563
Milyet érdemes?
-
#482 Én arra gondoltam, hogy jó minőségű-e? Pl: a bekapcsológomb; vagy 100 ki-bekapcs után kiesik magától, esetleg elkezd fityegni. Nem egy Codegennél volt ilyen. Vagy pl. nagyon sorjás és érdemes egy flexet is mellé venni, stb... -
#481 És tápok közül ez jó? :) -
#480 MIlyen hűtőket vettél bele? Meg milyen hűtő van a procidon? Nekem egy A64 3000+-osom lesz és egy ilyen hűtőt tervezek rá
Akkor az oldalsó kettő venti helyet nem használod? Csak a felsőben és ahátsóban van? -
#479 Hát ventit is sajnos külön kell venni a házhoz. Én zártan használom és minden hőmérséklet a lehető legjobb. Egy venti hátrafele, egy venti fedig fölfelé szívja a levegőt (ezek is csendesre állítva). Ha fullon mennek, akkor persze zajos, de nem hűtenek jobban. -
#478 Melegedéssel nincs gond, jól lehűti? Mennyire zajos? -
#477 táp nélkül van úgyhogy megveheted. oszt azt raksz bele ami jólesik -
#476 ilyen van nekem is. -
#475 Ez tényleg nem ua az árkategória. De a kérdés, h milyen tápot adnak hozzá?? Mert ha vmi gagyi táp, ami kb fél év múlva megdöglik, akkor nem volt sok értelme megvenni... -
#474 Az enyém az csont fekete, az elején világító Casetek felirattal. -
#473 Ez is jó, az a LED tetszik az elején :)
Van valakinek ilyenje? -
#472 Na jó annyira nem vészes 5k csak egy 400-as szal....
De jó kis ház :)
CZKY neked az ezüstös vagy a fekete plexis van? Láttam a prohardver cikket, 13 kg a kicsike, elég durva.... -
#471 öööö a ház faxa, meg tetszik, nade táp nélkül 17???nebassz má, egy 400Wos táp elég drága....
Amit én néztem az 400-as táppal 16990 a magiccompnál... -
MacrosTheBlack #470 Elég codegenes. -
#469 Tetszetős -
#468 nezéz = nehéz :))) -
#467 Vegyél inkább ennyi pénzéé Casetek 1020-5a házat!
www.mistral.hu
Nekem is ilyen van. Ez az első házam amit nem tudok megunni. Bár egy kicsit nezéz... -
#466 Ehhez mit szóltok? Van valakinek ilyen háza? Szerintetek megéri beszerezni? -
#465 Van valakinek vmi tapasztalata a Mistralos házakról?
Szürke és fekete is van. Ahhoz képest árban elég barátságosnak tünnek.
Link -
#464 A fémburkolat miatt zötyög. :( Nem egy halk stuff. :( -
vinjos #463 ez a ház ------ááááá
ez apple utánzat!!!!!! -
#462 Ja mer rendelnek bármit szinte, csak tudniuk kell mit ! :DDD -
#461 Pedig már akartam mondani, h az egyiket elküldheted nekem :p -
#460 jo nagy elirtam sry :)) -
#459 Köszi, remélem ezek a Partneresek el tudják intézni. -
#458 Olyat én is szeretnék :) -
#457 Ilyen pont nem volt náluk, de azt mondták utánanéznek (eddig ez a legbíztatóbb). -
#456 nekem jo negy Thermaltake hazam van nagyon jo :)) -
#455 A Partnereseknek sok házuk van (Chieftec, Thermaltake, Kódgány stb.), tudnak segíteni választani is... -
#454 csá mennyi volt a ház??? -
#453 ramirisben van raktáron, keress egy viszont eladót. -
#452 Eddig 6 boltot hívtam föl, egyik sem akarja/tudja megrendelni, holnap az utolsó reményem a Partner Compuer, ha ott sincs nem tudom mit tegyek :)
Szívesen várok ötleteket 15e ft körüli 400w-os tápos házra (majd később lehet eladom belőle a tápot, de most nincs pénz vmi jobbara 10e-ért :(). -
#451 A tápot add el belőle mindenképp!
Egy rakás helyen megrendelheted a neten... Ki nem szúrja a szemed a nagy választék! :D -
#450 Próbáld meg a Partner Computernél (van honlapjuk, rajta telcsiszám, az árlistát ne nézd, az direkt régi mindig) ! -
#449 Ahh... Időközben nagyon megtetszett ez a 8011-es Codegen, de nem tudom hogyan fogom megszerezni :( Aqua-nál nincs, és rendelni sem tudnak, Miklandban szintén, google-ben keresek már egy ideje, de főleg csak 350w-os táppal árulnak, de ami rosszabb, h még ezeket is 3-4e ft-tal többért :( -
#448 Codegen 6097
Ára: ~ 13 000 - 14 000 HUF
Táp: 400W Codegen 12-es ventivel (alul a képen 8-as!)
Szellőzése: szokásos 8 cm-esnek hely + oldalt világító 8-as + még 1 oldalsó 8-as hely + oldalsó procira néző légcső + felső világító 8-as + lyukacsos fedőlapok körben mindenhol.
Design: elöl világító 2 panel + világító ventik, nem rejtett FDD hely!!!
Low-end kategóriában nézve nem rossz. Jó vétel lehet.
A fekete szebb
Szétkapva ilyen
-
#447 Vélemény erről? Kinek van ilyen?
Feketében is létezik, jobban is néz ki. A "légterelő fülek" nem tudom pontosan mi célt szolgálnak, én levenném őket.
A lényeg az, hogy mivel Codegen, olcsó.
Codegen 6097
-
Gear #446 ez kicsi, már nézegettem. de 35,-ért megéri:) -
Akuma #445 már átírták -
#444 Érdekes, az Aqua-nál 400-asnak írják. Elöl van usb kivezetés? Mert a képeken nem látszik, de a codegen lapon írják. Kár, h szinte semmi infót nem lehet róla találni a neten :( -
Akuma #443 kemény 35 forintért zsírúj modern ház!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
35FT, nem 35000!!!!!!!!