16062
  • Kaszi46
    hehe, kikérem magamnak:) az összhatás tekintetében szerintem a legjobb!
  • Alexease
    Gondolom a tobbesszam nem ram vonatkozott?!:) En egyszer nem irtam 4-5 ev alatt hogy nem tetszik vagy nem jo az LFS, egyedul a hanggal es a visszajatszassal van a bajom:) De azzal mindig is bajom lesz, ha igy marad;)
  • NzzN
    Most komolyan ennyire szarnak tartjátok a Live for Speedet? Ahelyett, hogy mindenki nyomja a szöveget, hogy "hűdeszar" a fizika, inkább vezetni kéne. Elég bonyolult fizikai modellt alkalmaz, nem lehet belőle hipphopp a világ legtökéletesebb programja. A hang szerintem egyáltalán nem olyan vészesen szörnyű, tény, hogy lehetne jobb, tény, hogy néhány autóban elég érdekes, de nem menthetetlen. Lehet, hogy nem 2 kis 3 centis hangszórón kéne hallgatni és máris jobb élményt adna. Szerintem attól még elég korrekt szimuláció, hogy nem kell fél órákat várni minden dolog után hanem elindítom és versenyzek. A replayről meg annyit, hogy valszeg a full verzióban meg lesz oldva a dolog.

Attól az apróságtól meg ne tekintsünk el, hogy a Netkar is már marha rég óta készült és, hogy elég sok pontos adatot kaptak ahhoz, hogy tudjanak szimulálni pár dolgot, ennek ellenére azért az se tökéletes és a tartalom enyhén kevesebb, pedig ha jól láttam múltkor, többen dolgoztak rajta mint az LFS-en. A Netkar meg csak 1-féle autótípust szimulál, még nem láttuk, hogy más autó korrektül viselkedne benne, mert még egyáltalán nincs más autó. Lehet szidni a Live for Speedet, de ez legalább egy kerek egész még így is, használható menüvel, jó fizikával, működő multiplayerrel, komoly netes statisztikai rendszerrel és sok online játékossal. Most mondhatjátok, hogy hű de elvakult egy rajongó vagyok, de felesleges mert nem igaz. Tisztában vagyok vele, hogy nem tökéletes de amikor valaki kijelenti, hogy nem érte meg az árát akkor falramászok. Nézzetek már körül, ennél ezerszer rosszabb tucatjátékok többe kerülnek amire nagyjából csesznek a készítők pár hónap után.
  • K.András
    Talán ez az egyetlen játék amit megbántam, hogy megvettem.
    Csak mindig mondták, hogy ilyen a fizika meg olyan, na szerintem netkar még olyanabb! ;)
  • K.András
    A hátso kerékösszetartást növeld, akkor kevésbé fog kitörni a hátulja...A formula v8-on nincsen TC, a forma 1-es autonál viszont van külön Traction control rész...
  • nesto
    Valaki nem tudna segíteni valami kipörgésgátló beállításában?
  • Alexease
    Azert hihetetlen, hogy 4-5 ev alatt, keptelenek beepiteni egy normalis motorhang engine-t, es egy hasznalhatobb visszajatszast (legalabb visszatekerest, pozicionalast):/ Nem hinnem, hogy senki nem panaszkodott miatta:)
  • lac coo
    Ha minden autót illetve pályát használni szeretnél nem mentés kell vagy végigjátszás , hanem meg kell vásárolni a játékot. Akkor minden megnyílik.....
  • nesto
    És melyik az a beállítás? Mert annál a kocsinál nekem is nagyon érzékeny minden. Hozzá lehet szokni de versenyen indulásnál akármilyen szépen próbálok indulni nem tudok velük lépést tartani.
  • Ch_Slater
    a liveforspeed.hu-n a versenyeknél ott van nagyon sok 100%-os verseny mentése. meg lehet őket nézni.
  • SZilaJMaGGoT
    úristen...
  • SD456
    Sya all!

Nem tudna valaki küldeni egy 100%-os mentést vagy valamilyet? ([email protected])

Előre is köszönöm!
  • K.András
    A lábadban van a kipörgésgátlo, csak meg kell találni ;)
    Esetleg még segithet a beállitás...
  • good charlotte
    hellosztok nekem olyan kérdésem lenne amikor a formula v8-sal megyek akkor iszonyatosan csúszik az autó próbálom egyenesbe tartani de csúszkál össze vissza nincs itt valami kipörgés gátló?? mert kurvára idegesít kérlek segítsetek
  • Alexease
  • Ch_Slater
    akkor gyakorlatilag megnyugodtam... :D
  • Marki..
    A Logitech Formula Force GP-nél ez alap probléma, a Momo Racing-nél már nem csinálja. Lehet csökkenteni az FFB erejét, az segít.
  • Shortstop
    ugyanez :)

bár ez valami noname kormány 7E ért akarják rámsózni, mondjuk nekem az LFS-re meg a NASCAR 2003-ra kéne :)

viszont az nagyon furcsa volt hogy LFS után megpróbáltam beállítani a NASCAR-nál ott valami sikerült a rángással csinálnom aztán LFS-nél is jó volt úgy 10percig... Mikor kezdtem volna megszokni akkor jött megint ez a hülyeség és akkor összecsomagoltam és majd újra nekivágok :)
  • Ch_Slater
    Logitech Formula Force GP

