SZámitogépházak

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Helo! Érdekelne olyan ház ami picike, kiírja hogy mi hány fokos, és van benne pár ventillátor. Tudnátok segíteni? köszi

hi
casetek 1018-1a házat hol lehet venni(online-áruház)??

\\__/) (O.o) ( } { )

Pharaoh
Ilyen csicsás szart, nekem tuti nem kéne.

A 400W-os codegen táp olyan gyenge, hogy még a saját 300-as tápjuk is jobb. Inkább táp nélkül és valami más fajta táp.

jakewyler
Hello!Én is szeretnék egy ilyen házat tudom hogy 17e ft értékbe van!
Ze már vettél?ha igen írj privátot,Akinek ilyen gépháza van lécci írjon fontos!
Nem tudja valaki honnnan tudok ilyen szerezni úgy hogy ki hozzák?

mit gondoltok?
15ezer 400as táppal(codegen)

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

http://www.acomp.hu/aru/anp456.html

jah a kép lemaradt! sorry

ilyenem van majdnem csak 1-el ujabb!

gurubefree
Csak sajna drágán vettem és kicsi lett ......... <#falbav>

Ha lesz pénz és ezt el tudom adni akkor veszek egy Chieftech házat .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Kaplan
Meg az egyik leggiccsesebb 😊
544# szép , letisztult.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

amugy, aludtam 1et a dologra és rájöttem hogy mégse ez érdekel. hanem ezek közül a legelsõ, az Acryclear I. errõl mi a véleményetek? van egyáltalán bármilyen hátránya a plexi házaknak? szokott velük valamilyen gond lenni?

jaja, kurvaszép, csak nem adnék 33at egy házért. Illetve adnék, ha vóna mibõl.

amugy, ezekrõl mi a véleményetek? olyan jellegû véleményeket nem kérnék, hogy pfujj, repülõgép, mert ez ízlések és pofonok dolga, nekem bejön. inkább minõségbeli jellemzés érdekelne...16K-t kéne kiadni értük 😊

Pepper

Az egyik legszebb ház..
RAIDMAX SAMURAI

http://onlinegames.uw.hu

gurubefree
pláne azért mert arra nyílik

CoolStuff
Mer legtöbben bal oldalra teszik a házat!😄
Nemtommér, de nekem is ott van!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

gurubefree
[/img]

Ime az enyém .

Ezen enis Lgondolkodtam. Nemtudom, bittos sok a hulye balkezes. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szép nagyon, de nembírom felfogni hogy miért nyílik minden ajtós ház ajtaja jobbról balra? Nekem nagyon zavaró . (szintén ajtós házam van és jobbról balra nyílik a ház viszont a jobb kezemnél van , mert nekem csak így jó .😊 )

"vessetek a mókusok közé" :)

Javitom magam mer Lirtam.
Szoval a haz neve soprano mint ahogy a linkbol is kiderult. Ejj ez a reggel. 😊

Most vettem egy Thermaltake solano 1000bws-et. Nagyon tutko kis haz, semmi extra csilivili, elegans. 😊

Solano wb1000bws

andrewjr22

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

andrewjr22
na szerintem ez az URL nem müxik 😊

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

andrewjr22
Ez a csíra:12kg üresen 😊 szép kis cucc.... szeretem 😊

gurubefree
S.O.S

Sziasztok

Olyan gondom van ,hgy itt egy ASUS A8N SLI-s deszka + 3200+ 64bit CPU + 2GB RAM + 6800GT 256MB VGA + egy ilyen hütõ

Ehez kellene áz mert minden itt van elõttem az asztalon.

/ez az

köszi / azért ne aranyáron legyen :-)

zolo15
Kinek van Aerocool Magic 3D háza fekete piros leddel
EZ ITT LENT!!!
Akinek van mondjon róla információkat hogy jó e vagy valamit

