neki 2000 gil-t, és EGY csapással kettévágta azt a szemetet... ilyen elégedett vigyort még nem láttatok! :DDD -
Kou #38 Félév?:))))))))
másfél:) -
#36 Játszok is mindegyikkel:P ''Szal barátom azért most nagyon butaságot mondtál:)))'' -
Ramza #33 Amúgy most veszem észre: végre valaki csinált egy topikot ennek a tömör gyönyörnek, erre egy szó sem esik benne a játékról :( -
Ramza #32 Én iszom rendesen és nekem is van :)
Végülis, így hogy mondjátok, lehet, hogy azért nincs boxom meg gc-m, mert elsöröztem?! :)
Egész jó elmélet :) -
#31 Látod, van annak aki nem iszik ! Meg annak is aki visszaviszi az üvegeket ! ;-))) -
#30 Mondjuk, hogy én a konzol árát elsöröztem... ;)) -
#29 Látod, látod, mivel nekem mindkettő van, én semmiért sem kell, hogy a földhöz verjem a seggem ! Jó nekem ! ;-))) -
Ramza #28 Mintha ezt a másik oldal is csinálta volna a GTA3-al :) -
#27 Majd, ha mi már szét játszottuk vele magunkat és más, jobb játékok felé nézünk akkor odavetjük konzolra is, hogy ''jóvan kisfiúk ti is kipróbálhatjátok''! -
Ramza #25 Visszatérve a topiknyitó kérdésre: nem azért nincs pc-n ps2 emulátor, mert egy mai közepesnél erősebb pc nem érné el az erejét, hanem azért, mert az eltérő jellegű hardver miatt egy konzol emulálása pc-n csak generációkkal később valósulhat meg (lásd 486-ost kérő c64 emu, p100-ast kérő snes emu, stb.) Ennyi. -
Ramza #24 Ezért kell mindkettőből tartani otthon, hogy ne tudja soha sarokba szorítani az embert a másik oldal -
Ramza #23 Izé...több tucatnyit akartam írni :)