Alex: megnéztem a settingset és nincs bekapcsolva (bár emlékeztem is, hogy úgy 1 éve kikapcsoltam, mert az is csinált furcsaságokat)

tehát abszolut nem értem, hogy teljesen kikapcsolt motornál miért rángat jobbra-balra, egyre gyorsuló ütemben..
    de mindegy, mert ugyis beszart a pedálom... ha már kicsit hozzáérek a "pedálházhoz" akkor a fék mindeféleképpen be van nyomva. tehát ha csak gázt akarok adni, akkor felülről, lábújjheggyel érinthetem a gázpedált, miközben a lábam többi része nem érhet hozzá semmihez

de a jobbra-balra rángatás nem ettől van [nyilván]. az már kezdetektől fogva probléma...
  • Alexease
    A kozepre huzas nincs veletlenul be kapcsolva?:)
  • lac coo
    Microsoft Sidewinder...? :)))
  • Ch_Slater
    az semmi. én ha leállok, üresbe teszem, estleg leállítom a motort, akkor is ugrál jobbra balra a kormány. elöször szép lassan, majd egyre gyorsabban és a végén már majdnem leszakítja magát az asztalról...
    valahogy eddig soha nem néztem meg, hogy miért lehet ez, pedig már kb. 4-5 éve megvan a kormány.
    jah és nem csak az lfs-ben csinálja...
  • Shortstop
    Srácok lenne egy kérdésem!
    Szóval hozzájutottam egy kormányhoz és mikor rendesen egyenesen megyek akkor van hogy a kormány ránt egyet jobbra, egyet balra.... Ez normális? Szerintem nem de nem tudtam eddig a beállításoknál mit kezdeni vele... :(
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt a megállapítást már 4 éve meghoztam :)
  • Ch_Slater
    azzal lesz az igazi :)
  • bertino
    ezt a megállapítást azután hoztam, hogy tegnap kipróbálhattam életembe először a gamet ...

...billel
    De nemsokára kormánybeujítás leszen :-)
  • bertino
    Ez egy gecijó game
  • Ch_Slater
    van U patch...
  • nesto
    wheel turn;wheel turn compension; force strenght. Ezeket állítgasd keved szerint
  • lac coo
    Lehet valahogy állítani a játékban, hogy a kormány ugyanannyit forduljon mint az én kormányom ?
    Engem kicsit zavar , hogy épp hogy megmozdítom , a játékban meg hatszor körbetekeredik :)))
  • SZilaJMaGGoT
    ehh ezt hogy érted?? : /
  • Loco
    na megjött a kiadással a sok szakértő is LOL :)
  • Ch_Slater
    azoknak kell akiknek kifagy valami miatt...
  • Ch_Slater
    hmmm. 1260 online emberke... szép.
    és már van T patch is.
  • SZilaJMaGGoT
    Ja én is így gondoltam, de most van sok más költségem is sajna.. Pl gépet is kellene venni, meg még egy erősítő a próbahelyre(persze ezt az utóbbit csak használtan kellene)...
  • Ch_Slater
    persze úgy gondoltam, hogy s1=12font + s2 upgrade=12font. s2 a nagyobb halmaz, benne van az s1. tehát ha megveszed a nagyobb halmazt, akkor azzal megveszed az s1-et is...
    tehát nem azt akartam mondani, hogy megveszed az s1-et 12fontért, meg az s2-t 24-ért.
    az s3 az gondolom 12+12+12font lesz..
  • SZilaJMaGGoT
    S2 az külön s2 bennevan minden, néztem.. Csak akinek megvan már az S1 annak olcsóbb... A moddolás szerintem jó, és az csak akkor rossz ha valaki nem tudja mit csinál.. Az addon autók jók lennének, és mindenki azt tesz a game-jébe amit akar... Street legalba fajultak el a dolgok, mivel hogy a játék verseny része nem túl izgalmas, olyan autókat csinálnak hogy minden kacatot külön rakhatsz bele, és tiszta highpoly, aztán a játék meg tiszta dia vetítés..
  • Ch_Slater
    de az s1+s2-t is meg kell venni hozzá. egyszerre kipengetni a 3 licensz árát kicsit húzós(abb). jobb azt részletekben megvenni... :)
  • Alexease
    Azert a MOD-olasnak is vannak hatranyai, lasd rFactor;) Igy hogy teljesen kotott az auto es palya park, abszolut nincs kavaras, fejetlenseg, szervezett az egesz:) Csak ha az emberek "igazi" autokra es palyakra vagynak, amit hivatalosan nem fognak tudni beletenni a koltsegek miatt;( Ha meg szabadjara engedik, akkor meg mindenki tur, piszkal, beallit, kitalal stb...:))
  • SZilaJMaGGoT
    Fasszkivan... Akkor már csak S3-mat fogok venni.. De az jó nagy köcsögség lesz ha nem adnak ki devkitet... Pedig jólenne moddolgatni hozzá...