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Nos,vettem egy mistralos (http://www.mistral.hu/popup.php?id=112010021) házat. Összeségében meg vagyok vele elégedve. Azelõtt nagy tornyom volt most az új bútor miatt kelett házat cserélni. Ebben is kellemesen elfértem, azért kellet a kábeleket rendezgetni de nem vészes, A vinyóknak rendesen ki van alakítva hely nekem 3 van mind elfér benne, de még 2 biztos mehetne bele. Az LCD kijelzõ kellemes, habár csak szemmagaságban kivehetõek a jelzések. Nekem a földön va na gép így végül is semmit sem látok a kijelzésbõl az összes szegmenst világítani látom. Az LCD egyik funkciója a hõméréskelt kijelzés. Ez szenzorokkal van megoldva. A kicsi szenzort rá kell ragasztani a vinyóra, a procira és a házba. Két db ház ventit tud vezérelni a panel, amiket ki lehet kapcsolni ha olyan a kedvünk.Továbba a CD,vinyó, hálózat (alaplapomon nics ilyen kivezetés) mûködését jelzi kis animált logóval. A cd/dvd mûködését elég fura módon oldották meg. Egy kis fotodiódát kell ragasztani a cd/dvd ledje elé és ha az világit elkezzd forogni az LCD-n a kis korongunk ezt passzoltam elég furának találom hogy egy kábel lógjon a meghajtó elejénél csak, hogy jelezzen valamit az LCD kijelzõ.
zolo15
Kinek van Raidmax Virgo háza EZ ITT!!!
Mi a véleményetek róla különösebbet nem tudok róla mondani:

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

bigfoot
miért te tudsz vmi jó fekete házat márkás táppal 20ért?

#524 - (Sk = Szlovák Korona)<#wink>

Punker
nagyon durva árat néztél akkor

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N3TuddKi
hol van az a nálunk? 😮

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

De nálunk nincsenek Cooler Master házak<#wave>

N3TuddKi
ennyiért már nagyon jó Coolermaster házat is lehet venni...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Jóval többet kellene ahhoz hozzátenni, úgyhogy maradok ennél. Kicsit MAC koppintás szaga van, de JÓ!

hmmm, kicsit hozzál teszel és nézzél jobban körûl

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

2200 Sk,- vagyis kb. 14000 FT (nagyker ár)

mennyi egyébként a ház?

Hát sajnos nem elfordítottak a HDD-k, de van hozzá 2venti. Majd csak kihúzom valahogy.

méretben lehet ilyen ha 90 fokkal elfordítottak a vinyók, tahát a vga és a vinyó kábelei nem egymásra néznek, külömben pakolhacc bele ventit bõven ha hajtani fogod

Hát pedig ezeket tervrezem - A64 3000+, ASUS A8N-E, GF 6600GT, 2x120GB HDD, 1x DVD-RW (késõbb még 1 rack). GOndolod hogy ez már sok? Azért is választottam amúgy ezt a házat, mert nagyon jól szellõzik (és nekem ráadásul asztalban van) + elég jól is néz ki.

általában egy "átlagos ház" 500/450, a szélleség lehet változó de nem szokott az lenni kb 200, tehát elméletileg bele kell férnie egy szabvány asztalba, csak zárójelbe: ha gef6600gt nagyobb kártyát veszel, vagy több vinyó lesz a gépben, akkor felejtõs az átlag méretûház, mert kevés lesz a hely és melegedni fog

Ezt a házat választottam ki:

csak nem tudom befér-e az asztalomba, mivel a méretei így vannak megadva:
Dimensions in mm - 425x195x490 - most akkor ebben már benne vannak azok a kiálló fülek is, vagy nem???
Amúgy a tipusa: Eurocase Briza E 6097

Nekem Aerocool Engine Jr.-em van. Minden überkirály lenne, csakhogy az elején a soklapátos venti forgás közben illeg-billeg. <#wow3> Másnak is csinálja ezt?
Egyébként a soklatápost nem motor hajtja, hanem a mögötte lévõ normál 12-es által keltett légáramlat. Tehát picit visszafogja a teljesítményét a dizány kedvéért...
bigfoot
mert együtt egy 400W táppal 27e forint egy jó ház
annyi manim meg nincs,egyebként találtam egy jó házat tápal 8e ért,megveszem és belerakom a 420w os tápot

Punker
mik az igyényeid? miért nem veszed meg a tápot házal együtt? a házaik is jók nem csak a tápok.

bigfoot
tudtok vmi jó házat?
http://www.ebolt.hu/product95238.html
mert Én csak ezt találtam 10e alatt,táp nélkül fekete színben!
ez a táp megy bele

quack
😮 nagyon faxa 😮

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Oldal 1 / 12Következő →