16062
  • 0ppika
    Esetleg valaki a #1585-re???
  • Alexease
    Nezd vegig az Options menu-t! Ha ezt magadtol nem talalod meg, akkor "nalad" mas problemak is vannak:P
  • ÁjjLe BoBBi
    nem írta le senki, itt mindenki úgy született hogy ezt tudta.;)
  • jimbo5
    Létszi beírná valaki hogyan lehet a játéknál editálni az F1-F5-ig gombok kiírásait. Nem olvastam vissza, ha valaki már leírta itt, csak annyit írjatok és visszakeresem! THX!
  • b-type
    Igen, de mi az rFactor-ral egy komlett játékot vártunk, pedig csak egy grafikus motort akartak eladni, mellékesen némi játszatósággal bemutatva.
    Az rFactor már egy ideje kész játék, viszont mikor kijött akkor volt szájhúzás...bár én akkor sem sajnáltam a pénzem a körítések miatt,..ahogy a NetKar sem áraszt el csoda dolgokkal, de azért éreztem.

Az LFS az egyik legjobb szim (minimum), de amíg nem lesznek valós pályák és autók, addig egy különleges szeglete marad a szimeseknek.
    Ha pl. Hungaroringen lehetne vele csapatni, nem is kellene jobb szim sztem senkinek...de nem lehet.
  • ÁjjLe BoBBi
    rfactor... ;)))
  • bertino
    hoppá
    most jöttem rá, hogy ez a játék 100x kifejlesztettebb, mint az rFactor pl. :)
  • DannyL
    jááá, hát próbálgassuk
  • Alexease
    Warez?!
  • DannyL
    Hali. Kezdő vagyok, segítségre szorulok. Próbáltam a box-ban autót váltani, de mindig kiírja hogy nem lehet betölteni az autót. És mindre ezt írja, így nem tudok játszani. Az eredeti FX GTi-re meg nem tudok visszaváltani, mert az nincs köztük. Help!
  • 0ppika
    UP!

+t
  • 0ppika
    Üdv!
    Hogyan lehet a kormányt beállítani? A gáz és a féket nem engedi :(
  • ÁjjLe BoBBi
    megveszed. stfu.
  • lac coo
    Enyhén túlzol, kolléga ! :)))))
  • SZilaJMaGGoT
    Majd csak összeszedik magukat SL3-ig... :P :D
  • b-type
    minek? az arcade lenne :)))
    Beleül a feleséged nyom egy teljes körös driftet, de meg kihajítod a játékot az ablakon,...pedig lehet már rég versenyeztetned kellene a feleséged :)
  • Alexease
    Szimulatort nem fognak tudni csinalni, mert magan ceg, fix kiado nelkul, magyarul nincs penz:(
  • lac coo
    Ha ismered őket beszéld már rá a csapatot , hogy dobjanak össze egy valódi szimulátort :)))))))))

Ahol állíthatom a Nm-eket , psi-ket stb...Ahogy azt kell...Gyanítom sok szimet bealázna :)))

CRC-nél nem igen láttam fura dolgokat: helyén van mindig minden , földön, vízen, levegőben :))))

Autót meg olyant vegyél amiben van escape gomb mert az biztonságos !
  • Alexease
    Persze, hogy nem keso:) Nem adtam fel:)) Ha lesz annyi "felesleges" penzem, es/vagy ha ra leszek kenyszeritve (tavolsag, munka stb.) akkor azonnal lesz autom:)
  • Alexease
    Nem csak a CRC-nel, mar az Insane-nel is:) Denes-nek "szakmajaba" vag, "fizikus" :) Eleg csak az Insane-t kiprobalni, bar teljesen mas jatek stilus, azonnal erzi az ember, hogy teljesen mas kategoria:) Jo pl. az ISI engine, latvanyos, hangulatos, rengeteg mindent szamol, de valahogy nincs "szinkronban" az auto mozgas, doles, csavarodas, csuszas. Az Insane tized annyit szamol - ahoz nem is kellett tobbet - de megis minden a helyen van.
  • bertino
    sosem késő vazze!
  • lac coo
    Egyébként mikor még csak készült a CRC , akkor sokat olvastam róla , hogy mindenféle fizikai képleteket bújtak, építettek be a motorba...
    Szal valszeg úgy van ahogy mondod :))
  • lac coo
    Én is 31 évesen vizsgáztam le :)))
    Szal go , jó az ha van :)))
  • Alexease
    Csak egy hatraltat, a penz:) Meg ha ossze is szednem a penzt jogsira, ugy sem tudnek venni autot;) De az igazsag az, hogy rohadtul sajnalnam a penzt a fentartasra, mert legnagyobb reszt ertelmesen nem hasznalnam ki. Bar sokszor jol jonne, mert peldaul igy vonattal, busszal, gyalog abszolut nincs kedvem lejutni sehova (gyorsasagi, rally stb.).:) Motorban gondolkozom, de hat... De 35 evesen mar annyira nem izgat a kerdes:)
  • bertino
    akkor gogo jogosítvány ;)
  • Alexease
    Amugy ebben az uj patch-ben, kicsit "megbocsajto" lett a gumifizika:) Ha az rF topicban irtakhoz kellene hasonlitanom, akkor olyan mint ha a "piros gorbe" kicsit "lagyult, megnyult" volna:) De azert jo:)

