SZámitogépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
casetek 1018-1a házat hol lehet venni(online-áruház)??
\\__/) (O.o) ( } { )
Ze már vettél?ha igen írj privátot,Akinek ilyen gépháza van lécci írjon fontos!
Nem tudja valaki honnnan tudok ilyen szerezni úgy hogy ki hozzák?
15ezer 400as táppal(codegen)
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
Ha lesz pénz és ezt el tudom adni akkor veszek egy Chieftech házat .
ゾルターン
544# szép , letisztult.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
amugy, ezekrõl mi a véleményetek? olyan jellegû véleményeket nem kérnék, hogy pfujj, repülõgép, mert ez ízlések és pofonok dolga, nekem bejön. inkább minõségbeli jellemzés érdekelne...16K-t kéne kiadni értük 😊
http://onlinegames.uw.hu
Nemtommér, de nekem is ott van!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"vessetek a mókusok közé" :)
Szoval a haz neve soprano mint ahogy a linkbol is kiderult. Ejj ez a reggel. 😊
Solano wb1000bws
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Sziasztok
Olyan gondom van ,hgy itt egy ASUS A8N SLI-s deszka + 3200+ 64bit CPU + 2GB RAM + 6800GT 256MB VGA + egy ilyen hütõ
Ehez kellene áz mert minden itt van elõttem az asztalon.
/ez az
köszi / azért ne aranyáron legyen :-)
ゾルターン
EZ ITT LENT!!!
Akinek van mondjon róla információkat hogy jó e vagy valamit
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Mi a véleményetek róla különösebbet nem tudok róla mondani:

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
csak nem tudom befér-e az asztalomba, mivel a méretei így vannak megadva:
Dimensions in mm - 425x195x490 - most akkor ebben már benne vannak azok a kiálló fülek is, vagy nem???
Amúgy a tipusa: Eurocase Briza E 6097
Egyébként a soklatápost nem motor hajtja, hanem a mögötte lévõ normál 12-es által keltett légáramlat. Tehát picit visszafogja a teljesítményét a dizány kedvéért...
annyi manim meg nincs,egyebként találtam egy jó házat tápal 8e ért,megveszem és belerakom a 420w os tápot
http://www.ebolt.hu/product95238.html
mert Én csak ezt találtam 10e alatt,táp nélkül fekete színben!
ez a táp megy bele