Bar, igazabol en vagyok a legutolso, aki velemenyt mondhat barmirol, mert se jogsim, se autom (nem is vezettem meg):))) A gokartot es egyeb KV-daralot leszamitva:D
  • Alexease
    Nem fordult le a gumi a felnirol - azt az RD3-ban tudod eljatszani:D - csak megtekeredett es megnyult;) Igazabol, nem nagyon volt rajta, de nem is esett le;))))
    A CRC, pontosabban az Invictus, mar 6-7 eve rendesen fizikabol szamol mindent:) max a jatek menetek mas-mas beallitast kovetelek meg. De az alap fizikai engine-juk (Dino?!) ha jol tudom rendes - igazi:D - gepeszeti szamitasokra is alkalmas.
    Komoly fizikai alapokat meg a netKar tartalmaz. Es persze, a Racer, ami egy allat autodinamikai, gumifizikai es meghajtaslanc "tanulmany program":))) Persze a koriteserol tekintsunk el, most csak a tartalma volt a lenyeg:)))
  • lac coo
    Hibák vannak benne biztos :)))

Hogy a feleségem parkolni alig tud nem hogy driftelni , az tuti :))))

Itt mégis elsőre sikerült neki :)))

De persze ez nem lényeg, nagyon jó a játék fizikája!
  • b-type
    sztem itt nem az egyéni vélemény esik a középpontba, hanem a fizika részletessége.
    Nem egyformán könnyű mindegyikkel kilincsel menni, és nem is egyszerű szép nagy drifteket csinálni, főleg áttevőseket.
    De lehet...és annélkül lehet hogy az ember átállítgatná az ilyen-olyan értékeket 'fájlszinten'.
    Sokat próbálgattam, és pl. nagyon tetszett az áttevős driftnél milyen szépen lehetett látni a terhelésváltást az autón.
    Az LFS-nek nem a fizika, vagy az autó valósághű modellezése a gyengéje.
  • lac coo
    Ne mááá...

Nem mondod , hogy még akár le is fordul a gumi a felniről ? :))))))

A fizika tényleg komoly meg jó abban nincs is vita ( bár nálam CRC a legjobb, mégha a játék annyira nem is tetszik) , de szerintem ezek a csúszások , driftelések kicsit árkádosra sikeredtek :)))
    ( Hűű mit kapok ezért :))))
    Oda ültettem a feleségem. és kapásból rakta kersztebe az autókat, pedig had ne mondjam hogy nem tud vezetni :)))
  • Alexease
    A LFS nagyon komoly kulonben, erdemes jobban nezegetni:) Rengeteg olyan dolgot tud, ami a komoly fizikai hatteret takar. Ilyen a gumi is:) Minnel komolyabb valami, annal bonyolultabb, es ha minnel bonyolultabb valami annal nagyobb a hiba lehetoseg:))) Egy NFS-nel nehez elrontani a "fizkat" mert nincs benne:)))

Ilyen gumi deformalodast en is akartam be tenni a multkor, mert berekpultem 2 hordo koze, es letekeredett a gumi a felnirol:))) Becsipodott es megnyulott oldalra:))))
  • lac coo
    LFS gumi deformálódás video :)))
    Nem tudtam , hogy ilyen finomságokat is tud :))))
  • K.András
    Szerintem a hang GTL-ben az egyik legjobb, kertesben lakom de ha felhangositom rendesen garantáltan összeszalad az utca :D, nem beszélve arrol a bizsergésröl amit a gyomrodban érzel ;)
  • Vlala #1562
    Szerintem egy egész komplett kis szimulátor. Hangok? Felismerhetők az autók hang alapján, az alapjárati morgás és a felpörgés közbeni egyre erősödőüvöltés nagyon kedves a füleimnek :)
  • nesto
    please help
  • Tomo15
    megveszed.
  • Imrusssss
    nekem is ez a bajom!!!:(
  • nesto
    felraktam a legujabb patch-et hozzá amiben bennevan a sauber bf1 forma1es kocsi, és most nemműködik aj áték csak mintha demo lenne. hiába próbálom az unlockert, hiába próbálok magamnak csinálni egy jelszót nem sikerül. ez a patch miatt van, vagy levan védve vagy van rá valami megoldás?
  • K.András
    Mielött félreértés lenne senki nem mondja hogy szar LFS csupán azért bántam meg mert nem használom, igy kár volt kiadni érte a pénzt!

Természetesen ha valaki használja az nyilván nem bánta meg!

"Lehet, hogy nem 2 kis 3 centis hangszórón kéne hallgatni és máris jobb élményt adna."

Ami a hangot illeti meg az élményt, nem tudom te min hallgatod de arra beveheted a mérget, hogy meg sem közeliti az audio cuccod az enyémet, nem keveset áldoztam erre a dologra söt nemcsak erre!

A netkar meg egészen más, remek dolgok vannak benne kezdve a full mode-tol amely szerintem a legjobb dolog ami szimben valaha megjelent, természetesen még vannak a játékban komoly hibák de melyikben nincsen, a következö javitás kizárolag a netes részre fog vonatkozni és biztos vagyok benne, hogy netes játék terén is hozza majd LFS szintjét, szoval nem mondom hogy ez vagy az jobb, én azt mondom hogy nekem az jobban tetszik, és ha neked ettöl felmegy az agyvized akkor menj el egy ideggyogyászhoz ugyanis az nem megy, hogy mások szájába olyan dolgokat akarsz adni ami nem hangzott el és utána ezekre az el nem hangzott dolgokra még reagálsz is ;)
  • Shortstop
    szerintem a hang is inkább előnyére van..
    Nem egy nídforszpídes brüm-búúú-brümmös hanem tényleg lehet hallani a fordulatot. És aki hallás alapján vált annak szerintem nincs semmi baja vele.
    (A játék meg szerintem szimuláció és igényesség terén elég komoly..)